2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar midemden bişey yükseliyo arada büyük yuvarlak bebeğimin kafasımı acaba eğer kafasıysa demek ki ters dönmemiş ben normal doğum çok istiyorum canım sıkıldı eğer tersse bu saatten sonra dönme ihtimali varmı varsa bu ihtimali arttırmanın yolları var mı

herkese günaydinnnnn. Yine uykusuz ve yine sancili bir gece daha bitti. Iki tane cok agrili, cok acitan sancim oldu birinde oturdum agladim...Simdi ara ara yokluyor, hayilriisi artik...

hayalim ne yapti acaba hastanye yattiydi...
miamore cm yarın geliyo melek bebek sanırımmmmm

Kizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
Hayırlısı olsun. Allah kolay doğum nasip etsin.

Çok heyecanlanıyorum bizimki ne zaman gelecek acaba. Yarın benim de kontrolüm var. Bakalım neler olacak.
Dün gece yanağımda buz kalıbıyla uyudum resmen. Hasta olmadım çok şükür o kadar soğuğa. Biraz önce bir daha başladı ama başka başka dişlerim ağrıyor. En azından çürük falan değildir diye düşünüyorum. Hamile kalmadan önce tüm çürüklere küçük olanlara bile dolgu yaptırmıştım bana hamilelikte sorun çıkarmasın diye. Geçmiş olsun pazartesi sevmez..

İkinizin de bebişleri ters döndüyse inşallah eski haline döner. Ama doktorunuza sorarsınız belki de dönmemiştir. Yöntem bilmiyorum maalesef.

benimde salı günü ama benim 30 kasım tahmini doğum. hiç görmeden bu kadar sevebildiğimiz için çook şükürler olsun yüce yaradana bu nasıl güzel bir duyguymuş .

Ayyy okudukca telaslanıyorum valla.. kurbanlık koyun sırası gıbı gıdıyoruz doguma yavas yavasss :18::18:
allah bı avazda kurtarsın kızlarr..
bazen korkudan aralık annelerıne atıyorum kendımı orda doguran moguran yok anam ne rahat sayfaa
bebişlerıne kavusan kaç kişi oldukk..???

canım benimde ilk oğlum pramatüre olmuştu 33 haftalık doğdu 1800 ama bana mama demediler çok şaşırdım şimdi, erken doğunca anne sütüde ona göre besinler oluyormuş bebeğin neresi gelişmesi gerekiyorsa ona göre besinler oluyormuş ben hep emzirdim hastanede yatarken bile maşşallah çok hızlı toparladı kendini, yani yapay birşeyi nasıl oluyorda anne sütünden önde tutabiliyorlar aklım almadı benim istersen biraz araştır canım sen, üstelik mama vericem diye sütün ne olucak çekilip gider yada bebek alışır mamaya emmez birdaha

yaaa sorma canım oradada öle birşey var işte tayyip yasaklayınca sezaryanı iyce dozuttular sanırım geçenlerde bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş doğum için kızda bel fıtığı varmış kilitlenmiş belide çatısıda yok efendim önceden raporlanması gerekiyorddu artık sezeryan yapamayız demişler kadını özele götürmüş eşi ama tabi doğum devam ediyor bu arada bebişini kaybetmiş evlerden ırak çok korktum o yüzden bildiğin gibi değil, iyice sağlama alıcam herşeyi bebişim iriyse hiç zorlamıycam
geçmiş olsun canım bende doğurmak istiyorum artık sıkıntılarım çok arttı ama daha çok zamanım var diye düşünüyorum sanki benimki kasımın ilk haftasını doldurucak tabi öle olursada iyce büyür, allah yardımcımız olsun

canım dönme ihtimali zor ama bir arkadaşınki daha dönmüştü bellide olmuyo sanırım, ama yüksek ihtimal poposudur benimde solda göbeğimin üstünde duruyo poposu hep

hayalim doğurmuş, bir de fotolarını koymuş ne tatlı birşey o öyle ya. Allah bize de nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
filiz nerelerde bilen varmı göremiyorum,
bebek doğdu böllümüne takla atan bebiş resmi koysada bizde anlasak oradan doğanları ne iyi olur
beş erken doğum vardı üç tanede normalmi oldu şimdi ne

slm kızlar oku oku bitiremedim bıraktım artık doğuran arkadaşlar olmuş sanırım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla bizlerede nasp etsin inşallah.
selaycım miamorcum sezeryan demiş doktor sizede hakkımızda hayırlısı nasılsa oyle olsun düşünmeyin kızlar napalım..
bu arada ikigündür çok hastayım kızlar grip oldum nefes alamıyorum resmen doktora gittim hiç bişey yapmadı minoset yada parol al dedi sadece ıhlamur l,mon bal karışımına devam yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz... bu arada sezeryan yapmaya karar verdim bebeğimi riske atmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı artık.

facedeki bebek hayalim in mi?
ben karıştırıyorum kızlar, orda kim bura kim? çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
birde yusufburak vardıya doğum yapan ben onun bebeği sandım

canım dönme ihtimali zor ama bir arkadaşınki daha dönmüştü bellide olmuyo sanırım, ama yüksek ihtimal poposudur benimde solda göbeğimin üstünde duruyo poposu hep

ay benimkide solda bazen çok kasıyo inşallah poposudur. bu zamana kadar hiç sormamıştım doktora tersmi düzmü diye
salı günü öğrencem inşallah terstir sağol canım

faceden nasıl bakıyoruz hayalimin bebişinin resimlerini bende merak ettim

Seyvus cnm bnm kullandigim ilaclardan dolayi süt vermem yasak henüz hic emziremedim ama pompayla sagip döküyorum yakında ilaclarin biri kesilcek ama digeri devam etcek belki doktor beni rahatlatmak icin dedi bilmiyorum ama esas besin mama olcak verebilcek duruma gelince anne sütünü kahve niyetine icecek dedi .bebegim eve gelsinde mamayla beslensin ne yapalim beni sutum yüzünden hastalanmasindan korkuyorum çünkü çok yoğun ilac tedavisindeyim.bi yandan ben iyi olmasam ona kim bakacak elbet benimde emzircegim zmn gelcek inşallah

özür dilerim canım bilmiyordum üzdüm seni kusura bakma ne olur,
ilaç kullanıyorsan tabi işler çok değişir,
allah tez zamanda ikinizide sağlığına kavuştursun inşallah canım allah yardımcınız olsun

Yok cnm ne demek ben öyle zor kavustumki kizima neler atlattim neler öncesinde de 2 kaybim var .yani evet bende üzülüyorum emziremiyorum diye ama hayatta ve saglikli olsunda isterse mamayla olsun bakalim haftaya taburcu olcaz inşallah bi süre sonra doktorda izin vercek inşallah emzirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…