2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
çiçeeemmm hangisinden bahsediyosun bilmiyorum

yaa ben diyorumki hani en alta çıt çıtlı body giydiriliyo tamam ama ya üstüne ne giydircez

tatlımmmmmmmmm üstüne boyle kışlık polarlı yada kadife takımlar var onlardan alırız..ananeer babaneler de bol bol yelek patık hırka örsünnnnnnn
ben de bitane kolay battanıye yapmak istiyorumm bakalım inşallah..o günleri görürüz bol bol paylaşırız cıclerimiziiiiii

canım sakın ha evet uykudan kalkınca yelek giydirmek gerek ama önce terlemiş mi bakılacak ve atleti ya da içinde ilk hangi kyaft varsa değiştirilecek.ben o hatayı yaptım sadece yelek giydirdim bir de üstüne doğumdan sonra 10 gün hem grip hem orta kulak iltahabı çektim ve sonuç:20 GÜNLÜK BEBEĞİ BRONŞİT ETTİM.6 gün hastane de yattık serum yedi zavallım 6 gün boyunca.

Soğanlı salçalı ve etli kıymalı tavuklu yicekler beni mahvediyo... Henüz bebek kalp atışı yok ama tüm belirtiler var...
birde listeye nasıl yazdırcam adımı

aynen bende öyleyimm.tiksinmekten öldüm.kusmam yok ama yediğim şey çok az.suda içemiyorum.bugun dışardan sipariş verdi eşim.böyle zor.sağlıklı olsunda insallah.

ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani

valla tatlım benim boya sorunum yok çok şükür boyatmıyorum saçım kendi rengi ve röfle gibi beyazlarım var dağınık..neredeyse bu ay kızıl balyaj yaptırıyordum moralim bozuktu..iyiki yaptırmamışım nasıl başederdim kızılla..:26::26:
ama arkadaşıma doktoru 3. aydan sonra bitkisel boyayabilirsin demişti..onun saçı genetik bembeyaz önleri..annenin de psikolojisi önemli demiş..eğer çok rahatsız etmiyorsa boyatmayın kızlar..çok gereken de doktoruna danışsın..onay verirse yapsın

Tabi ki eğer terlediyse üstünü muhakkak değiştirmek lazım ben bebekleri çok giydirmek taraftarı değilim bir de belli bir zamandan sonra bebekleri ayaklarında çorapla yatırmamak lazım sağlık için çok önemli doktorlat hep söyler

ayyy allah korusun yaaaa

Çok şükür benimde boya sorunum yok hiç saçımı boyatmadım gerçi herkez siyaha boyattığımı zannediyor.

canlarım Rabbim nasib eder o günleri görürsek alışveriş de yardım bekliyorum neler almalı nasıl giydirilmeli diyeeeeee

Yanlış anlaşılmışım nerde mide bulantısı kusma tıtreme üşüme hepsi var sadece wc ye sık gitme yok

filiz86 canımcım Dr. tetanoz a gerek duymamış bazı hekimler bunu söylüyor ama benim Dr.m bana bunu söylesede yaptırıcam herhangi bir metal,demir batması olabilir evde,işte,kaza sonucu Allah korusun.hamilelik 9 ay sonuçta risk almam. Allah ım inşallah 9. aylarımızı görelim burda sağlıkla:))))

iyi akşamlar annelerr .biraz geçmişe bakınayım neler kaynatmışsınız
kızlar ben bu aralar acaip tembelleştim hep yatsam uyusam çok yorgunum canım hiçbişey yapmak istemiyo sizlerde durum nasıl

Sormaaa.. surekli yatsam da uyusam diorum biri hazırlarsa yemek yiorum hazırlayan yoksa ona da üşeniyorum naapıcaz biz böyle

Ayy kızlar muhabbetler baya koyulasmıs bazı arkadaslar kıyafetten bahsetmısler bende sureklı kıyafet bakıyorum bebek arabası ana kucagı sut sagma makınası oda takımı ayy cınsıyet bellı olsada alsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…