2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

koku kaşıntı yoksa normal gebelik akıntısıdır canım.

Ay kuzum banada 5 kasımdan sonra heran bekle dedi ben kaçında doğum yapcam acaba? bide bize tarih at. Gebe kadının dileği olurmuş :)

Öncelikle gönlünden geçen neyse o olsun. Sana da 7 Kasım diyorum. Buranın falcısı mı oldum ne? Siz de bana tarih söyleyiverin :)

ay evet yaa.. aynı duyguları bende yaşıyorum dün çantamızı hazırladık bugün beşiği yatağımızın yanına kurduk ama hala şaka gibi yani. Bizim bebeğimiz olacak... :) :)

amin canım seninde pompanız hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullanın. Bende kraft ın elektriklisini aldım.
elektirikliler çok pahalı geldi yaa ilkin acil bir durum yaşarsam ihtimaline karşı aldım bunu, gerçek bi ihtiyaç halinde alıcam elektirikliyi... kuzumun neredeyse eksiği kalmadı. evimi temizleteyim bayram sonrası ne zaman isterse buyursun gelsin.hasret çekiyoruz artık

ay geceler çok zor ağrılı, sızılı, uyuşmalı geçiyo... gündüzden falan bir saat uyumasam ayakta duramayacağım sanki yaaa

Öncelikle gönlünden geçen neyse o olsun. Sana da 7 Kasım diyorum. Buranın falcısı mı oldum ne? Siz de bana tarih söyleyiverin :)

:) canım senin yazını daha okurken 5 kasım gibi geldi bana sanki :) hayırlısı tabi hakkımızda. Kolaylıkla sağlıkla kucaklarımıza alalım inş. :)

canım öncelikle pompan hayırlı olsun. sağlıklı günlerde kullan. inş. sütümüz bol olur hepimizin. ben burdan yani siteden ikinci el aldım. arkadaştan Allah razı olsun çok uygun fiyata verdi. kanz marka içine cam biberon meme ucu çıkarıcı falanda koymuş saolsun.
Başhemşire bi arkadaşım var çalıştığı hastaneye götürüp dezanfekte ettircek makineye koycak hepsini.
zaten aldığım arkadaş kullanamamış ihtiyacı olmamış ama ben yinede toz falan olmuştur diye temizleteyim dedim.
El pompasını da kuzen almış getirmiş saolsun ikiside var şimdi. Bizimde hiç bir ihtiyaç kalmadı şükür. sadece halı ve perde yok ama sorun değil nasılsa bir süre benim yatağın yanında olacak oda boş kalcak yani.
ufak tefek tüm ihtiyaçları tamam. tırnak makasından burun aspratörüne kadar. :)
İnternette listeler var ordan bakıp tamamladım. bazen aklımıza gelmeyecek şeyler oluyor bakmakta fayda var. :)

ay evet yaa.. aynı duyguları bende yaşıyorum dün çantamızı hazırladık bugün beşiği yatağımızın yanına kurduk ama hala şaka gibi yani. Bizim bebeğimiz olacak... :) :)
zaman azaldıkça geçmek bilmiyo ama sanki.. bide bi yandan karnımdaki hareketlerini falan çok seviyorum doğumdan sonra özlerim bu hareketleri gibime geliyo
:) kardesimin de dogum günü, en basindan beri ayni gün olmasa bari diyorduk... ee kismetten öte bisi olmazz..Akrep olmasin da allahin izniyle. Terazide doguversin Melegim.

ayyy akrep niye olmasın ki? kötü bi yanı mı var miacığım?benimki akrep olur da...

Aaaaaaaaaaaa.... :) hadi bakalım oyyy kıyamam. şimdi pazartesi tüm gün aklıma sende olur :)
doğurmazsın bişey kalmadı şurda. Herşeyin hazır dimi kuzum? Nasıl hissediyorsun? heyecan varmı?

ayyy sancim cokkk, simdi dogum baslarsa ne yaparim diye düsünüyorum. Doktora haber veririz peki normali denicekmiyiz, yoksa sezeryan mi olucak... aklim karisik. Pazartesi icin ise hala inanabimis degilim, heyecan henüz yok, endise cok. Tekrar tekrar valizlere bakiyorum burada 7 gün kaliniyormus sezeryanda. Hayirlisiii

canim benim ben Kova yim, esim terazi. Akrep ve basak asla anlasamadigim iki burctur. korkum ondan...

pazartesi sezeryan varrrr......tabi dogurmazsam o zamana..
Ayyy miamore çok heyecanlııı demek melek kızçe geliyo iki güne hayırlısıyla.bizi haberdar et cnm allah yardımcın osunnn
Hayırlı olsun cnm allah yardımcın olsunn
Canim neden ikincisinde genel anestezi dusunuyosun. Deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim ilk dogumum olacak kesin degil ama epidural sezeryan olacak sanirim. Ama kafam coook karisik.
Oyy ben de yaa ama galiba genel anestezi olcam epidural de korkutuyo beni:18:
Ayy bilemiyorum ki. 13 Kasım gibi geldi birden. Tabi atmasyon hepsi.
Ben de 13 kasım istiyorum 13.11.2013 olsunn
Ah cnm benimki de 17 kasıma dayansa aynen analı kızlı olucaktık ama son günler riskli bi 10 gün önceolmakta fayda var.benim de ptesi kontrolüm varkızçem aşırı hareketli içimden bi his daha erken bile gelebilir diyor:18:

Selaycim hic bir fikrim yok neyle yapmayi düsünüyor. Persembe sezeryandan bahsedince uyuyamam ben epüdral olsun dedim tamam demisti. Benim dr aciklama yapmaz uygular:))) pazartesi ögrenicez insaallah:€)

suni sancı ile normal doğum denemeden direkt sezeryan mı yapacak. bildiğim kadarıyla bu tür durumlarda önce normal denenip sonra açılma olmazsa sezeryan yapılabiliyor. İstersen bi sor doktoruna.

Ayyallah razi olsun insalllahh... Ederim haberdar tabiii etmem mi, hatirladigim herseyi yazarim. Hayirlisiyla hepimize kurtulmak nasip eylesin Allahim, cok zor artik tasiyamiyorum karnimi cokkk büyük. Gören herkes soruyor ikiz mi diye..

Aynen yaa hatta sabah dedim ki kendi kendime. ben doğum yapınca bebeği yanıma koyacaklar ya hastane odasında benim elim hala karnımda olur sanırım :) heheheee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…