cuma günü bağcılar ea hast.sinde açılma varmı diye bakıldı ama o zaman bişey demedi suratsız drBence çatı muayenesini olursun artık. 38. haftadasın ya. Benim 12 kasım beklenen tarih 29 ekimde çatı muayenesi yaparız demişti. Yarın akşam saat 7buçukta da kontrolüm var. Bende de bel fıtığı var. Ama düzeyi ileri değil. İnşallah normal doğumu engellemez. Sırtüstü yatmak zor oluyor ama doğum sırasında belimin altına ince bir yastık koymayı planlıyorum.
Kızlar kızlar2013 Eylül 10 da doğum yaptım bugün kırkımız çıktı tatlı oğlumla zaman çok güzel geçiyor darısı sizin başınıza hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz... Herkese sevgiler
Kızlar kızlar2013 Eylül 10 da doğum yaptım bugün kırkımız çıktı tatlı oğlumla zaman çok güzel geçiyor darısı sizin başınıza hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz... Herkese sevgiler
Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Doğum hediyesi hakkında bilginiz var mı? Eşlerimiz bize mi alıyor? Eşim sordu geçende sen doğum hediyesi ne istersin diye, işyerinde bir arkadaşı eşine takı (kolye) almış. Böyle bir adet var mıdır? Çok da masrafa girdik ama, alsa da yok alma demem hani
Selam kızlar birşey sormak istiyorum. Doğum hediyesi hakkında bilginiz var mı? Eşlerimiz bize mi alıyor? Eşim sordu geçende sen doğum hediyesi ne istersin diye, işyerinde bir arkadaşı eşine takı (kolye) almış. Böyle bir adet var mıdır? Çok da masrafa girdik ama, alsa da yok alma demem hani
çok saol canım. benim bünyem çok zayıftır hemen grip falan olayim her tarıma dagılır böyle beyaz beyaz iltihaplar çıkar bogazımda. gecenlerde hamile bi arkadaşımda böyle hasta olmuştu dr (aynı drlarımız) hamilesin bişey veremem demiş nane limon falan iç demişti işte ateşim de olmayınca fazla korkmuyorum.
inşallah canım şu 1 ayıda bi atlataydım şükür az kaldı koskoca 8 ay gecmiş 1 ay mı gecmez demi
uff yaa çok ya kötü Allahım korusun bütün anneler ve yavrularını.bakalaım yarın ne diyecek bana. çatı muayenesi yaparmı acaba bu hafta:44: kilosu 2 hafta önce 2800 demişdi. kaç oldu acaba merak ediyorum.Allah yardımcın olsun hakkımızda hayırlısı bakalım
sorma benim iki afta önce azalmisti simdi öyle bir azdiki midem anlatamam. Dilime kadar geliyor asid, sirf bu yüzden bile kac kere uyaniyorum. Süt bana hic etki etmiyor renne de artik o kadar uzun etkili olmuyor...bende son haftalar mide rahatlar diye okumustum, ama daha bi azdi sanki...
benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyımgaliba birçoğumuzun p.tesi kontrolu var benimde. güzel haberlerle gelelim inşallah. biran evvel yarın olsun istiyorum hatta gece suyum nişanım gelsede sabaha doğursam istiyorumhiç görmeden aşık olduğum kuzumu çok özlüyorum. bugece yine rüyamda gördüm bebeğimi ya Rabbim çok çok güzeldii o
geçiyo gibi, kendi kendine başladı kendi kendine geçicek sanırsam... korkuttu ama beni iltahap yapar mı diye.slm hamilelik döneminde kulak ağrısı oluşabiliyor östaki boruu basınçtan etkileniyor.buun için derin nesef al ve o nefesi agız ve burun kapalıiçen 3 kez kulaklarına ver birde sakız çiğne östaki tüpünün normale dönmesine yardımcı oluyor geçmiş olsun
canimmmmm evet ama ben hala umutluyum... sancim var gibi yarin ola hayrola diyorum. Eger sancim gelirde acilma olursa sansimi normal de bi denicem insalllah. simdi Fatma anamizin eli dene bitkiyi annem suya koyuyor, acilma olur belki...
ama olmazsa da Cok sükür halimize... Yarin buranin saati ile 3 de randevu, sizin saat ile 4 de. ama hemen almaz tabii, önce cesaret hapi falan yutucam, iki saat bekle falan. hayirlisi yazarim zaten gelismeleri. duan da unutma Hayalotcum, helal et hakkini da...
benimde kontrolüm yarın çok heyecanlıyımsabah 9da hep en erkene alıyorum heyecandan
ama ben hemen doğurmayayım yaa 2-3 hafta sonra doğursam süper olur
geçiyo gibi, kendi kendine başladı kendi kendine geçicek sanırsam... korkuttu ama beni iltahap yapar mı diye.
canım Allah yardımcın olsun, bize haber verecek vaktin olur inşallah doğumdan sonra...
nikiyy kusura bakma burdan yazmak zorunda kaldım özelden msj atamadım msj sayım yetersiz olduğu için seni Antalya'dan hamiş arkadaşlar tanışalım mı konusunda gördüm kemer' de hastaneye gidiyormuşsun sanırım murat beyi soracaktım nasıl memnun musun ben de Finike de oturuyorum Antalya'ya yetişemem diye korkuyorum kemer' e geleyim bari diyorum burda özel hastane yok ama hastaneyi bilemedim bana yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?