2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar bizde geldik bebişimle:) uzunn bir tedavi sürecinden sonra tüp bebekle hamile kaldım. sat 18 şubattı. 18 martta test yaptım. transferin 11.günü değerim 184 çıktı. 20 martta testi tekrarladım 409 olmuştu. doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi ama bugün tekrar yaptırdım 794 çıkmış. 28 inde keseyi görmeye gidicem ama birçoğunuz gibi benim de geçen yıldan bir düşüğüm var ve çok korkuyorum. umarım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur.

heyoo doktordan geldik kızlar kesemizi gördük bugün yalnız kağıdın üstünde +dist 11,2 mm yazıyo açıklayabilecek biri var mıııı doktor kaliteli kese dedi 15 20 gün sonra kontrole gel dedi okadar

hayırlı olsun canım alah kucagına almayıda nasip etsin.

Kız nereye iyi temizliyo yaaa ayıptır söylemesi biraz pasaklıdır zaten

iyi kötu düşünüp gelmış ya canım benımkı benım evımde bı toz bezı dahı ellemış insan degıl bırak onu b tabaga bıle elı degmez gecen gun nasıl olduysa bulasıgı ben toplayayım dedı yemekten sonra tabı bebek var dıe yapıo normalde hayatta ellemez

ahhh canım ahhh dediğin gibi bizimki de 1 bardağı ordan oraya koymazdı. Zaten eşim çağırdı kendi akıl etmedi. O da bebek için yapıyo zaten

Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm

ahhh canım ahhh dediğin gibi bizimki de 1 bardağı ordan oraya koymazdı. Zaten eşim çağırdı kendi akıl etmedi. O da bebek için yapıyo zaten

hı ben kendı geldı sandımm carsamba doktora gıdınce belkı 10 defa aradı normalde tedavı görurken hiç aramazdı doktor ne dedı nasıl gıdıyo falan dıye ahhh ahh konu bebek olunca sureklı arıyo

basın saolsun canımmmmm .kac yasındasydınnnn bende beyaz yok ama alttan cıkan sıyahlar cok berbat gene senın saccının rengıymıss sanslısın

kızlar ben nıe cok uyuyorum yaa sımdı uyandım daha sabah kan verdım 8 de testler ıcın 3 tüp aldılar yaa
hala uyusam uyurum bıde erken yattım dunde

kızlar ben nıe cok uyuyorum yaa sımdı uyandım daha sabah kan verdım 8 de testler ıcın 3 tüp aldılar yaa
hala uyusam uyurum bıde erken yattım dunde

sorma canım ya bendede cok uykusuzluk yorgunluk var sureklı uyumak istiyorum bendede 3 tüp kan almışlardı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…