Rabbim yar we yardımcın olsun cnm. saatli gidiceğine göre sezeryan olcak heralde. sağlıkla ewlanıdını kucağına alırsın inşAllah :))
Saliha hayirli dogumlar canim.Rabbim sag salim kavustursun insallah.Yarin belki de ayni anda giricez doguma.sana da buradaki tum kizlara da bol.bol dua edicem insallahaynı canım sabah doguma gitcem ama bi damla uyku yok
daha düne kadar eşime sayıyordum bu gün bi arkadaş doğum yaptı topikten falan diye ben ne zaman yapıcam bakalım falan diyodum oda "siz kasım anneleri topiği diiilmisiniz niye hepiniz ekimde doğurmak istiyosunuz yaaa" diye söyleniyodu...artık dicek bişeyi kalmadı
Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik
çok tesekkür ederim tatlım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısıAllah seninde yardımcın olsun cnm :) birazdan bi abdest alıp dua okucam sizlerede okurum. kulun kula duası kendisine okumasından daha hayırlıymış diolar. Sağlıkla ewlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşAllah :))
Saliha hayirli dogumlar canim.Rabbim sag salim kavustursun insallah.Yarin belki de ayni anda giricez doguma.sana da buradaki tum kizlara da bol.bol dua edicem insallah
Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik
aynı canım sabah doguma gitcem ama bi damla uyku yok
huhu kimse yok mu yafff??
ben her zaman ki gibi burdayım cnm :))))
oh oh :)) benimde bey işte bebeğime yelek örüyorum teyzesi:)
yesin onu teyzesi yaw :))) maşAllah ona :))) güzel günlerde giysin inşAllah ,böle cici cici resimlerinide teyzesine göndersin annesi ilerde :))) kolay gelsin cnm
vallahi kızlar ne ögrendim üniversitede okuyan bi arkadasım var eğer ünide okurken evlenirsen üniversite kredi borcunu devlet siliyormus habertürkün haberi paylaşmışta facesinde milleti erkenden evlendirmek cocuk doğurtmak için ne yapacaklarını şaşırdılar birde şartlar cocuk dogurmaya rahat rahat bakmaya uygun olsa içm yanmaz, ben tek cocugum bir gün bile pişmanlık duymadım, kardeşlikte şans işi cok tanıdıgım var kardeşinden bin pişman lanet eden olmasaydı diyen başına iş açan neler görüyorum cevremde o yüzden kardeş kardeşe %100 destek olacak harika bir bağ olacak diye birşey yok aralarında karakter meselesi, eşim her zaman der (cok mükemmel bir arkadas grubu var) arkadaşlarımdan tekini kardeşime değişmem diye ben tek cocugum cocuguma da kardeş düşünmüyorum gerikafalı bir başbaakan cocuk dogurun dedi diye cocugumun rıskından kesin kıt kanaaat geçinip ona layıkıyla bakamıycaksam ne anlamı var 2 3 4 vs cocuk dogurmanın bitane olsun hakkıyla bakayım ..
Allah yardımcın olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..bizi mutlaka haberdar et ama olur mu
Cok tesekkurler canim.Hepimizi kurtarsin Allahim insallahikinizede hayırlı doğumlar olsun... bebeklerinize sağlıcakla kavuşun.... bizide haberdar edin.... Allahım yar ve yardımcınız olsun....
Günaydın. ..
Succees ve saliha hayırlı dogumlar dilerim. Benim kizce kac kilo oldu acaba sagdan sola soldan sağa donemiyorum.
canım bende artık dönmekte çok zorlanıyorum. acaba bebeğim kaç kilo oldu cumaya kntrolüm var.
ya bide bişey sorucam bebekler son haftalarda fazla kilo almaz diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı.
benim son 2 haftada karnım daha da büyüdü ve ağırlaştı. sizlerde durum nasıl.
Benim de pazartesi kontrolüm var. Çok almasa iyi olur nasıl doğururum 4 kilo üstünü normal doğumla. geçen hafta pazartesi 3400dü.canım bende artık dönmekte çok zorlanıyorum. acaba bebeğim kaç kilo oldu cumaya kntrolüm var.
ya bide bişey sorucam bebekler son haftalarda fazla kilo almaz diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı.
benim son 2 haftada karnım daha da büyüdü ve ağırlaştı. sizlerde durum nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?