2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Miamorecim ilac kullandigim icin daha düsük olmasi gerekirdi .. Zaten günlük aliyorum tansiyon hapini ..
Günde 3 kere ölc kücük 95 in üstünde olmasin dediler ..

canim benim herseyde hayir vardir. Hoc belli olmaz haftaya dönüverir yaramaz..Bu bebekler neden geri dönüyor anlamiyorum ben, biz mi bisey yapiyprouz acaba??

Miamorecim ilac kullandigim icin daha düsük olmasi gerekirdi .. Zaten günlük aliyorum tansiyon hapini ..
Günde 3 kere ölc kücük 95 in üstünde olmasin dediler ..

hmm anladim, haklisin ilaca ragmen yüksekse haklisin. Canim Rabbim acil sifasini versin insaalllah..Ictigin suya limon dilimleri at ben öyle yapiyorum iyi gidiyor maasalllah

Kizlar ben artik goguslerime masaj yapmak istiyorum, dogumdan hemen sonra sutun gelmesine faydasi oluyormus ama bununla ilgili bilgi bulamadim... sizce nasil yapmaliyim, aranizda masaj yapmaya baslayan var mi...

Msj yapmanin iyi olmadigini bende duydum, ama ben emzirme döneminde oluşan çatlaklardan korktuğum icin dustan sonralari hafifce meme ucu kremi kullanıyorum. ..

canım bende bıkacgundur farklı hareketler hissediyorum.sanki yon degıstırmıs gıbı.bakalım pzt.doktor amcamız ne dıcek.saglıklı olsunlarda artık normal sezeryan farketmez napalım.sezeryan olsada sıkma canını.bebegın ıcın en saglıklısı neyse o olcak.

slm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava

Gecmis olsun canim benimde ilaclara ragmen sinirda tansiyon. Yatinca düsüyor
biraz bende elimden Geldigince yatmaya calisiyorum. Aman dikkat edelim
Az kaldi surda.

Kizlar karnim catlamadi diye seviniyordum bu sabah bi kalktimki karnim
Catlamis. Doguma bir hafta kal Oglum imzasini atmis Karnima.
Ama olsun bebisim saglikli Sihhatli dogsunda hic önemi Yok

Ariycam şimdi dru olmadı tekrar giderim hastaneye. Kasılmalarım devam ediyo korktum siz öyle deyince

Kizlar karnim catlamadi diye seviniyordum bu sabah bi kalktimki karnim
Catlamis. Doguma bir hafta kal Oglum imzasini atmis Karnima.
Ama olsun bebisim saglikli Sihhatli dogsunda hic önemi Yok

Bende de çatlak yok diye seviniyordum bacaklarımda olmuş 3-4 tane . Yapacak birşey yok.

selam kızlar. kasılmaları onleyıcı nidilat ılac kullanmama ragmen 2gundur karnım cok sertlesıyor.bıe artık elımı ust kısma koyunca ıce gocuyo.ust kısım bombos.asagı ınmıs galıba.ıns.pzt.ye kadar bısey olmaz umarım.randevumuz var.

insaallah bekler, ama bence bekler. Dogum öyle cabucak baslamiyor, korkma.. Benim iki haftadir asagida bebek, kasiklarimda kafasi yürürüken bile hissediyorum. Ayricam benim karnim hep tas gibi, göbek deligimin cevrisnideki derimi hissetmiyorum bile, kasiniyor ama kasidigimi bile hissetmiyorum..Benim bugün doktor randevum cokk merak ediyorum acilmam ne kadar, eger acilma cogalmadiysa daha ugrasmicam yaticam cok yoruldim acilsin diye hep ayaktayim:))

Gecmis olsun canim.

saol kuzum ya şimdi nane limon kaynattım onu içiyorum inşallah böyleyken gecer eger agırlaşırsa ben çok kötü olurum hep boynumu kulak arkalarımı iltihap baglar boynumu bile oynatamam of inşallahh gecer dua edin kızlarr

ayy canım ıns.su son haftalar zor gecıcek galıba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…