2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Tmm cnm sagolasin bacaklarimi kasimaktan kanattim

bu arada doktorum çoook önceden vücudunda kaşıntın var mı diye sormuştu, hamilelikte olabiliyormuş kollarda bacaklarda kaşıntı hatta burdan bir arkadaşın da vardı kaşıntısı, eğer geçmezse doktora gittiğinde kaşıntının olduğunu belirt haberi olsun doktorunun da...

bebişim bende kapı süsü yaptım ama eminönüne gitmedim çünkü ankara'dayım :) hehehe...
benim kapı süsüm bulut ve leylek. karıştırdın bence sen :)

kızlar herkese iyi akşamlar . bugun doktor kontrolum vardı. 38. haftam bitiyor yarın .
çatı /pelvis muayenesi yaptı doktorum . cok rahat geçti çok şükür . doktorum çok soğuk kanlısın sen çok rahat doğum yaparsın dedi çatala falan çok rahat kendi kendime oturdum... şimdi sancıları bekliyoruz heran olabilir tetikte bekle ddi. dua edinde artık sancılarım başlasınnnnnn

gözün aydın canım, hadi bakalım hayırlısıyla tez zamanda başlar inşalla

kızlar bi soru sordum kimse yazmamış.

kızlar dün ikindinden sonra akıntım kesildi afedersiniz su gibi oluyordu çamaşrım hatta taytıma pijamama geçiyodu ama şimdi çamaşırım bile ıslanmıyo bu durumda olanınız var mı?normal mi?

normal bir durum gibi gözüküyor canım ama bilemedim de tabi, akıntının çok gelmesi çok ayakta kalmak, yorgunluk ve dinlememekten oluyor diye biliyorum son günlerde istirahat ettin mi? ona bağlı da olabilir...

normal bir durum gibi gözüküyor canım ama bilemedim de tabi, akıntının çok gelmesi çok ayakta kalmak, yorgunluk ve dinlememekten oluyor diye biliyorum son günlerde istirahat ettin mi? ona bağlı da olabilir...

yoo hatta yoruldum bi kaç gündür allah allah hayra çıksın. aceba nişan gelmeden önce akıntı duruyor mu ki?

bende 36+3 haftalık hamileyim.ALLAH izin werirse kasım 20 gibi gelicek kızım. genel olarak iyi gidiyor ama alacakaranlık kuşağı gibi doğum hikayelerini duyunca korku sarıo içimi. doğum yaklaştıkça beni bi ecel korkusudur ki sarıo. burdan bi kaç tane doğum hikayesi okudum çok kolay geçmiş içim rahatladı hep kötü hikayeleri dinledikden sonra. Sezeryan mı normal mi derken herkesin ikisi içinde kötü anıları mewcut. Rabbime dua ediyrm hayırlısı neyse onu wersin die. msjıma cwp werip içimi rahatlatan olursa çok memnun olurum. Allah tüm hamilelere kolay doğumlar we hayırlı ewlatlar nasip etsin inşAllah.

Kizlar biseyi kesfettim. Kötü dogum kolay dogum göreceli kavramlar. Aci esigi cok düsük olanlar icin cokkkkk zorlu gecen bir dogum, ayni prosedürde belki sende hic hissetmedim cok kolay oldu diyebilirsin. O yüzden okudzgunuz dogum hikayelerini bu sekilde degerlendirin. Benim canim cok tatlidir ve fobilerim vardir. Mesela igneyi görürsem kan aldiramam, mümkün degil aldiramam. Krize girerim aglarim tansiyonum düser. Yani hilayelerin anlatilislarindan korkmayin, insanlari taniniyorsunuz bilemezsiniz.

Kendinize güvenin, sonrasi kilay olur. Güvendigin zaman yarisini basardin zaten. Eee geriye bebisini kucagina alman kaldi:)))

Akşam 5ten beri dişim çok şiddetli ağrıyor 3. kez yarım parolumu içtim diş doktoru sana hiç birşey yapmam diyor. 1.5 saat olmuştu uyuyalı beynim zonklar gibi uyandım. Off. Sabah gitseydik bari diyorum Acil'e. Kendi doktorum anestezi alabilirsin tedavi ol demişti ama diş doktoru yazılı onay istiyor. Offf. Ne güzel günlerdir ağrımıyordu.

günaydın kızlar

bölük pörçük uykulu bir gecenin sabahına daha uyandık kuzumla, ama Allaha şükür iyiyiz bir sıkıntı yok. babamız halen uyuyor ama biz sizi merak ettik geldik hemen, doğuran sancılanan var mı acaba bu gece?

Ben ürkütücü doğum hikayelerini yazanlara kızmıyorum sonuçta kendi yaşadıklarını ve hislerini yazmakta herkes özgürdür. HAtta öyle hikayeleri okuyup sorun nerde ne yaparsam bu duruma düşmem diye kendi kendime ders çıkarmaya çalışırım hep...
en rahat geçen doğum bile sıfır acılı olmamıştır, elbetteki bebeğin içimizden çıkabilmesi için sancı çekmemiz ya da sezeryan olmamız gerekiyor. korkunun geçmesinin tek yolu bu konuyu sindirmek ve normalleştirmek. ben hep kendiime dünya da ilk doğum yapan kadın da son yapan kadın da ben olmayacağım çekeceğim acı bir elin parmakları kadar gün sürecek ama kollarımda dünyanın en büyük mucizesi olacak diye telkinde bulunuyorum ve kendimi Rabbimin benim için uygun bulduğu kadare bırakıyorum

gönlüne ferahlık dilerim canım...

Canım seninle günlerimiz aynı benim de 20 kasım tahmini doğum tarihim. Bi ara ben de senin gibi doğum hikayelerini okumaya vermiştim kendimi etraf da çok acımasız daha önce doğum yapan ve zor bi doğum geçiren kadınlar bunu ballandıra ballandıra anlatmaya çok meraklı. Karşımdaki zaten korkuyo diye düşünen çok nadir. Bir hamilenin psikolpjisini en iyi daha önce hamilelik geçirmiş birinin anlaması gerekirken sanki yarışa giriyor millet benimki şöyle zordu şöyle öldüm şöyle bittim diye. Çok korkuyodum doğumdan ama son bikaç haftadır bel ağrılarım o kadar arttı ji artık bir an önce doğurayım kızıma kavuşayım istiyorum. Bir de sancıdan hiç korkmuyorum artık. Biz kadınlar yıllardır adet sancısı çekiyoruz 8 aydır hamilelikte ne sıkıntılarımız oldu ağrılar bulantılar kusmalar bikaç saatlik sancıdan mı korkucaz? Rabbim hepimizi zaten buna dayanıklı yaratmış ve öyle bir duygu vermiş ki annelik denen bebwğimizi görünce çektiğimiz bütün sıkıntıları unutucaz. Kendine güven önce etrafa da kulağını tıka kötü doğum hikayelerini okuma nolur. İnşallah çok kolay ve kısacık bir doğumla sağlıkla mutlulukla kucaklarız hepimiz yavrularımızı.

artık ilaç da fayda etmiyor sabah olsun artık, offf dişimmmm...

Geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena bilmez miyim. Bi pamuğa kolonya damlatıp ağrıyan dişine bastırınca uyuşturuyo dene istersen ama yutma sakın.

Yine uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın.. artık gözlerim kan çanağına döndü şöyle deliksiz bi uyusam sabaha kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…