amin canımmmmoohhh maaşallah Allah bozmasın. darısı bize olsun şükür iyidir kocam ama şu inadı beni öldürüyor yoksa sıkıntı yok yani :)
aynen cnm yaa korkuyorum zamansız gelecek diye kuduruk bunlarrrraynen cnm benimkide aşırı hareketli iki hafta daha dayansın da tarihi geçtim hayırlısıyla gelsin yavrum
Aynen Scorpionummm sancim fena hastaneye gitmemek icin zor dayaniyorum :18: 10 dk bir geliyor 10-15 saniye sürüp geçiyor :26: ne yapsam bilemedim
Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
miamore cm yarın geliyo melek bebek sanırımmmmmherkese günaydinnnnn. Yine uykusuz ve yine sancili bir gece daha bitti. Iki tane cok agrili, cok acitan sancim oldu birinde oturdum agladim...Simdi ara ara yokluyor, hayilriisi artik...
hayalim ne yapti acaba hastanye yattiydi...
Hayırlısı olsun. Allah kolay doğum nasip etsin.Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
Günaydın kızlar. Dün doktora gittim Allahıma şükür herşey yolunda nst de iyi çıktı bir kaç kasılma çıktı sadece muayene korktuğum kadar kötü değildi evet birazcık acıdı ama aslında hiç kasmasan çok kolay çatı kemiği falan gayet müsaitmiş normal doğum için çok güzel bir normal doğum yaparsın dedi . Ve Allah razı osun Doktorum 20 dk. Boyunca normal doğumdan korkmamam gerektiğini v.s. Çok cesaretlendirdi beni tabiki ne zaman geleceği belli olmaz ama doktora göre biraz daha var dedi doğuma benim hissiyatım ay sonunu bulucağız gibi geliyor bana bizde haberler böyle kilomuzda normal 3400 gr. Çok içim rahatladı.
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIN.HALA DOĞURMAYANLAAAR SIRA BİZE GELİYO FARKINDAMISINIZ.HERKES PATIR PATIR DÖKÜLÜYO:))) HEYCAN SARDI BENİ.UFFFF:////
,
canım burda sezeryanda yatış 2 gün.benimdedün gece sancılarım çok oldu ilk defa sancım oldu kasıklarımda.çok yaklaştığını hissediyorum.bide sürekli azcık azcıkda olsa alt bölgemi ıslak hissediyorum.gerçi kontrol ettiğimde renksiz sıvı değil.açık sarı koyu kıvamlı nişan olmadığını düşünüyorum.oğlum yerine tam yerleşmeye çalışıyo galiba.sen yarın bebişini kucağına alıcaksın bende yarın kontrolüm var inş.doktor biraz aydınlatır beni.şimdiye kadar ne sorsam hiçbişey belli değil diyodu çünkü.
canımm hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıkla hep bir arada büyütmeyi nasip etsin.
ayyy canım hadi allah kolaylık versin bi sesle kurtarsın inş.haberlerini bekliyoruz.
Dün gece yanağımda buz kalıbıyla uyudum resmen. Hasta olmadım çok şükür o kadar soğuğa. Biraz önce bir daha başladı ama başka başka dişlerim ağrıyor. En azından çürük falan değildir diye düşünüyorum. Hamile kalmadan önce tüm çürüklere küçük olanlara bile dolgu yaptırmıştım bana hamilelikte sorun çıkarmasın diye. Geçmiş olsun pazartesi sevmez..günaydın canlarım
hadi şükürler olsun kavuşturana, darısı sağlıkla hayırla bizim de başımıza olsun... doğum hikayeni ilk fırsatta yaz canım detaylı detaylı...
benimde sağ kulağım, sağ çene,sağ taraftaki dişler ve diş etleri ağrıyoooonapıcam bilmiyorum..
canım hep seni merak ettim, Allah yardımcın olsun da bir avazda bitsin doğumun...inşallah fırsat bulursun da haber verirsin bize de...
