Gözünaydın darısı bizlerin başınaHerkeze hayirli geceler
Doğum günü : 27 ekim 2013
Doğum saati : 17:45
Doğum kilosu: 2.970 gr
Doğum boyu: 52 cm
Doğum şekli : normal doğum
Doğum haftasi :39+1
2 gün önce sancim vardi hastaneye geldik acilma yok deyip gonderdiler. Dun evimi temizledim yemeğimi yaptim esimede dedim biz bu gece gidecegiz oda güldü. Sabah 5 gibi wc ye kalktim idrarin disinda bi sıvıydi gelen hemen anladum ki arkasindan
nişan geldi, eşimi uyandırdı m, banyomu yaptim hazirlandik ciktik evden. 7, 5 da acile giriş yaptik, suyum azalmış 2 cm acilma var ve yatisim yapıldı. Sanci odasina yattim ama hiç sancim yok gülüyorum etrafa, ordada kontrol ettiler ve açıklık 3 cm dediler oh oh dedim cabuk kurtulacam. 9 da tekrar baktılar aciklik ayni su kalmami verdiler suni sanciyi saat 9 dan akşam beş kirkbese kadar suni sanci ike sanci cektim, aciklik 10cm oldu ama kizim kanala tam girmediği için doğum başlamıyor, o andan sonrasini hayatimdan cikariyorum :'( kizim insin diye göğüs kafesime bastirmalari çektiğim sanci içimdeki eller , öleceğim nefes alayim dedim, kalp atislari yavasladi duramayiz deyip bidaha yuklendiler sonra hemen doğum odasina aldilar,2 seferde orda yuklendiler ikinamadim gücüm kalmamisti veee sonra inceee bir ses yavrum çıktı ağrı bitti sanci bitti, hemen temizlediler, o arada eşini çıkardılar iyice rahatladım sonra 1 saat kizimla başbaşa kaldık odada, kizimin kontrolleri yapıldı, benim kontrollerim yapildi dikisim yapildi ve odamiza geldik :-D enzirdim altina yapti değiştirdim ve şimdi uyuyor. Sanci esnasında hepiniz geldiniz aklıma, hepiniz için dua ettim inşallah hayırlısı ile kurtulun
kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
canım hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel inşallahkızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
Fido cok heyecanli telden giriyorum senin 11 iydi demi canim oyle hatirliyorum oglanlar gec dogar derler sozde cok heyecanli insallah kolaylikla olur dogumun
Disimin agrisinin yarısı duruyor alt ust dislerim birbirine degerse birden agriyor o kadar tedavi oldum bana mısın demedi. Ben de dogurayim artik...
kızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
Allahım herkesin doğracağı günkü kadar acıyı çektim sanırım. Artık karanfil yağı da iyi gelmiyor. Annem gelecek birazdan eşim alacak. Başımda dua okusun o iyi gelir belki. Çok mutsuzum şu an. Allahım yarın akşama kadar neredeyse 24 saat var. Eşim izin alsa da sabah mı gitsek ki? Bir de yetmiyor gibi bugün 25 saat oldu. Off Allahım bana yardım et...
Mrb kızlar eşim benden heycanlı nerde kaldı bu çocuk çıkmıyorsa sezeryan yaptıralım olsun bitsin diyor :) her gün nişan bekliyoruz sancı bekliyoruz tabi ilk bebek olduğu için ne yapacağımızı bilmiyoruz... Bugün akşam kontrole gidicem inşallah yarın doğmuş olur çocuğumuz... Şu son 1 hafta eşimin heyecanından doğuramadım diyebilirim :)
Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun
ayyyyyyyyyyyyyy doğumlarr başlamışşşşş.........
raabim hepimizin yardımcısı olsuuunnn..
kızlar bende cumartesi nöbetçi olan ebe arkadaşım çağırmıştı gelde bide ben nst çkiyim die o devlette çalışıo ben özele gidiyorum neyse gittim anaaam ne olsa beğenirsiniz doğum sancısı çıkmazmı hemde sürekli devamlı olarak ama bende ağrı sancı hiç bişiy yok gülüoom hala neyse allttn muyene yapalım açılman varmı dediler bebeğin ters olduğunu söyleyince korktu muayene şart dedi neyse muayne de açılma çıkmadıı gece 10,30 da tekrar gel dedi gittim ama yine sancı mancı yok çok hafif göbeğim kasılıyo gerilo okadar gecede az da olsa yine sancı çıktı arkadaşım sen bizim hastamız olsaydon şuan serumunu takar sabahda doğuma alırdık seni deyince ciiddiye aldım doktorumu aradım anlattım doktrumda sancın varsa gel yatırıim yoksa git yat evine istirah et dedi gittim yattım ohh miss gibi şimdide i,şe geldim bugün saat 4 de gidicem doktoruma bakalım ne diycek ayy bi heyecanlandımki anlatamam ama çok erken deyilmee kızlar yaa
Mrb kızlar eşim benden heycanlı nerde kaldı bu çocuk çıkmıyorsa sezeryan yaptıralım olsun bitsin diyor :) her gün nişan bekliyoruz sancı bekliyoruz tabi ilk bebek olduğu için ne yapacağımızı bilmiyoruz... Bugün akşam kontrole gidicem inşallah yarın doğmuş olur çocuğumuz... Şu son 1 hafta eşimin heyecanından doğuramadım diyebilirim :)
