Bebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..
Miamorecim ilac kullandigim icin daha düsük olmasi gerekirdi .. Zaten günlük aliyorum tansiyon hapini ..
Günde 3 kere ölc kücük 95 in üstünde olmasin dediler ..
Erken doğumu tetikliyor karnı okşamak da tetikliyor. Doktorlar göğüslerinize de karnınıza da pek dokunmayın diyor.
Daha yazmadi diye biliyorum ama zor olmamis sanirim eve ertesi gun donmusler.
Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...
Bebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..
Günaydin arkadaslar ..
Bende simdi hastaneye gidiyorum .. Daha öncede yazdigim gibi artik kendi doktorum degil hastanenin riskli ham. Bölümü bakacak ..
Tansiyonum dün yine sinirlardaydi ilacima rahmen 13-9 ,bugun ölcerler yine ...
Insallah hersey normal bir sekilde cikar ..
Sogansuyu ultrashall la alt karin bölgendende zervix uzunluguna bakabiliyorlar canim ..
Zervix uzunlugu ksaldiysa artik iyice buda rahmin acilmasi anlamina geliyor ..
Öylede bakiyorlar .. Neden serum almak istenedinki ??gecmis olsun canim..
slm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava
Bazi kişilerin dogum sancısı oyle oluyor canim. Ilk gebeliğinde farketmeden 8 cm acilan ve poliklinik kontrolunde dogum yapan biliyorum. Bence cantanla birlikte zaman kaybetmeden git tekrar hastaneye canim. Kendi doktorunu da bir daha ara belki açar.
İyi bayramlar herkeze ne güzel bir bebek haberi gelmiş patır patır döküleceğiz artık. Bende düb ilk defa alt tarafta bir sancı vardı yürüyemedim bile Allahtan uzun sürmedi doğumun yaklaştığını hşssediyorum belim ağrıyınca daha korkuyorum teyzemler hep bel ağrırmış diyor sonra kasıklarda toplanırmış ağrı diyor cmrtesi bakalım ne diyecek doktor . bu arada soğan suyu nasıl doktorun teli açmıyor sonuçta sen onun hastasısın ve son günlerin böyle şey olmaz ki!
öncelikle geçmiş olsun.serumu almalısın.sancıyı durduruyor.ardından ilaç veriyolar onu evde kullanıyosun benimde 29.haftada başladı sancılarım o haftadan beri ilaç kullanıyorum sancıları azaltıyor.zaten 1 2 haftaya bıraktırıcak doktorum.ama ihmal etme yeniden git.
Ariycam şimdi dru olmadı tekrar giderim hastaneye. Kasılmalarım devam ediyo korktum siz öyle deyince
Kizlar karnim catlamadi diye seviniyordum bu sabah bi kalktimki karnim
Catlamis. Doguma bir hafta kal Oglum imzasini atmis Karnima.
Ama olsun bebisim saglikli Sihhatli dogsunda hic önemi Yok
selam kızlar. kasılmaları onleyıcı nidilat ılac kullanmama ragmen 2gundur karnım cok sertlesıyor.bıe artık elımı ust kısma koyunca ıce gocuyo.ust kısım bombos.asagı ınmıs galıba.ıns.pzt.ye kadar bısey olmaz umarım.randevumuz var.
Gecmis olsun canim.
insaallah bekler, ama bence bekler. Dogum öyle cabucak baslamiyor, korkma.. Benim iki haftadir asagida bebek, kasiklarimda kafasi yürürüken bile hissediyorum. Ayricam benim karnim hep tas gibi, göbek deligimin cevrisnideki derimi hissetmiyorum bile, kasiniyor ama kasidigimi bile hissetmiyorum..Benim bugün doktor randevum cokk merak ediyorum acilmam ne kadar, eger acilma cogalmadiysa daha ugrasmicam yaticam cok yoruldim acilsin diye hep ayaktayim:))
Bende de çatlak yok diye seviniyordum bacaklarımda olmuş 3-4 tane. Yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?