siz benim çatlaklarımı görseniz korkarsınız :2: bütün karnım boyunca tepeden aşağı mor mor çatladı(( geçermi acaba onlar ((
selam kızlar. kasılmaları onleyıcı nidilat ılac kullanmama ragmen 2gundur karnım cok sertlesıyor.bıe artık elımı ust kısma koyunca ıce gocuyo.ust kısım bombos.asagı ınmıs galıba.ıns.pzt.ye kadar bısey olmaz umarım.randevumuz var.
kaç tane içiyorsun?ben 6 satte 1 alıyorum.iyi geliyor.yine oluyor ama sık değil.ara doktorunu onun bir önerisi olucaktır mutlaka.
canım dua ed,cem senin için geçen gün bende bebişim çok hareketlendiğini hissettim cumartesi bakacak doktor bakalım ne alemde..Allah nasıl hayırlısıysa öyle doğum nasip etsin canım...dualarım seninleBebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..
aaaa evet doktorum hep diyordu oksama elin sabit kalsdin öyle hisset diye:))) ama aciklamasini yapmaisti bizim Arap:)
slm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava
Gecmis olsun canim benimde ilaclara ragmen sinirda tansiyon. Yatinca düsüyor
biraz bende elimden Geldigince yatmaya calisiyorum. Aman dikkat edelim
Az kaldi surda.
morların hepsi beyaz olacak, bir kısmı tamamen geçecek, kalınlıkları da azalacak canım. sen nemli tutmaya devam et, lierac ın ya da başka markaların serumunu kullanabilirsin, çatlakların bir kısmını yokediyormuş
nikiy canım ateşin çıkacak gibi olduysa bi parol iç istersen..doktorum ateşin çıkarsa beklemeden parol iç deyip duruyordu bana...geçmiş olsunn
Simdiye kadar olmadi catlagim insallahda olmaz... son haftalarda olusur mu bu catlaklar, bastan mi belli eder kendini?:26:
geçmiş olsun canım, doğumun yakın bence, inşallah iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
Bikaç gündür çatı kemiklerimde belimde ve alt karnımda çok ağrım vardı kendi drum izinde olunca başka bi dra gittik eşimle dün. Önce nstye aldılar nstde 100ün üzerinde 3 tane 50-60civarında da 4-5 tane sancı çıktı. Ebe şaşırdı dr yatırabilir dedi. Dra gösterdik doğum sancıların başlamış serum vercem kasılmaları önlemek için serum işe yaramazsa yatırcam dedi. Ben de kendi drumla görüşmeden bişey yapmak istemedim aradım aradım açmadı mesajla anlattım durumu 1-2 saat sonra tekrar aradım bu seder de teli kapalıydı. Kaçtım o hastaneden eve geldim ama gece bel ağrıları da kasılmalar da devam etti. Korkuyorum pişman oldum sonradan serumu yaptırmadığıma..
geçmiş olsun canım, döner inşallah, sezeryanda olsa hayırlısı olsunBebegim yine ters dönmüs kizlar , kafasini 2 günden beri yukarda hissediyordum yanilmamisim
Bir kontrol randevusu daha verdiler ve simdiden sezeryan randevusunuda...
Tansiyon tam sinirda ..
Dua edin kizlar dönsü. Yavrum tekrardan ...
Gerci hersyin hayirlisi normal olmazsa saglikli olsun böyle olsun
7 .11 sezeryan günü olarak kayit ettiker , hayirlisi rabbimden ..
geçmiş olsun, hamile ve hasta olmak çok fenaslm kızlarr
ay benim bogazlarım agrıyo burnum akıyo anlayacagınız grip oldum ve dışarda bi yagmur yagıyo anlatamam size hem rüzgar hem yagmur kapkaranlık bi hava
azalır ama geçmez, anneliğin süsü onlar , yapçak bişey yoksiz benim çatlaklarımı görseniz korkarsınız :2: bütün karnım boyunca tepeden aşağı mor mor çatladı(( geçermi acaba onlar ((
Simdiye kadar olmadi catlagim insallahda olmaz... son haftalarda olusur mu bu catlaklar, bastan mi belli eder kendini?:26:
miamore um benim bebiş temastan hiç hoşlanmıyor..ne zaman bi uzvunu hissedip dokunsam hemen kaçıyor ordan...malum ennesi doğumda genişleyince o da içerde bu tarlalar hep beni,m diyordur:) saklanacak yerde buluyor koca göbeğimde..ne zaman hareket etse biri dokununca çat diye kesiyor hareketlenmeyi...sevdirmiyor bize şimdiden yaramaz oğlummm
Canim hoslanmaz kimi insan sarilmayi falan. Ben de cok samimi olmadigim kimseyle öpüsmem. Cok kizarlar ama hoslanmiyorum:)) ama kizim cok hoslaniyor, hele konusursam yada babasi sarki söylerse kuduryor maasallah:)) pek yilisik bisi olcak bu cirkin:))
benim su değilmiş kızlar, sarı leke kaldı çamaşırda
lucinkaydı galiba söyleyen arkadaş çok teşekkürler
su gibide değil artık azaldı çok şükür, kendimi çok yorduğum için oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?