selam kızlar bebişim beni epey zorlamaya başladı hareketleri kramp gibi saplanıyo karnımın büyüklüğü de tabi herşeye engel oluyor nefes almamda zorlaştı şu perşembe gelse doktora gitsem de artık napcaksak karar versek daha sezaryen mi normal mi o bile belli değil
cnm çocugu olmayan biri olunca dayanamayıp yazıyorum yanlış anlama ama hz zekeriyanın kendi 90 yaşındayken ve karısı kısır iken okuduğu bi dua var ve allahın izniyle de çocugu oluyo bugune kadar bunu tavsiye ettiğim kişiler cidden rabbimin de takdiriyle hamile kaldı 2 senedir çocugu olmayan kuzenim de dahil 'RABBİ HEBLİ MİN LEDUNKE ZURRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA' 7.000 DEFA BİR GÜNDE OKUNMASI DAHA İİ Bİ KAÇ KİŞİ OKUNACAK KİŞİYE NİYET EDİP OKUSA DA OLUYORMUŞ...İNŞ ŞİFA OLUR
Sizlerden naçizane bi istegim olacak ben planlı sezaryen olacagım için dogum sancısı çekmeyeceğim tabi ayın 2sine kadar bi sürpriz olmazsa sizden istegim sancınız başladıgında aklınıza gelirse ablacım içinde dua edermisiniz oda bebek istiyo ama olmuyo doktor olmaz demiş ama biz Allahtan hala istiyoruz umudumuzu kaybetmedik sizlerinde aklınıza gelirse dua istiyorum
Canım benim Allah razı olsun neden yanlış anlayayım memnun oldum inanki yer gök dua ile hemen yazıyorum inşallah şifa olur rabbim kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok çok teşekkür ederim
allah nasip ederse dua ederim. ama ablanın ismini söylersen daha iyi olur. allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah...
böyle düşünmene sevindim cnm inş şifa olur bizde dua ederiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Dişimin ağrısından normal hamilelik sıkıntılarını unuttum. Diş ağrım biraz azaldı da bende de başladı tekrar sıkıntılar. Bu akşam çatı muayenem var.İnşallah kızımla ben uyumluyuzdur. Bakalım bel fıtığından doktoru ikna etmeye çalışacağım. Aslanım ben kaplanım normal doğururum diye.
kızlar nst deym suan.2cm acıklık var.epıdural ıcın 4cm olması beklenıyor.muayene sırasında dayanamadm cok agladım.busekılde normal yapamazsın zaten dedı.ya bugun ya yarın beklıyoruz.cok korkmaya basladm.dua edın lutfen.fırsat bulduca yazıcm.
slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
kızlar benim doğum tarihim 21 kasım görünyo ama kz bebekleri iki hafta erken doğuyo biliyorummm ama ben hala çalışıyorum sinir oldum hattabugün çıkıyım dedimmm ayın 1 kasımda yok dediler yeni kız oldık ayın 5 ine kadar öğret diyolar gidip gelmekte zorlanıyorum artık napıyımmm burdakilerle iyice kötü olmadan çıkmak istyorum biri var beni çekemeyen iç.eri dışarı gittikçe hakkımda konusuyo deli oluyorum zatennn ama mecburen 5 inekadar çalışcm tınlamıyorum o kızı ama insan sinir oluyo napıyım kızlar ne dersinişz
kızlar nerdeyse 6 gundur sogukalgınlıgıyla ugrasıyorum burnum tıkalı sureklı boogazım şiş. arada bi öksürüyorum.. napıcagımı sasırdım dogumada az kaldı bu sekılde doguma gırmekten cok korkuyorum. doktor ıdrar yollarım ıcın antıbıyotık vermıstı . ılacın ıcını okudum ust solunum yolları enfeksıyonuna fln ıyı gelıyomus. adı aksef. kullanıyorum bakalım smdılık. hıc hastayken doguma gıden varmı.. cok korkuyrm ya nasıl nefes alıp verıcem ben gecmezse hastalık. ne onerırsınız baska bu hastalıktan cabuk kurtulmam ıcınn lutfenn cvpp verınn =(( :18:
geçmiş olsunn cnm diş agrısı ne betr bişeydir bilirim çok çektim, ne güzel sen kaplanım diye ikna etmeye çalışıyosun ben de korkak bir kedi olduğumu söylüyorum doktora normal doğuramıcam heralde
Sizlerden naçizane bi istegim olacak ben planlı sezaryen olacagım için dogum sancısı çekmeyeceğim tabi ayın 2sine kadar bi sürpriz olmazsa sizden istegim sancınız başladıgında aklınıza gelirse ablacım içinde dua edermisiniz oda bebek istiyo ama olmuyo doktor olmaz demiş ama biz Allahtan hala istiyoruz umudumuzu kaybetmedik sizlerinde aklınıza gelirse dua istiyorum
Merhaba kızlar az önce hastaneden geldik, nst de sancım çıkmadı yine :)
tatlı kızım 3552 gram olmuş
doktorum normal doğum için hazır durumda başı kanala çok yakın dedi ama gel görelim kesin normal doğum demedi :44:
haftaya çatı muayenesini yapacak inşallah çatır çatır doğururummm
Normal doğumu istemek ama cok ısrarcı olmamak lazım sanırım. Bence yapabilirsin normali milyarlarca kadın normal doğurmuş şimdiye kadar niye sen doğurmayasın?
Allah uzun ömürler versin darısı başımıza.
Kızlar Yağmur Ezgi ismi nasıl sizce?
Masallah canim meleginesende dogurdun dogurcan Rabim yardimcin olsun, bebegin kanala cok yakin dediyse bu guzel haber. Bu haftadan sonra donmez zaten bebegin bolbol yuruyus yap. Doktorum yuruyusun zamani geldiginde kanali acacagini soyler hep. Her gidimsimde gunde kac saat yuruyosun diye sorar saolsun : ) gelgorki cok aram yok yuruyusle :)
canım bizimde olmuyordu 4 yıl bekledik eşimde sperm sayısı sıfırdı ameliyatla bulunup tüp bebek yapıldı hatta doktorlar eğer sperm bulunmazsa hiçbir şekilde olmayacağını evlat edinmemizi dahi söylediler çok şükür ilk denememizde tuttu Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah doğuma girerken edilen dua kabul olurmuş tüm bebek isteyenlere Rabbim nasip etsin inşallah dua edicem inşallah
Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?