canım.gözün aydın saglıkla büyüt bebişini Rabbim analı babalı büyütsünKızlar selam hepimize bem biliyorsunuz normalde yarın doğuracaktım lakin bizim yaramaz Perşembe gecesi 03 :30 civarlarında keseyi patlattı :) sular selller eşliğinde doğuma gittik izmire 05:15 te arenim dünyaya geldi şimdi evimizdeyiz alışma süreci emme vs uğraşıyorum allahım sizede nasip Etsin sağsağlim kavuştursun inşallah . Bugünleri gösteren Rabb'ime hamd olsun ..
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım dualarım seninleKizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
hadi şükürler olsun kavuşturana, darısı sağlıkla hayırla bizim de başımıza olsun... doğum hikayeni ilk fırsatta yaz canım detaylı detaylı...Kızlar selam hepimize bem biliyorsunuz normalde yarın doğuracaktım lakin bizim yaramaz Perşembe gecesi 03 :30 civarlarında keseyi patlattı :) sular selller eşliğinde doğuma gittik izmire 05:15 te arenim dünyaya geldi şimdi evimizdeyiz alışma süreci emme vs uğraşıyorum allahım sizede nasip Etsin sağsağlim kavuştursun inşallah . Bugünleri gösteren Rabb'ime hamd olsun ..
benimde sağ kulağım, sağ çene,sağ taraftaki dişler ve diş etleri ağrıyooooMelodi hayirli ugurlu olsun bebegin. Patir patir doguyorlar maasallah...
Benim disim dunku gibi oldu cok agriyo ama baska dis bu sefer. Dün cok çekmiştim bugun hemen buz koydum kesin disetlerim disimin etrafi sisiyor sinire falan baski yapıyor karbonat li suyla gargara yaptim yanagimda buz ile agri gecsin diye bekliyorum.
Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. aminn ormal doğum mu yaptın.Kızlar selam hepimize bem biliyorsunuz normalde yarın doğuracaktım lakin bizim yaramaz Perşembe gecesi 03 :30 civarlarında keseyi patlattı :) sular selller eşliğinde doğuma gittik izmire 05:15 te arenim dünyaya geldi şimdi evimizdeyiz alışma süreci emme vs uğraşıyorum allahım sizede nasip Etsin sağsağlim kavuştursun inşallah . Bugünleri gösteren Rabb'ime hamd olsun ..
kızlar sağ kulağım ağırmaya başladı
üşütmedim su da kaçırmadım niye oldu bu? nasıl geçer:18: iyice artar mı?
cuma sabah 05,50 de oğlum dünyaya geldi.3410 gr 50 santim paşam doğdu en çatırında normal doğum oldu suni sancısız tam organik darısı sizlere biraz kendime geleyim doğum hikayemi yazcam hepiniz öpüldünüz.
kızlar nasılsınız kac gundur gıremedım salı gunu kızım evımıze geldı evın nesesı yerıne geldı valla ama uykusuz geceler basladı cok şükür kızım ıyı ya o bıze yetıyo dogum yapan arkadas var galıba okuma fırsatım olmuyo allah annelı babalı buyutsun inşallah
evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,
Bugün kizim diyorki cok duygusal neleri düsünüyor yavrumm , anne karnina igne vurupdami patlatacaklar , kardesim öylemi gelecek diyor , resmen dokunsan aglayacak gözleri dolarak soruyor , bende Yok kizim diyorum doktorlar karnimi oksayinca kardesin gelecek diyorum , tabi inandimi bilmem ama :) bu arada az önce benimde kasilmalarim 10 dk bir oldu ama sükürki düzensizlesti , ama artik gelsinde istiyorum geriye 11 günümüz kaldi eger zamaninda gelirse
Slm kizlar melodi canim gozun aydin hayalim sende belki dogum bile yaptin saglikla almissindir kucagina bebegini , herkes tek tek dokuluyo hayirlidogumlar nasip etsin rabbim fulya da flyrey de yani dogum yapti dun bebegi suan yogun bakimdaymis solunum nedeniyle dua edelim kizlar ins. En kisa zamanda kucaginda olacak , bende sirt agrilari cekiyirum artik sancilarida farkediyorum sanki beklesin kizim ya gununu ........
hayırlı olsun canım. gözün aydın. detayları bekliyoruz.Kızlar selam hepimize bem biliyorsunuz normalde yarın doğuracaktım lakin bizim yaramaz Perşembe gecesi 03 :30 civarlarında keseyi patlattı :) sular selller eşliğinde doğuma gittik izmire 05:15 te arenim dünyaya geldi şimdi evimizdeyiz alışma süreci emme vs uğraşıyorum allahım sizede nasip Etsin sağsağlim kavuştursun inşallah . Bugünleri gösteren Rabb'ime hamd olsun ..
evet canım miyom biraz daha büyüdü yarım santim kadar iyi gidiyo çok şükür ama benim bebiş biraz iri korkmaya başladım kanunidede bağırttıra bağırttırada olsa normal doğurtuyorlar bak mimoreye sezaryan demişler bana gerektiği halde sezeryan yapmazlar diye çok korkuyorum bebiş 4 kiloya ulaşırsa bende bir cerrahpaşaya uğrarım diye düşünüyom onlar biz sezeryan ypmayız derlerse birde oraya bakıcam
senin nasıl gidiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?