inşallah canım. ben ilk bebeğimi kalp atışları duyulmadığından kaybetmiştim. o yüzden korkuyorum biraz.
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler... içini ferah tut inşallah bu sefer aynı şeyleri yaşamaz bebeğine sağlıklı birşekilde kavuşursun.bol bol dua et ben bütün anne adayları için çok dua ediyorum.
canım hayırlı olsunnn baya uzun bekletmıss rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder ınsallahh benıde 2 bucuk sene beklettı ılk asılaamamla kaldım sukurbiz bugün doktorumuza gittik kesemizi gördük kalp pıt pıt larımızı dinledik.ya kurban oldugum rabbim herkese en kısa sürede yaşatsın inşallah benim mucizem gerçekleşti darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
kızzz nerden aldın patıkleriiiiiherkes aynı durumda :) biz ablamın oğlunda duramadık cinsiyetin belli olmasını beklemeden çoğu şeyini aldık. genelde sarı yeşil falan aldık hepsinide giydi :) bizde arabasını falan kırmızı düşündüümüz için sorun olmaz. hatta arabaya karar verdik :) seyahat sistemlerinden alıcaz anakucağı tek takılınca çok şirin oluo. chicco living modeli veya wollex (ona daha bakamadık sadece internette gördüm) ya da yeni bi alman markası varmış adı şimdi aklımda diil 3ünden birini alıcaz :) bi kalp atışlarını duyalım dedik bide şöle 3 ayımızı falan bi dolduralım :) ama dün dayanamayıp internetten patik aldım çok şirinler bebişlerimiz kış bebişi olcak diye 7 tane aldım
wollexi canlı hiç görmedim canım ama internette gayet hoş duruyo. fiyatıda çok uygun. 600 e buldum chicco nun living modelinide 800 e buldum o dediğim alman markası da 800. maxi cosi bakıodum fiyatları acaip uçuk. biraz gereksiz geldi açıkçası güzel ama o kadar para da verilmez. o dediğim alman markası da maxi cosiye benziyor. bide ablamdan biliyorum. sonrasında küçük baston araba falanda almıştık. o yüzden o kadar pahalısına gerek yok dşye düşündük. 300 e falanda kraft ın güzel modelleri var ama onlarda ana kucağı direk arabanın üzerine takılıo o da yanlız olduğumda arabaya bindirirken falan zorlanabilirim diye düşünmedik. 1 yaşına kadar da ana kucağına binebiliomuş zaten. bakalım birine karar vericez. burdaki fikirleride değerlendiririzbu arada o alman markasını alırsak biz de siyah alıcaz çünkü siyahı daha güzel
sorma canım ya bendede cok uykusuzluk yorgunluk var sureklı uyumak istiyorum bendede 3 tüp kan almışlardı canım
vallaa namaz gecmesın dıye kalktımm yoksa uyurdum dahadaaa evde yemek yok offf anamm offf
nıe bole oluyorum anlamadım bas donmesı uykusuzluk halsızlık cok fazla.jelı cok kullanıyorum belkıde ondan sabah aksam
vallaa namaz gecmesın dıye kalktımm yoksa uyurdum dahadaaa evde yemek yok offf anamm offf
nıe bole oluyorum anlamadım bas donmesı uykusuzluk halsızlık cok fayok lan sevıyorumla.jelı cok kullanıyorum belkıde ondan sabah aksam
canım hayırlı olsunnn baya uzun bekletmıss rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder ınsallahh benıde 2 bucuk sene beklettı ılk asılaamamla kaldım sukur
kızzz nerden aldın patıkleriiiii
bende baktım arabaaaaaaa cok guzellerrrr valla bayıldımmm
3 tekerleklı olanlara bittimmmmm maxiicosii 1299 vardı bıtane bayıldım ama gercekten cok pahalııı
canım hayırlı olsunnn baya uzun bekletmıss rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp eder ınsallahh benıde 2 bucuk sene beklettı ılk asılaamamla kaldım sukur
kızzz nerden aldın patıkleriiiii
bende baktım arabaaaaaaa cok guzellerrrr valla bayıldımmm
3 tekerleklı olanlara bittimmmmm maxiicosii 1299 vardı bıtane bayıldım ama gercekten cok pahalııı
Kızlar sizinde bulantılarınız çok oluyor mu? 2 haftadır sürekli yatıyorum ben. Hele ilk hafta geceleri bile uyuyamadım doğru düzgün. Yediğim bişi durmuyodu. 3 kilo verdim. Dün de serum taktılar artık. Ne zaman düzene giricek bilmiyorum. H.sonuda Ankaraya gitmem gerekiyo 1 haftalık bi kursum var. O kadar gözümde büyüyoki nasıl atlatıcam bilmiyorum. çareside yok sanırım.
