2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım şimdi baktım dediğin siteye 1.260 ama sadece araba. ikiliside internette en ucu 1.711 çok güzel ama çok pahalı yani max 800 tl veririm. o bile çok da tek başıma hakkından gelebileceğim bi onlar var

ben şimdiden 2 kilo aldım her saat deli gibi acıkıyorum bütün gün aç bıraktılar beni sanki 100 kilo olcam allahmmm

çok hastayım ben bağdemciklerim şişti hiç bişey yiyemıorum yutkunamıorum bıle sabaha kadar bekledım sabah olunca doktoruu aradım hemen gttım hafıf bı antıbıyotık ve bogaz spreyı verdı yataktan kalkamıorum ve bugun benım dogum gunum ((( hersey bı kenara ılac kullandıgım ıcın kendımı cok kötu hıssedıorum dıkkat edın kendınıze benden tavsiye

canım şimdi baktım dediğin siteye 1.260 ama sadece araba. ikiliside internette en ucu 1.711 çok güzel ama çok pahalı yani max 800 tl veririm. o bile çok da tek başıma hakkından gelebileceğim bi onlar var
canım e bebegı duydunmu hıc bılmıyorum ama oranın sahıbının ortagı ablamın arkadası 2li var yanı ben 3 lu ıstemıyorum zaten pusetıyle ıyı yeter:) 1.299 bunun uzerındende solıcem bakalım bır ark daha var onunla alırsak ındırım yaparmı dıye sorucs:))

nice mutlu senelere arkadasımm gecmıs olsunn cok dınlen bol bol ılac yerıne bıtkısel seyler yapsaydın keşke zencefil bal falan babam cok yaparda bana benım bogazımda en ufak soguktan şişerr bıde ıltıhaplı olur

ben şimdiden 2 kilo aldım her saat deli gibi acıkıyorum bütün gün aç bıraktılar beni sanki 100 kilo olcam allahmmm

ayy maşallahh kız durrrr yeme cok alma kılo hemen oleee off ben durduruyorum kendımı yoksa bende cok alırım bıde suyu cok ıcmeye calısıyorum

ayy maşallahh kız durrrr yeme cok alma kılo hemen oleee off ben durduruyorum kendımı yoksa bende cok alırım bıde suyu cok ıcmeye calısıyorum

ben normalde de cok su iciyorum ama sabahları nefes alamıyorum uyandıgımda okadar kuruyo bogasm durduramıyorum ki kendimi uf biyerin önünden geciyos onu istiyorum öbür yerden baska bişey sokakta yürümeye korkuyo eşim benle

Arkadaşlar ben bir kaç gün oldu hamileliğimi öğreneli, daha tam jetonum düşmedi :)))) acıkma falan yazmışsınız, bende daha tık yok, herşey aynı devam ediyor? :)))

valla o fiyata alırsanız hiç kaçırmayın canım çünkü 2 lisi en ucuz 1711 e gördüm o da çok bilindik bir sitede değil. e-bebek te şimdi baktım tek araba 1.260 gözüküyor. o fiyata hiç kaçırma derim hemen al ana kucaklarıda e-bebekte 439 tl gözüküo canım

Son düzenleme:

Bizimkide önceden derdi hamile kaldığında aşersende sabret söyleme bebeğimiz sabırsız olur sonra ben gibi diye Şimdide bişey yiyemediğim için Canın hiçbişi istemiyo mu şunu alalım bunu alalım diyo

Arkadaşlar ben bir kaç gün oldu hamileliğimi öğreneli, daha tam jetonum düşmedi :)))) acıkma falan yazmışsınız, bende daha tık yok, herşey aynı devam ediyor? :)))

valla ben normalde de iştahlıyım ama su son 1 haftadır allahım her saat yemek istiyorum açım diye bağırmak istiyorum çok acıkıyorum cok wc ye gidiyorum ve gögüs agrısı bendede bu kadar belirti var canım

tanıdık vasıtasyla alırım belkı cnm bnım ıstedıgım araba bu 3 tekerleklii :)) cok begenıyorum
anakucagı var bızde ablamdan kalma chıcconun

ben anakucagı ıstemıyorum ayrı ablamda var o almıcam yani
2lisinide gordum e bebekte gecen hafta kendım 1.299 ınmiş hali bu normalde 1.599

hmmm şimdi baktım canım ebebek varmış benim baktığım e-bebek miş. ama senin dediğindede pembesi var sadece. ama dediğim gibi öyleyse hiç kaçırma hemen al hatta

ne güsl hhhihih benimki de öyle olsa yeme nolur yeme diye yalvarıyo cok kilo alcaksın sonra benim basımı yiceksin cok kilo aldım diye mutsuz olcaksın diyo kavga ediyoruz tatlı tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…