Aynıyız ozman:)
Kızlar bu arada dün gece doktora gittim bende idrar yollarımda yanma var diye.idrar tahlili yaptılar iltihap çıktı tek kullanımlık bi ilaç verde gece yatarken,gelmişken kalp atışlarınada bakalım belkı duyabıırız dedı ama duyulmadı.haftaya tekrar bakarız dedi.Kesenın etrafındaki kan birikmesi azalmış progestanı günde 1 kere ye düşürebilirsin dedi.Kesende büyükmüş dedi.şimdilik güzel herşey haftaya inşallh duyarız.Buarada ilk defa bu sabah bulantım kusma derecesinde olduu yoksa hiç yoktu yaa(
Ayy kızlar muhabbetler baya koyulasmıs bazı arkadaslar kıyafetten bahsetmısler bende sureklı kıyafet bakıyorum bebek arabası ana kucagı sut sagma makınası oda takımı ayy cınsıyet bellı olsada alsak :))
selam kizlar
bugun doktora gittim.lekeler yuzunden fakat hersey normal gorunuyor.anlamadim gitti.
oyyy maşallah canımmm
Rabbim tamamına erdirsin..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallahhhhh
herkes aynı durumda :) biz ablamın oğlunda duramadık cinsiyetin belli olmasını beklemeden çoğu şeyini aldık. genelde sarı yeşil falan aldık hepsinide giydi :) bizde arabasını falan kırmızı düşündüümüz için sorun olmaz. hatta arabaya karar verdik :) seyahat sistemlerinden alıcaz anakucağı tek takılınca çok şirin oluo. chicco living modeli veya wollex (ona daha bakamadık sadece internette gördüm) ya da yeni bi alman markası varmış adı şimdi aklımda diil 3ünden birini alıcaz :) bi kalp atışlarını duyalım dedik bide şöle 3 ayımızı falan bi dolduralım :) ama dün dayanamayıp internetten patik aldım çok şirinler bebişlerimiz kış bebişi olcak diye 7 tane aldım
dileeeeeeeeeeekkk benim de keseye yakın bi yerde kanama olmuştu çok korkuyorum progestan kullanıyorum sabah akşam ama orta şiddette baş ağrısı ve sersemlik yapıyo. sence bizimki de azalmışmıdır çok korkuyorum yaaa
canımmmm ben de bayılıyorum wollexeeeeeee siyahını alcam inşAllahhhh şöyle 4-5 ay olunca
wollexi canlı hiç görmedim canım ama internette gayet hoş duruyo. fiyatıda çok uygun. 600 e buldum chicco nun living modelinide 800 e buldum o dediğim alman markası da 800. maxi cosi bakıodum fiyatları acaip uçuk. biraz gereksiz geldi açıkçası güzel ama o kadar para da verilmez. o dediğim alman markası da maxi cosiye benziyor. bide ablamdan biliyorum. sonrasında küçük baston araba falanda almıştık. o yüzden o kadar pahalısına gerek yok dşye düşündük. 300 e falanda kraft ın güzel modelleri var ama onlarda ana kucağı direk arabanın üzerine takılıo o da yanlız olduğumda arabaya bindirirken falan zorlanabilirim diye düşünmedik. 1 yaşına kadar da ana kucağına binebiliomuş zaten. bakalım birine karar vericez. burdaki fikirleride değerlendiririzbu arada o alman markasını alırsak biz de siyah alıcaz çünkü siyahı daha güzel
kızlar ya size bisorum var..4+5 teyim ama hergün bu adet olacak gibi sancılardan korkar oldumm..wc y oşuyorum sanki kanama olacak diye..bu ağrılarınız ne zaman geçti yada geçtimi sevgili hamişlerimmm:26::26:
hala inananmıyorum zaten hamile olduğuma..sanırım keseyi görene kadar da inanamıycammmm
800e hiç gerek yok bu ne yaa araba mı alıyozaslına bakarsan 600 de çok ama napayım bayldımmm wolexe.tabi ben de görmedim canlı olarak, hepsiburada dan baktım.
ankarada sadece biyerde varmış bakınca haber veririm ben sana :)
Günaydin güzel anne adaylari, herkese hayirli cumalar dilerim
cok sükür haftanin son günü, calisan varmi aranizda, bana cok zor geliyor
calismasi, söyle yarim gün olsa ne güzel olur
o paralara neler alınır ya yuh artık... :) soygun bu. biz de binip gezebilecek miyiz :)
canım ben öğretmenim, şimdilik raporlu yatıyorum pazartesi başlayacam kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?