canım her hamilede olacak die bir kural yok bünyeden bünyeye değişirmiş drun bir sorun görmediyse yoktur bir sorun ne güzel bulantısız rahatsıın
Yok canım merak etme bir sorun yoktur.Kimisinde hiç olmuyormuş bile ya da
çok az oluyormuş.
hamillelerin gunluk izinleri var. doktor raporunuzu insan kaynaklarina verin onlar size gunluk 1.5 saat izin vermek zorundalar.
gunaudin anneler :)
calisan anne adaylari gunluk 1.5 saatlik yasal izninizi kullaniyorsunuz degil mi :)
ilk defa duydum ama süpermiş :) Ben 1 günlük izin almaya çekiniyorum hergün vermez bizim patron ya(((
gunaudin anneler :)
calisan anne adaylari gunluk 1.5 saatlik yasal izninizi kullaniyorsunuz degil mi :)
hamillelerin gunluk izinleri var. doktor raporunuzu insan kaynaklarina verin onlar size gunluk 1.5 saat izin vermek zorundalar.
canim ben daha 2 ay once hastanede calisiyodum milletin yarisi hamileydi. yanlis olmasin 1 saat mi 1.5 saat once mi ne cikiyorlardi. hakkinizi yedirmeyin. devlet bu hakki size veriyoor. hamileler yorulmasin diye gunluk izin veriyor. bence hakkinizi kullanin. hamileleri isten de cikartamiyorlar zaten. ya da konusun bu izinlerinizzi hesaplasinlar dogum izniyle beraber versinler haberiniz olsun.
valla benim clitigim yerde herkes catir catir kullaniyordu.hatta bi ara isten cikmiyim da ccuk yapiyim bari falan demistim.insan kaynaklarina sorun canim. herkes soylemez cunku oyle bir hakki. boyle bir hak olmasa emin olun hele ki bir hastane kesinlikle kullandirmazdi.cunku en boyle alengirli zamanlarda hamileler evlerine giderlerdi biz deli gibi nereye eytisecegimizi sasirirdik. bundan emin olabilirsiniz.
ben hangi maddedir hangi kanundur onu bilmiyorum. alo 170 i arayin onlar bilgi verir sanirm.
Kizlar ben folbiol kullaniodum gunde 1 tablet hamilelikten once simdi doktor 1cok fazla yarim kullan dedi siz hanfi folikten ne kadar aliyorsunuz????
Kizlar ben folbiol kullaniodum gunde 1 tablet hamilelikten once simdi doktor 1cok fazla yarim kullan dedi siz hanfi folikten ne kadar aliyorsunuz????
insana kaynaklariniza sorun isterseniz. valla benim soylemem size kulaktan dolma olabilir. ben vedeyim calismiyorum sizin icin dedim yani.
ben central hospitalda calistim. arayin kime sorsaniz soylerler.cunku butun hamileler ayni sekilde erken cikiyo halen daha.
valla ben de niye yaziyorsam :) calisin uleynnn :))
Kaynanam 4,5 seneden beri ilkkkkk defa evimde temizlik yapıyo ağlamak istiyorumGözlerim yaşardı Benim 4,5 sene de yaptıramadığımı mercimek kadar bebe yaptırdı ne diyim
Haaa yarım yamalak yapıyo ama olsun bu da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?