Bende de nedense hep bayramdan sonra doğururum psikolojisi vardı herkese de öyle dedim şimdi de doğuramadın mı diye arıyorlar ve iyice stres oluyorum senin dediğin gibi keşke kasımın 2. haftası falan deseydim
İnşallah senin de sağlıklı doğum haberini kısa zamanda alırız Allah kolay hayırlı doğumlar versin hepimize
canım senin bir de 10 gün var stresdesin bir de beni düşün 1 hafta geçti günüm..
herkes 9 ayda doğar bizim kız 10 ayda doğacak bu gidişle
kızlar dün akşam oturdum kızçeme kapı ismi yaptım..bugunde mavi boncuk ve uğur böceği stickerlar alıp boş yerlerine serpicem..nasıl olmuş sizce
bende 36+3 haftalık hamileyim.ALLAH izin werirse kasım 20 gibi gelicek kızım. genel olarak iyi gidiyor ama alacakaranlık kuşağı gibi doğum hikayelerini duyunca korku sarıo içimi. doğum yaklaştıkça beni bi ecel korkusudur ki sarıo. burdan bi kaç tane doğum hikayesi okudum çok kolay geçmiş içim rahatladı hep kötü hikayeleri dinledikden sonra. Sezeryan mı normal mi derken herkesin ikisi içinde kötü anıları mewcut. Rabbime dua ediyrm hayırlısı neyse onu wersin die. msjıma cwp werip içimi rahatlatan olursa çok memnun olurum. Allah tüm hamilelere kolay doğumlar we hayırlı ewlatlar nasip etsin inşAllah.
Akşam 5ten beri dişim çok şiddetli ağrıyor 3. kez yarım parolumu içtim diş doktoru sana hiç birşey yapmam diyor. 1.5 saat olmuştu uyuyalı beynim zonklar gibi uyandım. Off. Sabah gitseydik bari diyorum Acil'e. Kendi doktorum anestezi alabilirsin tedavi ol demişti ama diş doktoru yazılı onay istiyor. Offf. Ne güzel günlerdir ağrımıyordu.
canım 3 sefer bende yaşadım bunu hatta daha fazla ama en şiddetlisi 3 kez oldu benim dişimde çürük bile yok elhamdülillah ama gece sızılamayla başlıyor sabaha kadar ağrı gözüme kulağıma vuruyor azı dişlerim. ben kanatmakta çare buluyorum kanatınca kürdanla falan biraz hafifliyor.2 gün önce yatmadan sızlamaya başladı parol da yoktu evde bende karanfil çiğnedim kesti ağrısını. aklında olsun siyah zeytinde işe yarıyor eski tecrübelirimden birde karanfil işte.
Ben ürkütücü doğum hikayelerini yazanlara kızmıyorum sonuçta kendi yaşadıklarını ve hislerini yazmakta herkes özgürdür. HAtta öyle hikayeleri okuyup sorun nerde ne yaparsam bu duruma düşmem diye kendi kendime ders çıkarmaya çalışırım hep...
en rahat geçen doğum bile sıfır acılı olmamıştır, elbetteki bebeğin içimizden çıkabilmesi için sancı çekmemiz ya da sezeryan olmamız gerekiyor. korkunun geçmesinin tek yolu bu konuyu sindirmek ve normalleştirmek. ben hep kendiime dünya da ilk doğum yapan kadın da son yapan kadın da ben olmayacağım çekeceğim acı bir elin parmakları kadar gün sürecek ama kollarımda dünyanın en büyük mucizesi olacak diye telkinde bulunuyorum ve kendimi Rabbimin benim için uygun bulduğu kadare bırakıyorum
gönlüne ferahlık dilerim canım...
Gece karanfil sürekli ağzımdaydı. Ağrım yine çok artık içiyorum ağrı kesici bu kadar çok katlanamam yarın akşam da kadın doğumcudan yazıyı alıp çektireceğim ya da dolgu yaptıracağım. Dayanılacak birşey değil. Beynim deliniyor. Zaten dolgu olan dişim çürümüş tekrar.
