2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim benim bebegim 4170 gr dogdu. dogumdan önceki ultrasonda kafasi 30 cm gecince agirligi hesaplayamamisti, doktor tahminen 4 kilo 300 gr falan belki fazla belki daha az demisti. yani 200 gr asagi yukari oynar.

Canlarim ben dogum yaptim.Sabah 8i 10 gece geldi oglusum.epidural sezeryan oldum.emzirmeye basladim.hepinize dua ettim ve ediyorum.Allah saglikla kavustursun hepinizi kuzulariniza.

Canlarim ben dogum yaptim.Sabah 8i 10 gece geldi oglusum.epidural sezeryan oldum.emzirmeye basladim.hepinize dua ettim ve ediyorum.Allah saglikla kavustursun hepinizi kuzulariniza.

canım ya gözün aydın. Allah yardımcın olsun tez zamanda da toparlanırsın inşallah. sütünün de hemen gelmesine sevindim aman suyu çok iç .ne güzel bir şey bizlerde buralarda nasıl sabırsızlanıyoruz.

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün:) duaların için teşekkürler en kısa zamanda biz de alırız kucağımıza inşallah...

Canim gözün aydin geçmiş iksun hayirli uğurlu olsun, Allah anali babalı buyutsun, hayırlı evlat olsun inşallah

Succees ve saliha allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin inşallah yavrularınız. Bizim için de dua edin o sırada aklınıza gelirse tabi..

Kalorifer Böceği mi canım çok çektim ben onlardan ama kurtulduk çok şükür 1 yıldır karşılaşmıyoruz. 5-6 kez gördüysen yolun başındasınız demektir şimdiden alın önlemini yokda çok hızlı çoğalıyolar. Benim un şeker kavanozlarıma kadar girmişlerdi karabiberliğin içinden yavruları çıkıyodu düşün. Tüm mutfağı boşalttım herşeyi attım kap kacakları bulaşık makinesinden çıkardığım gibi başka odaya taşıdım. Dolapların içini fırının arkasını falan komple ilaçladık 2-3gün üst üste. Sonra bi temizlik yaptırdım çok şükür yok şimdi. Ama çok dikkat etmek lazım çünkü apartmana da yayılıyolar. Bizde herkes ilaçlattı evini merdivenler falan da ilaçlandı. Mide falan kalmıyo insanda mutfağa giremiyodum artık ben o derece.

Fidocum senin yavruda sarilik olmuş benim kuzum gibi, güneş banyosu yaptiriyorum ben yavruma ve gözle görülür gerileme azalma var, emziremiyorsan mutlaka mama takviyesi yap ki idrar ve kakasini yapabilsin ve atsin hastalığı, gunes banyosunuda altinda sadece bezi kalacak camin arkasindan 20 dakka ön tarafini 20 dakka arkasini güneşlet, sanada çok geçmiş olsun biran önce anlatsın yavrularimiz hastaligi

Evet canım dün iki tane yavru gördük aylardır görmemiştik. Tam da bebeğin doğmasına yakın ilaçlatamam ki evi Çok moralim bozuk annem belki çare bulur artık herşeyi kullanmadan önce yıkıyoruz. Bilmiyorum ne yapacağız?

Çook sevindim kilosu boyu hikayesi hepsini bekliyoruz en kısa zamanda çok zor olmamış sanırım, hemen girmiş yazmışsın. Allah bize de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Kapı süsünün bir kısmını önceden yapmıştım. Bunları dün tamamladım.

Eklentiler

• $CIMG0887.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $CIMG0889.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0891.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 49

Haklısın ama sadece mutfakta gördüysen orayı boşaltıp ilaçlayabilir eşin. O sırada sen girme tabi mutfağa. Çünkü şimdi bişey yapmazsanızz bebek gelince hiç yapamazsın çok hızlı çoğalıyolar çünkü.

cnm ben lansinoh aldım 36. haftadan beri kullanıyorum..kuruma başlamıştı meme uclarımda..bende ikisi arasında kalmıştım ikisi de iyi arkadaşlarım lansinoh kullandı memnun kaldı diye bende onu aldım..

aynen ivankacığım..şu bebişi yapmak için bile 5,5 yıl düşündük biz..nasıl olur yettirebilirmiyiz vs derken yaş 33 e geldi 1. yi anca yapıyoruz..aynen karıkoca çalışıyoruz ama istanbul şartlarında anca yettiriyoruz..sanırım
. yi düşünmek için daha bi 5 yılımız var

günaydın kızlar...

zor bi geceyi daha atlattık Allaha şükür... ne uyku ne dinlenme dayak yemiş gibi gecelerden geçiyorum. kuzum için herşeye razıyım yeterki saplıklı olsun mutlu olsun..
artık yeri çok dar ve kanala girmek için uğraşıyo özellikle geceleri hissediyorum anloyorum. sancı kasılma acı olarak hissediyorum tabi ben bu uğraşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…