Sen bide dogumdan sonra o hormonlar napiyor bir gör. Hamilelikteki etkileride neymis dersin:)) size tavsiyem; bu hirmonlar kontrolü cok cabuk ellerine alabiliyor. Yüzden saglam durun, hormonlara yenilmeyin.
Eline saglik, ne güzel yazmissin. Tevekkül olmadan hic bir seye kavusulmuyor. Ilk gün ile bugün arasinda daglar kadar fark var. Su an bebegimle vakit gecirmek gibisi yok. Yasimdan dolayi yada aci esigimin düsük olmasindan dolayi depresyonun esigine gelmistim. Annem silkeledi, kendime geldim cok sükür. Allah dagina göre kar veriyor.
ben ne zaman doğurucam yaaa günler geçmek bilmiyo artık bebeğime kavuşmak istiyorum. cuma dr daydım oğluşum 3300 gram olmuş. açılma yoktu dr muayene etti normal doğum olur ama zor olur dedi korkuttu beni, hiç korkmuyordum ben iyice strese girdim. doğurmadınmı daha diye arayan arayana hayırlısıyla bi doğursaydım
kendini kasma rahat ol acımaz bana iki kez baktılargünaydın kızlar yarın catı muayenesi olcam ınsallah acımaz bugun cok belım agrıyor adetken agrıdıgı gıbı neden sızce?
Uff kizlar her tarafim cok kasiniyor ya bacaklarim karnim cok felaket
Allah kurtarsın şimdiden, sağlıkla kolaycaHangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
Canım çok geçmiş olsun, ilaçta içemiyorsun, anne olmak ne kadar zor ya..Karanfil yağını pamuğa döküp bastım baya bi azalttı inşallah etkisi hemen geçmez böyle böyle dayanacağım yarına kadar...
inşallah kolayca olur, Allah büyük bencede stres yapmaben ne zaman doğurucam yaaa günler geçmek bilmiyo artık bebeğime kavuşmak istiyorum. cuma dr daydım oğluşum 3300 gram olmuş. açılma yoktu dr muayene etti normal doğum olur ama zor olur dedi korkuttu beni, hiç korkmuyordum ben iyice strese girdim. doğurmadınmı daha diye arayan arayana hayırlısıyla bi doğursaydım
bende çok kaşınıyorum bu aralar , neden oluyor acabakendini kasma rahat ol acımaz bana iki kez baktılar
ah çok çook geçmiş olsun ben çok çektim 10 gün sabalara kadar uyumadan kaşındım alerji olmuştm ben ne kullandıysam fayda etmedi geçen gün sağlık ocağının ebesi gördü ayaklarımı sendemi kaşındın bu aralar hamilelerde bi kaşıntı var dedi olabiliyomuş bazen inş. en kısa sürede geçer
canım gönlünü ferah tut. normal doğurabilirsin dediyse doğurabilirsin.
benim bakış açıma göre 8 saat sancı çekmemle 12 saat çekmem ya da 5 birim acı hissetmemle 10 birim acı hissetmem arasında hiç bir fark yok. çünkü öyle yada böyle gelip geçecek ve doğumdan sonra bitmiş olacak yeterki sağlığımızı tehlikeye sokacak bir şey olmasın....
cesaretinden hiçbir şey kaybetme ve dişimi sıkar ve bu doğumu Allahın izniyle gerçekleştiririm de...
hurma ye bol bol ve biraz çömelme kalkma egzersizi, merdiven inip çıkma, göğüslerine sıcak havluyla masaj falan yap süreci hızlandırmak istiyosan.. yani ben 39. haftada bunları yapmayı düşünüyorum...
Hangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
ahh canım ahh... hep kontrollüyüm, temkinliyim, hormon karmaşasında olduğumu biliyorum o yüzden eşim dahil kimseye afra tafra yapmıyorum, derin derin nefes alıp sakinleşiyorum, biraz canım sıkkın ama iyiyim diyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.beni yoran konu belirsizlik. ne zaman olur doğum, istediğim gibi normal olur mu? falan falan o konuları merak ediyorum...
demek doğum sonrası daha zor ha duygu durumu kontrol altında tutmak, yaşayıp görücem bakalım...
seni çok takdir ediyorum, güçlü ve mantıklı biri olduğunu biliyorum. fiziksel acıların hafifledikçe alacağın keyifin ne kadar artacağını düşün birde... ki tüm acılarına rağmen şu yaşadığın duyguları hiç birşeye değişmezsin biliyorum... Allah sana ve yavruna sağlık ailene huzur nasip etsin...
Allah kurtarsın şimdiden, sağlıkla kolayca
Canım çok geçmiş olsun, ilaçta içemiyorsun, anne olmak ne kadar zor ya..
inşallah kolayca olur, Allah büyük bencede stres yapma
bende çok kaşınıyorum bu aralar , neden oluyor acaba(
nasılsınız kızlar?
ben artık hiçbir yere çıkamıyorum pazar pazar bile evdeyim(
bir doğursak artık ya
ben ne zaman doğurucam yaaa günler geçmek bilmiyo artık bebeğime kavuşmak istiyorum. cuma dr daydım oğluşum 3300 gram olmuş. açılma yoktu dr muayene etti normal doğum olur ama zor olur dedi korkuttu beni, hiç korkmuyordum ben iyice strese girdim. doğurmadınmı daha diye arayan arayana hayırlısıyla bi doğursaydım
Allah yardımcın olsun cnm. ne zaman doğurcam diye sıkma canını. hayırlısı ile kucağına alırsın wakti saati gelince :) sayılı günün kalmış :) benim daha 3 haftam fln war beni bile arayıp doğurmadın mı die soruolar bana ulaşamasalar anneme ulaşıp soruolar. Bu durumda insanı strese sokuo. sağlıkla kucağına alırsın inşllh ewladını.
allah razi olsun sagol...Arkadaşlar burda bi yerde okudum sizlerle de paylaşmak istedim. kolay doğum için Meryem suresi okunmasını tawsiye etmişler. ayrıca Peygamber efendimizde doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Âyetel-Kürsî ,Felâk ve Nâs surelerinin okunmasını tawsiye edermiş. bilginiz olsun :))
amin hepimizinde yardımcısı olsun inş. aynen kendi stresim yetmiyo sanki birde hergün aryanlar fln bizede haber ver diyorlar,
aklıma gelmezsiniz o anda diyorm :))
kv günde 5 kere soruyo bebek oynuyomu diye
hayırlısıyla kavuşalım inş.
Tesekkurler canimmçok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
Gece karanfil sürekli ağzımdaydı. Ağrım yine çok artık içiyorum ağrı kesici bu kadar çok katlanamam yarın akşam da kadın doğumcudan yazıyı alıp çektireceğim ya da dolgu yaptıracağım. Dayanılacak birşey değil. Beynim deliniyor. Zaten dolgu olan dişim çürümüş tekrar.
Arkadaşlar burda bi yerde okudum sizlerle de paylaşmak istedim. kolay doğum için Meryem suresi okunmasını tawsiye etmişler. ayrıca Peygamber efendimizde doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Âyetel-Kürsî ,Felâk ve Nâs surelerinin okunmasını tawsiye edermiş. bilginiz olsun :))
bebişim bende kapı süsü yaptım ama eminönüne gitmedim çünkü ankara'dayım :) hehehe...
benim kapı süsüm bulut ve leylek. karıştırdın bence sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?