aaa cok ilginç benim de ilk defa bgn hiç bulanmadı sabah şaşırdım.. korktum da hatta bi şey mi oldu acaba die
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani
kızlar ya size bisorum var..4+5 teyim ama hergün bu adet olacak gibi sancılardan korkar oldumm..wc y oşuyorum sanki kanama olacak diye..bu ağrılarınız ne zaman geçti yada geçtimi sevgili hamişlerimmm:26::26:
hala inananmıyorum zaten hamile olduğuma..sanırım keseyi görene kadar da inanamıycammmm
selam kizlar
bugun doktora gittim.lekeler yuzunden fakat hersey normal gorunuyor.anlamadim gitti.
canim benim de basta kahverengi lekeler geldi sonra kesildi ultrasonda bir sey goremedi doktor,belki yerlesme kanamasidir ya da kalan kani atmistir rahmin dedi. insallah hepimiz icin oyledir..tuvalete gidip kontrollerdeyim hala.
kayip oluncada ole oluyor demi insan burukluk ve sevinc bir arada yaa
bende hala kontrol ediyorum
bende görsem rahat edicem
bugun gittim iki test aldim gebelik testi
yine test yaptim ben kafayi yedim heral cift cizgi cikti
sanki bebegimi gördüm yaaa
ilk yaptigim silikti ya simdikiler cok sukur t c yide gecti mercimegim buyuyor insAllah
neeslem sizin orada simdi saat kac kuzum yeni ikindi falnmi oldu :)
22.45 bizim burada isvicrede
neeslem sizin orada simdi saat kac kuzum yeni ikindi falnmi oldu :)
22.45 bizim burada isvicrede
Biraz daha teknik veri benden :))))) Bunu daha oncede yazmistim , iki ayrı bilgi ama tabi bunlar hep öngörü ...
1) ilk yaptiginiz bhcg testiniz ikincisinde bire bir katlanıyorsa erkek , bire uc katlanıyorsa kiz
2) ilk duyduğunuz kalp atisi 140 ve uzeri ise kiz , 140 altıysa erkek
biz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
canım bebişin kac hafta kac gunluk ?
kızlar ya size bisorum var..4+5 teyim ama hergün bu adet olacak gibi sancılardan korkar oldumm..wc y oşuyorum sanki kanama olacak diye..bu ağrılarınız ne zaman geçti yada geçtimi sevgili hamişlerimmm:26::26:
hala inananmıyorum zaten hamile olduğuma..sanırım keseyi görene kadar da inanamıycammmm
Aynıyız ozman:)canım 5+6 günlük yani 6. haftamızdayız:))
bende hamile olduğumu 26 şubatta öğrendim.o gün bugündür tık yok
doktorum son kontrolümde ben sormadan bir müddet daha yaramazlık yasak dedi.demekki yapılmaz iyi değilzaten eşimde öyle korkuyorki 9 ay yasak koydu kendine
yinede yanlış bilgilendirmiyeyim canım
ilk testler tam kan sayımı tam idrar testi toksoplazma rubella hepatit a- b bağışıklıkları hormon testleri,
11.haftadan sonra kan alınarak ense kalınlığı ölçülerek 2li tarama testi yapılıyor down sendromu olasılığına bakılır (bunda sorun varsa 3lü test yapıyorlar genelde 3lü test yapılmıyor ) yinesorun varsa amniosentezle bebeğin suyundan alınıp bakılıyor
20.haftadan sonra doppler usg: özel bi test genelde ücretli oluyor bebeğin kalbi beyni böbrekler mide cinsiyeti ayrıntılı bakılıyor
24.haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?