günaydın çarşamba günü dr gittim 4 kilo dedi bebeğime 10 gün öncesinde 3 kilo 170 gr demdi. bende hala inanamıyorum. bu gün nst ye gireceğim. tekrar kilosunu baktırcam. karın büyümesi ve ağırlaşma normal diyorlar.
Canlarim ben dogum yaptim.Sabah 8i 10 gece geldi oglusum.epidural sezeryan oldum.emzirmeye basladim.hepinize dua ettim ve ediyorum.Allah saglikla kavustursun hepinizi kuzulariniza.
Canlarim ben dogum yaptim.Sabah 8i 10 gece geldi oglusum.epidural sezeryan oldum.emzirmeye basladim.hepinize dua ettim ve ediyorum.Allah saglikla kavustursun hepinizi kuzulariniza.
Benim de pazartesi kontrolüm var. Çok almasa iyi olur nasıl doğururum 4 kilo üstünü normal doğumla. geçen hafta pazartesi 3400dü.
Bu arada Çok huzursuz kalktım bu sabah. Dün gece mutfakta böcek gördük o kadar sinir oldum anlatamam. 2 yıldır bu evdeyiz, şimdiye kadar 5-6 kez görmüşüzdür. Küçücük bebeğimizi böcekli eve mi getireceğiz diye üzüldüm gece gece. Böcek yemi koyduk her yere. Belim ağrıyor. Dün hamur işi yemiştim midem çok bulanıyor. Moralim yerle bir. KAç gündür iyiydim halbuki.
Succees ve saliha allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin inşallah yavrularınız. Bizim için de dua edin o sırada aklınıza gelirse tabi..
Kalorifer Böceği mi canım çok çektim ben onlardan ama kurtulduk çok şükür 1 yıldır karşılaşmıyoruz. 5-6 kez gördüysen yolun başındasınız demektir şimdiden alın önlemini yokda çok hızlı çoğalıyolar. Benim un şeker kavanozlarıma kadar girmişlerdi karabiberliğin içinden yavruları çıkıyodu düşün. Tüm mutfağı boşalttım herşeyi attım kap kacakları bulaşık makinesinden çıkardığım gibi başka odaya taşıdım. Dolapların içini fırının arkasını falan komple ilaçladık 2-3gün üst üste. Sonra bi temizlik yaptırdım çok şükür yok şimdi. Ama çok dikkat etmek lazım çünkü apartmana da yayılıyolar. Bizde herkes ilaçlattı evini merdivenler falan da ilaçlandı. Mide falan kalmıyo insanda mutfağa giremiyodum artık ben o derece.
Evet canım dün iki tane yavru gördük aylardır görmemiştik. Tam da bebeğin doğmasına yakın ilaçlatamam ki eviÇok moralim bozuk annem belki çare bulur artık herşeyi kullanmadan önce yıkıyoruz. Bilmiyorum ne yapacağız?
kızlar merhaba bende siteye uzun zamandır girememiştim, bugün kısmet oldu.37. haftamdayım ve göğüs uçlarım şimdiden çatlamaya ve acımaya başladı. mustela diye bir krem duydum aranızda kullanan varmı ? yada önerdiğiniz krem varmı ? lansinoh ve mustela arasında gidip geliyorum ama sanki mustela daha iyi gibi geliyor karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz? :44:
aynı canım sabah doguma gitcem ama bi damla uyku yok
Puffyen haber aldim kizikasi ve kendi iyiymis
kesinlikle bi insanın bakabileceği kadar çocuğu olmalı...çocuklarını çalıştıran anneleri ve babaları zaten anne babadan saymıyorum..köpekler bile onlardan iyi annelik babalık eder....asgari ücret 800 tl, kiranın en ucuzu 500 tl....bu hesaplamaları nereleriyle yapıyorlar bilmiyorum..sanki herkes iş sahibi herkes çok refah rahatından kimse çocuk yapmıyor..gerçi biz yapmasak da maşallah hastanede 9. cocuğunu doğuranlar var...küçücük yaşta evlenmiş ve damızlık olarak kullanılan o kadar çok kadın var ki..artık yıpranmaktan 25 yaşındaki kadın 40 yaşında gösteriyor.korunmak nedşr bilmiyormusun diyorum, eşinden korktuğu için bişey yapamıyormuş..ve büyük ihtimalle dahada doğurur zannediyorum. korkmuş sinmiş bi kadının yetiştirdiği çocuklar nasıl olabilir ki. ne kadar özgüvenli olur.ne kadar kabuğunu kırıp dışarı çıkabilir bu çocuk, adam karısını sindirmiş kimbilir çocuğa neler yapar...hastaneler hınca hınç dolu bide herkes bi dünya çocuk doğurursa artık bilemiyorum.sağlık çalışanları bu durumda şikayetçi artık o zaman iş çıkışı terapi merkezine giderler...devlet hastanelrinde doktorun odassında ultrason yok...sabah gidip akşam çıkıyorsun hastaneden...eşimin arkadaşı var köyde tarlaları satıldı 7 milyon tl ye..şimdi o çocuğun karısı bize geldiğinde beş tane çocuk yapıcam her birine 1 milyon tl ayırsam yeter değil mi ivanka demişti...:)) bu kadın bu gazla 10 tanede doğurur 1 tarla satımına bakar iş:) ama ben düşünemiyorum bile..eşim ve ben deli gibi mesai yapıyoruz....adam mesaiden eve girmiyor aldığı para belli....yinede buna şükür Allah sağlık versin çalışmaktan hiç şikayetim yok 9 senedir çalışıyoırum..sadece hakkını alamıyor kimse..zamlar tavan maaşlar taban:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?