2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
siz benim çatlaklarımı görseniz korkarsınız :2: bütün karnım boyunca tepeden aşağı mor mor çatladı (( geçermi acaba onlar ((

morların hepsi beyaz olacak, bir kısmı tamamen geçecek, kalınlıkları da azalacak canım. sen nemli tutmaya devam et, lierac ın ya da başka markaların serumunu kullanabilirsin, çatlakların bir kısmını yokediyormuş

kaç tane içiyorsun?ben 6 satte 1 alıyorum.iyi geliyor.yine oluyor ama sık değil.ara doktorunu onun bir önerisi olucaktır mutlaka.

canım dua ed,cem senin için geçen gün bende bebişim çok hareketlendiğini hissettim cumartesi bakacak doktor bakalım ne alemde..Allah nasıl hayırlısıysa öyle doğum nasip etsin canım...dualarım seninle

aaaa evet doktorum hep diyordu oksama elin sabit kalsdin öyle hisset diye:))) ama aciklamasini yapmaisti bizim Arap:)

miamore um benim bebiş temastan hiç hoşlanmıyor..ne zaman bi uzvunu hissedip dokunsam hemen kaçıyor ordan...malum ennesi doğumda genişleyince o da içerde bu tarlalar hep beni,m diyordur:) saklanacak yerde buluyor koca göbeğimde..ne zaman hareket etse biri dokununca çat diye kesiyor hareketlenmeyi...sevdirmiyor bize şimdiden yaramaz oğlummm

slm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava

nikiy canım ateşin çıkacak gibi olduysa bi parol iç istersen..doktorum ateşin çıkarsa beklemeden parol iç deyip duruyordu bana...geçmiş olsunn

Gecmis olsun canim benimde ilaclara ragmen sinirda tansiyon. Yatinca düsüyor
biraz bende elimden Geldigince yatmaya calisiyorum. Aman dikkat edelim
Az kaldi surda.

manolyam arkadaşımın düşük seyreden tansiyonu son haftalarda yükselmişti doktor kesinlikle yatak istirahati vermişti bolbol dinlen canım...arkadaşımın yatınca tansiyonu düşüyordu

Simdiye kadar olmadi catlagim insallahda olmaz... son haftalarda olusur mu bu catlaklar, bastan mi belli eder kendini?:26:

nikiy canım ateşin çıkacak gibi olduysa bi parol iç istersen..doktorum ateşin çıkarsa beklemeden parol iç deyip duruyordu bana...geçmiş olsunn

ayy saol canım şuan ateşim yok allaha şukür ama çıkarsa alırım parolu ateş önemli bizim dışımız yanarken içimiz alev alıyo o da bebege zararlı anlaşılan iyiki dedin kuzum çok saol

geçmiş olsun canım, doğumun yakın bence, inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
o doktorunada sinir oldum, benim doktorumda öyle sinir, son aydayım, bir türlü ulaşamassın

geçmiş olsun canım, döner inşallah, sezeryanda olsa hayırlısı olsun

slm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava
geçmiş olsun, hamile ve hasta olmak çok fena
ballı elma sirkeli ılık su iç, antibiyotik yerine geçer iyi gelir

siz benim çatlaklarımı görseniz korkarsınız :2: bütün karnım boyunca tepeden aşağı mor mor çatladı (( geçermi acaba onlar ((
azalır ama geçmez, anneliğin süsü onlar , yapçak bişey yok
kahve telvesiyle ovunca azalıyormuş, doğumdan sonra denicem ben

benim su değilmiş kızlar, sarı leke kaldı çamaşırda
lucinkaydı galiba söyleyen arkadaş çok teşekkürler
su gibide değil artık azaldı çok şükür, kendimi çok yorduğum için oldu herhalde

Simdiye kadar olmadi catlagim insallahda olmaz... son haftalarda olusur mu bu catlaklar, bastan mi belli eder kendini?:26:

Bacağmdaki 3 taneyi saymazsan bende de yok. Ama 38 de 39da çatlayan da var. Ama 32. haftada falan çatlamaya başladıysa daha çok olur tabi. Yağ krem ne varsa sürüyorum. Özellikle kaşındığı zaman hemen sür kaşındığında kurumuş oluyor cildim genelde. Kuru ve gergin cilt daha çok çatlıyor

Canim hoslanmaz kimi insan sarilmayi falan. Ben de cok samimi olmadigim kimseyle öpüsmem. Cok kizarlar ama hoslanmiyorum:)) ama kizim cok hoslaniyor, hele konusursam yada babasi sarki söylerse kuduryor maasallah:)) pek yilisik bisi olcak bu cirkin:))

herkeste değişik galiba benim kızda sadece evde babasına ve bana oynuyo halası aylardır oynasın diye elini karnıma koyuyo ama nafile oynamayı ble durduruyo babasına ve bana oynuyo o kadar hissediyo işte bebişler herşeyi...

iyi akşamlar kızlar. çatlaklardan bahsetmişsiniz.. bendede 32 haftaya kadar hiç yoktu olmaz belki diye seviniyordum.. ama 32 haftadan sonra ben beyaz beyaz çatladımm tam göbek deliğimin olduğu yerler. saf zeytinyağsı sürüyordum ama çatlayan çatlıyomuş işte. umrumdada değil anne olacağımın sevincinden çatlaklar o kadar gözüme gelmiyo.. belki sonra bişeyler yapsaydım keşke derim bilmiyorum :44:

Allah razi olsun hepinizden kilar ..
Kendimi cok dinc hissetigim icin yordum birazcik sanirim tansiyonuda firlattim yukariya..
Birde sezeryani takmiyacagim , herseyden önemlisi saglikla kavusmak ...
Ama kendimi öyle hazirlamisimk normal doguma , cabuk iyilesme evi cocuklari düsünüp hemen cikmak istiyor insan hastaneden
Burda sezeryanda 5-7 gün hastanede kalyorsun , diger oglumu falanda düsününce , biraz icim burkuldu ..
Ama tarih güzel :) olurda dönmeyecek olursa 3 hafta sonra minik kuzuma kavusuyorum..
Icimden bir his dönecek icin ferah tut diyor..rabbim herseyin hayirlsini versin ...

Rica ederim şekersevindim ayakta kalınca çok akıyor o akıntı. Dikkat et bol bol yat

Kızlar çok heyecanlıyım ben son haftalar artık. Bir akrabamız var uzaktan yaşımız da aynı, gebelik haftamız da aynı. Doğum iznine yeni çıkmıştı. Hatta pazartesi çıkacaktı. Bugün suyu gelmiş. Eşofmanı ıslanmış baya bi. Yatırmışlar hastaneye sancısı yokmuş. 24 saat içinde normal doğum olmazsa sezaryen yapacaklarmış. Çok heyecanlıyım ya. Allahım sağ salim sağlıklı evlatlarımızı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Selayhus geçmiş olsun. İnşallah döner bebişin tekrar. Ama dönmese de hiç takma. Sağlıklı olsun da sezaryen de olsa katlanacağız.

Son düzenleme:

canım ben 2.aydan berı hep bıseyler surdum.35.haftaya kadar hıcbısey olmadı.sadece bacaklarımda bıkac cızgı vardı.ama sımdı karnımda prensımın sımdıden atmıs oldugu ımzaları var.:)basta bıraz uzuldm.ama sımdı sadece onu koklayacagm zamanı beklıyorum.ıns.senın olmaz.bırazda genetıkmıs cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…