Merhaba kızlar az önce hastaneden geldik, nst de sancım çıkmadı yine :)
tatlı kızım 3552 gram olmuş
doktorum normal doğum için hazır durumda başı kanala çok yakın dedi ama gel görelim kesin normal doğum demedi :44:
haftaya çatı muayenesini yapacak inşallah çatır çatır doğururummm
Bende birazdan gidicem ama ne sancı ne nişan geldi... Doğuma gidiyormuşum gibi hazırlandım süslendim püslendim :) eşyaları arabaya koyduk bakalım ya bu gece doğurucam ya da kısmet iyice stres olduk ya...
Canimmm Allah yardimcin olsun insallah. Benimde bugun agrim var azsonra kontrole gidicez bakalim..kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
Kızlar söylemeyi unuttum doktorum bugün eleviti bırakmamı istedi haberlerde duydun mu bilmiyorum ama elevitin içinde domuz jelatini tespit edilmiş dedi :44: internetten araştırdım evet böyle bir haber varmış...
Sizlere doktorunuz söyledi mi böyle birşey?
bende çarşamba gidicem ama 1 haftadır içmiyorum ilaç falan. Devlet hastanesine gidiyorum zaten ama herhangi bişey demediler. Bende ilaçlar bitince almadım bidaha zaten az günüm kaldı dedim. İyikide bırakmışım duymamıştım böyle bişey olduğunu. Hadi bize zararı neysede bebeğimize bi zararı olmamıştır inşallah. Kesin varmıymış yani içinde ? Geçende biri çıktı tvde Ekmeğin içinde erkek kılı domuz kılı var falan dedi. artık hiç bişey yiyemicez biz galiba
Ezgi ismini cok cok severim benyagmurda cok yakismis yanina...canim bu arada bu bebek sekerini hangi siteden siparis vermistin?
Hangi şehirdesin? Ben Ankara'dayım ve benim dişçim hamilelere bu tarz tedavileri sorgulamadan yaptığını söylemişti. Eğer Ankara'daysan tavsiye ederim. Eli çok hafiftir. Söyledim ya uyuşturtmadan dolgu yaptırabildim. Yıllardır tüm aile ona gideriz. Bu arada 29 Ekimde sabah 8'de oğluşumu kucağıma alacağım inşallah. Cumhuriyet çocuğu olacak oğlum. Aklınıza gelirse dua edin olur mu?
Bebeğe zararı nasıl olur ki? Günah sadece bence. Çok sinir bozucu bir durum ne içeceğiz onun yerine.
bende çarşamba gidicem ama 1 haftadır içmiyorum ilaç falan. Devlet hastanesine gidiyorum zaten ama herhangi bişey demediler. Bende ilaçlar bitince almadım bidaha zaten az günüm kaldı dedim. İyikide bırakmışım duymamıştım böyle bişey olduğunu. Hadi bize zararı neysede bebeğimize bi zararı olmamıştır inşallah. Kesin varmıymış yani içinde ? Geçende biri çıktı tvde Ekmeğin içinde erkek kılı domuz kılı var falan dedi. artık hiç bişey yiyemicez biz galiba
kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
Gece karanfil sürekli ağzımdaydı. Ağrım yine çok artık içiyorum ağrı kesici bu kadar çok katlanamam yarın akşam da kadın doğumcudan yazıyı alıp çektireceğim ya da dolgu yaptıracağım. Dayanılacak birşey değil. Beynim deliniyor. Zaten dolgu olan dişim çürümüş tekrar.
Ben ürkütücü doğum hikayelerini yazanlara kızmıyorum sonuçta kendi yaşadıklarını ve hislerini yazmakta herkes özgürdür. HAtta öyle hikayeleri okuyup sorun nerde ne yaparsam bu duruma düşmem diye kendi kendime ders çıkarmaya çalışırım hep...
en rahat geçen doğum bile sıfır acılı olmamıştır, elbetteki bebeğin içimizden çıkabilmesi için sancı çekmemiz ya da sezeryan olmamız gerekiyor. korkunun geçmesinin tek yolu bu konuyu sindirmek ve normalleştirmek. ben hep kendiime dünya da ilk doğum yapan kadın da son yapan kadın da ben olmayacağım çekeceğim acı bir elin parmakları kadar gün sürecek ama kollarımda dünyanın en büyük mucizesi olacak diye telkinde bulunuyorum ve kendimi Rabbimin benim için uygun bulduğu kadare bırakıyorum
gönlüne ferahlık dilerim canım...
Kızlar nasilsiniz.. umarim iyisinozdir.. dogum yapan var mi? Feysten gordumde bi arkadasimizin yarin dogjmu olcakmis ama kim o bilemedim.. bebegimin besigi geldi bugun ama cibinligini hic mi hic begenmdim hayal kirikligi rssmen.. iran tulunun kenarindan ince bi kurdela dikilmis yirtik bazi yerlerien o kadar para ver olcak ismi bu simdi...... napicam bilemdim nerde diktirebilirm ya da satin alabilirim nolur yardimci olun..
canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsünslmlar dünyanın en güzel anneleri. Rabbime binlerce şükür. 24ekim de minik oğlumu kucağima aldım. Cepten giriyorum alıntılar yapamadım. Aksi gibi evde net kesik. Neyse tel sıkıntımız bu olsun. En kısa zaman da hikayeni paylaşabcam. Rabbim yardımcınız olsun. Bir avazda inşallah.
canım Rabbim kolaylık versin dualarım seninlekızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.
gözün aydın ablam darısı bizlere insallahKizlarrr. Taburcu olduk cok sükür. Cocuk doktoru ultrason ile bakti Melegimin kalcasinda sorunu yokmus. Binlerce kez sükürler olsunnn. Cok dua ettik hep birlikte Allah hepinizden razi olsun, vok kolay dogumlar olsun insaallahh
Allahım herkesin doğracağı günkü kadar acıyı çektim sanırım. Artık karanfil yağı da iyi gelmiyor. Annem gelecek birazdan eşim alacak. Başımda dua okusun o iyi gelir belki. Çok mutsuzum şu an. Allahım yarın akşama kadar neredeyse 24 saat var. Eşim izin alsa da sabah mı gitsek ki? Bir de yetmiyor gibi bugün 25 saat oldu. Off Allahım bana yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?