2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hamilelik takvimine bakıyordum bebeğimi kucağıma almama 209 gün kaldı 180 gün kaldı...ooo daha çook var diyodum.bir de şimdi bakıyorum :) azıcık bişe kaldı

Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik

Allah yardımcın olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..bizi mutlaka haberdar et ama olur mu

çok tesekkür ederim tatlım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı

Saliha hayirli dogumlar canim.Rabbim sag salim kavustursun insallah.Yarin belki de ayni anda giricez doguma.sana da buradaki tum kizlara da bol.bol dua edicem insallah

sagol canım benim aynı saatlerde aynı duyguları yaşıyor olacagız Allahın izniiyle Rabbim yardım etsin sanada saglıcakla alalım bebişlerimizi kucagımıza

Uyku tutmuyor benii kizlar.Sabah dogum yapicam insallah.ikinci dogumum ama hic farketmiyor ilk veya ikinci.cok heyecanliyim yaaa.6 da nasil kalkacaksam artik

aynı canım sabah doguma gitcem ama bi damla uyku yok

ikinizede hayırlı doğumlar olsun... bebeklerinize sağlıcakla kavuşun.... bizide haberdar edin.... Allahım yar ve yardımcınız olsun....

canım düşüncelerine bir yere kadar hak veriyorum bazen arkadaş kardeşten öte oluyor...ayrıca kaç çocuk yapacağıma da devlet karar veremez...günümüz şartlarında tek çocuk en iyisi...ama ben kendi durumumdan bahsedeyim sana... annemi kanserden 17 yaşımda kaybettim üniversiteyi kazandım okudum öğretmen oldum evlendim ve şimdi hamileyim bu aşamalara kadar ablam hep annem gibi yanımdaydı...babamı da bir buçuk sene önce kaybettim çoklu organ yetmezliğinden sağolsun bütün arkadaşlarım yanımdaydı destek oldular ve tabiki eşimde ama ben acımı benle aynı acıyı yaşayan ablam ve abimle dindirebildim...büyük ablam el gibi davranır halimi hatrımı sormaz alıştım artık ben de değer verene değer veriyorum...küçük ablamsa elinden geleni yapar benim için..ee ne demişler beş parmağın beşi bir değil...

Günaydın. ..
Succees ve saliha hayırlı dogumlar dilerim. Benim kizce kac kilo oldu acaba sagdan sola soldan sağa donemiyorum.

Son düzenleme:
Günaydın. ..
Succees ve saliha hayırlı dogumlar dilerim. Benim kizce kac kilo oldu acaba sagdan sola soldan sağa donemiyorum.

canım bende artık dönmekte çok zorlanıyorum. acaba bebeğim kaç kilo oldu cumaya kntrolüm var.
ya bide bişey sorucam bebekler son haftalarda fazla kilo almaz diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı.
benim son 2 haftada karnım daha da büyüdü ve ağırlaştı. sizlerde durum nasıl.

günaydın çarşamba günü dr gittim 4 kilo dedi bebeğime 10 gün öncesinde 3 kilo 170 gr demdi. bende hala inanamıyorum. bu gün nst ye gireceğim. tekrar kilosunu baktırcam. karın büyümesi ve ağırlaşma normal diyorlar.

Benim de pazartesi kontrolüm var. Çok almasa iyi olur nasıl doğururum 4 kilo üstünü normal doğumla. geçen hafta pazartesi 3400dü.

Bu arada Çok huzursuz kalktım bu sabah. Dün gece mutfakta böcek gördük o kadar sinir oldum anlatamam. 2 yıldır bu evdeyiz, şimdiye kadar 5-6 kez görmüşüzdür. Küçücük bebeğimizi böcekli eve mi getireceğiz diye üzüldüm gece gece. Böcek yemi koyduk her yere. Belim ağrıyor. Dün hamur işi yemiştim midem çok bulanıyor. Moralim yerle bir. KAç gündür iyiydim halbuki.

her käse günaydinn, Melek kurzum cok huzursuz. Dün sabahtan beri cok az uyudu ve karni agriyor. Ne yaptiydam gazi geciremedim, kuzum kabizlik da cekiyor. Dün bende aynisi olmustum hemen gecti kuzucuguma.. Ayy cok üzücü bisi kücücük yavrunun kivranmasini izlemek…Allahim ondan al bana ver diyorum ama iste doganin kanunu yürürülükte. Cay iciriyorum, karnini ovuyorum, yüzüstü yatiriyorumm… Rabbim herkese önce saglik versin insaallahhh.

hafta sonuda taaa nerlerden ziyaretcileri var Melegimin, ama keyfi yok((Dayisi iki gün icin 900 km yol yapti geldi, bir kere iki saniyeligine kucagina alabildi. Insaallah cabuk iyilesir melegim..

günaydın kızlar doguma gidecek arkadaşlar rabbim yar ve yardımcınız olsun saglıkla alın bebekleri kucagınıza inş geronimo cnm takma sende böcegi hamur işini akşam yediysen çok agırlık yapıyo insana benide mahvetti öyle bi kaç kere sonra bende bıraktım yemeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…