2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benim doğum tarihim 21 kasım görünyo ama kz bebekleri iki hafta erken doğuyo biliyorummm ama ben hala çalışıyorum sinir oldum hattabugün çıkıyım dedimmm ayın 1 kasımda yok dediler yeni kız oldık ayın 5 ine kadar öğret diyolar gidip gelmekte zorlanıyorum artık napıyımmm burdakilerle iyice kötü olmadan çıkmak istyorum biri var beni çekemeyen iç.eri dışarı gittikçe hakkımda konusuyo deli oluyorum zatennn ama mecburen 5 inekadar çalışcm tınlamıyorum o kızı ama insan sinir oluyo napıyım kızlar ne dersinişz

Dişimin ağrısından normal hamilelik sıkıntılarını unuttum. Diş ağrım biraz azaldı da bende de başladı tekrar sıkıntılar. Bu akşam çatı muayenem var. İnşallah kızımla ben uyumluyuzdur. Bakalım bel fıtığından doktoru ikna etmeye çalışacağım. Aslanım ben kaplanım normal doğururum diye.

Canım benim Allah razı olsun neden yanlış anlayayım memnun oldum inanki yer gök dua ile hemen yazıyorum inşallah şifa olur rabbim kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok çok teşekkür ederim

allah nasip ederse dua ederim. ama ablanın ismini söylersen daha iyi olur. allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah...

Canım benim Allah razı olsun neden yanlış anlayayım memnun oldum inanki yer gök dua ile hemen yazıyorum inşallah şifa olur rabbim kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok çok teşekkür ederim

böyle düşünmene sevindim cnm inş şifa olur bizde dua ederiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

allah nasip ederse dua ederim. ama ablanın ismini söylersen daha iyi olur. allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah...

böyle düşünmene sevindim cnm inş şifa olur bizde dua ederiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Rabbim hepinizi razı oldugu kullar mertebesine eriştirsin inşallah tesekküe ederim ismi.Tugba canım nasip olursa dualarınız Rabbim hatırlatır zaten şimdiden tesekkürler

geçmiş olsunn cnm diş agrısı ne betr bişeydir bilirim çok çektim, ne güzel sen kaplanım diye ikna etmeye çalışıyosun ben de korkak bir kedi olduğumu söylüyorum doktora normal doğuramıcam heralde

slmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.

canım benim korkma Allahtan hayırlısı ne güzel bebeğini kucağına alacaksın inşallah benimde nişanım geldi ama sancı yok eve geri geldik berbat bi durum bir nefeste kurtulursun inşallah

gözünüz aydın darısı bizlerin başına hikayeni bekliyoruz miniğin inşallah annesini fazla yormamıştır

Aaaaa adaşım aklım hep sendeydi göremeyince seni doğum yaptığını tahmin etmiştim, çok sevindim allah analı babalı büyütsün doğum hikayeni merakla bekliyoruz darısı bizlerin başına inşallaaaah

Kız bebekleri önceden doğar dediler dediler beni ona hazırladılar ama benim kızımdan tık yok hala canım yani boşuna strese girme belli olmuyor minnakların ne zaman geleceği

geçmiş olsun canım... bende bayramdan önce hastalanmıştım 2 günde iyileştim. Karbonatlı su ile gargara yaptım hergün nar ve mandalina yedim bir de bal zencefil karışımdan yaptım bol limonlu ıhlamur içtim günde 3-4 kupa... sende dene çabuk toparlarsın inşallah

Normal doğumu istemek ama cok ısrarcı olmamak lazım sanırım. Bence yapabilirsin normali milyarlarca kadın normal doğurmuş şimdiye kadar niye sen doğurmayasın?

Allah uzun ömürler versin darısı başımıza.

Kızlar Yağmur Ezgi ismi nasıl sizce?

Merhaba kızlar az önce hastaneden geldik, nst de sancım çıkmadı yine :)
tatlı kızım 3552 gram olmuş
doktorum normal doğum için hazır durumda başı kanala çok yakın dedi ama gel görelim kesin normal doğum demedi :44:
haftaya çatı muayenesini yapacak inşallah çatır çatır doğururummm

canım bizimde olmuyordu 4 yıl bekledik eşimde sperm sayısı sıfırdı ameliyatla bulunup tüp bebek yapıldı hatta doktorlar eğer sperm bulunmazsa hiçbir şekilde olmayacağını evlat edinmemizi dahi söylediler çok şükür ilk denememizde tuttu Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah doğuma girerken edilen dua kabul olurmuş tüm bebek isteyenlere Rabbim nasip etsin inşallah dua edicem inşallah

Masallah canim melegine sende dogurdun dogurcan Rabim yardimcin olsun, bebegin kanala cok yakin dediyse bu guzel haber. Bu haftadan sonra donmez zaten bebegin bolbol yuruyus yap. Doktorum yuruyusun zamani geldiginde kanali acacagini soyler hep. Her gidimsimde gunde kac saat yuruyosun diye sorar saolsun : ) gelgorki cok aram yok yuruyusle :)

Ezgi ismini cok cok severim ben yagmurda cok yakismis yanina...canim bu arada bu bebek sekerini hangi siteden siparis vermistin?

Banada doktorum yürüyorsun değil mi sakın ihmal etme yürüyüşünü dedi, yürüyorum ben evin içinde de pek oturduğum söylemez. 37. haftamdaydı sanırım çatı muayenesi oldum biraz kemikli bir yapın gibi bişeyler diyince aklımda soru işaretleri kaldı tabi bakalım haftaya neler olacak

Rabbim isterse olmayacak birşey yok canım Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese versin benimde tedavi ile oldu çok beklemedim ama çok istedim olmasını Rabbim nasip etti biz umudumuzu kesmedik dua ediyoruz hep ondan istiyoruz nasiptede varsa olacak inşallah şimdiden çok tesekkür ederim

Rabbim tez vakitte sizleride kurtarsin inşallah.
Pamuk kizim teyzelerinin ellerinden öpüyor, suan emmekle meşgul :-D
Benim ağrım var hem dikişler de hem karnimda, bubada hamdolsun

geçmiş olsun cnm. Rabbim uzun ve güzel bir ömür nasip etsin inşAllah ewladına :)) ağrılarında kısa zaman geçer umarım hayırlı olsun tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…