Vitamin yazdı mı canım?Burada okuduğum kadarıyla elevit yazınca
folik asit vermiyormuş.İçeriğinde folik asit varmış zaten elevitin.
selam kızlar bizde geldik bebişimle:) uzunn bir tedavi sürecinden sonra tüp bebekle hamile kaldım. sat 18 şubattı. 18 martta test yaptım. transferin 11.günü değerim 184 çıktı. 20 martta testi tekrarladım 409 olmuştu. doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi ama bugün tekrar yaptırdım 794 çıkmış. 28 inde keseyi görmeye gidicem ama birçoğunuz gibi benim de geçen yıldan bir düşüğüm var ve çok korkuyorum. umarım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.
herşey yolunda görünüyor.allah bebişini sana bağışlasın inş.
selam kızlar bizde geldik bebişimle:) uzunn bir tedavi sürecinden sonra tüp bebekle hamile kaldım. sat 18 şubattı. 18 martta test yaptım. transferin 11.günü değerim 184 çıktı. 20 martta testi tekrarladım 409 olmuştu. doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi ama bugün tekrar yaptırdım 794 çıkmış. 28 inde keseyi görmeye gidicem ama birçoğunuz gibi benim de geçen yıldan bir düşüğüm var ve çok korkuyorum. umarım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.
herşey yolunda görünüyor.allah bebişini sana bağışlasın inş.
sağol canım hepimize inşallah. çift embriyo transfer edilmişti ama bu değerlere göre sanırım tek. siz benden öndesiniz sanırım biz daha 4+5 iz bugün.
hayırlı olsun canım alah kucagına almayıda nasip etsin.
sağol canım hepimize inşallah. çift embriyo transfer edilmişti ama bu değerlere göre sanırım tek. siz benden öndesiniz sanırım biz daha 4+5 iz bugün.
mevlam bebişin ve senin için en hayırlısını nasip etsin.bizde bebişimle 7+0 olduk :)))
gercekten göz yasartıcıymış canım helal valla bebelere iyice temızlet artık hazır fırsatını bulmuşken
mevlam bebişin ve senin için en hayırlısını nasip etsin.bizde bebişimle 7+0 olduk :)))
maşallah sizekeseyi görmüşsündür sanırım. kalp atışını duydunuz mu? ben kontrole gittiğimde 5+4 olacağız inşallah kalp atışını duyabilir miyiz acaba yoksa erken mi?
Kız nereye iyi temizliyo yaaa ayıptır söylemesi biraz pasaklıdır zaten
iyi kötu düşünüp gelmış ya canım benımkı benım evımde bı toz bezı dahı ellemış insan degıl bırak onu b tabaga bıle elı degmez gecen gun nasıl olduysa bulasıgı ben toplayayım dedı yemekten sonra tabı bebek var dıe yapıo normalde hayatta ellemez
ahhh canım ahhh dediğin gibi bizimki de 1 bardağı ordan oraya koymazdı. Zaten eşim çağırdı kendi akıl etmedi. O da bebek için yapıyo zaten
benim kuzenlerim var kuaför,onlarda 3. aydan sonra boyarız diyolar.benimki de karamel kumral ,daha çok kumral.kendi saç rengimle aynı ama,beyazlarım var.geçen sene bugünlerde büyükbbabamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik ve mayıs 8 de de kaybettik.o iki ayda hem saçlarım beyazladı hem 9 kilo birden aldım.düşünün yani yıkımımı.
maşallah sizekeseyi görmüşsündür sanırım. kalp atışını duydunuz mu? ben kontrole gittiğimde 5+4 olacağız inşallah kalp atışını duyabilir miyiz acaba yoksa erken mi?
keseyi 6 haftalıkken gördük.dünde kalp atışlarını duydum.pıt pıt pıt pıt atıyodu :)inanılmaz bişey allah isteyen herkeze nasip eder inşallah.
keseyi 6 haftalıkken gördük.dünde kalp atışlarını duydum.pıt pıt pıt pıt atıyodu :)inanılmaz bişey allah isteyen herkeze nasip eder inşallah.
inşallah canım. ben ilk bebeğimi kalp atışları duyulmadığından kaybetmiştim. o yüzden korkuyorum biraz.
kızlar ben nıe cok uyuyorum yaasımdı uyandım daha sabah kan verdım 8 de testler ıcın 3 tüp aldılar yaa
hala uyusam uyurum bıde erken yattım dunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?