2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende birazdan gidicem ama ne sancı ne nişan geldi... Doğuma gidiyormuşum gibi hazırlandım süslendim püslendim :) eşyaları arabaya koyduk bakalım ya bu gece doğurucam ya da kısmet iyice stres olduk ya...

Bende birazdan gidicem ama ne sancı ne nişan geldi... Doğuma gidiyormuşum gibi hazırlandım süslendim püslendim :) eşyaları arabaya koyduk bakalım ya bu gece doğurucam ya da kısmet iyice stres olduk ya...

Güzel haberlerle gel inşallah belli mi olur bebeğin kucağında dönersin belki evine

Kızlar söylemeyi unuttum doktorum bugün eleviti bırakmamı istedi haberlerde duydun mu bilmiyorum ama elevitin içinde domuz jelatini tespit edilmiş dedi :44: internetten araştırdım evet böyle bir haber varmış...
Sizlere doktorunuz söyledi mi böyle birşey?

kızlar sancılar 5dk ya bır gelıo.cok canım acıyo.muayene ettiler.hala 2cmde.ama sancım cok.cok agldm gene.tutamyrm kendımı.normal dogumu kaldıramazsın zaten dedı doktor.dua edın kuzum gece gelmesın.yoksa anestezı uzmanı olmıckmıs.sabahı beklemesı ıcın sakın kalkma yerındn dedı doktor.kendımı ıyı hıssedersem yazıcm.hepımıze dua edyrm.rabbım hayırlı dogumlar versn hepımıze.

Canimmm Allah yardimcin olsun insallah. Benimde bugun agrim var azsonra kontrole gidicez bakalim..

Derin derin nefes al canım hakkında hayırlısı, bebeğini kucağına alacağın zamanı hayal et ve sakinleşmeye çalış güzel haberlerini bekliyoruz...

bende çarşamba gidicem ama 1 haftadır içmiyorum ilaç falan. Devlet hastanesine gidiyorum zaten ama herhangi bişey demediler. Bende ilaçlar bitince almadım bidaha zaten az günüm kaldı dedim. İyikide bırakmışım duymamıştım böyle bişey olduğunu. Hadi bize zararı neysede bebeğimize bi zararı olmamıştır inşallah. Kesin varmıymış yani içinde ? Geçende biri çıktı tvde Ekmeğin içinde erkek kılı domuz kılı var falan dedi. artık hiç bişey yiyemicez biz galiba

Bebeğe zararı nasıl olur ki? Günah sadece bence. Çok sinir bozucu bir durum ne içeceğiz onun yerine.

Ezgi ismini cok cok severim ben yagmurda cok yakismis yanina...canim bu arada bu bebek sekerini hangi siteden siparis vermistin?

birmax . comdan sipariş verdim canım hem hızlı geldi hem de güzel yapmışlar 40 tane sipariş ettim 43 tane yollamışlar bozuk filan çıkarsa diye. Mıknatısı yapıştırdık. badem şekerini de aldık ama daha koymadım içinde kötü olmasın diye.

Denizcim yazını şimdi gördüm bende Ankarada'yım hangi hastane'ye gidiyorsun? yarın sabah sezeryan olacaksın sanırım.
Allah kolaylık versin sağlıkla al kucağına bebişini inş.

Bebeğe zararı nasıl olur ki? Günah sadece bence. Çok sinir bozucu bir durum ne içeceğiz onun yerine.

Bilmiyorum zararı yoktur herhalde. Herşeyden huy kapıyorum bilemedim Bilmiyoduk ama günahı bize değil sonuçta. Doktorlarla bi görüşmek lazım bu konuyu. Ne kötü bişey yapıyolar ama yaa.

Bebeğe bir zararı olduğunu düşünmüyorum hatta domuz yağının kemik gelişimine çok faydalı olduğunu okudum az önce, doktorum sadece günah olduğu için dedi yediğimiz içtiğimiz şeylerin içinde kim bilir neler var bilmiyoruz...

Allah kolaylık versin canım. Dualarımız seninle.

geçmiş olsun canım bende 3 ay önce yaptırdım dolgu rahatladım. inş. sende kolayca kurtulursun. bi sıkıntı olmuyor telaş etme dolgunu yaptır kurtul derim.

ooohhh ne güzel yazmışsın valla ellerine gönlüne sağlık. içimi ferahlattın. çok haklısın canım yaa..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun. öpüyorum seni sevgiler...

Kizlarrr. Taburcu olduk cok sükür. Cocuk doktoru ultrason ile bakti Melegimin kalcasinda sorunu yokmus. Binlerce kez sükürler olsunnn. Cok dua ettik hep birlikte Allah hepinizden razi olsun, vok kolay dogumlar olsun insaallahh

Adaşım :) şahsen ben iyiyim ev temizliği ile boğuşuyorum günlerdir :) ama artık ağrım arttı ve kasılmalar oluyor karnımda. benim bildiğim doğum yok :) sen nasılsın? beşiğiniz hayırlı olsun. güle güle kullan. cibinlik için üzüldüm ama yapcak bişey yok bu saatten sonra çözüm üretmek gerek tabii. takma kafana internette dolu.. aç bak istediğini al gelsin. bende müsait olunca bakarım kuzum sana. öptüm.

canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün

canım Rabbim kolaylık versin dualarım seninle

Kizlarrr. Taburcu olduk cok sükür. Cocuk doktoru ultrason ile bakti Melegimin kalcasinda sorunu yokmus. Binlerce kez sükürler olsunnn. Cok dua ettik hep birlikte Allah hepinizden razi olsun, vok kolay dogumlar olsun insaallahh
gözün aydın ablam darısı bizlere insallah

Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…