ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani
ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani
Güzel anne adaylarına selamlar sık wc ye gitme bende hiç yok midebulantısı , üşüme, ha bide bende uyuklama yok tam tersi uykusuzluk var çok zor uyuyorum.bende bir terslik var, sabah bulantısı olur benim akşama doğru bulanıyor Nasrettin hoca işi
bende hamile olduğumu 26 şubatta öğrendim.o gün bugündür tık yok
doktorum son kontrolümde ben sormadan bir müddet daha yaramazlık yasak dedi.demekki yapılmaz iyi değilzaten eşimde öyle korkuyorki 9 ay yasak koydu kendine
yinede yanlış bilgilendirmiyeyim canım
Eger düsüsk sorunu yoksa no problem diyor doktorlar canim, doktoruma sormustum da bu konuyu
Tatlım ilk başta öğrendiğimizde bizde bi çekindikama sonra dra sorduk Dr hiç bi sorun yok serbestiniz dedi o günden beri eşimde bende çok rahatız bence sende dra bi sor sonra herşey yoluna girer
ya ciddenn bana 3 ay sonrasında boyatabılırsın dedı bıtkısel ama nebılım ıcıme sınmıyor boyatmak sonucta kımyasall
benım bıde sacım sarıı düşün yaniiıgrencligiiii alttan cıkanlar ıyy vallaa ıgrenc dısarı cıkmıyorummmmm cok fazla
daha fazla dayanamasssammm boyatırım tek duz renge bıtkısell
aslında cok gordum boyatan ben kuaforde ama genede bılemedım :26:
Kızlar yaa aklıma ne takıldı; Şimdi bizim bebetolar kış bebesi olacak ama nasıl giydireceğim konusunda hiiiiiiiiiiiiççç fikrim yok. Nette baktım ama yeterli bilgi yok. :44: Daha erken ama ne bileyim aklıma takıldı. Benim çevremde büyüyen bebek olmadı ben hiç bişe bilmiyorum yaaa
cnm evet eylul topiginde yazdim fakat olmadi kizimin dogum gunune dek gelcekti sayet hamile olsaydimaslında biliyorum bunda da %100 gec döllenme var ama insan bebegı gorene kadar ınanamıyor ıste.benım 13.haftadakız dedı drum sonra degısmedı hıc ama senın gıbı kararsız olanları da cok duydum haklısın.
senı eylul 2012 annelerının topiğinde de okumstum ama o zaman olmamıs heralde bebegın demi?
gurbet güzeli canım benide listeye ekler misin son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat ilk gebelik şimdi burdan çıkan sonuç kız mı erkek mi 25 yaşındayım
Kızlar yaa aklıma ne takıldı; Şimdi bizim bebetolar kış bebesi olacak ama nasıl giydireceğim konusunda hiiiiiiiiiiiiççç fikrim yok. Nette baktım ama yeterli bilgi yok. :44: Daha erken ama ne bileyim aklıma takıldı. Benim çevremde büyüyen bebek olmadı ben hiç bişe bilmiyorum yaaa
ya kızlar ben bebeğin olacağını 6 martta öğrendim. o günden beri eşim yaklaşmıyo bana korkudan.Benim hiç lekem falan olmadı şuanda 6 + 2 yiz. Ne kadar sürecek bu durum? doktor da bişey demedi yasak falan diye. ama biz korkuyoruz tabi :/ tecrübeliler veya dr ile bunu konuşan varsa hep pleaseee :))
doktor bize ilk 8 haftayi yasakladi. herhangi bir tehlikem yoktu... simdi 3 nisan da bir randevu daha var o zaman sorariz artik. kanki olduk esimle iki aydir:))
tatlım ne giydircez biliyomusun :) kalın battaniye gibi tulumlar var çook tatlı. ben onlardan giydiririm diye düşünüyorum :)
hımmm 8 ay demek. benim doktorda iş yok valla hiç bişey söylemedi bende zaten heyecandan ne soracağımı da bilemedim. şimdi 29 una kadar da muayene yok
esimin icine erkek doguyor....ilk kaybettigim bebegimde kiz diye dogmustu icime,bunda sanki erkek diyorum ama kizsa bozulmasin diye yuksek sesle soylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?