2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Sen bide dogumdan sonra o hormonlar napiyor bir gör. Hamilelikteki etkileride neymis dersin:)) size tavsiyem; bu hirmonlar kontrolü cok cabuk ellerine alabiliyor. Yüzden saglam durun, hormonlara yenilmeyin.

ahh canım ahh... hep kontrollüyüm, temkinliyim, hormon karmaşasında olduğumu biliyorum o yüzden eşim dahil kimseye afra tafra yapmıyorum, derin derin nefes alıp sakinleşiyorum, biraz canım sıkkın ama iyiyim diyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.beni yoran konu belirsizlik. ne zaman olur doğum, istediğim gibi normal olur mu? falan falan o konuları merak ediyorum...

demek doğum sonrası daha zor ha duygu durumu kontrol altında tutmak, yaşayıp görücem bakalım...
seni çok takdir ediyorum, güçlü ve mantıklı biri olduğunu biliyorum. fiziksel acıların hafifledikçe alacağın keyifin ne kadar artacağını düşün birde... ki tüm acılarına rağmen şu yaşadığın duyguları hiç birşeye değişmezsin biliyorum... Allah sana ve yavruna sağlık ailene huzur nasip etsin...

ben ne zaman doğurucam yaaa günler geçmek bilmiyo artık bebeğime kavuşmak istiyorum. cuma dr daydım oğluşum 3300 gram olmuş. açılma yoktu dr muayene etti normal doğum olur ama zor olur dedi korkuttu beni, hiç korkmuyordum ben iyice strese girdim. doğurmadınmı daha diye arayan arayana hayırlısıyla bi doğursaydım

canım gönlünü ferah tut. normal doğurabilirsin dediyse doğurabilirsin.
benim bakış açıma göre 8 saat sancı çekmemle 12 saat çekmem ya da 5 birim acı hissetmemle 10 birim acı hissetmem arasında hiç bir fark yok. çünkü öyle yada böyle gelip geçecek ve doğumdan sonra bitmiş olacak yeterki sağlığımızı tehlikeye sokacak bir şey olmasın....
cesaretinden hiçbir şey kaybetme ve dişimi sıkar ve bu doğumu Allahın izniyle gerçekleştiririm de...
hurma ye bol bol ve biraz çömelme kalkma egzersizi, merdiven inip çıkma, göğüslerine sıcak havluyla masaj falan yap süreci hızlandırmak istiyosan.. yani ben 39. haftada bunları yapmayı düşünüyorum...

günaydın kızlar yarın catı muayenesi olcam ınsallah acımaz bugun cok belım agrıyor adetken agrıdıgı gıbı neden sızce?
kendini kasma rahat ol acımaz bana iki kez baktılar

Uff kizlar her tarafim cok kasiniyor ya bacaklarim karnim cok felaket

ah çok çook geçmiş olsun ben çok çektim 10 gün sabalara kadar uyumadan kaşındım alerji olmuştm ben ne kullandıysam fayda etmedi geçen gün sağlık ocağının ebesi gördü ayaklarımı sendemi kaşındın bu aralar hamilelerde bi kaşıntı var dedi olabiliyomuş bazen inş. en kısa sürede geçer

Allah kurtarsın şimdiden, sağlıkla kolayca

Karanfil yağını pamuğa döküp bastım baya bi azalttı inşallah etkisi hemen geçmez böyle böyle dayanacağım yarına kadar...
Canım çok geçmiş olsun, ilaçta içemiyorsun, anne olmak ne kadar zor ya..

inşallah kolayca olur, Allah büyük bencede stres yapma

bende çok kaşınıyorum bu aralar , neden oluyor acaba (

nasılsınız kızlar?
ben artık hiçbir yere çıkamıyorum pazar pazar bile evdeyim (
bir doğursak artık ya

sağol canm tavsiyelerin için içimi ferahlattın. sıcak havluyu ilkkez duydum doğumu mu hızlandırıyo?

canım sorunsuz bir doğum diliyorum sana ve bizlere...sağ salim al prensini kucağına...

canım hatırladığım kadarıyla sen de öğretmensin benim gibi...yoğunluğa alışkınız ve şu anda izindeyiz ya...ben kendi adıma evimde olduğum ve dinlenebildiğim için mutluyum ama bazen de boşlukta hissediyorum..uyku düzenim yok artık...çok düşünüyorum ben de...herkes dinlen yat diyor bu seferde tembelleştiğimi hissediyorum...

inş kolay olurrr hepimizinkide
ben en son yatmadan önce kükürtlü sabunla yıkanıyordum biraz rahat ediyordum belkide sabun geçirmiştir tam olarak bilemiyorum dene istersen sende

Allah yardımcın olsun cnm. ne zaman doğurcam diye sıkma canını. hayırlısı ile kucağına alırsın wakti saati gelince :) sayılı günün kalmış :) benim daha 3 haftam fln war beni bile arayıp doğurmadın mı die soruolar bana ulaşamasalar anneme ulaşıp soruolar. Bu durumda insanı strese sokuo. sağlıkla kucağına alırsın inşllh ewladını.

amin hepimizinde yardımcısı olsun inş. aynen kendi stresim yetmiyo sanki birde hergün aryanlar fln bizede haber ver diyorlar,
aklıma gelmezsiniz o anda diyorm :))
kv günde 5 kere soruyo bebek oynuyomu diye
hayırlısıyla kavuşalım inş.

Arkadaşlar burda bi yerde okudum sizlerle de paylaşmak istedim. kolay doğum için Meryem suresi okunmasını tawsiye etmişler. ayrıca Peygamber efendimizde doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Âyete’l-Kürsî ,Felâk ve Nâs surelerinin okunmasını tawsiye edermiş. bilginiz olsun :))

meraba kızlar elektrikler yoktu bugün sohbetlere katılamadım.varmı yeni haber doğuma giren arkadaş falan.benim 1 saattir oğluş baskı yapıyo.kasıklarımdada hafif ağrı var.biraz uzancam.hepinizi öpüyorum.yarın sabah görüşmek üzere.byeeeeeeeeeeeeee:)))))

allah razi olsun sagol...

haber wersen napcaklar acaba gelipde onlar mı doğurtcaklar :))) insanlar çok ilginç ya. bende eşime anneme tembihliyrm sürekli ben doğumhaneden çıkana kadar milleti ayağa kaldırmayın diye. her koca karı lafına inanmam ama birinden duymuştum doğum yaptığını ne kadar az kişi duyarsa o kadar kolay geçermiş doğumun diye. ona taktım kafayı kimseye haber wermek yok die başlarının etini yiyorum :)))) hakkımızda hayırlısı ...

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
Tesekkurler canimm

Ay cnm cok sevindim bi care bulmaniza.yarin insallah tamamen kurtulursun da son haftalari rahat gecirirsin bebisinle

çok saol cnm inş okuyup kolay doğum yaparız...

Kızlar nasilsiniz.. umarim iyisinozdir.. dogum yapan var mi? Feysten gordumde bi arkadasimizin yarin dogjmu olcakmis ama kim o bilemedim.. bebegimin besigi geldi bugun ama cibinligini hic mi hic begenmdim hayal kirikligi rssmen.. iran tulunun kenarindan ince bi kurdela dikilmis yirtik bazi yerleri en o kadar para ver olcak ismi bu simdi...... napicam bilemdim nerde diktirebilirm ya da satin alabilirim nolur yardimci olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…