2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Puffyen haber aldim kizikasi ve kendi iyiymis

canım bu kadar hiddetlenmeye gerek yok ki. beni devlet yanlısı düşünme ama durum ortada genç nüfus hızla düşmüş devletler neden nüfus planlaması yapıyor genç nüfus fazla ise doğum düşürülüyor yaşlı nüfus çok ise nüfus artırılmaya çalışılıyor.

ayrıca kardeş dediğin gibi iyi olacak diye şart yok ama herşeyde kötü çıkacak diye genelleme yok. kardeş kardeşi atar da yar başında tutar demiş atalarımız. insan her an kötülerle karşılaşabilir bu akrabanda olur anne baba kardeşte en yakın arkadaşında olabilir. Allahu teala iyilerle eş etsin hemizi.

çoçuğun rıskının kesilmesinden bahsetmişsin. allahu teala ezelde zaten bu çoçuğun doğacağını rıskını belirlemiş. biz ne yaparsak yapalım ne bir lokma fazla ne bir lokma eksiltemeyiz. Hakkıyla bakmana ancak Allahu teala izin verirse yaparsın. elinden bir çoçuğa bakma imkanını alabileceği gibi 10 çoçuğa bakma imkanını da verir elbet...

canım eğer çağıracağın kadın tanıdıksa doğum zamanı bile gelip temizliğini yapabilir sen 2gün hastanede olacaksın acele etme bence çünkü hemen ev batıyor geri.

Tanıdık sayılır ama ben yokken gelecek kadar da değil. Bugün halıları verdim yıkamaya 1 haftaya gelicek temizlik olmadan da sermek istemiyorum. Haftaya yaptırırım heralde ama yine kirlenirse ben hastanedeyken bi süpürüp silecek biri bulunur heralde.

kesinlikle bi insanın bakabileceği kadar çocuğu olmalı...çocuklarını çalıştıran anneleri ve babaları zaten anne babadan saymıyorum..köpekler bile onlardan iyi annelik babalık eder....asgari ücret 800 tl, kiranın en ucuzu 500 tl....bu hesaplamaları nereleriyle yapıyorlar bilmiyorum..sanki herkes iş sahibi herkes çok refah rahatından kimse çocuk yapmıyor..gerçi biz yapmasak da maşallah hastanede 9. cocuğunu doğuranlar var...küçücük yaşta evlenmiş ve damızlık olarak kullanılan o kadar çok kadın var ki..artık yıpranmaktan 25 yaşındaki kadın 40 yaşında gösteriyor.korunmak nedşr bilmiyormusun diyorum, eşinden korktuğu için bişey yapamıyormuş..ve büyük ihtimalle dahada doğurur zannediyorum. korkmuş sinmiş bi kadının yetiştirdiği çocuklar nasıl olabilir ki. ne kadar özgüvenli olur.ne kadar kabuğunu kırıp dışarı çıkabilir bu çocuk, adam karısını sindirmiş kimbilir çocuğa neler yapar...hastaneler hınca hınç dolu bide herkes bi dünya çocuk doğurursa artık bilemiyorum.sağlık çalışanları bu durumda şikayetçi artık o zaman iş çıkışı terapi merkezine giderler...devlet hastanelrinde doktorun odassında ultrason yok...sabah gidip akşam çıkıyorsun hastaneden...eşimin arkadaşı var köyde tarlaları satıldı 7 milyon tl ye..şimdi o çocuğun karısı bize geldiğinde beş tane çocuk yapıcam her birine 1 milyon tl ayırsam yeter değil mi ivanka demişti...:)) bu kadın bu gazla 10 tanede doğurur 1 tarla satımına bakar iş:) ama ben düşünemiyorum bile..eşim ve ben deli gibi mesai yapıyoruz....adam mesaiden eve girmiyor aldığı para belli....yinede buna şükür Allah sağlık versin çalışmaktan hiç şikayetim yok 9 senedir çalışıyoırum..sadece hakkını alamıyor kimse..zamlar tavan maaşlar taban:s

Son düzenleme:
Bugün çok sıkıldığım için eşim akşam 5 gibi yemek yemek için dışarı çıkardı. Tam yemek yicekken birden bir sancı geldi her yerimi ateş bastı bende telaş oldum eşim bir yandan panik oldu, kilitlendim kaldım lokma ağzımda kaldı yutamadım sonra aniden kalktık ve arabaya zorla yürüdüm bindik direkt hastaneye gidiyorduk ama ne olsun trafik kilitli ve yolda kaza olmuş... Ben bir yandan acı çekiyorum nefes alamıyorum eşim stresli diğer şöförler trafikte birbirine bas bas bağırıyor sonra bizimkide indi aşağı kavga edecek... Ona bakıcam diye bende sinirlendim ve soğukkanlılıkla nefes alıp verdim bir şekilde ağrıyı geçirdim sonra trafik açıldı biz eve döndük. Eve geldiğimizden beri yatıyorum ara ara sancım var ve ne zaman hastaneye gideceğimi bilmiyorum çok canım sıkkın...

kizlar surekli deil ama kasik agrisi dogum belirtisi olabilir mi?

benimki daha tam kanalda da deil ama acaba dedim kasik agrisi belirti mi?

canım benim bebekte kanalda değil. zannımca kanala yerleştiğinde kasıktaki o ağrılarım sancılarım geçecek ve vajina bölgemde başlayacak ağrılar...

Hayırlısı Allahtan yarın babamız gidiyor pazartesi gelecek bakalım bekliyecek mi babasını ?

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... 2-3 gün bile sonra doğumun başladığını duydum seninki niye öyle olmasın?

kızlar 38+3 günlük hamileyim 3 gün önce önce sulu kahverengi bir akıntı sonrasında da çok yoğun bi akıntı geldi sabaha kadar da pıhtı şeklinde devam etti dr aradım sancı yoka normal dedi 3 gündür sancım falan yok sizce doğum yaklasmısmıdır ya artık sabırsızlanıyorum

kızlar merhaba bende siteye uzun zamandır girememiştim, bugün kısmet oldu.37. haftamdayım ve göğüs uçlarım şimdiden çatlamaya ve acımaya başladı. mustela diye bir krem duydum aranızda kullanan varmı ? yada önerdiğiniz krem varmı ? lansinoh ve mustela arasında gidip geliyorum ama sanki mustela daha iyi gibi geliyor karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz? :44:

kızlar bende göğüs uçları için krem falan kullanmayın hastane hemşiremiz sütünüzle silin dedi tabi herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama...

Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik

Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik

Rabbim yar we yardımcın olsun cnm. saatli gidiceğine göre sezeryan olcak heralde. sağlıkla ewlanıdını kucağına alırsın inşAllah :))

aynı canım sabah doguma gitcem ama bi damla uyku yok

Allah seninde yardımcın olsun cnm :) birazdan bi abdest alıp dua okucam sizlerede okurum. kulun kula duası kendisine okumasından daha hayırlıymış diolar. Sağlıkla ewlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşAllah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…