Tmm cnm sagolasin bacaklarimi kasimaktan kanattim
Ilk mi ikinci mi senin cnm?bnm 2 kasimda ve 13 gun once olacak aynen seninki gibi.bn druma sordum erken degilmi diye.ikinci oldugu icin degil daha fazla bekletirsem risk almis oluruz dedi
Buyudukleri icin net hissediyo olabiliriz evet.. ya kapi susunu yapan sendin dimi canim eminonune gidip iran tulu falan alan? Adi neydi o yerin ben netten siparis vericemde gidemiyoruz bi turlu pazar gunleri esim musait yalniz gitmeme izin vermiyo :26:
ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...
aynen canım bnde merak ediyorum bende de belirti yok sadece bir anda oluyor sen merak etme diyolar ona güveniyorum .. inş bizde bi anda sancılanıp doğumumuz başlıcak çünkü bnden 2 hafta önde olan arkadaşımla akşam sohbet ettik belirti yok napcaz biz die o gece sancılandı arkadaşım.. ümidimizii kesmiyoruzzzzzzz
kızlar herkese iyi akşamlar . bugun doktor kontrolum vardı. 38. haftam bitiyor yarın .
çatı /pelvis muayenesi yaptı doktorum . cok rahat geçti çok şükür . doktorum çok soğuk kanlısın sen çok rahat doğum yaparsın dediçatala falan çok rahat kendi kendime oturdum... şimdi sancıları bekliyoruz heran olabilir tetikte bekle ddi. dua edinde artık sancılarım başlasınnnnnn
çok sağol canım cevabın için.salı günü hastaneye gidicem.bide anestezi uzmanıyla görüşücem bakalım ne dicek.güven verirse bana istediğimi söylicem.ama dendiği gibi 6-7 cm açılma beklendikten sonra epidural olcaksa zaten kalan 2cmlik acıyıda çekerim.onuda sormam lazım kaç cm den sonra iğneyi yapıyolar diye.
fidocum benim bildiğimde 4 yada bilemedik 5 cm açıklıkta epidural yapıldı yapıldı yoksa daha ileriki açıklıkta yapılmıyor kendi hakine doğuruyosun... çoğu doğum hikayesindede okumuştum . 4 cm açıklıkta soruyolar epidural istiyomusun diye. hatta doğum hikayesini yazan bi arkadaş anlatmıştı cengaverlik yapıp istememiş ileriki açılmalarda istediğindede yapılamamıştı epidural . bnde öyle duydum ..
kızlar bi soru sordum kimse yazmamış.
kızlar dün ikindinden sonra akıntım kesildi afedersiniz su gibi oluyordu çamaşrım hatta taytıma pijamama geçiyodu ama şimdi çamaşırım bile ıslanmıyo bu durumda olanınız var mı?normal mi?
normal bir durum gibi gözüküyor canım ama bilemedim de tabi, akıntının çok gelmesi çok ayakta kalmak, yorgunluk ve dinlememekten oluyor diye biliyorum son günlerde istirahat ettin mi? ona bağlı da olabilir...
ikinci benimde canım demekki en uygun tarihmiş
artık ilaç da fayda etmiyor sabah olsun artık, offf dişimmmm...
ay canım aynı duyguları yaşıyoruz seninle... 3 haftadır nasılsam halen öyleyim sanki hiç doğurmicak gibi hissediyorum.. ne zaman sancım tutar ne zaman nişanım gelir çok merak ediyorum...
aynen canım bnde merak ediyorum bende de belirti yok sadece bir anda oluyor sen merak etme diyolar ona güveniyorum .. inş bizde bi anda sancılanıp doğumumuz başlıcak çünkü bnden 2 hafta önde olan arkadaşımla akşam sohbet ettik belirti yok napcaz biz die o gece sancılandı arkadaşım.. ümidimizii kesmiyoruzzzzzzz
ayyy yeterki sağlıkllı ve hayırlısı olsun bekleyelim neolacan eninde sonunda doğacak bu bebeler... zaten hamileliğe de daha doyamadım bi iki hafta daha bekleyebilirim bu heyecan da güzel yaniiii
bende 36+3 haftalık hamileyim.ALLAH izin werirse kasım 20 gibi gelicek kızım. genel olarak iyi gidiyor ama alacakaranlık kuşağı gibi doğum hikayelerini duyunca korku sarıo içimi. doğum yaklaştıkça beni bi ecel korkusudur ki sarıo. burdan bi kaç tane doğum hikayesi okudum çok kolay geçmiş içim rahatladı hep kötü hikayeleri dinledikden sonra. Sezeryan mı normal mi derken herkesin ikisi içinde kötü anıları mewcut. Rabbime dua ediyrm hayırlısı neyse onu wersin die. msjıma cwp werip içimi rahatlatan olursa çok memnun olurum. Allah tüm hamilelere kolay doğumlar we hayırlı ewlatlar nasip etsin inşAllah.
bende 36+3 haftalık hamileyim.ALLAH izin werirse kasım 20 gibi gelicek kızım. genel olarak iyi gidiyor ama alacakaranlık kuşağı gibi doğum hikayelerini duyunca korku sarıo içimi. doğum yaklaştıkça beni bi ecel korkusudur ki sarıo. burdan bi kaç tane doğum hikayesi okudum çok kolay geçmiş içim rahatladı hep kötü hikayeleri dinledikden sonra. Sezeryan mı normal mi derken herkesin ikisi içinde kötü anıları mewcut. Rabbime dua ediyrm hayırlısı neyse onu wersin die. msjıma cwp werip içimi rahatlatan olursa çok memnun olurum. Allah tüm hamilelere kolay doğumlar we hayırlı ewlatlar nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?