Esyalarimiz hazirama bene hemen dogum demek olmadığını duymuştum o yüzden aramadim ilk dogumlarda nisandan yaklasik 6 saat sonra dogum sancilari baslar diyorlar
Soyle tarif edeyim canım ben regl olmadan oncede boyle obce kahverengi bir akinti gelirdi ertesi gun regl olurdum aynen onun gibi yani kati birsey degil degilsanciminda ara ara siddetli olmasi bana biraz doğum yakin olabilir izlenimi verdi
benim kız 14 kasım a kadar dayansa ne güzel analı kızlı aynı gün olur doğum tarihimiz ama bu gidişle beklemeyeck gibi tam gaz agrı sızı devam yani p.tesi kontrol var ama bilmiyorum içimden de bi ses sezeryan olcksın diyo korkuyorum yaa...
benim de reglim öyle baslar. ama kuru kahverengi gelir öyle yapiskan sümüksü bir yapi degildir. hem cok az nokta gibi gelmezmis fark edermissin. ama tabi bilmeiyoruz her insanin anatomisi farkli:))
Sunu merak ediyorum eger nisansa bir kez mi gelir devam eder mi :44:arkadaşımın nişandan iki gün sonra başladı sancıları vve doğumu oldu. normal doğumdu. endişe edilecek birşey yok yaniiihayırlısı olsun inşallah...
Canim daha erken gibi sezeryan bile olsa 14 unu bekleyebilir doktor unbenim kız 14 kasım a kadar dayansa ne güzel analı kızlı aynı gün olur doğum tarihimiz ama bu gidişle beklemeyeck gibi tam gaz agrı sızı devam yani p.tesi kontrol var ama bilmiyorum içimden de bi ses sezeryan olcksın diyo korkuyorum yaa...
bu arada mantar ya da enfeksiyon bunların tespitini tahlille mi yapıyor doktorlar?
benim beyaz-sarımsı çamaşırımda iz bırakan lekelerim hep var ama koku kaşıntı sızlama ağrı falan hiç bir şey yok bende doktora bişey demedim bu nedenle...
Sunu merak ediyorum eger nisansa bir kez mi gelir devam eder mi :44:
Canim daha erken gibi sezeryan bile olsa 14 unu bekleyebilir doktor un38-39 .haftalarda alıyorlar
Evet cnm kan ve idrar tahlilinde çıkıyor
kizlar selammmm,
acaip sancim be kasilmalarim var ama düzenli degil. Melek hanim normal dogumu denemke istiyor galiba.. Basarabileceksek cok sevinirim ama basaramayacaksak bosa sanci cekmekten cekiniyorum...Hayirlisi herseyin, pazartesiye daha var:))
biz yine de paartesi den sonra uzun bir süre bir yere cikamayiz diye esim annem ve ben yemege cikalim dedik. :)) Melek hanim gelince benim bir süre bir yere kipirdayacaim süpheli:))
Seninki enfeksiyon mu bilmiyorum cnm ama enfeksiyon ilerler ise tehlikeli bir durum demisti doktorum:44: bebegine birsey olmaz korkma ama erken doguma sebep oluyormus birde normal dogumu zorlastiriyormus sanıırme diyim mi doktora yani? bi zararı var mıdır? koku ve ağrı olmadığı için ve ben çamaşırımı hep sık sık değiştren biri olduğum için beni rahatsız edecek boyutta değildi demedim doktora hiç zararı var mıdır bebişe ya da bana?
canım gece oğum uyandı gelemedim bida kusura bakma,
benden sonrada sohbet baya koyulaşmış maşallah
evetbende zor olduğunu anlıyorum ama dediğin gibi bunlar gelip geçici bıraktıkları kalıcı olucak o yüzden kendilerini kontrol edebilmeliler bence, birde benimkine hergün ortam olsun her gün gider affedemiyorum o yüzdende
geçmiş olsun canım son durumun ne şimdi gittinmi doktora
Canim bencede en azindan doktorunu ara söyle belki hemen gel falan der
Slm güzel anneler...Çarşamba günü sezeryanla ikinci prensesimi kucağıma alıcam Allah'ın izniyle.. İlk doğumum epiduraldi,bu genel anestezi olacak. İkinci olsa bile korku,stres ve heyecan sardı beni.Herkesten dua bekliyorum.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun... Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum.
Sunu merak ediyorum eger nisansa bir kez mi gelir devam eder mi :44:
Canim daha erken gibi sezeryan bile olsa 14 unu bekleyebilir doktor un38-39 .haftalarda alıyorlar
Canim neden ikincisinde genel anestezi dusunuyosun. Deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim ilk dogumum olacak kesin degil ama epidural sezeryan olacak sanirim. Ama kafam coook karisik.
selamm anniş adayları aranızda tüp bebek yaptıran var mı acaba bana biraz anlatabilirler mi
Hayırlı olsın Allah analı babalı büyütsün inşallah,cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
Çok sevindim maşallah kızoşuna Allah ayırmasın bi daha, ohh mis gibi öp kokla bizim içinkızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?