suni sancı ile normal doğum denemeden direkt sezeryan mı yapacak. bildiğim kadarıyla bu tür durumlarda önce normal denenip sonra açılma olmazsa sezeryan yapılabiliyor. İstersen bi sor doktoruna.
ayyy sancim cokkk, simdi dogum baslarsa ne yaparim diye düsünüyorum. Doktora haber veririz peki normali denicekmiyiz, yoksa sezeryan mi olucak... aklim karisik. Pazartesi icin ise hala inanabimis degilim, heyecan henüz yok, endise cok. Tekrar tekrar valizlere bakiyorum burada 7 gün kaliniyormus sezeryanda. Hayirlisiii
canim benim ben Kova yim, esim terazi. Akrep ve basak asla anlasamadigim iki burctur. korkum ondan...
endişe etme olsun Allah'tan hayırlısı. sağlıklı olunda nasıl olursa olsun artık napcan. ama 7 gün neymiş yaa. çok geldi bana vardır bir bildikleri. aaayyy hadi bakalım yaa.. sevindim şaşırdım heyecanlandım :) ne diyeceğimi bilemedim.
Slm güzel anneler...Çarşamba günü sezeryanla ikinci prensesimi kucağıma alıcam Allah'ın izniyle.. İlk doğumum epiduraldi,bu genel anestezi olacak. İkinci olsa bile korku,stres ve heyecan sardı beni.Herkesten dua bekliyorum.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun... Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum.
aaaa işte anladım şimdi seninle anlaşmamızın nedenini :) bende kova yım şekerim. Bu arada sana bir bomba! benim eşim akrep :) hehehe...
Düşün artık neler çektiğimi
Hayalim doğuma az kalmış senin yaaa yakında bi bebişimiz daha gelecek sanırımmmMerhaba kizlarbenimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:
Oh hadi gözünüz aydın cnmkızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
Ayy Allah yardimcin olsunnnn. Bizim ailede yengem var akrep, valla illlahlah dedirtti. ondan cokkk korkuyorummm:))
Kuzum korkma akreplerden bu kadarrr
Bak ben akrep eşim akrep kızçem akrep olacakkk
Seni bize davet ediyorummmm
Ayy Allah yardimcin olsunnnn. Bizim ailede yengem var akrep, valla illlahlah dedirtti. ondan cokkk korkuyorummm:))
aaaa işte anladım şimdi seninle anlaşmamızın nedenini :) bende kova yım şekerim. Bu arada sana bir bomba! benim eşim akrep :) hehehe...
Düşün artık neler çektiğimi
zaman azaldıkça geçmek bilmiyo ama sanki.. bide bi yandan karnımdaki hareketlerini falan çok seviyorum doğumdan sonra özlerim bu hareketleri gibime geliyo
ayyy akrep niye olmasın ki? kötü bi yanı mı var miacığım?benimki akrep olur da...
canim benimmmm, siz birbirinizin derdinden anlamissiniz artikk:) o kadar akrep bana cok:))) Saka bir yana sözüm meclisten disari, terazi hava burcu bende öyle. Hani kolalikla anlasabilmek varken dedimdi:))
Bir akreple ancak birakrep başeder elifciğimmmbakınız ben ve eşimm tam 17,5 yıldır beraberiz
Ayyy miamore çok heyecanlııı demek melek kızçe geliyo iki güne hayırlısıyla.bizi haberdar et cnm allah yardımcın osunnn
Hayırlı olsun cnm allah yardımcın olsunn
Oyy ben de yaa ama galiba genel anestezi olcam epidural de korkutuyo beni:18:
Ben de 13 kasım istiyorum 13.11.2013 olsunn
Ah cnm benimki de 17 kasıma dayansa aynen analı kızlı olucaktık ama son günler riskli bi 10 gün önceolmakta fayda var.benim de ptesi kontrolüm varkızçem aşırı hareketli içimden bi his daha erken bile gelebilir diyor:18:
Birgül nerelerdesin yaaaaaa. En azindan ses ver böyle arada. Benim doktor dan bisey ögrenemeyimce baska doktora gittik. Hemen hemen ayni seyleri söyledi. Diger dr da cok kiskandi. Mutterpass dan görüyor:)) persembe randevum vardi adam baska doktorda doguadigimi görünce geldi göbegimi öptü, sok oldum.:))) evet canim sezeryan dedi, bebek cok iri normal denemesi yaparsan kendinede bebegede gereksiz eziyet edersin dedi. Bagsurla ugrasirsin senelerce, bebegin omuzlarinin takilma ihtimali var dedi. Biliyorsun sezeryani kolay kolay önermezler. O yüzden ok dedim. Nasip olursa pazartesi günü saat 3 de terminim var. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun insallah. Habersiz birakma sende. Az kaldi dayan, sancilar benimde ayni. Bazen aha doguruyorum saniyorum, bazende arabaya atlayip saattlerce sehirde geziyorum. Acaip bisi:))
pazartesi sezeryan varrrr......tabi dogurmazsam o zamana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?