- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
bende sevınıyorumm onceden takıyrdummm ama sımdı dr acıklama yaptıktan sonra takmıyorum bulanmasın daha ıyı herseyı yıom valla ben ben ekmegı kestımmm yemeklerı ekmeksız yıyorummyoksa cok kılo alcam
canım e bebegı duydunmu hıc bılmıyorum ama oranın sahıbının ortagı ablamın arkadası 2li var yanı ben 3 lu ıstemıyorum zaten pusetıyle ıyı yeter:) 1.299 bunun uzerındende solıcem bakalım bır ark daha var onunla alırsak ındırım yaparmı dıye sorucs:))canım şimdi baktım dediğin siteye 1.260 ama sadece araba. ikiliside internette en ucu 1.711çok güzel ama çok pahalı yani max 800 tl veririm. o bile çok da tek başıma hakkından gelebileceğim bi onlar var
çok hastayım ben bağdemciklerim şişti hiç bişey yiyemıorum yutkunamıorum bıle sabaha kadar bekledım sabah olunca doktoruu aradım hemen gttım hafıf bı antıbıyotık ve bogaz spreyı verdı yataktan kalkamıorum ve bugun benım dogum gunum((( hersey bı kenara ılac kullandıgım ıcın kendımı cok kötu hıssedıorum dıkkat edın kendınıze benden tavsiye
ben şimdiden 2 kilo aldım her saat deli gibi acıkıyorum bütün gün aç bıraktılar beni sanki100 kilo olcam allahmmm
ayy maşallahh kız durrrr yeme cok alma kılo hemen oleee off ben durduruyorum kendımı yoksa bende cok alırım bıde suyu cok ıcmeye calısıyorum
kızlar doktor randevum vardı bugun mınıgımı gordum cok sukur benımle8+4 olmusuz masallah
işte bu sadece araba canım puseti ayrı modeli mura 3 o yüzden öyle yoksa 3 lü değil Eki Görüntüle 665329 ana kucağı bu şekilde ayrı oluyo
canım e bebegı duydunmu hıc bılmıyorum ama oranın sahıbının ortagı ablamın arkadası 2li var yanı ben 3 lu ıstemıyorum zaten pusetıyle ıyı yeter:) 1.299 bunun uzerındende solıcem bakalım bır ark daha var onunla alırsak ındırım yaparmı dıye sorucs:))
ben normalde de cok su iciyorum ama sabahları nefes alamıyorum uyandıgımda okadar kuruyo bogasm durduramıyorum ki kendimi uf biyerin önünden geciyos onu istiyorum öbür yerden baska bişey sokakta yürümeye korkuyo eşim benle
Arkadaşlar ben bir kaç gün oldu hamileliğimi öğreneli, daha tam jetonum düşmedi :)))) acıkma falan yazmışsınız, bende daha tık yok, herşey aynı devam ediyor? :)))
işte bu sadece araba canım puseti ayrı modeli mura 3 o yüzden öyle yoksa 3 lü değil Eki Görüntüle 665329 ana kucağı bu şekilde ayrı oluyo
valla o fiyata alırsanız hiç kaçırmayın canım çünkü 2 lisi en ucuz 1711 e gördüm o da çok bilindik bir sitede değil. e-bebek te şimdi baktım tek araba 1.260 gözüküyor. o fiyata hiç kaçırma derim hemen alana kucaklarıda e-bebekte 439 tl gözüküo canım
ben anakucagı ıstemıyorum ayrı ablamda var o almıcam yani
2lisinide gordum e bebekte gecen hafta kendım 1.299 ınmiş hali bu normalde 1.599
cok erkencısınız ne guzel arastırıyorsunuz bıle
Bizimkide önceden derdi hamile kaldığında aşersende sabret söyleme bebeğimiz sabırsız olur sonra ben gibi diyeŞimdide bişey yiyemediğim için Canın hiçbişi istemiyo mu şunu alalım bunu alalım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?