Off kizlar neler denedim gecmiyor bu disin agrisi bu kadar ağrıya doğurudum herhalde. Belki de vucudum beni hazırlıyordur doguma bak buna benzer aci çekeceksin diye. Korkmuyorum normal dogumdan...
Hepinize gunaydinnnn.
Kizlar benim haftaya 38 doluyor doktorum cati muayenesi yapacagim dedi.bebegin basi baya inmis dedi.ben normal dogumu cok istiyorum acaba catim normal midir.bebegin basi baya inmesine ragmen catim kucuk olabilir mi.her gun bol bol yuruyus yapiyorum.legen kemiklerim de acilmayi hissediyorum.boyum 160 kilom 68.
Akşam 5ten beri dişim çok şiddetli ağrıyor 3. kez yarım parolumu içtim diş doktoru sana hiç birşey yapmam diyor. 1.5 saat olmuştu uyuyalı beynim zonklar gibi uyandım. Off. Sabah gitseydik bari diyorum Acil'e. Kendi doktorum anestezi alabilirsin tedavi ol demişti ama diş doktoru yazılı onay istiyor. Offf. Ne güzel günlerdir ağrımıyordu.
Akşam 5ten beri dişim çok şiddetli ağrıyor 3. kez yarım parolumu içtim diş doktoru sana hiç birşey yapmam diyor. 1.5 saat olmuştu uyuyalı beynim zonklar gibi uyandım. Off. Sabah gitseydik bari diyorum Acil'e. Kendi doktorum anestezi alabilirsin tedavi ol demişti ama diş doktoru yazılı onay istiyor. Offf. Ne güzel günlerdir ağrımıyordu.
Kızlar eşimle çıkıyoruz şimdi. Müdahale edebilecek bir diş hekimi bulana kadar gezeceğiz özel kliniklerde. Ağrım çok. Üstelik hamilelik öncesi diş hekimine gittim 3 dolgu yaptırdım, çok da çürük değillerdi ama hamileliklerde çürürler diye yapıldı. 1 yıl olduu tabi. O kadar diş bakımına özen gösterdim olunca oluyor demek ki. Allahım çare buluruz da döneriz eve inşallah.
günaydın kızlar yarın catı muayenesi olcam ınsallah acımaz bugun cok belım agrıyor adetken agrıdıgı gıbı neden sızce?
Kızlar eşimle çıkıyoruz şimdi. Müdahale edebilecek bir diş hekimi bulana kadar gezeceğiz özel kliniklerde. Ağrım çok. Üstelik hamilelik öncesi diş hekimine gittim 3 dolgu yaptırdım, çok da çürük değillerdi ama hamileliklerde çürürler diye yapıldı. 1 yıl olduu tabi. O kadar diş bakımına özen gösterdim olunca oluyor demek ki. Allahım çare buluruz da döneriz eve inşallah.
Enjeksiyon yaptilar lokal uyusturdular acayip iyiyim suan tabi gececek etkisi doktorunun yazili onayı lazim kimse yapmaz diyor yarin aksam randevuda alacagim yazıyı antibiyotige devam dedi.
selam kasım annişleri nasıl gidiyor bakalım hamişlik az kaldı sizin de hatta ekim annesi olmama rağmen benden önce doğuranlar oldu sizlere nacizane tavsiyem muhtemel doğum tarihinizi herkese 1-2 hafta sonrasını söyleyin yoksa benim gibi doğuramazsanız stres olursunuz ben herkese bayramda dedim 4. günü filan gelir diyordu doktorum gelişimi çok iyi ve bebek aşağıda diye gel görki hala doğuramadım yarın 41 haftam bitiyor ve yine kontrol var ama bende sancı mancı birşey yok umarım yarın yatış verir doktor yarın da olmazsa çarşamba son gün ama benim o kadar sabrım kalmadı stresten ölücem siz de dua edin de yarın doğurayım allah size bana ve tüm hamişlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canım seninle günlerimiz aynı benim de 20 kasım tahmini doğum tarihim. Bi ara ben de senin gibi doğum hikayelerini okumaya vermiştim kendimi etraf da çok acımasız daha önce doğum yapan ve zor bi doğum geçiren kadınlar bunu ballandıra ballandıra anlatmaya çok meraklı. Karşımdaki zaten korkuyo diye düşünen çok nadir. Bir hamilenin psikolpjisini en iyi daha önce hamilelik geçirmiş birinin anlaması gerekirken sanki yarışa giriyor millet benimki şöyle zordu şöyle öldüm şöyle bittim diye. Çok korkuyodum doğumdan ama son bikaç haftadır bel ağrılarım o kadar arttı ji artık bir an önce doğurayım kızıma kavuşayım istiyorum. Bir de sancıdan hiç korkmuyorum artık. Biz kadınlar yıllardır adet sancısı çekiyoruz 8 aydır hamilelikte ne sıkıntılarımız oldu ağrılar bulantılar kusmalar bikaç saatlik sancıdan mı korkucaz? Rabbim hepimizi zaten buna dayanıklı yaratmış ve öyle bir duygu vermiş ki annelik denen bebwğimizi görünce çektiğimiz bütün sıkıntıları unutucaz. Kendine güven önce etrafa da kulağını tıka kötü doğum hikayelerini okuma nolur. İnşallah çok kolay ve kısacık bir doğumla sağlıkla mutlulukla kucaklarız hepimiz yavrularımızı.
Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena bilmez miyim. Bi pamuğa kolonya damlatıp ağrıyan dişine bastırınca uyuşturuyo dene istersen ama yutma sakın.
Yine uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın.. artık gözlerim kan çanağına döndü şöyle deliksiz bi uyusam sabaha kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?