2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

arkadaşımın nişandan iki gün sonra başladı sancıları vve doğumu oldu. normal doğumdu. endişe edilecek birşey yok yaniii hayırlısı olsun inşallah...

benim kız 14 kasım a kadar dayansa ne güzel analı kızlı aynı gün olur doğum tarihimiz ama bu gidişle beklemeyeck gibi tam gaz agrı sızı devam yani p.tesi kontrol var ama bilmiyorum içimden de bi ses sezeryan olcksın diyo korkuyorum yaa...

normal doğum daha zor diye duydum ... sezeryan daha iyi diyorlar ama sezeryanın en kötülüğü karında sarkma yapmasıymış dıye duydum

benim de reglim öyle baslar. ama kuru kahverengi gelir öyle yapiskan sümüksü bir yapi degildir. hem cok az nokta gibi gelmezmis fark edermissin. ama tabi bilmeiyoruz her insanin anatomisi farkli:))

arkadaşımın nişandan iki gün sonra başladı sancıları vve doğumu oldu. normal doğumdu. endişe edilecek birşey yok yaniii hayırlısı olsun inşallah...
Sunu merak ediyorum eger nisansa bir kez mi gelir devam eder mi :44:
Canim daha erken gibi sezeryan bile olsa 14 unu bekleyebilir doktor un 38-39 .haftalarda alıyorlar

bu arada mantar ya da enfeksiyon bunların tespitini tahlille mi yapıyor doktorlar?
benim beyaz-sarımsı çamaşırımda iz bırakan lekelerim hep var ama koku kaşıntı sızlama ağrı falan hiç bir şey yok bende doktora bişey demedim bu nedenle...

Evet cnm kan ve idrar tahlilinde çıkıyor

Son düzenleme:
Sunu merak ediyorum eger nisansa bir kez mi gelir devam eder mi :44:

Canim daha erken gibi sezeryan bile olsa 14 unu bekleyebilir doktor un 38-39 .haftalarda alıyorlar

devam etmez diye biliyorum... bi kere gelir ve durur.
nişandaki kanın mantığı vajina ile kese arasındaki tıkacın delinmesi demek gibi bişeymiş zaten bi kere yırtılır biter yani

Belli olmaz gelir belki Melek'in 20 ekimde çok da güzel bir doğum tarihi olur bence.

Slm güzel anneler...Çarşamba günü sezeryanla ikinci prensesimi kucağıma alıcam Allah'ın izniyle.. İlk doğumum epiduraldi,bu genel anestezi olacak. İkinci olsa bile korku,stres ve heyecan sardı beni.Herkesten dua bekliyorum.Şimdiden hepinizden Allah razı olsun... Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum.

Seninki enfeksiyon mu bilmiyorum cnm ama enfeksiyon ilerler ise tehlikeli bir durum demisti doktorum:44: bebegine birsey olmaz korkma ama erken doguma sebep oluyormus birde normal dogumu zorlastiriyormus sanıırm

evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,

çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah bida ağrımaz o çok kötü birşey

[/QUOTE]
Canim doktordan yeni geldim, bi sorun yokmus suyumuz gayet iyiymis, sancida cikmadi nst de... cuma gunu tekrar gidicem cati muayenesi yapacak... su ana kadar normal dogum icin hersey yolunda, bakalim cati muayenesinden sonra ne diyecek...

Canim neden ikincisinde genel anestezi dusunuyosun. Deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim ilk dogumum olacak kesin degil ama epidural sezeryan olacak sanirim. Ama kafam coook karisik.

[SUB][/SUB] 2011 kasim annesi olmayi nasip etti rabbim. 10 kasimdabir melegim oldu. Simdide 2013 kasim annesi olacagim arkadaslar insallah. Forum u takip ediyorum ama pek yazmiyorum. Allah hepimizi sag salim kurtarsin. Ilkinde tr deydim ama sindi yurtdisindayim ilki sezeryan oldugu icin buda oyle olacak ama bu kez kansizlikla basim dertte . Bu sekilde ameliyat sikinti olacak diyor doktor ve cok korkuyorum bu durunu yasayan varmi

Canim neden ikincisinde genel anestezi dusunuyosun. Deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim ilk dogumum olacak kesin degil ama epidural sezeryan olacak sanirim. Ama kafam coook karisik.

