2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aaa cok ilginç benim de ilk defa bgn hiç bulanmadı sabah şaşırdım.. korktum da hatta bi şey mi oldu acaba die

Sanırım herkeste en ufak bir belirti hafiflese ay bişey mi var diye endişelenme var :) bende öyleyim malesef ama kötüye yormayalım hemen inşallah sağlıkla doğacak bebişlerimiz :)

kızlar ya size bisorum var..4+5 teyim ama hergün bu adet olacak gibi sancılardan korkar oldumm..wc y oşuyorum sanki kanama olacak diye..bu ağrılarınız ne zaman geçti yada geçtimi sevgili hamişlerimmm:26::26:
hala inananmıyorum zaten hamile olduğuma..sanırım keseyi görene kadar da inanamıycammmm

biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

oyyy maşallah canımmm
Rabbim tamamına erdirsin..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallahhhhh

ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani

3. aydan sonra eczanelerde satilan organiklerle boyatabilirsin dedi doktorum, benim de su anda beyazlar cikti butun muthis bir haledeyim :) 3. aydan sonra doguma kadar 1-2 kez organikle diplere cok degdirmeden ve cok bekletmeden rotus yaparim diyorum,bakalim..

canim benim arada hala oluyor ama hafifledi,senin haftalarinda hep oluyordu,normal dedi doktorum

selam kizlar
bugun doktora gittim.lekeler yuzunden fakat hersey normal gorunuyor.anlamadim gitti.

canim benim de basta kahverengi lekeler geldi sonra kesildi ultrasonda bir sey goremedi doktor,belki yerlesme kanamasidir ya da kalan kani atmistir rahmin dedi. insallah hepimiz icin oyledir..tuvalete gidip kontrollerdeyim hala.

canim benim de basta kahverengi lekeler geldi sonra kesildi ultrasonda bir sey goremedi doktor,belki yerlesme kanamasidir ya da kalan kani atmistir rahmin dedi. insallah hepimiz icin oyledir..tuvalete gidip kontrollerdeyim hala.

kayip oluncada ole oluyor demi insan burukluk ve sevinc bir arada yaa

bende hala kontrol ediyorum
bende görsem rahat edicem
bugun gittim iki test aldim gebelik testi
yine test yaptim ben kafayi yedim heral cift cizgi cikti
sanki bebegimi gördüm yaaa
ilk yaptigim silikti ya simdikiler cok sukur t c yide gecti mercimegim buyuyor insAllah

neeslem sizin orada simdi saat kac kuzum yeni ikindi falnmi oldu :)
22.45 bizim burada isvicrede

aynen canim insan kayip yasayinca hep temkinli..once kese gorelim diyorduk keseyi bebisi kalp atisini gorduk cok sukur..simdi diger kontrolde o kalp sesini gene duyayim buyumesi normal olsun diye dualar...analik bu herhalde,hele o kayip acisini yasadiktan sonra..

ben de aynen senin gibi doktora gitmeden once gene gebelik testi aldim yaptim, yanliz degilsin yani :)

neeslem sizin orada simdi saat kac kuzum yeni ikindi falnmi oldu :)
22.45 bizim burada isvicrede

normalde Turkiye'den 7 saat gerideyiz ama burda 2 hafta once saatler alindi, Turkiye'de de alinana kadar 6 saat oldu fark.

ben sabah kalktigimda bu topikte sayfalar dolusu yazi yazilmis oluyor bile :)

bu durumda benimki kız mı yani 151 cıktı :26:56:

canım bebişin kac hafta kac gunluk ?

Günaydınnnnnnnnn

scorpimmm korkma bende hala devam ediyor

canım 5+6 günlük yani 6. haftamızdayız:))
Aynıyız ozman:)

Kızlar bu arada dün gece doktora gittim bende idrar yollarımda yanma var diye.idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı tek kullanımlık bi ilaç verde gece yatarken,gelmişken kalp atışlarınada bakalım belkı duyabıırız dedı ama duyulmadı.haftaya tekrar bakarız dedi.Kesenın etrafındaki kan birikmesi azalmış progestanı günde 1 kere ye düşürebilirsin dedi.Kesende büyükmüş dedi.şimdilik güzel herşey haftaya inşallh duyarız.Buarada ilk defa bu sabah bulantım kusma derecesinde olduu yoksa hiç yoktu yaa(

Günaydon anneler ve pıtırcıkları :)))) gününüz mide bulantısız daha az wc gidilen bir gün olsun :)))

canım doktor bize hiçbişi demedi bizde aynen devam edioruz :18: sankıncasımı var ki acaba ben biras internette araştırmıştım yok diye okuyunca sorun olmaz diye düşünmüştüm şimdi napsak bilemedim. bide hamilelik döneminde eşlerden fazla uzaklaşmamak gerekir denio ay kafam karıştı

teşekkür ederim canım not ettim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…