2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Soğanlı salçalı ve etli kıymalı tavuklu yicekler beni mahvediyo... Henüz bebek kalp atışı yok ama tüm belirtiler var...
birde listeye nasıl yazdırcam adımı

ya kızlar hakikaten saçımızı boyatamayacak mıyız yani

ya ciddenn bana 3 ay sonrasında boyatabılırsın dedı bıtkısel ama nebılım ıcıme sınmıyor boyatmak sonucta kımyasall
benım bıde sacım sarıı düşün yanii ıgrencligiiii alttan cıkanlar ıyy vallaa ıgrenc dısarı cıkmıyorummmmm cok fazla
daha fazla dayanamasssammm boyatırım tek duz renge bıtkısell
aslında cok gordum boyatan ben kuaforde ama genede bılemedım :26:

:) Şanslısın tatlım senin bünye bizimkine ters köşe yaptırıyor.

bu dr sorun olabilir dedi

Eger düsüsk sorunu yoksa no problem diyor doktorlar canim, doktoruma sormustum da bu konuyu

bu dr da sorun olmaz dedi

Tatlım ilk başta öğrendiğimizde bizde bi çekindik ama sonra dra sorduk Dr hiç bi sorun yok serbestiniz dedi o günden beri eşimde bende çok rahatız bence sende dra bi sor sonra herşey yoluna girer

bu dr da sorun olmaz dedi

ama ilk 3 ay düşük tehlikesi olanlara yasak :) şimdi 1+1=2 kişi sorun olmaz dedi.1 kişi olabilir dedi
bende leke falan da yok o zaman ben napsam ki :) risk mi almış olurum acabaaaa :?:???

Son düzenleme:

benim kuzenlerim var kuaför,onlarda 3. aydan sonra boyarız diyolar.benimki de karamel kumral ,daha çok kumral.kendi saç rengimle aynı ama,beyazlarım var.geçen sene bugünlerde büyükbbabamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik ve mayıs 8 de de kaybettik.o iki ayda hem saçlarım beyazladı hem 9 kilo birden aldım.düşünün yani yıkımımı.

Kızlar yaa aklıma ne takıldı; Şimdi bizim bebetolar kış bebesi olacak ama nasıl giydireceğim konusunda hiiiiiiiiiiiiççç fikrim yok. Nette baktım ama yeterli bilgi yok. :44: Daha erken ama ne bileyim aklıma takıldı. Benim çevremde büyüyen bebek olmadı ben hiç bişe bilmiyorum yaaa

tatlım ne giydircez biliyomusun :) kalın battaniye gibi tulumlar var çook tatlı. ben onlardan giydiririm diye düşünüyorum :)

cnm evet eylul topiginde yazdim fakat olmadi kizimin dogum gunune dek gelcekti sayet hamile olsaydim
2012 subat anneligini bide 2013 mayis anneligini kaybettim
insAllah kasim annesi olurum nasip etsin Mevlam
gurbet güzeli canım benide listeye ekler misin son adet tarihim 24 ocak transfer tarihim 11 şubat ilk gebelik şimdi burdan çıkan sonuç kız mı erkek mi 25 yaşındayım

cnm transfer olanlar genelde erkekmiss

Benim bildiğim bebeklere 40 kı çıkana kadar siz ne kalınlıkta giyiyorsanız bir kat daha fazla ondan sonra siz ne kalınlıkta giyiyorsanız bebeğede aynı kalınlıkta giydirmek gerekirmiş soğuk diye kat kat giydirmek yanlış eskiler hep öyle der çocuk çok kalın giydirirsen hasta olur tek dikkat etmek gereken bebek uykudan kalktığı zaman muhakkak sırtına bir yelek giydirmek gerekirmiş.

doktor bize ilk 8 haftayi yasakladi. herhangi bir tehlikem yoktu... simdi 3 nisan da bir randevu daha var o zaman sorariz artik. kanki olduk esimle iki aydir:))

çiçeeemmm hangisinden bahsediyosun bilmiyorum

yaa ben diyorumki hani en alta çıt çıtlı body giydiriliyo tamam ama ya üstüne ne giydircez

iyi akşamlar annelerr .biraz geçmişe bakınayım neler kaynatmışsınız
kızlar ben bu aralar acaip tembelleştim hep yatsam uyusam çok yorgunum canım hiçbişey yapmak istemiyo sizlerde durum nasıl

doktor bize ilk 8 haftayi yasakladi. herhangi bir tehlikem yoktu... simdi 3 nisan da bir randevu daha var o zaman sorariz artik. kanki olduk esimle iki aydir:))

hımmm 8 hafta demek. benim doktorda iş yok valla hiç bişey söylemedi bende zaten heyecandan ne soracağımı da bilemedim. şimdi 29 una kadar da muayene yok

Son düzenleme:
hımmm 8 ay demek. benim doktorda iş yok valla hiç bişey söylemedi bende zaten heyecandan ne soracağımı da bilemedim. şimdi 29 una kadar da muayene yok

ayy evet yaa bende hep unutuyorum. gerci telefon acip sonra sorabilirim ama acil degilse netten bakiyorum. biz iliskiyi sormadik ilk muayene de kendisi söyledi. yapmazsani iyi olur ilk sekiz hafta dedi. senin muayane erkenmis benim doktor tatildee:))) 3 nisan da. ucup ucamayacagimi sorucam ilk...

esimin icine erkek doguyor....ilk kaybettigim bebegimde kiz diye dogmustu icime,bunda sanki erkek diyorum ama kizsa bozulmasin diye yuksek sesle soylemiyorum

nesleecimm, birinci tezin ikinci tezin ve 3.tezin hepsi aynı.ilkini kaybımızı kız olarak düşündük şimdi ikincimizi ben içten içe en başından beri erkek olarak düşünüyorum ama kimselere hatta sesli bile söylemiyorum aramızda sır:)))))) hayırlısı sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…