2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
suni sancı ile normal doğum denemeden direkt sezeryan mı yapacak. bildiğim kadarıyla bu tür durumlarda önce normal denenip sonra açılma olmazsa sezeryan yapılabiliyor. İstersen bi sor doktoruna.

yok hic normal denemesi yapmicak, bosuna send ebebekde aci cekersiniz dedi. Cati genis degil, bebek iri. Cok kesik olur vakkum kullanilir ise yaramam ihtimali de cok fazla dedi. Bebegin omuzlari takilirsa sakatlik olur ikinmada, ben riske atmak istemiyorum dedi. Yani simdi dogum sancim gelse hastaneye gitsem ne olcak cok merak ediyorum. Bir posta normal denemesi yapmalari gerekir diye düsünüyorum, sonuicta bu isin ehli insanlar, bebek gecebilir mi gecemez mi bilemezler mi?

endişe etme olsun Allah'tan hayırlısı. sağlıklı olunda nasıl olursa olsun artık napcan. ama 7 gün neymiş yaa. çok geldi bana vardır bir bildikleri. aaayyy hadi bakalım yaa.. sevindim şaşırdım heyecanlandım :) ne diyeceğimi bilemedim.

canim benim ben Kova yim, esim terazi. Akrep ve basak asla anlasamadigim iki burctur. korkum ondan...

aaaa işte anladım şimdi seninle anlaşmamızın nedenini :) bende kova yım şekerim. Bu arada sana bir bomba! benim eşim akrep :) hehehe...
Düşün artık neler çektiğimi

valla bizde. Ikinci doktora gitmeseydik cok endiseli olurdum. Ama urada sezeryani gercekten gerekli görmedikce yapmiyorular.

7 gün bebegein hakim icin ebeler kurs veriyor hergün.

Esim ile bugün yemege ciktik son defa diyoruz, bebegim hareket ettiginde son tekmelemeri diyoruz. Sabah gec kalkalim artik gec kalkamicaz diyor esim. Acaip bisi bu. Görmeden duymadan koklamadan deli gibi asik oluyorsun. Asla cekemem dedigin seylerin bin misli zorluklari sikintilri gikin cikmadan cekiyorsun.

Mucize....

Son düzenleme:

aaayyyy hem pazartesi hem çarşamba iki bebek daha geliyor... şaka gibii... Merak etme güzelim dualarımız sizlerle.
Amin hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inş...

aaaa işte anladım şimdi seninle anlaşmamızın nedenini :) bende kova yım şekerim. Bu arada sana bir bomba! benim eşim akrep :) hehehe...

Ayy Allah yardimcin olsunnnn. Bizim ailede yengem var akrep, valla illlahlah dedirtti. ondan cokkk korkuyorummm:))

Merhaba kizlar benimde biraz sancim oluyor ara ara az oncede lavaboya gittim kahverengi bir akinti geldi ama acaba nişan dedikleri bu olabilir mi :44:
Hayalim doğuma az kalmış senin yaaa yakında bi bebişimiz daha gelecek sanırımmm
Oh hadi gözünüz aydın cnm

Hoş gelmiş safa gelmiş paşamızzz

Kuzum korkma akreplerden bu kadarrr
Bak ben akrep eşim akrep kızçem akrep olacakkk
Seni bize davet ediyorummmm

canim benimmmm, siz birbirinizin derdinden anlamissiniz artikk:) o kadar akrep bana cok:))) Saka bir yana sözüm meclisten disari, terazi hava burcu bende öyle. Hani kolalikla anlasabilmek varken dedimdi:))

Bir akreple ancak birakrep başeder elifciğimmmbakınız ben ve eşimm tam 17,5 yıldır beraberiz

Yaa bhde çok özliycem kuduruk kızımın hareketleriniii.daha sabah konuştk eşimle hep içimde kalsa diyordum

canim benimmmm, siz birbirinizin derdinden anlamissiniz artikk:) o kadar akrep bana cok:))) Saka bir yana sözüm meclisten disari, terazi hava burcu bende öyle. Hani kolalikla anlasabilmek varken dedimdi:))

Ayne öyle cnm .ben şimdiden kızçeme nasıl davranacağımı kemtirebiliyorum.mesela akrepin yönetilmeye tahammülü yok yönlendirmeye tahammülü yok zorlasan da yaptıramazsın çocuğun damarın basmıycam yanii
Zordur akrep ama anlasabiliyorsan acayip dosttur yani.ben ençok aslanla anlaşabiliyorum mesela

aynen cnm benimkide aşırı hareketli iki hafta daha dayansın da tarihi geçtim hayırlısıyla gelsin yavrum

Canim bencede riske atmana degmez , eger sezeryan diyorlarsa demekki böyleymis hayirlisi , desene kizina kavusmana cok az kaldi , ayni bende bu ara öyle bir araba kullaniyorumki görmen gerek :))) gecen anneannemler geldi trden öyle bi özlemisimki onlari aramiz 20 km var , atladim gittim yanlarinan, nasil olsa dogurmuyorum daha :)) bugün benimde yine kasilmalarim var karnim cok sertlesiyor , ama sancilara dayanabildigim kadar evde bekleyecegim , hastane icin acele etmek istemiyorum , bide evde kizim olunca onu arkada birakmak cok zor geliyor .. Annem bakacak ama yinede icimde bi sikinti var ..

Kızlar hepinize iyi geceler ben mide agrısından mahvolmuş durumdayım ya midem yanıyor sırtım ağrıyor bu haftalarda bunların olmaması gerekmez mi??? ya rennie kullanıyorum süt içiyorum banamısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…