2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gözünaydın darısı bizlerin başına

kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))

anammm bi bebişimiz daha geliyorrAllah yardımcın olsun cnm
artık neredeyse hergüne bir doğum var kızlar..kasım gelmeden geliyo aceleci bebişler

ayyyyyyyyyyyyyy doğumlarr başlamışşşşş.........
raabim hepimizin yardımcısı olsuuunnn..
kızlar bende cumartesi nöbetçi olan ebe arkadaşım çağırmıştı gelde bide ben nst çkiyim die o devlette çalışıo ben özele gidiyorum neyse gittim anaaam ne olsa beğenirsiniz doğum sancısı çıkmazmı hemde sürekli devamlı olarak ama bende ağrı sancı hiç bişiy yok gülüoom hala neyse allttn muyene yapalım açılman varmı dediler bebeğin ters olduğunu söyleyince korktu muayene şart dedi neyse muayne de açılma çıkmadıı gece 10,30 da tekrar gel dedi gittim ama yine sancı mancı yok çok hafif göbeğim kasılıyo gerilo okadar gecede az da olsa yine sancı çıktı arkadaşım sen bizim hastamız olsaydon şuan serumunu takar sabahda doğuma alırdık seni deyince ciiddiye aldım doktorumu aradım anlattım doktrumda sancın varsa gel yatırıim yoksa git yat evine istirah et dedi gittim yattım ohh miss gibi şimdide i,şe geldim bugün saat 4 de gidicem doktoruma bakalım ne diycek ayy bi heyecanlandımki anlatamam ama çok erken deyilmee kızlar yaa

kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
canım hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel inşallah

canım geçmiş olsun iltihap varmış bide ne kadar acı çektin kim bilir ama bu seni birkaç ay idare eder geçmiş olsun canım

ooo hadi hayırlısı sende kavuşuyorsun bebeğine inşallah . allah yardımcın olsun . yazmanı bekliyoruz

Mrb kızlar eşim benden heycanlı nerde kaldı bu çocuk çıkmıyorsa sezeryan yaptıralım olsun bitsin diyor :) her gün nişan bekliyoruz sancı bekliyoruz tabi ilk bebek olduğu için ne yapacağımızı bilmiyoruz... Bugün akşam kontrole gidicem inşallah yarın doğmuş olur çocuğumuz... Şu son 1 hafta eşimin heyecanından doğuramadım diyebilirim :)

Geronimosm Rabbim yardimcin olsun. Agrilarini hafifletsin insallah....

Ooo teker teker dokuluyoruz valla hadi hayirlisi canim benim..mutlu haberlerini bekliyoruz : )

gelir gelir az kalmış . heyecanınız nede yüksektir yürekler ağızda inşallah yarına kadar doğar da kavuşursun bebişine . bizde çok sabırsızlanıyoruz ama daha çok var. dün gece eşim yatarken beşiğin yanına gitti iyi geceler kızım dedi tatlı tatlı o kadar sabırsız bende oda

ayy canım kolay doğumun olur inşallah, dualarım seninle bir avazda doğurup bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, darısı başımıza mis kokulu bebeğini bizim yerimize de kokla

Canım azcık daha beklesin bebişin, dinlen bol bol bende bugün gideceğim öğleden sonra kontrole nst de bakalım sancım çıkacak mı hiç çıkmadı şimdiye kadar çok heyecanlıyım

benim eşim de çok acelecisin daha 2 hafta durarabilir bebek diyor, tuvalete gidiyorum suyum mu geldi gelecek mi ayy kasılmam mı başlayacak, göbeğim aşağıya mı inmiş, kanalda mı bebek ben sürekli tetikteyim ama eşim heyecanlanma diyip duruyor bugün doktorum ne diyecek bakalım merakla saatimi bekliyorum haftaya da çatı muayenesi yapacak bir haftaya kadar gelse bebişim keşke hayırlısı... geceleri hiç uyuyamıyorum en azından bebeğimle birlikte uykusuz kalmayı tercih ederim mis kokusuyla

