2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Off kizlar neler denedim gecmiyor bu disin agrisi bu kadar ağrıya doğurudum herhalde. Belki de vucudum beni hazırlıyordur doguma bak buna benzer aci çekeceksin diye. Korkmuyorum normal dogumdan...

Hepinize gunaydinnnn.
Kizlar benim haftaya 38 doluyor doktorum cati muayenesi yapacagim dedi.bebegin basi baya inmis dedi.ben normal dogumu cok istiyorum acaba catim normal midir.bebegin basi baya inmesine ragmen catim kucuk olabilir mi.her gun bol bol yuruyus yapiyorum.legen kemiklerim de acilmayi hissediyorum.boyum 160 kilom 68.

Off kizlar neler denedim gecmiyor bu disin agrisi bu kadar ağrıya doğurudum herhalde. Belki de vucudum beni hazırlıyordur doguma bak buna benzer aci çekeceksin diye. Korkmuyorum normal dogumdan...

cnm çok geçmiş olsun yaa diş ağrısı çok fenadır.Allah yardımcın olsun

inşallah normaldır cnm Allah gönlüne göre versin..genellikle normal oluyo..az kişinin çatısı dar oluyo..yada bazen bebek kilolu ve baş ölçüsü büyükse zorluyomuş..bizim kuzen minnacık çöp gibi bi kız ama çatısı müsaitti normal yaptı hemde rahat

ay saatler geri alındı ama biz yine 7 de ayaktaydık..hay Allahım bu kız babasına çekmiş uykuyu hiççç sevmiyosarelle reklamındaki bebek benim karnımda sankii..uyanıyo başlıyo itik tepik türlü numaralarr

of offf allah yardımcın olsun çok zor ara ara coşar uyutmaz bilirim beynini yer :18: keşke ufak bi operasyon yapsa sinirini öldürse bebeğin doğmasına az kaldı en güzel günlerine gölge gibi düşmesin diş ağrın moralin daha çok bozulur. bence başka başka diş doktorlarınada sor ne yapabilrler. en azından 1 ay idare edecek bişey sonra çektirirsin

kızlar dün akşam oturdum kızçeme kapı ismi yaptım..bugunde mavi boncuk ve uğur böceği stickerlar alıp boş yerlerine serpicem..nasıl olmuş sizce

Eklentiler

• $2013-10-27 09.08.09.webp
    15 KB · Görüntüleme: 47

Cok gecmis olsun

Kızlar eşimle çıkıyoruz şimdi. Müdahale edebilecek bir diş hekimi bulana kadar gezeceğiz özel kliniklerde. Ağrım çok. Üstelik hamilelik öncesi diş hekimine gittim 3 dolgu yaptırdım, çok da çürük değillerdi ama hamileliklerde çürürler diye yapıldı. 1 yıl olduu tabi. O kadar diş bakımına özen gösterdim olunca oluyor demek ki. Allahım çare buluruz da döneriz eve inşallah.

inşallah bi çare bulursunuz cnm..gerekirse drunu ara diş hekimiyle görüştür ya bi çaresi olmalı.Allah yardımcın olsun

Enjeksiyon yaptilar lokal uyusturdular acayip iyiyim suan tabi gececek etkisi doktorunun yazili onayı lazim kimse yapmaz diyor yarin aksam randevuda alacagim yazıyı antibiyotige devam dedi.

günaydın kızlar yarın catı muayenesi olcam ınsallah acımaz bugun cok belım agrıyor adetken agrıdıgı gıbı neden sızce?

günaydın kızlar yarın catı muayenesi olcam ınsallah acımaz bugun cok belım agrıyor adetken agrıdıgı gıbı neden sızce?

canım 2 gün önce bana da çatı muayenesi yapıldı.
hiç akorkulacak bişey değil acımıyoda.
bel ağrısı bazen bendede oluyor çok ayakta kalınca.

ayy cnm geçmiş olsun ya ne zordur bende sabaha kadar baş agrısı ve karın agrısı çektim gribim fena durumda karnım sertleşti dedim geliyo kızım ama sabah normale döndüm ayrıca saatin geri alındıgından da haberim yok 10 diye 9 da kalktım baş agrısı hat safhada yatrdım biraz daha

canım benim eşim dişçi hamilelik ve emzirme döneminde müdahale etmeleri yasak o agrıyan bölgeye karanfil koyabilirsin canım

selam kasım annişleri nasıl gidiyor bakalım hamişlik az kaldı sizin de hatta ekim annesi olmama rağmen benden önce doğuranlar oldu sizlere nacizane tavsiyem muhtemel doğum tarihinizi herkese 1-2 hafta sonrasını söyleyin yoksa benim gibi doğuramazsanız stres olursunuz ben herkese bayramda dedim 4. günü filan gelir diyordu doktorum gelişimi çok iyi ve bebek aşağıda diye gel görki hala doğuramadım yarın 41 haftam bitiyor ve yine kontrol var ama bende sancı mancı birşey yok umarım yarın yatış verir doktor yarın da olmazsa çarşamba son gün ama benim o kadar sabrım kalmadı stresten ölücem siz de dua edin de yarın doğurayım allah size bana ve tüm hamişlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Bende de nedense hep bayramdan sonra doğururum psikolojisi vardı herkese de öyle dedim şimdi de doğuramadın mı diye arıyorlar ve iyice stres oluyorum senin dediğin gibi keşke kasımın 2. haftası falan deseydim
İnşallah senin de sağlıklı doğum haberini kısa zamanda alırız Allah kolay hayırlı doğumlar versin hepimize

çok güzel yazmışsın cnm. normal doğum istiyrm diyrm ordan birisi atılyor ay kaç saat sancı çekiosun yok şöle acı çekiosun , e o zaman sezeryan mı düşünsem diyrm bu kez başka birisi yok benim sezeryandı böle çektim şöle kıwrandım. Eee kardeşim diyesi gelio insanın hiç mi doğumundan memnun kalan yok. tamam hiç acı çekmeden doğurmak elbette mümkün değil ama ölümlerden dönülmüş gibi anlatılan doğum hikayeleride ilk kez doğum yapacak insanları bunalıma sokuo. en sonunda eşimle psikiyatrist e randewu aldık. konuştum anlattım derdimi ,korkumu. Saolsun içimi çok rahatlattı. normal doğumdan korkma dedi adı üstünde normal doğum diyede ekledi. saolasın senin yazdıklarnda içimi rahatlattı. Eşimde saolsun hiç desteğini eksik etmiyr.askerdende yeni geldi bazen diyrm adam bin pişmandır askerliğin bittiğine :) gelip de beni böle buldu. saolsun bir of bile demio benim bu bunalım hallerime. Rabbim hayırlısı neyse onu wersin diyrm hep her dua edişimde sizleride unutmuyrm tabi tüm hamilelere kolay doğumlar diliyrm Rabbimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…