2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım.gözün aydın saglıkla büyüt bebişini Rabbim analı babalı büyütsün

Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım dualarım seninle

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim Allahıma şükür herşey yolunda nst de iyi çıktı bir kaç kasılma çıktı sadece muayene korktuğum kadar kötü değildi evet birazcık acıdı ama aslında hiç kasmasan çok kolay çatı kemiği falan gayet müsaitmiş normal doğum için çok güzel bir normal doğum yaparsın dedi . Ve Allah razı osun Doktorum 20 dk. Boyunca normal doğumdan korkmamam gerektiğini v.s. Çok cesaretlendirdi beni tabiki ne zaman geleceği belli olmaz ama doktora göre biraz daha var dedi doğuma benim hissiyatım ay sonunu bulucağız gibi geliyor bana bizde haberler böyle kilomuzda normal 3400 gr. Çok içim rahatladı.

herkese günaydinnnnn. Yine uykusuz ve yine sancili bir gece daha bitti. Iki tane cok agrili, cok acitan sancim oldu birinde oturdum agladim...Simdi ara ara yokluyor, hayilriisi artik...

hayalim ne yapti acaba hastanye yattiydi...

günaydın canlarım
hadi şükürler olsun kavuşturana, darısı sağlıkla hayırla bizim de başımıza olsun... doğum hikayeni ilk fırsatta yaz canım detaylı detaylı...
benimde sağ kulağım, sağ çene,sağ taraftaki dişler ve diş etleri ağrıyoooo napıcam bilmiyorum..

Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var

canım hep seni merak ettim, Allah yardımcın olsun da bir avazda bitsin doğumun...inşallah fırsat bulursun da haber verirsin bize de...

Selamlar ...

Ne güzel dogum haberimiz var yine :)

Melodi2 canim gözün aydin , rabbim anali babali büyütsün.. Bol bol öp kokla .. Cok güzel yaa heycanlandim ..
Biran önce gecsin istiyorum zaman ..

Hayalim4141 canim insallah kolay bir dogum olur , rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin , bir avazda kurtarsin seni ..
Insallah güzel haberlerini aliriz bugun ..

Slm kizlar melodi canim gozun aydin hayalim sende belki dogum bile yaptin saglikla almissindir kucagina bebegini , herkes tek tek dokuluyo hayirlidogumlar nasip etsin rabbim fulya da flyrey de yani dogum yapti dun bebegi suan yogun bakimdaymis solunum nedeniyle dua edelim kizlar ins. En kisa zamanda kucaginda olacak , bende sirt agrilari cekiyirum artik sancilarida farkediyorum sanki beklesin kizim ya gununu ........

Canlarim nbrsiniz?? Annemleri yeni yolcu ettik simdiden ozledim :26: doguran var mi? Telden feyse girdim bebegimiz olmus ama kimin bebegi obilemedim.... nickini bilmiyorum.. Allah anali babali buyutsun.. ne durumdasiniz benim karnim cok kasiliyo son 2 gundur cok zorladm sanirim ondan.. bebegimin kafasini midemde hissediyorum.. ah be oglum sen durdur son 1 ay kala don oldu mu simdi.. insallah tekrar doner melegim.... ne durumdasinizz gun verildi mi

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. aminn ormal doğum mu yaptın.

canım gözün aydın bebeğini gördüm facedeki grupta maşallah Allah anasına babasına bağışlasınnnnn

galiba birçoğumuzun p.tesi kontrolu var benimde. güzel haberlerle gelelim inşallah. biran evvel yarın olsun istiyorum hatta gece suyum nişanım gelsede sabaha doğursam istiyorum hiç görmeden aşık olduğum kuzumu çok özlüyorum. bugece yine rüyamda gördüm bebeğimi ya Rabbim çok çok güzeldii o

kızlar sağ kulağım ağırmaya başladı
üşütmedim su da kaçırmadım niye oldu bu? nasıl geçer:18: iyice artar mı?

slm hamilelik döneminde kulak ağrısı oluşabiliyor östaki boruu basınçtan etkileniyor.buun için derin nesef al ve o nefesi agız ve burun kapalıiçen 3 kez kulaklarına ver birde sakız çiğne östaki tüpünün normale dönmesine yardımcı oluyor geçmiş olsun

gözün aydın canımmmm maşşallah tosuna

ayyyy gözümde canlandırdımda çok duygulandım gözünüz aydın canım darısı bizlerin başına

evet zati benimde doğum başlasa bende çağırmıycam onu gidicem tek başıma, sonrada burnundan fitil fitil getiricem ki eğer allah göstermesin kötü birşey olsun o zaman ölümlerden ölüm beğensin,

sevyus canım nasılsın görüşmeyeli. yanlış hatırlamıyorsam sende miyomlu gebeydin. gebelik sürecin nasıl gidiyor. kanuniye devam mı ben cerrahpaşaya devam ediyorum. [/QUOTE]

evet canım miyom biraz daha büyüdü yarım santim kadar iyi gidiyo çok şükür ama benim bebiş biraz iri korkmaya başladım kanunidede bağırttıra bağırttırada olsa normal doğurtuyorlar bak mimoreye sezaryan demişler bana gerektiği halde sezeryan yapmazlar diye çok korkuyorum bebiş 4 kiloya ulaşırsa bende bir cerrahpaşaya uğrarım diye düşünüyom onlar biz sezeryan ypmayız derlerse birde oraya bakıcam
senin nasıl gidiyo canım

ayyy canım yaaaa
bende oğlumu çok düşünüyorum kimse yokken sancılarım gelirse oda bunlara şahit olursa kim bilir nasıl etkilenir

allah bir nefeste kurtarsın canım hadi güzel haberlerini bakliyoruz

aslm tatlımm. dualrım fulyanın bebeğiyle inşallah sorunsuz çıkar hastaneden tez zamanda kavuşsun yavrusuna. Rabbim herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın

Dogum yapanlar olmus artik gelmeye başladılar hayırlı ugurlu olsun
Yapicak olanlarinda allah yardimcisi olsun o dogumhanede gecen zamani iyi bilirim çok zor ama sonu güzel olsunda her zorluk gecer gider
Ayşegül cnm bizde eve cikicaz yakinda cok heyecanliyiz bize tavsiyeleein varmi dr bize daha önce bu bebekler premature olduklari icin henüz gaz sancisi olmaz demisti sizde durum nasil birde beyin vs gelisimleri icin mamaya devam etcekmisiz dr kontrolleri flnda cok sik olcakmis sizde dutum nasil

hayırlı olsun canım. gözün aydın. detayları bekliyoruz.

benim miyomlar rahim arka duvarında olduğu için bebeğim engel oluyo kaç cm gözükmüyo şuan. cerrahpaşa bana normal doğum gözüküyor şu an dedi. kanunide bi yakınımızın ilk bebeği sezeryan olduğu halde ikinci doğumunda boş yere sancı çektirmişler sonra eşi imza atıp çıkarmış özel hast.de sezeryan doğum yaptı. ilki sezeryansa neden sancı çektiriyorlarki yok çekecekmiş sancıyı sonra alacaklarmış sezeryana benimde p.tesi kontrolüm var randevu aldım sabaha. 2 gün çok fena kasılmam oldu benimde bağcılar ea. hast. acile götürdü eşim yakın diye. sancım çıkdı serum verdiler. şimdi iyiyim. biran evvel doğurmak istiyorum sadecee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…