hastaneden yeni geldim gece 3buçukta hafif kahverengi leke geldi nişan galiba sabah hastaneye gittik ordada aynı şey oldu nstye bağladılar sancı çıkmadı doktorumuz ayın 2sinde gel günün geçmiş oluyor tekrar nstye bağlarız dedi eve geldik hala hafif lekelenmeler var moral olarak bitik bir durumdayım ne zaman doğarsa doğsun ama sağlıkla inşallah Rabbim bu son günlerimizde hepimize güç versin gece uyuyamadım şimdi ölüyorum uykusuzluktan
benim eşim de çok acelecisin daha 2 hafta durarabilir bebek diyor, tuvalete gidiyorum suyum mu geldi gelecek mi ayy kasılmam mı başlayacak, göbeğim aşağıya mı inmiş, kanalda mı bebek ben sürekli tetikteyim ama eşim heyecanlanma diyip duruyor bugün doktorum ne diyecek bakalım merakla saatimi bekliyorum haftaya da çatı muayenesi yapacak bir haftaya kadar gelse bebişim keşke hayırlısı... geceleri hiç uyuyamıyorum en azından bebeğimle birlikte uykusuz kalmayı tercih ederim mis kokusuyla
kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.
kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.
Merhaba kizlar yarina kadar bi supriz olmazsa kizcem cumhuriyet bebegi olacak inşallah:) bizden baska kimler var Cumhuriyet bebekleri?
Arkadaşlar yeni doğan bebek üzerine neden sarı tülbent örterler... Bence sarı bakteriler sarı tülbente geçsin diye olabilir mi ? :)
Anneme sordum Sarılık olmasın diye dedi ama bilimsel açıklaması yok diye de ekledi.
Kızlarr bende hsdtahaneden yeni geldim Allahımda yardım ederse 7 kasımda oğlumuzu kucağımıza alıcaz işallah.Dualarınızı esirgemeyin bizden işallah.
Ama eskilerin bildiği bir şey mutlaka vardır ilk başta karşıydım ama sonra tesadüfen bir belgesel izledim şöyleydi; kırmızı böcekler kırmızı yapraklara gidiyor, yeşil böcekler yeşil yapraklara ve hangi renk böcekse o renk yaprağa gidiyor... Bende düşündüm aceba sarılığa neden olan bakteriler sarı bez gördüklerinde sarı tülbente geçip bebek korunuyor mu ? diye düşündüm doğrusu... :)
Sizlerden naçizane bi istegim olacak ben planlı sezaryen olacagım için dogum sancısı çekmeyeceğim tabi ayın 2sine kadar bi sürpriz olmazsa sizden istegim sancınız başladıgında aklınıza gelirse ablacım içinde dua edermisiniz oda bebek istiyo ama olmuyo doktor olmaz demiş ama biz Allahtan hala istiyoruz umudumuzu kaybetmedik sizlerinde aklınıza gelirse dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?