çiçeeemmm hangisinden bahsediyosun bilmiyorum
yaa ben diyorumki hani en alta çıt çıtlı body giydiriliyo tamam ama ya üstüne ne giydircez
ayy evettt onlara çok özeniyorum bendeeeeeeeeeee
Benim bildiğim bebeklere 40 kı çıkana kadar siz ne kalınlıkta giyiyorsanız bir kat daha fazla ondan sonra siz ne kalınlıkta giyiyorsanız bebeğede aynı kalınlıkta giydirmek gerekirmiş soğuk diye kat kat giydirmek yanlış eskiler hep öyle der çocuk çok kalın giydirirsen hasta olur tek dikkat etmek gereken bebek uykudan kalktığı zaman muhakkak sırtına bir yelek giydirmek gerekirmiş.
Soğanlı salçalı ve etli kıymalı tavuklu yicekler beni mahvediyo... Henüz bebek kalp atışı yok ama tüm belirtiler var...
birde listeye nasıl yazdırcam adımı
ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani
canım sakın haevet uykudan kalkınca yelek giydirmek gerek ama önce terlemiş mi bakılacak ve atleti ya da içinde ilk hangi kyaft varsa değiştirilecek.ben o hatayı yaptım sadece yelek giydirdim bir de üstüne doğumdan sonra 10 gün hem grip hem orta kulak iltahabı çektim ve sonuç:20 GÜNLÜK BEBEĞİ BRONŞİT ETTİM.6 gün hastane de yattık serum yedi zavallım 6 gün boyunca.
canım sakın haevet uykudan kalkınca yelek giydirmek gerek ama önce terlemiş mi bakılacak ve atleti ya da içinde ilk hangi kyaft varsa değiştirilecek.ben o hatayı yaptım sadece yelek giydirdim bir de üstüne doğumdan sonra 10 gün hem grip hem orta kulak iltahabı çektim ve sonuç:20 GÜNLÜK BEBEĞİ BRONŞİT ETTİM.6 gün hastane de yattık serum yedi zavallım 6 gün boyunca.
valla tatlım benim boya sorunum yok çok şükür boyatmıyorum saçım kendi rengi ve röfle gibi beyazlarım var dağınık..neredeyse bu ay kızıl balyaj yaptırıyordum moralim bozuktu..iyiki yaptırmamışım nasıl başederdim kızılla..:26::26:
ama arkadaşıma doktoru 3. aydan sonra bitkisel boyayabilirsin demişti..onun saçı genetik bembeyaz önleri..annenin de psikolojisi önemli demiş..eğer çok rahatsız etmiyorsa boyatmayın kızlar..çok gereken de doktoruna danışsın..onay verirse yapsın
:) Şanslısın tatlım senin bünye bizimkine ters köşe yaptırıyor.
bu dr sorun olabilir dedi
bu dr da sorun olmaz dedi
bu dr da sorun olmaz dedi
ama ilk 3 ay düşük tehlikesi olanlara yasak :) şimdi 1+1=2 kişi sorun olmaz dedi.1 kişi olabilir dedi
bende leke falan da yok o zaman ben napsam ki :) risk mi almış olurum acabaaaa :?:???
iyi akşamlar annelerr .biraz geçmişe bakınayım neler kaynatmışsınız
kızlar ben bu aralar acaip tembelleştim hep yatsam uyusam çok yorgunum canım hiçbişey yapmak istemiyo sizlerde durum nasıl
Sormaaa.. surekli yatsam da uyusam diorumbiri hazırlarsa yemek yiorum hazırlayan yoksa ona da üşeniyorum naapıcaz biz böyle[/Q
bende bendeoturduğum yerde kalıyorum.bırak yemek yapmayı hazır yemeyi yemeğe halim yok.ev desen öyle.ütü çamaşır beklemede:) aynaya bile bakmıyorum benki ayna delisi:) çok değiştim ben çook:)
hayvan postu gibi tulumlar var ondan mi bahseyiyorsunuzzzz?
Sormaaa.. surekli yatsam da uyusam diorumbiri hazırlarsa yemek yiorum hazırlayan yoksa ona da üşeniyorum naapıcaz biz böyle[/Q
bende bendeoturduğum yerde kalıyorum.bırak yemek yapmayı hazır yemeyi yemeğe halim yok.ev desen öyle.ütü çamaşır beklemede:) aynaya bile bakmıyorum benki ayna delisi:) çok değiştim ben çook:)
:)))) ben konuşuyorum şu an sanki.. ben daha kan testlerimi de yaptırmadım belki bi vitaminim eksik
iyi aksamlar kızlar cok sukur bugun mıdm bulanmadı yaaa sız nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?