Gece karanfil sürekli ağzımdaydı. Ağrım yine çok artık içiyorum ağrı kesici bu kadar çok katlanamam yarın akşam da kadın doğumcudan yazıyı alıp çektireceğim ya da dolgu yaptıracağım. Dayanılacak birşey değil. Beynim deliniyor. Zaten dolgu olan dişim çürümüş tekrar.
bu dalgalı ruh hallerinden bıktım vallahi... bi çok enerjik bi bitik, bi çok mutlu bi dipte bi doğuraydık ta şu hormonlar bize ettiği oyunlarından vazgeçseydi...
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena bilmez miyim. Bi pamuğa kolonya damlatıp ağrıyan dişine bastırınca uyuşturuyo dene istersen ama yutma sakın.
..
diş ağrısı çok kötüdür canım .geçmiş olsun.
Gecmis olsun canimmmmm. Kiyamamm bilirim caresiz agri cekmeyi. Rabbim yardim etsin insaallah
canım benim eşim dişçi hamilelik ve emzirme döneminde müdahale etmeleri yasak o agrıyan bölgeye karanfil koyabilirsin canım
Geçmiş olsun canım inşallah ilacın etkisi geçince dişinin ağrısı da geçmiş olur
cnm çok geçmiş olsun yaa diş ağrısı çok fenadır.Allah yardımcın olsun
Cok gecmis olsun
inşallah bi çare bulursunuz cnm..gerekirse drunu ara diş hekimiyle görüştür ya bi çaresi olmalı.Allah yardımcın olsun
of offf allah yardımcın olsun çok zor ara ara coşar uyutmaz bilirim beynini yer :18: keşke ufak bi operasyon yapsa sinirini öldürse bebeğin doğmasına az kaldı en güzel günlerine gölge gibi düşmesin diş ağrın moralin daha çok bozulur. bence başka başka diş doktorlarınada sor ne yapabilrler. en azından 1 ay idare edecek bişey sonra çektirirsin
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden. Doktorum yaptırabilirsin demişti geçen hafta ama antibiyotikten sonra ağrı azalınca gitmedim diş hekimine. Yazı da almamıştık kadın doğumcudan, diş doktorları da yazı istiyor mutlaka.Merhaba çok uzun zamandır yazamıyordum ama arada girip bakıyorum herkes iyi mi diye. Geçen ay ben de dişime dolghu yaptırdım. Dişçim de kadın doğumcum da doğumdan sonraya bırakma dediler. Çok kolay oldu hatta uyuşturtmadan yaptırdım ama uyuşturulsa da sorun olmuyormuş. Doktorum hiç sıkıntı etme bebeğe zararı olmaz dedi. Dişçimegidene kadar karanfil yağını pamuğa döküp dişime bastım anında ağrıyı kesiyor daha önce de çok kullandım direk karanfil koymakişe yaramıyor yağını dene boşuna acı çekme. İnşallah geçer ağrın
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden. Doktorum yaptırabilirsin demişti geçen hafta ama antibiyotikten sonra ağrı azalınca gitmedim diş hekimine. Yazı da almamıştık kadın doğumcudan, diş doktorları da yazı istiyor mutlaka.
Dayanamıyorum artık, diyorum ya şimdiye bu kadar ağrıya doğurmuştum. Karanfil yağı aldıracağım şimdi eşime. İnşallah uyuşturur biraz.
Ve şükredin diş ağrınız olmadığı için. O kadar özledim ki dişimin ağrımadığı zamanları.
İzmirdeyim benHangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
İzmirdeyim benyarına kadar dayanacağım artık. Çok sevindim 29 Ekime burada birçok kişi 29 ekimde doğurmayı istiyor. İnşallah vatana millete hayırlı evlat olur..
Tüm dualarim seninle olacak.Şimdiden gözün aydin:)Hangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
Karanfil yağını pamuğa döküp bastım baya bi azalttı inşallah etkisi hemen geçmez böyle böyle dayanacağım yarına kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?