Selam canım, benim bebiş tüp bebek, süreci mi merak ediyorsun bilemiyorum ama kısaca anlatayım adetinin 3. günü dr a gidiyosun kan tahlili yapıp yumurta geliştirici ilaç dozu belirliyolar, ona göre iğneni yapıyosun, bi hafta süresince dra gidip geliniyo yumurta takibi için sonrasında yumurtanın çatlamasını önleyen iğneler ve en son çatlatma iğnesi vuruluyo, 48 saat sonra yumurta toplama 3 yada 5 gün sonra transfer oluyo, benim toplam süreç adet başlangıcından itibaren 16 gün sürdü, hayırlısı olsun hakkında
Selam kızlar, son haftalar ayrı bi heyecanla geçiyo, bugün de benim kontrol vardı okadar yol gittim hastaneye görünemedim, dr bugün ösonra çalışmadığı halde bana 5 e randevu vermişler sinirden ağladım resmen durduramadım da kendimi, bugün kızımı görücem diye seviniyodum, salı gitcem artık, hayırlısı buymuş demek, sezeryan için de tarih vercek bu kontrolde sanırım
canım gece oğum uyandı gelemedim bida kusura bakma,
benden sonrada sohbet baya koyulaşmış maşallah
evetbende zor olduğunu anlıyorum ama dediğin gibi bunlar gelip geçici bıraktıkları kalıcı olucak o yüzden kendilerini kontrol edebilmeliler bence, birde benimkine hergün ortam olsun her gün gider affedemiyorum o yüzdende
geçmiş olsun canım son durumun ne şimdi gittinmi doktora
Canim bencede en azindan doktorunu ara söyle belki hemen gel falan der
Herkeslere selam arkadaslar ,...
Misafirim vardi evime ilk kez gelen bir akraba ailecek o yüzden cok temizlikle ugrastim , pasta börek falan derken öyle yorulmusumki bitkin haldeyim , birde onlar gidince alsverise gittik pilim bitti ..
En komigi esim sabah isten gelnce yatti uyudu gece calisti .. 12 de kalkmis eve temizlikcimi tuttun ne kadar temiz olmus diyor :)))))
Cok güldüm ...
Gerenimos cok gecms olsun canim , hamilelikte dis agrisi hic crkilmiyor insallah simdi daha iyisindir ...
geceleri uyuyamıyorum ya bu saatlerde artık gözlerimi açamayacak kadar uykulu ve yorgun oluyorum....
bi de doğum ne zaman olur diye çok merak ediyorum hep rüyalarıma giriyo
Bende de polikistik var ama yinede normal yolla olmuştu ama 8.haftada kalbi durdu maalesef, benim asıl sorun genetik problem oluyodu, aslında eşimdede bende de genetik bi sorun yok ama işte oluyomuş yinede o yüzden tüp bebekde embriyolara genetik tanı yapıldı çok şükürki böyle bi yöntem varmış diyorum, senin için de hayırlısı olsun, benim kızoş ters olduğu için sezeryan olcak genelmi epiduralmi karar veremedim ama, dr um bi hafta 2 ye bi hafta 6 ya kadar çalışıyo, bana 6 ya kadar çalışıyo dediler bu hafta ne yapalım kısmet beklicezsezaryen mi olacasın .... belden mi tam aneztezili mi?hayırlısı böyleymiş cumartesi günleri doktorlar özellerde 2 en fazla 3 e kadar kalıyorlar cnm aklında olsun ...
Tabi ki eklerim. İnşallah kısa zamanda elimde olur.
Bende de polikistik var ama yinede normal yolla olmuştu ama 8.haftada kalbi durdu maalesef, benim asıl sorun genetik problem oluyodu, aslında eşimdede bende de genetik bi sorun yok ama işte oluyomuş yinede o yüzden tüp bebekde embriyolara genetik tanı yapıldı çok şükürki böyle bi yöntem varmış diyorum, senin için de hayırlısı olsun, benim kızoş ters olduğu için sezeryan olcak genelmi epiduralmi karar veremedim ama, dr um bi hafta 2 ye bi hafta 6 ya kadar çalışıyo, bana 6 ya kadar çalışıyo dediler bu hafta ne yapalım kısmet beklicez
Bende ic sayfalarini merak ediom, canli bulup gorme imkanim yok fotosunu koyarsan bende cok memnun olurum.
Ben 49 kiloydum hamilelik başlangıcında şimdi 62 oldum :) bakalım daha da var şu ara haftada 1 alıyorum nerdeyse iştahım çok arttı bide kızım biraz minik diye yemeğimi arttırdımçok üzüldüm cnm . ama benim polikistikte tahlillerim çok normal hsg röntgenim normal sadece 15 kilo fazlalığım var ... tek sıkıntım kilo . sen kaç kilosun kç kilo aldın 9 ayda ?
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
İlk doğumumda anestezi uzmanının önerisiydi ve ameliyathanede karar vermiştim bir anda.doğumum çok güzel geçti.bunda ise doktorumun isteği genel anesteziden yana. epidural önermedi bana cnm,ben de tamam dedim ama epidural yapan anestezi uzmanım çok deneyimli üstteğmendi askeri hastanede doğum yapmıştım.epidural yaptıracaksan anestezi uzmanıyla önceden görüşmeni öneririm.iyi bir uzman olması önemli bence..
Ben 49 kiloydum hamilelik başlangıcında şimdi 62 oldum :) bakalım daha da var şu ara haftada 1 alıyorum nerdeyse iştahım çok arttı bide kızım biraz minik diye yemeğimi arttırdımbenim kilo sorunum olmadı ama polikistik çok uzun süredir var, ilaçsız adet olamıyorum, herşeyin normal olması çok güzel kilo da veriliyo biraz iradeyle hayırlısı, kızıma her dua edişimde Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum inşallah
selamm kızlarrr gezmekten foruma girmeye fırsat bulamıyorumm herkes iyidir inşallahh ptesi randevumuz var bizimm
selam kızlaaaarrr
lansinoh manuel aldım pompayı, vatana millete kuzuma hayırlı uğurlu olsuuun
tebrikler canımm, darısı bizin başımıza olsun inşallah en normalinden ve sağlıklısından..
oohhh çok sevindim, Rabbim bir daha dert tasa vermesin yuvanıza inşallah
evet olabilir bende her tuvalete girdiğimde var mı yokmu diye bakıyorum...artık doğuma çok az kalmış kesinleşmiş oldu, Rabbim kolaylık versin inşallah
kizlar selammmm,
acaip sancim be kasilmalarim var ama düzenli degil. Melek hanim normal dogumu denemke istiyor galiba.. Basarabileceksek cok sevinirim ama basaramayacaksak bosa sanci cekmekten cekiniyorum...Hayirlisi herseyin, pazartesiye daha var:))
biz yine de paartesi den sonra uzun bir süre bir yere cikamayiz diye esim annem ve ben yemege cikalim dedik. :)) Melek hanim gelince benim bir süre bir yere kipirdayacaim süpheli:))
doğuma az zaman kaldı. 25 güne kadar doğar heralde kız bebekler 9 ay 10 günü genelde doldurmuyorlarmış. eve bebek geleceğine hala inanamıyorum heyecan içindeyim içim bi tuhaf duygularla dolu ve birazda korkuyprum herşey hayal gibi karnımda ama doğacağına inanamıyorum bu nasıl bi duygu ölüyorum heyecandan :86:
Ayy bilemiyorum ki.13 Kasım gibi geldi birden. Tabi atmasyon hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?