2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
geceleri uyuyamıyorum ya bu saatlerde artık gözlerimi açamayacak kadar uykulu ve yorgun oluyorum....
bi de doğum ne zaman olur diye çok merak ediyorum hep rüyalarıma giriyo

1 kasımda nomal klomen ve çatlatma iğnesi tedavilerine başlıyorum eğer 3 4 ay olmazsa tüp bebek yaptıracağım baharda o yüzden sordum canım merak ettim yani ...aşılama yaptırmayacağım olmazsa eğer normal şartlarda direk tüp yaptıracağım sigortamda yok 5 milyarı bulacak bizim ...birde 2saat uzaklıkta tüp bebek mrkezi bana o yüzden inşallah gerek kalmaz senin sorunun neydi benimi polikistik over sendromu ....

sezaryen mi olacasın .... belden mi tam aneztezili mi?hayırlısı böyleymiş cumartesi günleri doktorlar özellerde 2 en fazla 3 e kadar kalıyorlar cnm aklında olsun ...

evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,

çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah bida ağrımaz o çok kötü birşey

[/QUOTE]

sevyus canım nasılsın görüşmeyeli. yanlış hatırlamıyorsam sende miyomlu gebeydin. gebelik sürecin nasıl gidiyor. kanuniye devam mı ben cerrahpaşaya devam ediyorum.

Çok şükür çok hafifledi dişimin ağrısı.
Koyu mor renkle işaretlediğim kısmı 3 kez okudum sanki 4-5 aylık hamileymiş gibi yapmışsın. Maaşallah diyelim sen böyle hareketliyken yavrun başaşağı döner bence

geceleri uyuyamıyorum ya bu saatlerde artık gözlerimi açamayacak kadar uykulu ve yorgun oluyorum....
bi de doğum ne zaman olur diye çok merak ediyorum hep rüyalarıma giriyo

aynı bende geceleri uyuyamayanlardanım.. geç saatte yatıyorum uykum iyice gelsin diye gündüzde hiç uyumuyorum eğer uyursam sabaha kadar uyuyamam. geceleri ağrı sancı başladı bende sağa sola dönemiyorum. aynen bende rüyamda hep görüyorum biran evvel hayırlısıyla alalım yavrucuklarımızı kucağımıza inşallahh

sezaryen mi olacasın .... belden mi tam aneztezili mi?hayırlısı böyleymiş cumartesi günleri doktorlar özellerde 2 en fazla 3 e kadar kalıyorlar cnm aklında olsun ...
Bende de polikistik var ama yinede normal yolla olmuştu ama 8.haftada kalbi durdu maalesef, benim asıl sorun genetik problem oluyodu, aslında eşimdede bende de genetik bi sorun yok ama işte oluyomuş yinede o yüzden tüp bebekde embriyolara genetik tanı yapıldı çok şükürki böyle bi yöntem varmış diyorum, senin için de hayırlısı olsun, benim kızoş ters olduğu için sezeryan olcak genelmi epiduralmi karar veremedim ama, dr um bi hafta 2 ye bi hafta 6 ya kadar çalışıyo, bana 6 ya kadar çalışıyo dediler bu hafta ne yapalım kısmet beklicez

çok üzüldüm cnm . ama benim polikistikte tahlillerim çok normal hsg röntgenim normal sadece 15 kilo fazlalığım var ... tek sıkıntım kilo . sen kaç kilosun kç kilo aldın 9 ayda ?

çok üzüldüm cnm . ama benim polikistikte tahlillerim çok normal hsg röntgenim normal sadece 15 kilo fazlalığım var ... tek sıkıntım kilo . sen kaç kilosun kç kilo aldın 9 ayda ?
Ben 49 kiloydum hamilelik başlangıcında şimdi 62 oldum :) bakalım daha da var şu ara haftada 1 alıyorum nerdeyse iştahım çok arttı bide kızım biraz minik diye yemeğimi arttırdım benim kilo sorunum olmadı ama polikistik çok uzun süredir var, ilaçsız adet olamıyorum, herşeyin normal olması çok güzel kilo da veriliyo biraz iradeyle hayırlısı, kızıma her dua edişimde Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum inşallah

ay canım yesin onu teyzeleri. gözün aydın canım hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.
normal doğumdan biraz bahsedebilirmisin.
en kısa zaman da doğum hikayeni bekliyoruz.

Evet pazartesi bu konuyu halletmem lazim. Bende saglik personeliyim o yuzden esasli bi arastirma ve tanisma yapmam lazim. Hayirlisi artik.

herşey normal derken tahlilleri kast ettim canım bende ilaçsız regl olamıyorum ....... duphaston ve metformin kullanıyorum ama bu ay duphastonu bıraktım onun yerine aslanpençesine başladım bakalım doğal yolla hastalanacak mıyım bilmiyorum ayın 1 ini bekliyorum .. ne güzel keşke senin kilonda olsam bende 7 yılda 30 kilo almıştım ama verdim 90 kiloydum 80 e indim 15 kilo daha versem yeter benim için....amiinnnnnnnnnn inşallah.....evet pkolularda daha zor verliyor kilo ...... canım çıkı 10 kiloyu vermek için

doğuma az zaman kaldı. 25 güne kadar doğar heralde kız bebekler 9 ay 10 günü genelde doldurmuyorlarmış. eve bebek geleceğine hala inanamıyorum heyecan içindeyim içim bi tuhaf duygularla dolu ve birazda korkuyprum herşey hayal gibi karnımda ama doğacağına inanamıyorum bu nasıl bi duygu ölüyorum heyecandan :86:

amin canım seninde pompanız hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullanın. Bende kraft ın elektriklisini aldım.

afiyet bal şeker olsun kuzum. iyi yapmışsınız. sancılara yine dikkat et. gerçi düzensizmiiişş...
Pazartesi kontrol var dimi senin?

umarım bir avazda kucağına alırsın ......... Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah ........emin ol ki tarifsiz bir duygudur .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…