2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçmiş olsun cnm sen yinede dikkat et agrı sancı olunca hemen git

kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.

Heheh çok komik ya cidden... Eşim 1 saattir sessiz küstü morali bozuk bende ayyh sancım dedim yok bir şeyin diyor :) 1 haftadır bekledi gelmedi şimdi alıştı bak gör bugün gideriz eve geri gönderirler diyor... Sabah banyoda yolumu gözlüyordu hayırdır uzun kaldın nişan mı geldi diyor :) 2 saat önce de ütü falan yaptıım ooo çok enerjiksin diyor yani tüm ihtimalleri hesaplıyor bende yok bir şeyim dedim işte küstü 1 saattir sessiz :))

Allah yardimcin olsun insaallah saglikla kavusurun yavruna, dualarimiz seninle

Şimdiden 2 cm açıklık var. Dayan canım yanındayız. Epidural de olacakmışsın. Hayırlısıyla al bebeğini kucağına bu yaşadıklarım normal şeyler diye kendini avut canım. Dualarımız seninle.:13:

Merhaba kizlar yarina kadar bi supriz olmazsa kizcem cumhuriyet bebegi olacak inşallah:) bizden baska kimler var Cumhuriyet bebekleri?

kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.

Canım bende korkuyordum ve kendi canımı düşünüyordum hadi ağrım olursa canım yanarsa falan filan ama artık ölsem de o bebeği çıkartıcam diyorum o derece kendimi bebeğe adadım ve acının üzerine gitmeyi düşünüyorum, nefes eğzersizleri yapıyorum yeterki bebeğim sağlıklı doğsun alayım seveyim minikimi ...

Merhaba kizlar yarina kadar bi supriz olmazsa kizcem cumhuriyet bebegi olacak inşallah:) bizden baska kimler var Cumhuriyet bebekleri?

Ben olabilirim bu akşam doktora gidicez ve yarın doğabilir... dr tüm hazırlıkları yap gel dedi ama işte nişan gelmedi sancı yok bakalıımm

Hiç korkma canım rahat olmaya çalış şu an senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var Allahım yardımcın olsun

Arkadaşlar yeni doğan bebek üzerine neden sarı tülbent örterler... Bence sarı bakteriler sarı tülbente geçsin diye olabilir mi ? :)

Anneme sordum Sarılık olmasın diye dedi ama bilimsel açıklaması yok diye de ekledi.

Ama eskilerin bildiği bir şey mutlaka vardır ilk başta karşıydım ama sonra tesadüfen bir belgesel izledim şöyleydi; kırmızı böcekler kırmızı yapraklara gidiyor, yeşil böcekler yeşil yapraklara ve hangi renk böcekse o renk yaprağa gidiyor... Bende düşündüm aceba sarılığa neden olan bakteriler sarı bez gördüklerinde sarı tülbente geçip bebek korunuyor mu ? diye düşündüm doğrusu... :)

kuzum06 Allah analı babalı büyütsün, maşallah bebişine, darısı da bizlere inşalllah :)

Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle, sen de bol bol dua etki rahatlayasın,

Kızlarr bende hsdtahaneden yeni geldim Allahımda yardım ederse 7 kasımda oğlumuzu kucağımıza alıcaz işallah.Dualarınızı esirgemeyin bizden işallah.

dr um bana da 7 kasım tarihini verdi tabi sürpriz yapmazsa kızım:) ben sevdim tarihi ama tabi hakkımızda hayırlısı,

kızlar nerdeyse 6 gundur sogukalgınlıgıyla ugrasıyorum burnum tıkalı sureklı boogazım şiş. arada bi öksürüyorum.. napıcagımı sasırdım dogumada az kaldı bu sekılde doguma gırmekten cok korkuyorum. doktor ıdrar yollarım ıcın antıbıyotık vermıstı . ılacın ıcını okudum ust solunum yolları enfeksıyonuna fln ıyı gelıyomus. adı aksef. kullanıyorum bakalım smdılık. hıc hastayken doguma gıden varmı .. cok korkuyrm ya nasıl nefes alıp verıcem ben gecmezse hastalık. ne onerırsınız baska bu hastalıktan cabuk kurtulmam ıcınn lutfenn cvpp verınn =(( :18:

Yenidoğanda sarılık çoğunlukla karaciğer enzimlerinin yeterli çalışmamasından oluyor canım, bakteri virus falan değil. Ama mantığını sevdim. Güzel mantık kurmuşsun. Ben inanmıyorum ama bebeğin yüzünü örterek çıkacağız hastaneden, yolda falan örtülü olur rengi niye sarı olmasın diye düşündüm. Zararı yok nasıl olsa çocuğa.

Sizlerden naçizane bi istegim olacak ben planlı sezaryen olacagım için dogum sancısı çekmeyeceğim tabi ayın 2sine kadar bi sürpriz olmazsa sizden istegim sancınız başladıgında aklınıza gelirse ablacım içinde dua edermisiniz oda bebek istiyo ama olmuyo doktor olmaz demiş ama biz Allahtan hala istiyoruz umudumuzu kaybetmedik sizlerinde aklınıza gelirse dua istiyorum

Allah yardimcin olsun canim. Dualarimiz seninle...

cnm çocugu olmayan biri olunca dayanamayıp yazıyorum yanlış anlama ama hz zekeriyanın kendi 90 yaşındayken ve karısı kısır iken okuduğu bi dua var ve allahın izniyle de çocugu oluyo bugune kadar bunu tavsiye ettiğim kişiler cidden rabbimin de takdiriyle hamile kaldı 2 senedir çocugu olmayan kuzenim de dahil 'RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA' 7.000 DEFA BİR GÜNDE OKUNMASI DAHA İİ Bİ KAÇ KİŞİ OKUNACAK KİŞİYE NİYET EDİP OKUSA DA OLUYORMUŞ...İNŞ ŞİFA OLUR

selam kızlar bebişim beni epey zorlamaya başladı hareketleri kramp gibi saplanıyo karnımın büyüklüğü de tabi herşeye engel oluyor nefes almamda zorlaştı şu perşembe gelse doktora gitsem de artık napcaksak karar versek daha sezaryen mi normal mi o bile belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…