2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
scorpiiiiiiiiimmmmm gözün aydınnnn hani hatırlıyor musun gördüğün rüyadaki kuşları biri de benim olsun demiştim

canım hayırlı olsunnn baya uzun bekletmıss rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder ınsallahh benıde 2 bucuk sene beklettı ılk asılaamamla kaldım sukur
kızzz nerden aldın patıkleriiiii

bende baktım arabaaaaaaa cok guzellerrrr valla bayıldımmm
3 tekerleklı olanlara bittimmmmm maxiicosii 1299 vardı bıtane bayıldım ama gercekten cok pahalııı

sorma canım ya bendede cok uykusuzluk yorgunluk var sureklı uyumak istiyorum bendede 3 tüp kan almışlardı canım

vallaa namaz gecmesın dıye kalktımm yoksa uyurdum dahadaaa evde yemek yok offf anamm offf
nıe bole oluyorum anlamadım bas donmesı uykusuzluk halsızlık cok fazla.jelı cok kullanıyorum belkıde ondan sabah aksam

vallaa namaz gecmesın dıye kalktımm yoksa uyurdum dahadaaa evde yemek yok offf anamm offf
nıe bole oluyorum anlamadım bas donmesı uykusuzluk halsızlık cok fazla.jelı cok kullanıyorum belkıde ondan sabah aksam

valla canım ben hiç bişey kullanmıyorum ama yıne böyleyım yemek benımde yapasım gelmıyo daha doğrusu sureklı yatmak uyumak istıyorum

bulasıkları makineye dizmem lazım yemek yok süpürmem lazım ama ben öylece uzanıyorum hiç bişeye gücüm yok valla hepimiz aynıyız sanırım puf

NY babies diye bi siteden canım çok şirinler :) özelden link gönderilebiliosa gönderiim

1299 olan sadece araba bide ana kucağı falan derken baya pahalı oluo onlar. o yüzden ben o 3 ünden en hafif olanını alcam büyük ihtimal :)

Kızlar sizinde bulantılarınız çok oluyor mu? 2 haftadır sürekli yatıyorum ben. Hele ilk hafta geceleri bile uyuyamadım doğru düzgün. Yediğim bişi durmuyodu. 3 kilo verdim. Dün de serum taktılar artık. Ne zaman düzene giricek bilmiyorum. H.sonuda Ankaraya gitmem gerekiyo 1 haftalık bi kursum var. O kadar gözümde büyüyoki nasıl atlatıcam bilmiyorum. çareside yok sanırım.

bende 5inci haftadayım ne bulantı ne bişey hamile olduguma inanmakta zorlanıyorum

Kizlar ben folbiol kullaniodum gunde 1 tablet hamilelikten once simdi doktor 1cok fazla yarim kullan dedi siz hanfi folikten ne kadar aliyorsunuz????
ben bır tane alıyorum canım
valla canım ben hiç bişey kullanmıyorum ama yıne böyleyım yemek benımde yapasım gelmıyo daha doğrusu sureklı yatmak uyumak istıyorum
yemek zaten oncedende yapasım yoktu hamıle kaldım hepten yapasım gıttı hahahaha yemegın adı olsa neyse ama dusun dusun durrr ne yapsam ne yapsam offffff
bulasıkları makineye dizmem lazım yemek yok süpürmem lazım ama ben öylece uzanıyorum hiç bişeye gücüm yok valla hepimiz aynıyız sanırım puf
aynen aynennnn canımmm tembellestık ıycene
NY babies diye bi siteden canım çok şirinler :) özelden link gönderilebiliosa gönderiim
aa bakım bende atsana canım lınkını
1299 olan sadece araba bide ana kucağı falan derken baya pahalı oluo onlar. o yüzden ben o 3 ünden en hafif olanını alcam büyük ihtimal :)
yokcanımm 1.299 ıcınde hepsı var 3 lüü e- bebekte baktım ben :))

bende 5inci haftadayım ne bulantı ne bişey hamile olduguma inanmakta zorlanıyorum

Benim 6. haftada başladı hala devam ediyor. Mesela Kayınvalidemin hiç bulantısı olmamış o da tereddüt etmiş acaba hamile değilmiyim diye. Bazılarının rahat geçiyo canım hamileliği. Bi sorun olduğunu düşünme bence büyük bi nimet bulantının olmaması. Su bile acı geliyor. Çok sevdiğim yemekler gözümün önünde hiçbirini yiyemiyorum. susamlı çubuk krakerin susam kokusu bile rahatsız ediyo beni düşün.

Kızlar yaa ağlamak üzereyim öğle arası eve geldim yemek yemeye hamile olduğumu unutup makinadan çamaşırları sepete koyup üst kata taşıdım sonra geldi aklım başıma belim deli gibi ağrıyo inşallah bebişim iyidir Dr a gitsem mi

kız 5 haftada bulantı olmaz 7 haftada başlar benım hala baslamadı baslamasında aman bole ıyıyım ben

ay ben ne bilim şdlsşaifs inşallah olmaz ozaman bakalım haftaya ne olcak suan doymak bilmiyorum eyvah eyvah bende seviniyodum bulanmıyo midem diyeeee

ben hep tasıyorum hayatım mecbur ;( uzan dinlen bence içini ferah tut tabi artarsa agrın git ama bence hiç bişi olmamıştır

sanmıyorum canım baya baktım çünkü. hatta maxi cosi mura lara bakmıştım chicconun bile 3 lüsü 1299 maxi cosi daha pahalı diye biliyorum. bide 3 lü yok diye biliyorum ikilisinide en ucuz 1.800 e gördüm. onların bide quniy miydi öylesi var onlarında arabası çok küçük belki onlar olabilir

Son düzenleme:
ay ben ne bilim şdlsşaifs inşallah olmaz ozaman bakalım haftaya ne olcak suan doymak bilmiyorum eyvah eyvah bende seviniyodum bulanmıyo midem diyeeee

bende sevınıyorumm onceden takıyrdummm ama sımdı dr acıklama yaptıktan sonra takmıyorum bulanmasın daha ıyı herseyı yıom valla ben ben ekmegı kestımmm yemeklerı ekmeksız yıyorumm yoksa cok kılo alcam

canım bak bu

pusetıde ustunde cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…