2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cuma günü bağcılar ea hast.sinde açılma varmı diye bakıldı ama o zaman bişey demedi suratsız dr inşallah sorun olmaz fıtığın senin için. bi avazda kurtuluruz inşallah

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlereeee

Allah evladına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Darısı başımıza.

Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Doğum hediyesi hakkında bilginiz var mı? Eşlerimiz bize mi alıyor? Eşim sordu geçende sen doğum hediyesi ne istersin diye, işyerinde bir arkadaşı eşine takı (kolye) almış. Böyle bir adet var mıdır? Çok da masrafa girdik ama, alsa da yok alma demem hani

adet demiyelim de isteyen eşine alıyor tabi bizimkinin öyle birşeyden haberi olduğunu sanmıyorum ;D belkki düşünür bir çiçek getirrirse ;PPP

Ben her gördüğüm her aklıma gelen şeyi bunu bana doğum hediyesi alabilirsin diyorum:)) artık eşim de eve aldığı herşeyi doğum hediyen diyor 9 aydır bana doğum hediyesi alıyor aklınca ama ben bana özel bişey istiyorum elbette :) ee tabi çok da masraf yaptık bazen bebeğimiz bana en güzel doğum hediyesi diyorum ama alacaktır bence bir hediye almasa da önemli değil

nikiyy kusura bakma burdan yazmak zorunda kaldım özelden msj atamadım msj sayım yetersiz olduğu için seni Antalya'dan hamiş arkadaşlar tanışalım mı konusunda gördüm kemer' de hastaneye gidiyormuşsun sanırım murat beyi soracaktım nasıl memnun musun ben de Finike de oturuyorum Antalya'ya yetişemem diye korkuyorum kemer' e geleyim bari diyorum burda özel hastane yok ama hastaneyi bilemedim bana yardımcı olur musun?

evet canım yaaa allah korusun
bende çok korkuyorum neden bilmiyorum hep birşey yaparken bu son yapışımızdır belki diye içimden geçiyo, bugün dışarda yemek yedik belkide bu son beraber dışarı çıkışımızdır diye içimden geçi verdi
4 kilo daha almışım tartıldım, bende hiç bir değişiklik yok sadece göbeğim daha büyük iyice tırstım anlıycan çatı munesini bilmiyorum canım bize baktıkları yerde çatalda yok normal sedye gibi birşey var oradamı yapacaklar muaneyi anlamadım

valla ben direkman istedim ilkinde akıl edip birşey almamıştı insan istiyo o günden birşey olsun bu sefer direk söledim küpe aldırcam böldürsün 20 taksite banane, aslında takı takan biride değilim ama hatıra kalcak babanız bunu doğum hediyesi almıştı demek istiyorum

bende eşimden hediye bekliyorum. aslında bilezik istiyorum şu kelepçe olanlardan. benimki hiç yaklaşmıyo her kuyumcunun önünden geçerken bak bak şu bilezik olabilir diyorum aklına düşsün diye. şimdi sen sorunca gene dedim benimkine bileziğimi alda dursun hazırda diye hiç bakmıyo gözü tv de duymazlıkdan geliyo cimri herif söyleye söyleye aldıracam artıkın

ya bende şaştım kaldım normalde azalması lazım ama anlamadım yarın sorucam doktora bakalım

Benim ki biraz nankorce oldu ama ben hamile kalmadan aldirdim dogum hediyemi :))))) araba alirsan denerim hamile kalmayi dedim, oldu cok sukur! Simdi anlasmayi kendi kendime fes edip dogum hediyesi sifir araba istiyorum diyorum :)))) heheheheeee

benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyım sabah 9da hep en erkene alıyorum heyecandan
ama ben hemen doğurmayayım yaa 2-3 hafta sonra doğursam süper olur
geçiyo gibi, kendi kendine başladı kendi kendine geçicek sanırsam... korkuttu ama beni iltahap yapar mı diye.

canım Allah yardımcın olsun, bize haber verecek vaktin olur inşallah doğumdan sonra...