ben bır tane alıyorum canımKizlar ben folbiol kullaniodum gunde 1 tablet hamilelikten once simdi doktor 1cok fazla yarim kullan dedi siz hanfi folikten ne kadar aliyorsunuz????
yemek zaten oncedende yapasım yoktu hamıle kaldım hepten yapasım gıttı hahahaha yemegın adı olsa neyse ama dusun dusun durrr ne yapsam ne yapsam offffffvalla canım ben hiç bişey kullanmıyorum ama yıne böyleyım yemek benımde yapasım gelmıyo daha doğrusu sureklı yatmak uyumak istıyorum
aynen aynennnn canımmmbulasıkları makineye dizmem lazım yemek yok süpürmem lazım ama ben öylece uzanıyorum hiç bişeye gücüm yok valla hepimiz aynıyız sanırım puf
aa bakım bende atsana canım lınkınıNY babies diye bi siteden canım çok şirinler :) özelden link gönderilebiliosa gönderiim
yokcanımm 1.299 ıcınde hepsı var 3 lüü e- bebekte baktım ben :))1299 olan sadece araba bide ana kucağı falan derken baya pahalı oluo onlar. o yüzden ben o 3 ünden en hafif olanını alcam büyük ihtimal :)
bende 5inci haftadayım ne bulantı ne bişey hamile olduguma inanmakta zorlanıyorum
bende 5inci haftadayım ne bulantı ne bişey hamile olduguma inanmakta zorlanıyorum
kız 5 haftada bulantı olmaz7 haftada başlar benım hala baslamadı baslamasında aman bole ıyıyım ben
Kızlar yaa ağlamak üzereyim öğle arası eve geldim yemek yemeye hamile olduğumu unutup makinadan çamaşırları sepete koyup üst kata taşıdım sonra geldi aklım başıma belim deli gibi ağrıyo inşallah bebişim iyidir Dr a gitsem mi
ben bır tane alıyorum canım
yemek zaten oncedende yapasım yoktu hamıle kaldım hepten yapasım gıttı hahahaha yemegın adı olsa neyse ama dusun dusun durrr ne yapsam ne yapsam offffff
aynen aynennnn canımmmtembellestık ıycene
aa bakım bende atsana canım lınkını
yokcanımm 1.299 ıcınde hepsı var 3 lüü e- bebekte baktım ben :))
ay ben ne bilim şdlsşaifs inşallah olmaz ozaman bakalım haftaya ne olcak suan doymak bilmiyorum eyvah eyvah bende seviniyodum bulanmıyo midem diyeeee
sanmıyorum canım baya baktım çünkü. hatta maxi cosi mura lara bakmıştım chicconun bile 3 lüsü 1299 maxi cosi daha pahalı diye biliyorum. bide 3 lü yok diye biliyorum ikilisinide en ucuz 1.800 e gördüm. onların bide quniy miydi öylesi var onlarında arabası çok küçük belki onlar olabilir
canım 5+6 günlük yani 6. haftamızdayız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?