İlk doğumumda anestezi uzmanının önerisiydi ve ameliyathanede karar vermiştim bir anda.doğumum çok güzel geçti.bunda ise doktorumun isteği genel anesteziden yana. epidural önermedi bana cnm,ben de tamam dedim ama epidural yapan anestezi uzmanım çok deneyimli üstteğmendi askeri hastanede doğum yapmıştım.epidural yaptıracaksan anestezi uzmanıyla önceden görüşmeni öneririm.iyi bir uzman olması önemli bence..

Herkeslere selam arkadaslar ,...
Misafirim vardi evime ilk kez gelen bir akraba ailecek o yüzden cok temizlikle ugrastim , pasta börek falan derken öyle yorulmusumki bitkin haldeyim , birde onlar gidince alsverise gittik pilim bitti ..

En komigi esim sabah isten gelnce yatti uyudu gece calisti .. 12 de kalkmis eve temizlikcimi tuttun ne kadar temiz olmus diyor :)))))
Cok güldüm ...

Yusufburak pasan gelmis canim saglikli bir sekilde rabbim anali babali büyütsün ...güzel bir ömür dilerim yavruna....gözünüz aydin..

Gerenimos cok gecms olsun canim , hamilelikte dis agrisi hic crkilmiyor insallah simdi daha iyisindir ...

Kuzum 06 sorma teyzesi yaramaz oglum beni sezeryana zorluyor .. Insallah döner yine ...
Senin kiz gelmemis daha :)).. Daha iyisin degilm canim ??

Birgül38 canim birdahaki kontrolde bakar belki doktorun .. Veya sancin oldugunda hastaneye git orda bakiyorlar detayli :)).. Biz cok heycanlyiz .. Oglum gün sayiyor kardesi icin ...

Miamore insallah sancili sezeryan olmak zorunda kalmazsin canim .. Rabbim hangi yöntem olursa olsun kolay bir sekilde gelmesini nasip etsin meleginin...

Telefondan coklu alinti zor oluyor , insallah herkesler iyidir ...
Ben rüyamda sezeryanla dogurdum :)) ne kolaydi , rüya mekani hastane odasiydi , yavrusum cok sekerdi kizlar yaa :))
Abiside gelmis alnindan yaliyordu :))

selamm anniş adayları aranızda tüp bebek yaptıran var mı acaba bana biraz anlatabilirler mi

Selam canım, benim bebiş tüp bebek, süreci mi merak ediyorsun bilemiyorum ama kısaca anlatayım adetinin 3. günü dr a gidiyosun kan tahlili yapıp yumurta geliştirici ilaç dozu belirliyolar, ona göre iğneni yapıyosun, bi hafta süresince dra gidip geliniyo yumurta takibi için sonrasında yumurtanın çatlamasını önleyen iğneler ve en son çatlatma iğnesi vuruluyo, 48 saat sonra yumurta toplama 3 yada 5 gün sonra transfer oluyo, benim toplam süreç adet başlangıcından itibaren 16 gün sürdü, hayırlısı olsun hakkında

Hayırlı olsın Allah analı babalı büyütsün inşallah,
Çok sevindim maşallah kızoşuna Allah ayırmasın bi daha, ohh mis gibi öp kokla bizim için

Selam kızlar, son haftalar ayrı bi heyecanla geçiyo, bugün de benim kontrol vardı okadar yol gittim hastaneye görünemedim, dr bugün ösonra çalışmadığı halde bana 5 e randevu vermişler sinirden ağladım resmen durduramadım da kendimi, bugün kızımı görücem diye seviniyodum, salı gitcem artık, hayırlısı buymuş demek, sezeryan için de tarih vercek bu kontrolde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…