Genelde eşlerimizin alması gerekiyor doğum hediyesi ama cok masraf olur diyosan almak zorunda değil elbette. Yada uygun bişeyler bakabilir . Genellikle zaten kolye falan alıyolar. Bende yüzsüzlük yapıp ne hediye alıcan diyorumda e çiçek falan alıcam ya daha ne alayım diyo Koltuk tk. Alıcaktık bahar gibi . Koltuk tk. Alayım sana hediye diyor. Yani zaten alınacak ta bari adı hediye olsun diye uğraşıyor Tabi bide bizim birbirimize en büyük hediyemiz bebeğimiz bahanesinide atlamamak gerek

kaç gündür yoğunluktan giremedim aklım hep burdaydı doğuran varmı çok merak ediyorum
bugün benim doğum günümdü öyle doğurasım vardıki gelmedi bnm paşam iyice sabrım taştı beklemek çok zor geliyo suya atılan çiçeğim olsaydı atıcaktım ama yok bulamadım hiçbiyerde(

veririm elbette. Allah razi olsun hepinizdennn...

yok canım ne kusuru ne demek
valla canım ben çok memnunum murat beyden tavsiye ederim gayet seviyeli gayet ilgili bi dr. hastanenin adı anadolu hastanesi canım. randevuyu 1 ay sonraya veriyolar. biraz yogun oldugu için. ben genelde dra muayene olduktan sonra çıkışta randevumu drun dedigi zamana alıyorum. zaten 1 aydan bir aya muayene olunuyo tabi ben son zamana yaklaştım artık nst için haftalık cagırır diye düşünüyorum bakalım sormak istedigin başka bişey olursa seve seve cvplarım. ama artık sık giremiyorum bu aralar biraz hastayım da:2:

herkese iyi akşamlar,doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz ,Rabbim analı babalı büyütsün inşallah biz bekleyenlere de Allah kolay doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin gün geçtikçe korku, heyecan ,sevinç hepsi birbirine karışıyor ya ne tuhaf duygularmış hala inanamıyorum anne olacağıma Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguları...

kızlar sancım var benim bu akşam baya, ama daha çok erken benim için, yalancı doğum ağrısıdır herhalde
benim eşimde doğum parası alcanya onla al ne istersen diyor, hediye sayılmaz tabi o ama
kurutma makinesi alayım diyorum, kışın kurumuyor bişey, birde bilezik alırım hatıra kalsın

Geronimocugum hediye dedin damarima bastin:) bsna bisey almaz alamaz sanirim esim. Daha oncede bahsetmistim aldigi maasi 1 kurus almadan bankaya yatiriyor kredi icin. Sahsen ben esimin yrrine olsam ailemden destek alir gene esime bisey alirdim. Ben mesela ozel gunlerde oyle yapiyorum. Annem babam para veriyor..butcemizi sarsmamak icin.bende esime hediye aliyorum. Gerci onun ailesinden boyle bir incelik beklemiyorum. Normalde alinmasi lazimmis..cevreme sordum aliniyor dediler. Artik bunun acisini 8 cm kalinliginda bi hasir bilezikle telafi ettiririm 9 sene sonra kredi bitince:)

Kizlar anneannem cok rahatsiz ve annem benim dogum nedeniyle bursadan erzuruma beni birakip gidemiyor... ama hep akli orda ve icinde bi korkuyla geciyor gunleri... bende bu duruma cok uzuluyorum, hayirlisiyla hemen gelsin bebisim de annemde gitsin annesini gorsun diyorum... hamilenin duasi makbuldur bana dua edin, miamore sende dogumda bana cok dua et, hayirlisi ile bebisim gelsin hemencecik... cunku annem annesini goremezse ben buna zor dayanirim, benimde yanimda baska kimse yok annem birakip gitmiyo... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…