Canlarim nbrsiniz?? Annemleri yeni yolcu ettik simdiden ozledim :26: doguran var mi? Telden feyse girdim bebegimiz olmus ama kimin bebegi obilemedim.... nickini bilmiyorum.. Allah anali babali buyutsun.. ne durumdasiniz benim karnim cok kasiliyo son 2 gundur cok zorladm sanirim ondan.. bebegimin kafasini midemde hissediyorum.. ah be oglum sen durdur son 1 ay kala don oldu mu simdi.. insallah tekrar doner melegim.... ne durumdasinizz gun verildi mi
İkinizin de bebişleri ters döndüyse inşallah eski haline döner. Ama doktorunuza sorarsınız belki de dönmemiştir. Yöntem bilmiyorum maalesef.kızlar midemden bişey yükseliyo arada büyük yuvarlak bebeğimin kafasımı acaba eğer kafasıysa demek ki ters dönmemiş ben normal doğum çok istiyorum canım sıkıldı eğer tersse bu saatten sonra dönme ihtimali varmı varsa bu ihtimali arttırmanın yolları var mı
galiba birçoğumuzun p.tesi kontrolu var benimde. güzel haberlerle gelelim inşallah. biran evvel yarın olsun istiyorum hatta gece suyum nişanım gelsede sabaha doğursam istiyorumhiç görmeden aşık olduğum kuzumu çok özlüyorum. bugece yine rüyamda gördüm bebeğimi ya Rabbim çok çok güzeldii o
Dogum yapanlar olmus artik gelmeye başladılar hayırlı ugurlu olsun
Yapicak olanlarinda allah yardimcisi olsun o dogumhanede gecen zamani iyi bilirim çok zor ama sonu güzel olsunda her zorluk gecer gider
Ayşegül cnm bizde eve cikicaz yakinda cok heyecanliyiz bize tavsiyeleein varmi dr bize daha önce bu bebekler premature olduklari icin henüz gaz sancisi olmaz demisti sizde durum nasil birde beyin vs gelisimleri icin mamaya devam etcekmisiz dr kontrolleri flnda cok sik olcakmis sizde dutum nasil
benim miyomlar rahim arka duvarında olduğu için bebeğim engel oluyo kaç cm gözükmüyo şuan. cerrahpaşa bana normal doğum gözüküyor şu an dedi. kanunide bi yakınımızın ilk bebeği sezeryan olduğu halde ikinci doğumunda boş yere sancı çektirmişler sonra eşi imza atıp çıkarmış özel hast.de sezeryan doğum yaptı. ilki sezeryansa neden sancı çektiriyorlarkiyok çekecekmiş sancıyı sonra alacaklarmış sezeryana benimde p.tesi kontrolüm var randevu aldım sabaha. 2 gün çok fena kasılmam oldu benimde bağcılar ea. hast. acile götürdü eşim yakın diye. sancım çıkdı serum verdiler. şimdi iyiyim. biran evvel doğurmak istiyorum sadecee
kızlar midemden bişey yükseliyo arada büyük yuvarlak bebeğimin kafasımı acaba eğer kafasıysa demek ki ters dönmemiş ben normal doğum çok istiyorum canım sıkıldı eğer tersse bu saatten sonra dönme ihtimali varmı varsa bu ihtimali arttırmanın yolları var mı
canım dönme ihtimali zor ama bir arkadaşınki daha dönmüştü bellide olmuyo sanırım, ama yüksek ihtimal poposudur benimde solda göbeğimin üstünde duruyo poposu hep
https://www...................../174745026047894/faceden nasıl bakıyoruz hayalimin bebişinin resimlerini bende merak ettim
tamam canım çok sağolhttps://www...................../174745026047894/
gruba katıl canım.
Seyvus cnm bnm kullandigim ilaclardan dolayi süt vermem yasak henüz hic emziremedim ama pompayla sagip döküyorum yakında ilaclarin biri kesilcek ama digeri devam etcek belki doktor beni rahatlatmak icin dedi bilmiyorum ama esas besin mama olcak verebilcek duruma gelince anne sütünü kahve niyetine icecek dedi .bebegim eve gelsinde mamayla beslensin ne yapalim beni sutum yüzünden hastalanmasindan korkuyorum çünkü çok yoğun ilac tedavisindeyim.bi yandan ben iyi olmasam ona kim bakacak elbet benimde emzircegim zmn gelcek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?