oy maşallah canım hayırlı olsun bebeğin. çok geçmiş olsun:)Herkeze hayirli geceler
2 gün önce sancim vardi hastaneye geldik acilma yok deyip gonderdiler. Dun evimi temizledim yemeğimi yaptim esimede dedim biz bu gece gidecegiz oda güldü. Sabah 5 gibi wc ye kalktim idrarin disinda bi sıvıydi gelen hemen anladum ki arkasindan
nişan geldi, eşimi uyandırdı m, banyomu yaptim hazirlandik ciktik evden. 7, 5 da acile giriş yaptik, suyum azalmış 2 cm acilma var ve yatisim yapıldı. Sanci odasina yattim ama hiç sancim yok gülüyorum etrafa, ordada kontrol ettiler ve açıklık 3 cm dediler oh oh dedim cabuk kurtulacam. 9 da tekrar baktılar aciklik ayni su kalmami verdiler suni sanciyi saat 9 dan akşam beş kirkbese kadar suni sanci ike sanci cektim, aciklik 10cm oldu ama kizim kanala tam girmediği için doğum başlamıyor, o andan sonrasini hayatimdan cikariyorum :'( kizim insin diye göğüs kafesime bastirmalari çektiğim sanci içimdeki eller , öleceğim nefes alayim dedim, kalp atislari yavasladi duramayiz deyip bidaha yuklendiler sonra hemen doğum odasina aldilar,2 seferde orda yuklendiler ikinamadim gücüm kalmamisti veee sonra inceee bir ses yavrum çıktı ağrı bitti sanci bitti, hemen temizlediler, o arada eşini çıkardılar iyice rahatladım sonra 1 saat kizimla başbaşa kaldık odada, kizimin kontrolleri yapıldı, benim kontrollerim yapildi dikisim yapildi ve odamiza geldik :-D enzirdim altina yapti değiştirdim ve şimdi uyuyor. Sanci esnasında hepiniz geldiniz aklıma, hepiniz için dua ettim inşallah hayırlısı ile kurtulun
evet canım ama bana evde olmak öyle iyi geldi ki anlatamam çok yoruluyordum artık son zamanlarda bide çocuklardan korkuyordum canlı bomba gibi koşuşturup duruyorlardı düşerim falan diye de sürekli temkinliydim evde kalınca rahatladım bayağı... oğlumla tek vücut olduğumuz bu son günlerin tadını çıkartmaya çalışıyorum işte...canım hatırladığım kadarıyla sen de öğretmensin benim gibi...yoğunluğa alışkınız ve şu anda izindeyiz ya...ben kendi adıma evimde olduğum ve dinlenebildiğim için mutluyum ama bazen de boşlukta hissediyorum..uyku düzenim yok artık...çok düşünüyorum ben de...herkes dinlen yat diyor bu seferde tembelleştiğimi hissediyorum...
sağol canm tavsiyelerin için içimi ferahlattın. sıcak havluyu ilkkez duydum doğumu mu hızlandırıyo?
ahh canım ahh... hep kontrollüyüm, temkinliyim, hormon karmaşasında olduğumu biliyorum o yüzden eşim dahil kimseye afra tafra yapmıyorum, derin derin nefes alıp sakinleşiyorum, biraz canım sıkkın ama iyiyim diyorum...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.beni yoran konu belirsizlik. ne zaman olur doğum, istediğim gibi normal olur mu? falan falan o konuları merak ediyorum...
demek doğum sonrası daha zor ha duygu durumu kontrol altında tutmak, yaşayıp görücem bakalım...
seni çok takdir ediyorum, güçlü ve mantıklı biri olduğunu biliyorum. fiziksel acıların hafifledikçe alacağın keyifin ne kadar artacağını düşün birde... ki tüm acılarına rağmen şu yaşadığın duyguları hiç birşeye değişmezsin biliyorum... Allah sana ve yavruna sağlık ailene huzur nasip etsin...
Herkeze hayirli geceler
Allah bir solukta kurtarsın yavruna kavuştursun inşallah... çok heyecanlıyım senin adınaaakızlar nişanım geldi daha yeni.çok heycanlıyım.hava aydınlanır aydınlanmaz doktora gidicez:))) dua edin bana.zaten dün yazmıştım size ağrılarım var diye.:)))
Aminnnn, cümlemize insaallahh. Allah razi olsun. Hormonlar karmakarisik oluyor, bebegi kucagina veriyorlar deli olyorsun uzun süre tutabilmek icin ama o kadar cok sancin varki uzun tutamiyorsun, söyle bi bagrima basamiyorsun. Sezeryan yerin agriyor, narkoz yerin sanciyor, rahim yeniden eski haline dönmek icin icinde kücük capli ameliyat yapiyor, kolunda serum var, sondan takili, ameliyat elbisesi üstünde gögüslerin disarda. Tüm bunlara ragmen tek bir sey düsünüyorsun kuzumu bur daha kollarima verseler. Gözyaslarinin göl oldugunu fark bile etmiyorsun, hafiften hickirdiginda deforme olmus heryerin ayri sanciyor ama tek istedigin yumusacik kuzunu bir daha koklamak. Bunu yapamadiginda üzüntün acilarin önüne geciyor
Herkeze hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?