miamore cm yarın geliyo melek bebek sanırımmmmm
Yok cnm ne demek ben öyle zor kavustumki kizima neler atlattim neler öncesinde de 2 kaybim var .yani evet bende üzülüyorum emziremiyorum diye ama hayatta ve saglikli olsunda isterse mamayla olsun bakalim haftaya taburcu olcaz inşallah bi süre sonra doktorda izin vercek inşallah emzirmeye
Geçen hafta birbirimizi görebilmek için grubu açtık. Kimsenin gitmeye niyeti yok yoksa, burası süper.
hayalim doğum yaptınmı acaba dualarım seninle umarım ikinizde sağlıklısınızdırKizlar hastaneye geldim doğum sancisi dediler yatis yapiyorum :26: dualariniza ihtiyacim var
herkese günaydinnnnn. Yine uykusuz ve yine sancili bir gece daha bitti. Iki tane cok agrili, cok acitan sancim oldu birinde oturdum agladim...Simdi ara ara yokluyor, hayilriisi artik...
hayalim ne yapti acaba hastanye yattiydi...
hayalim doğum yaptınmı acaba dualarım seninle umarım ikinizde sağlıklısınızdır
ahh kuzum yarınmı doğuma gircen sen:44:sezeryanmı olcak miamorem
canimmmmm evet ama ben hala umutluyum... sancim var gibi yarin ola hayrola diyorum. Eger sancim gelirde acilma olursa sansimi normal de bi denicem insalllah. simdi Fatma anamizin eli dene bitkiyi annem suya koyuyor, acilma olur belki...
ama olmazsa da Cok sükür halimize... Yarin buranin saati ile 3 de randevu, sizin saat ile 4 de. ama hemen almaz tabii, önce cesaret hapi falan yutucam, iki saat bekle falan. hayirlisi yazarim zaten gelismeleri. duan da unutma Hayalotcum, helal et hakkini da...
Tatlim dualarimiz seninle, sen de dua et bizim icin, dogum esnasinda edilen dualar cok makbulmus. Yarin guzel haberlerini beklioruz
Gecemavisy sezeryan tarihin belli degil demi canim ???
Kizlar kasim sonu tahmin dogum tarihi anneler icin bebeklerinin dönme sansi cook yüksek , dogum pozisyonunu almalari .. Doktorlar 36. haftaya kadar diyorlar ...
Bizim tahmini dogum 12-19 kasim arasi gözüküyordu ,
Ve benim oglum won 3 haftada 3 kez döndü ...
Hareket olarak ben ebeden ögreneigim bir hareket yapiyorum . Emekler pozisyonda eller ve kollar üzerine gelerek bas asagida popo disariya cikmis yukarda pozisyonda 15 dakka falan durma , günde 2 kere..
Yarinde hastanedeki ebe ile görüsecegim telde randevu verirse eger ona soarim yine
slm teyzeleri nasılsınız ...
bizim kız aceleci doktor her gittiğimde tarihi öne alıyo başta 6 aralık dı 10 gün önce 20 kasım demişti dün gittik 10 15 güne gelir dedi kanala yerleşmiş dedi 2 haftada gel diyordu şimdi haftaya gel dedi bakalım korkuyorum ansızın gelmez inşallah dün doktordan çıkar çıkmaz ablamla eksikleri hallettik hafta içide yıkayıp koycaz çantaya :))çok stresliyim kızlar sezeryan istiyorum ama beklemezse napıcam nasıl dogurcam bilmiyorum az daha büyürse zaten mecben sezeryan olacakmışm...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi resimlrde o kadar tatlı ve net ki şaşıyo insan öpüp duruyorum:))))
canimmmmm evet ama ben hala umutluyum... sancim var gibi yarin ola hayrola diyorum. Eger sancim gelirde acilma olursa sansimi normal de bi denicem insalllah. simdi Fatma anamizin eli dene bitkiyi annem suya koyuyor, acilma olur belki...
ama olmazsa da Cok sükür halimize... Yarin buranin saati ile 3 de randevu, sizin saat ile 4 de. ama hemen almaz tabii, önce cesaret hapi falan yutucam, iki saat bekle falan. hayirlisi yazarim zaten gelismeleri. duan da unutma Hayalotcum, helal et hakkini da...
ahh balımmm haberlerini hancekimden alıcam inşallah topıgıde gelır bakarım yıne..,
büyük gün geldı desene.normal doğum olursa eger rabbım tek sancıda kurtarsın inşallah.sezeryan olursanda rabbım buyuktur telaş yapma bişey hıssetmıyceksın zaten kuzum
demek 4 te he nasıl gectı günler kuzumhelal olsun eger hakkım varsa sende helal et emii.senı sevıyorum bılıyorsun yarın bebegın ınsallah kucağında olucak darısı bıze ınşallah dualrım senınle
yaaa sorma canım oradada öle birşey var işte tayyip yasaklayınca sezaryanı iyce dozuttular sanırım geçenlerde bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş doğum için kızda bel fıtığı varmış kilitlenmiş belide çatısıda yok efendim önceden raporlanması gerekiyorddu artık sezeryan yapamayız demişler kadını özele götürmüş eşi ama tabi doğum devam ediyor bu arada bebişini kaybetmiş evlerden ırak çok korktum o yüzden bildiğin gibi değil, iyice sağlama alıcam herşeyi bebişim iriyse hiç zorlamıycam
geçmiş olsun canım bende doğurmak istiyorum artık sıkıntılarım çok arttı ama daha çok zamanım var diye düşünüyorum sanki benimki kasımın ilk haftasını doldurucak tabi öle olursada iyce büyür, allah yardımcımız olsun
Selam gezenti hanım.
Herkeste benzer problemler devam ediyor, ağrılar, sancılar, uykusuzluk....
yusufburak doğum yaptı okumuşsundur.
Bizim de Pazartesi randevumuz var.
canikmm benim benden yana da helal olsun... Rabbim cümlemize yardim etsin insallah..
dimi ama nasilda geciyor günlerrrr, Istanbul a geldigimde hamileymisim de haberim yokmus. Fildir fildir gezmistim:)) Nasip iste...
uff yaa çok ya kötü Allahım korusun bütün anneler ve yavrularını.bakalaım yarın ne diyecek bana. çatı muayenesi yaparmı acaba bu hafta:44: kilosu 2 hafta önce 2800 demişdi. kaç oldu acaba merak ediyorum.Allah yardımcın olsun hakkımızda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?