2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

dileeeeeeeeeeekkk benim de keseye yakın bi yerde kanama olmuştu çok korkuyorum progestan kullanıyorum sabah akşam ama orta şiddette baş ağrısı ve sersemlik yapıyo. sence bizimki de azalmışmıdır çok korkuyorum yaaa

herkes aynı durumda :) biz ablamın oğlunda duramadık cinsiyetin belli olmasını beklemeden çoğu şeyini aldık. genelde sarı yeşil falan aldık hepsinide giydi :) bizde arabasını falan kırmızı düşündüümüz için sorun olmaz. hatta arabaya karar verdik :) seyahat sistemlerinden alıcaz anakucağı tek takılınca çok şirin oluo. chicco living modeli veya wollex (ona daha bakamadık sadece internette gördüm) ya da yeni bi alman markası varmış adı şimdi aklımda diil 3ünden birini alıcaz :) bi kalp atışlarını duyalım dedik bide şöle 3 ayımızı falan bi dolduralım :) ama dün dayanamayıp internetten patik aldım çok şirinler bebişlerimiz kış bebişi olcak diye 7 tane aldım

oyyy maşallah canımmm
Rabbim tamamına erdirsin..hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallahhhhh

canım 3. akrep derken başka akreplerde mi var ailede :) benim hiç akrep burcu bildiğim yok. nasıl oluyorlar sana sorayım dedim :) gerçi yükseleni ay burcu retrosu falanda çok etkiliomuş ama bilemedim. çok da anlamıyorum ama bi astroloji sitesinde baktırmıştım. kocamla benim hiç retro gezegenimiz yokmuş çok iyi bir çiftsiniz dediler. doğduğunda gökyüzünün durumu önemliymiş yani bide bişey örenmiştim mesela ben yay burcuyum ama ay burcum oğlakmış o da hayatımdaki kişilerin oğlak burcu olduğu anlamına geliomuş ilişkilerde. bi düşündüm hakkatende öyle eskisi oğlaktı eşimde oğlak. neyse doğduktan sonra doğum haritalarına baktırırız artık

canımmmm ben de bayılıyorum wollexeeeeeee siyahını alcam inşAllahhhh şöyle 4-5 ay olunca

benmde aynı canımm baş dönmeside çok yapıyo bendee azalmıştır canım sen hiç merak etme :)herşey güzel olucak inşallh

bu arada kusura bakmayın günaydın demeyi unuttum. herkese günaydın sabah eşim erken çıktı ş.dışına gitti. ben uyanmıştım geri uyudum. o arada rüyamda böyle engelli çocukların gittiği bir okulun önündeyim. oraya gelen anne babalar var çocuklarını getiriyorlar. çocuklarda hep küçük bi tane kız çocuğu vardı nasıl tatlıydı. onu kucağıma aldım sevdim sevdim nası içim parçalandı anlatamam. o kadar üzüldüm ki hepsi melek gibilerdi

canımmmm ben de bayılıyorum wollexeeeeeee siyahını alcam inşAllahhhh şöyle 4-5 ay olunca

wollexi canlı hiç görmedim canım ama internette gayet hoş duruyo. fiyatıda çok uygun. 600 e buldum chicco nun living modelinide 800 e buldum o dediğim alman markası da 800. maxi cosi bakıodum fiyatları acaip uçuk. biraz gereksiz geldi açıkçası güzel ama o kadar para da verilmez. o dediğim alman markası da maxi cosiye benziyor. bide ablamdan biliyorum. sonrasında küçük baston araba falanda almıştık. o yüzden o kadar pahalısına gerek yok dşye düşündük. 300 e falanda kraft ın güzel modelleri var ama onlarda ana kucağı direk arabanın üzerine takılıo o da yanlız olduğumda arabaya bindirirken falan zorlanabilirim diye düşünmedik. 1 yaşına kadar da ana kucağına binebiliomuş zaten. bakalım birine karar vericez. burdaki fikirleride değerlendiririz bu arada o alman markasını alırsak biz de siyah alıcaz çünkü siyahı daha güzel

800e hiç gerek yok bu ne yaa araba mı alıyoz aslına bakarsan 600 de çok ama napayım bayldımmm wolexe.tabi ben de görmedim canlı olarak, hepsiburada dan baktım.

Günaydın hepinizeeeee.

Canım benim de seninki gibi aynı.Oldum olacağım sanki.
Hem bel ağrısı hem kasık ağrısı hem de akıntım var.
Dün akşam öyle bir akıntı oldu ki ben aha kanamam var dedim,
tuvalate koştum.Baktım yok birşey.

Dün akşam musakka yaptım,epey uğraştım sonra pişerken midem bulandı yiyemedim.
Eşimde onca uğraşa yiyemedim diye çok üzüldü,bir tabak çorba bile içemedim.
Bugün itibariyle bulantım başlamış durumda.

dün kontrolum vardı.biraz zor oldu ama bebişimin kalp atışlarını duydum süper bi duygu.darısı hepinize tez zamanda bebişlerinizin sesini duyarsınız inşallah.allah bebişlerimizi korusun..amin

Günaydin güzel anne adaylari, herkese hayirli cumalar dilerim
cok sükür haftanin son günü, calisan varmi aranizda, bana cok zor geliyor
calismasi, söyle yarim gün olsa ne güzel olur

Günaydin güzel anne adaylari, herkese hayirli cumalar dilerim
cok sükür haftanin son günü, calisan varmi aranizda, bana cok zor geliyor
calismasi, söyle yarim gün olsa ne güzel olur

canım ben öğretmenim, şimdilik raporlu yatıyorum pazartesi başlayacam kara kara düşünüyorum

o paralara neler alınır ya yuh artık... :) soygun bu. biz de binip gezebilecek miyiz :)

eşimde aynısını sölüo :) biraz daha sıksak bi 124 alırız bebeğe die ama işte ben seyahat sistem istediim için öyle öyle olupta arabanın üzerine takılanlar ucuz ama onlarıda tek başıma bagaja koyup çıkartamam ana kucağı ayrı takılıp iskeletininde hafif olması lazım ki en ucuzlarıda bu 2.500 tl ya bile var

günaydın arkadaşlar

biz geldikkkkk

gittik gördk minnakımızın kesesini 5+4 tük dün ama aslında 6+0 mışız dr gayet güzel dedi haftaya c.tesi gidicez pıtpıtlarını görmeye aslında duyabiliriz de ama dedi ben doplere bu kadar erken haftalarda sokma taraftarı değilim dedi 12 haftada ense kalınlığı için doplere giricez o zaman duyulması taraftarıyım dedi bizde nasıl olsa göreceğiz pıtpıtlarını sesini duymak için sabrederiz yeterki minnak iyi olsun dedik ilaçlarımızı da yazdı drumuz 100 mg progesteron coraspirin ve folik aside devam bulantım için şimdilik bi ilaç vermedi bu gelişme çok iyi annelerin hoşuna gitmesede biz drlar için önemli bi bulgu dedi çok şiddetlenirse haftaya yazarım onun içinde ilaç dedi bizden haberler böyle..

herkese hayırlı cumalar...

canım ben öğretmenim, şimdilik raporlu yatıyorum pazartesi başlayacam kara kara düşünüyorum

ayy canim benim ya zordur herhalde cocuklarla ugrasmak bu halde, hele ben bir kac gündür acayip stresli
oldum, esime ha bire catip duruyorum, dedim askim alinma ama beni böyle idare etmen lazim biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…