bu arada mantar ya da enfeksiyon bunların tespitini tahlille mi yapıyor doktorlar?
benim beyaz-sarımsı çamaşırımda iz bırakan lekelerim hep var ama koku kaşıntı sızlama ağrı falan hiç bir şey yok bende doktora bişey demedim bu nedenle...
Ay kuzum banada 5 kasımdan sonra heran bekle dedi ben kaçında doğum yapcam acaba? bide bize tarih at. Gebe kadının dileği olurmuş :)
afiyet bal şeker olsun kuzum. iyi yapmışsınız. sancılara yine dikkat et. gerçi düzensizmiiişş...
Pazartesi kontrol var dimi senin?
pazartesi sezeryan varrrr......tabi dogurmazsam o zamana..
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
Öncelikle gönlünden geçen neyse o olsun. Sana da 7 Kasım diyorum. Buranın falcısı mı oldum ne? Siz de bana tarih söyleyiverin :)
doğuma az zaman kaldı. 25 güne kadar doğar heralde kız bebekler 9 ay 10 günü genelde doldurmuyorlarmış. eve bebek geleceğine hala inanamıyorum heyecan içindeyim içim bi tuhaf duygularla dolu ve birazda korkuyprum herşey hayal gibi karnımda ama doğacağına inanamıyorum bu nasıl bi duygu ölüyorum heyecandan :86:
elektirikliler çok pahalı geldi yaaamin canım seninde pompanız hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullanın. Bende kraft ın elektriklisini aldım.
aynı bende geceleri uyuyamayanlardanım.. geç saatte yatıyorum uykum iyice gelsin diye gündüzde hiç uyumuyorum eğer uyursam sabaha kadar uyuyamam. geceleri ağrı sancı başladı bende sağa sola dönemiyorum. aynen bende rüyamda hep görüyorum biran evvel hayırlısıyla alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallahh
Öncelikle gönlünden geçen neyse o olsun. Sana da 7 Kasım diyorum. Buranın falcısı mı oldum ne? Siz de bana tarih söyleyiverin :)
Belli olmaz gelir belki Melek'in 20 ekimde çok da güzel bir doğum tarihi olur bence.
pazartesi sezeryan varrrr......tabi dogurmazsam o zamana..
elektirikliler çok pahalı geldi yaailkin acil bir durum yaşarsam ihtimaline karşı aldım bunu, gerçek bi ihtiyaç halinde alıcam elektirikliyi... kuzumun neredeyse eksiği kalmadı. evimi temizleteyim bayram sonrası ne zaman isterse buyursun gelsin.hasret çekiyoruz artık
ay geceler çok zor ağrılı, sızılı, uyuşmalı geçiyo... gündüzden falan bir saat uyumasam ayakta duramayacağım sanki yaaa
zaman azaldıkça geçmek bilmiyo ama sanki.. bide bi yandan karnımdaki hareketlerini falan çok seviyorum doğumdan sonra özlerim bu hareketleri gibime geliyoay evet yaa.. aynı duyguları bende yaşıyorum dün çantamızı hazırladık bugün beşiği yatağımızın yanına kurduk ama hala şaka gibi yani. Bizim bebeğimiz olacak... :) :)
:) kardesimin de dogum günü, en basindan beri ayni gün olmasa bari diyorduk... ee kismetten öte bisi olmazz..Akrep olmasin da allahin izniyle. Terazide doguversin Melegim.
Aaaaaaaaaaaa.... :) hadi bakalım oyyy kıyamam. şimdi pazartesi tüm gün aklıma sende olur :)
doğurmazsın bişey kalmadı şurda. Herşeyin hazır dimi kuzum? Nasıl hissediyorsun? heyecan varmı?
zaman azaldıkça geçmek bilmiyo ama sanki.. bide bi yandan karnımdaki hareketlerini falan çok seviyorum doğumdan sonra özlerim bu hareketleri gibime geliyo
ayyy akrep niye olmasın ki? kötü bi yanı mı var miacığım?benimki akrep olur da...
Ayyy miamore çok heyecanlııı demek melek kızçe geliyo iki güne hayırlısıyla.bizi haberdar et cnm allah yardımcın osunnnpazartesi sezeryan varrrr......tabi dogurmazsam o zamana..
Hayırlı olsun cnm allah yardımcın olsunnSlm güzel anneler...Çarşamba günü sezeryanla ikinci prensesimi kucağıma alıcam Allah'ın izniyle.. İlk doğumum epiduraldi,bu genel anestezi olacak. İkinci olsa bile korku,stres ve heyecan sardı beni.Herkesten dua bekliyorum.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun... Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum.
Oyy ben de yaa ama galiba genel anestezi olcam epidural de korkutuyo beni:18:Canim neden ikincisinde genel anestezi dusunuyosun. Deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim ilk dogumum olacak kesin degil ama epidural sezeryan olacak sanirim. Ama kafam coook karisik.
Ben de 13 kasım istiyorum 13.11.2013 olsunnAyy bilemiyorum ki.13 Kasım gibi geldi birden. Tabi atmasyon hepsi.
Ah cnm benimki de 17 kasıma dayansa aynen analı kızlı olucaktık ama son günler riskli bi 10 gün önceolmakta fayda var.benim de ptesi kontrolüm varkızçem aşırı hareketli içimden bi his daha erken bile gelebilir diyor:18:benim kız 14 kasım a kadar dayansa ne güzel analı kızlı aynı gün olur doğum tarihimiz ama bu gidişle beklemeyeck gibi tam gaz agrı sızı devam yani p.tesi kontrol var ama bilmiyorum içimden de bi ses sezeryan olcksın diyo korkuyorum yaa...
Selaycim hic bir fikrim yok neyle yapmayi düsünüyor. Persembe sezeryandan bahsedince uyuyamam ben epüdral olsun dedim tamam demisti. Benim dr aciklama yapmaz uygular:))) pazartesi ögrenicez insaallah:)
Ayyy miamore çok heyecanlııı demek melek kızçe geliyo iki güne hayırlısıyla.bizi haberdar et cnm allah yardımcın osunnn
Hayırlı olsun cnm allah yardımcın olsunn
Oyy ben de yaa ama galiba genel anestezi olcam epidural de korkutuyo beni:18:
Ben de 13 kasım istiyorum 13.11.2013 olsunn
Ah cnm benimki de 17 kasıma dayansa aynen analı kızlı olucaktık ama son günler riskli bi 10 gün önceolmakta fayda var.benim de ptesi kontrolüm varkızçem aşırı hareketli içimden bi his daha erken bile gelebilir diyor:18:
zaman azaldıkça geçmek bilmiyo ama sanki.. bide bi yandan karnımdaki hareketlerini falan çok seviyorum doğumdan sonra özlerim bu hareketleri gibime geliyo
ayyy akrep niye olmasın ki? kötü bi yanı mı var miacığım?benimki akrep olur da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?