2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım senin bir de 10 gün var stresdesin bir de beni düşün 1 hafta geçti günüm..
herkes 9 ayda doğar bizim kız 10 ayda doğacak bu gidişle

canım senin bir de 10 gün var stresdesin bir de beni düşün 1 hafta geçti günüm..
herkes 9 ayda doğar bizim kız 10 ayda doğacak bu gidişle

Bir de kız bebek erken doğar derler benim de kızım olacaak geç olsun güç olmasın canım senin bu hafta bir sonuca bağlacak inşallah, gönlünden geçtiği gibi olur herşey umarım

bu dalgalı ruh hallerinden bıktım vallahi... bi çok enerjik bi bitik, bi çok mutlu bi dipte bi doğuraydık ta şu hormonlar bize ettiği oyunlarından vazgeçseydi...

canım benim de canım çok tatlıdır ama doğum için ben kimseyi dinlemiyorum okumuyorumda bişey. sadece kendime şunu diyorum bu dünya kuruldu kurulalı olan birşey. neredeyse her kadın bunu yaşadı yaşıyor. en fazla ne olabilir millet drsuz evinde kendi kendine doğuruyormuş bizim başımızda elhamdülillah drlar var her türlü sağlık imkanı var bu süreçten herkez geçiyor ben neden doğuramayayım diyorum.sonuçta sen doğum haneye girince bu bebek ister istemez çıkacık Allahu tealanın izni ile.. sen kendini drlara bırakıcan..

biraz acıda çekeceksin....ee külfetsiz de nimet olmaz değil mi???

canım 3 sefer bende yaşadım bunu hatta daha fazla ama en şiddetlisi 3 kez oldu benim dişimde çürük bile yok elhamdülillah ama gece sızılamayla başlıyor sabaha kadar ağrı gözüme kulağıma vuruyor azı dişlerim. ben kanatmakta çare buluyorum kanatınca kürdanla falan biraz hafifliyor.2 gün önce yatmadan sızlamaya başladı parol da yoktu evde bende karanfil çiğnedim kesti ağrısını. aklında olsun siyah zeytinde işe yarıyor eski tecrübelirimden birde karanfil işte.

Gece karanfil sürekli ağzımdaydı. Ağrım yine çok artık içiyorum ağrı kesici bu kadar çok katlanamam yarın akşam da kadın doğumcudan yazıyı alıp çektireceğim ya da dolgu yaptıracağım. Dayanılacak birşey değil. Beynim deliniyor. Zaten dolgu olan dişim çürümüş tekrar.

Eline saglik, ne güzel yazmissin. Tevekkül olmadan hic bir seye kavusulmuyor. Ilk gün ile bugün arasinda daglar kadar fark var. Su an bebegimle vakit gecirmek gibisi yok. Yasimdan dolayi yada aci esigimin düsük olmasindan dolayi depresyonun esigine gelmistim. Annem silkeledi, kendime geldim cok sükür. Allah dagina göre kar veriyor.

Merhaba çok uzun zamandır yazamıyordum ama arada girip bakıyorum herkes iyi mi diye. Geçen ay ben de dişime dolghu yaptırdım. Dişçim de kadın doğumcum da doğumdan sonraya bırakma dediler. Çok kolay oldu hatta uyuşturtmadan yaptırdım ama uyuşturulsa da sorun olmuyormuş. Doktorum hiç sıkıntı etme bebeğe zararı olmaz dedi. Dişçimegidene kadar karanfil yağını pamuğa döküp dişime bastım anında ağrıyı kesiyor daha önce de çok kullandım direk karanfil koymakişe yaramıyor yağını dene boşuna acı çekme. İnşallah geçer ağrın

Nane yagi sür alnina ensene. Masaj yap, belki bir parca yardimi olur

bu dalgalı ruh hallerinden bıktım vallahi... bi çok enerjik bi bitik, bi çok mutlu bi dipte bi doğuraydık ta şu hormonlar bize ettiği oyunlarından vazgeçseydi...

Sen bide dogumdan sonra o hormonlar napiyor bir gör. Hamilelikteki etkileride neymis dersin:)) size tavsiyem; bu hirmonlar kontrolü cok cabuk ellerine alabiliyor. Yüzden saglam durun, hormonlara yenilmeyin.

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena bilmez miyim. Bi pamuğa kolonya damlatıp ağrıyan dişine bastırınca uyuşturuyo dene istersen ama yutma sakın.
..
diş ağrısı çok kötüdür canım .geçmiş olsun.
Gecmis olsun canimmmmm. Kiyamamm bilirim caresiz agri cekmeyi. Rabbim yardim etsin insaallah
canım benim eşim dişçi hamilelik ve emzirme döneminde müdahale etmeleri yasak o agrıyan bölgeye karanfil koyabilirsin canım
Geçmiş olsun canım inşallah ilacın etkisi geçince dişinin ağrısı da geçmiş olur
cnm çok geçmiş olsun yaa diş ağrısı çok fenadır.Allah yardımcın olsun
Cok gecmis olsun
inşallah bi çare bulursunuz cnm..gerekirse drunu ara diş hekimiyle görüştür ya bi çaresi olmalı.Allah yardımcın olsun
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden. Doktorum yaptırabilirsin demişti geçen hafta ama antibiyotikten sonra ağrı azalınca gitmedim diş hekimine. Yazı da almamıştık kadın doğumcudan, diş doktorları da yazı istiyor mutlaka.
Dayanamıyorum artık, diyorum ya şimdiye bu kadar ağrıya doğurmuştum. Karanfil yağı aldıracağım şimdi eşime. İnşallah uyuşturur biraz.

Ve şükredin diş ağrınız olmadığı için. O kadar özledim ki dişimin ağrımadığı zamanları.

canım ağrısı yeni başlayınca ağrıyan dişinle çiğnemen lazım.ben iki tane çiğnedim gece ağrımadı. ama önceki gece beynim deliniyo gibiydi.allahu teala yandımcımız olsun canım.

Hangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?

İzmirdeyim ben yarına kadar dayanacağım artık. Çok sevindim 29 Ekime burada birçok kişi 29 ekimde doğurmayı istiyor. İnşallah vatana millete hayırlı evlat olur..

Karanfil yağını pamuğa döküp bastım baya bi azalttı inşallah etkisi hemen geçmez böyle böyle dayanacağım yarına kadar...

Tüm dualarim seninle olacak.Şimdiden gözün aydin:)

Herkese hayırlı huzurlu akşamlar.Geronimo Ezan mübarek vakit AllAhım ağrını dindirsin işallah hepimize yardım etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…