çok sevindim doğumlar başlamış:) kuzum06 allah analı babalı büyütsün.. fido inşallah tez zamanda doğurursun sağlıkla bebeğine kavuşursun ve bize güzel haberlerini verirsin :)
şimdi yavaş yavaş sıra bize mi geliyor yani:))))))))))

geronimos canım çok geçmiş olsun umarım geçer diş ağrın Allah yardımcın olsun

oy maşallah canım hayırlı olsun bebeğin. çok geçmiş olsun:)

günaydın kızlar
doktorumla randevumuz var nst ve kontrol olacak gitmden bi uğrayıp selam vereyim dedim. bize dua edin güzel gitsin herşey...
azcık hastalanıyor giyim sanki grip soğuk algınlığı gibi ama bakalım ne olacak

evet canım ama bana evde olmak öyle iyi geldi ki anlatamam çok yoruluyordum artık son zamanlarda bide çocuklardan korkuyordum canlı bomba gibi koşuşturup duruyorlardı düşerim falan diye de sürekli temkinliydim evde kalınca rahatladım bayağı... oğlumla tek vücut olduğumuz bu son günlerin tadını çıkartmaya çalışıyorum işte...
bi de bence o kadar yoruluyoruz ki okulda azcık tembellik bizimde hakkımız olmalı
uykuya gelince bende de yok çok yorgun kalkıyorum yataktan yaa
sağol canm tavsiyelerin için içimi ferahlattın. sıcak havluyu ilkkez duydum doğumu mu hızlandırıyo?

canım süt hormonlarının harekete geçmesi doğun için tetikleyicidir diye biliyorum ben...
bi de tarihi geçen gebelere cinsel ilişki öneriyorlar spermlerin de doğumu başlatıcı bi rolü olduğunu duymuştum ama bu Türklerin pek tercih ettiği bi metod değil sanırsam
hep yurt dışı doktorlarına giden arkadaşlardan duydum bu öneriyi. siz yine de doktorunuza sorun tabiki...

günaydınlar kızlar kuzumm gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş...fido rabbim sana da kolaylık versin ben gripten başımı kaldıramıyorum hastaneye bile gidemedim sabaha kadar da karın agrısı çektim ama şuan iyiyim bebeğimin hareketlerine dikkat ediyorum sürekli maaşallah hiç durmuyo kontrol perşembeye kaldı nasip bakalım vardır bundada bi hayır...

Aminnnn, cümlemize insaallahh. Allah razi olsun. Hormonlar karmakarisik oluyor, bebegi kucagina veriyorlar deli olyorsun uzun süre tutabilmek icin ama o kadar cok sancin varki uzun tutamiyorsun, söyle bi bagrima basamiyorsun. Sezeryan yerin agriyor, narkoz yerin sanciyor, rahim yeniden eski haline dönmek icin icinde kücük capli ameliyat yapiyor, kolunda serum var, sondan takili, ameliyat elbisesi üstünde gögüslerin disarda. Tüm bunlara ragmen tek bir sey düsünüyorsun kuzumu bur daha kollarima verseler. Gözyaslarinin göl oldugunu fark bile etmiyorsun, hafiften hickirdiginda deforme olmus heryerin ayri sanciyor ama tek istedigin yumusacik kuzunu bir daha koklamak. Bunu yapamadiginda üzüntün acilarin önüne geciyor

analı babalı sağlıklı sıhatli güzel ömrü olsun inşallah... darısı başımıza artık hayırlısıyla...
Allah bir solukta kurtarsın yavruna kavuştursun inşallah... çok heyecanlıyım senin adınaaa

canım bundan büyük yüce hiç bir duygu olamaz diyorlar doğru diyolar herhlade...sağlıkla mutlulukla Allah bize de nasip etsin inşallaaahhh

Canim benimmm. Rabbim hayirli ömür versin, tebrik ederimm. Mis hibi olmus bak gecmis gitmis bile. Koklaya koklaya emzir insaallahh:))

hastaneden yeni geldim gece 3buçukta hafif kahverengi leke geldi nişan galiba sabah hastaneye gittik ordada aynı şey oldu nstye bağladılar sancı çıkmadı doktorumuz ayın 2sinde gel günün geçmiş oluyor tekrar nstye bağlarız dedi eve geldik hala hafif lekelenmeler var moral olarak bitik bir durumdayım ne zaman doğarsa doğsun ama sağlıkla inşallah Rabbim bu son günlerimizde hepimize güç versin gece uyuyamadım şimdi ölüyorum uykusuzluktan

Kızlarr bende hsdtahaneden yeni geldim Allahımda yardım ederse 7 kasımda oğlumuzu kucağımıza alıcaz işallah.Dualarınızı esirgemeyin bizden işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…