2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...

aayyy ne güzel darısı bize :) hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında. kolayca alırsın kucağına inş. haberlerini bekliyoruz.

sana özelden bir kaç link attım gördün mü bilmem. ama bence aynıdır rengi yaa. al beğendiysen onu. hiç uğraşma. Ne kadar ki sanki? doğumdan sonra bebişinle gezerken beğendiğin olursa 1 takım daha alırsın.

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ben gelin nevresim takımı sereceğim doğumdan gelince. ziyarete gelenler kaneviçe işlemeli saten gelin nevresimimi görsünler :)

Benimde var beyaz gelin uyku seti ama onda uyumak uzanmak olum gibi.. yastik basimin altindan kayiyo yorgan desen bi bakmissin yere dusmus

üzülme canım ve pes etme sert tavır koy ortaya bende kızımın adını zeynep koyacam eşimde sağolsun benim kararlarımı önemsiyor. çekindir kendinden tavrını net ortaya koy

valla diyorum canım vicdanın varsa zeynebide koyarsın diyorum 9 aydır ben taşıyorum onu karnımda benim kanımla besleniyo hakkım olmasın mı diyorum bakalım ne yapacak

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...

hadi canım gözün aydın bizi habersiz koyma haa arada haber ver

bu erkekler ne anlıyo anne baba ismini koymakla anlamıyorum yaw tamam mefat ederler dersin adını yaşatmak istiyorum o zaman amenna senden önce ben derim koyalım diye ama maşşallahh anası turp gibi . 2 gündür ayrı yatıyorum sadece gerektigi zaman konuşuyorum anlasın beni ne kadar üzdügünü

canım bende diyorum sen istedigin kadar selma koy ama ben zeynep diyecem özelliklede ailenin yanında diyecemki anlasınlar selma ismini koymak istemedigimi

gel canımda patlaş şu eşimin beynini beni şu halimde üzüyo kız bide diyo ki üzme kendini erken dogum yapacaksın sıkıntıdan diyo allahım kafayı yiyecem sıkıntıya sokan da aglatanda yüzsüz yüzsüz konuşuyo bide valla o nüfus kagıdını geldiginde yırtar parcalar yakarımm artık sus sus patlayacam yaa

Bende nişanı öyle kırmızı falan biliyordum ama öyle de olmayabiliyormuş benim doktora tarif ettiğimde hemen nişAn gelmiş dedi rahim ağzını kapatan tıkaç açıldığını gösteren bir şeymiş yanı nette illa şöyle olur yazılara çok kulak asma diye söylüyorum senin gelen de nişan yani doktorun da söyler zaten.

ölmüş olsalar bile koymam ben 9 aydır bebeğimi taşıyorum bi gün gelip de ilgilenmiş mi ki bide adını koyma hakkını k.v yada k.p verdircm eşimde kusura bakmasın söylemeye bile cesaret edemedi bi ara babam belki koymak ister falan gibi geveledi bi soralım mı iki isim olur falan dedim hayır ben tek isim duha istiyorum dedim ondan sonra hiç konusu açılmadı 4-5 aydır duha hala da aynı ben kızımı ismiyle seviyorum bebişim bile alıştı ismine tepki veriyo

ölüyorum yorgunluktan 3 gündür iş güç bitmedi çamaşır yıka as kurut katla kldır.. kızımın odası savas alanı gıbıydı oyun hamurtarını halıya yapıstırmıs oyuncagının ıcındekı kopuklerı cıkarmıs abur cubur yemıs atmıs yerlere camasırların kırlıyı temızı karıstırmıss orayı duzenle halı silkele derken kendı kendıme ıs cıkardım bide kışlıkları cıkarıyım dedım bazayı düzenledım.. yerlerı sil süpür 3 gundur karnım kaskatı kesıldı.. gece uyuyamadım catı kemıgımın agrısından.. dün akşamda aksi gibi misafırım geldi.. son 1 saatte yemek yetişicek dıye doguma hazırladıgım buzlukdakı yemeklerı pişirdim misafırımde cocukluydu verdıler elıne keklerı vs evın heryerı kek içinde karnımın agrısından yapamıyorum bu saat oldu ve şaka gıbı akşama yıne mısafır var hep eşimin altından cıkıyo bunlarr

isim konusunda aile büyüklerini ismini koyunca diğer taraf üzülüyo. ayrıca konuşurken dikkat etmen gerekiyor. bide büyüğün ismini koyunca o çocuğu daha bir şımartıyorlar. o yüzden gerek yok gibime geliyor.... ama ben hala isim bulamadım eşim kısmen bana bıraktı ama ben kararsız kaldım.... oğlummmmmmm diyeceğim sadece

sende söylesen kavga çıkar hey Allah'ım sabır versin sana, ben burda gıcık oldum verilen sözlerin tutulmaması en sinir olduğum şeydir zaten sende zeynep de evet , sorarlarsa da biz anlaşmıştık başında bana söz vermişti bu güne kadar hep zeynep diye sevdim öyle alıştım sözünü tutmadı bana benim için kızım zeynep dersin göbegini keserlerkende göbek adını zeynep koyarsın nasılsa sana sorcaklar dogumda )) bende öleyim 2 adım var akrabalarım ailem göbek adımı söler nüfusta olanı kullanmazlar olsun

haklısın valla canım ilgi yok alaka yok bide isimlerini koyacakmışız deli oluyorum valla eşim bugün geldi gönlümü almaya calıştı galiba zeynebide koyacak içim birazda olsa rahatladı valla

canım bide şu var ben kızıma falan kızmak istedigimde k.v lidenin yanında nasıl SELMA YAPMA diye bagracam o kadın valla kendine alınır gelin bana laf sokuyo diyee amann bide onunlamı ugraşacam bennoğulcan koy ismini canımzaten oglumm diye seviyomuşsun

canım okulda falan zorluk cektin mi isim konusunda hani genelde nüfustaki neyse öyle cagırıyolar okulda eger bi farklılık olmadı diyosan içim çok rahatayacak. ama eşim bugün biraz ılımlı yanaştı koyacak galiba o da üzülmüş anlaşılan benim üzülmeme bugün işten bi kaç saat izin almış eve geldi bi ilgi bi alaka görseniz çünkü nikiyy ilk defa yatagını ayırdı ilk defa bu kadar uzun küs kaldı onunla ohh iyi oldu üzmesin bidaha karısını falann

çok iyi olmuş canım yok ben ufakken zorluk çekmedm çünkü annem öğretmişti bana bide ayırt ediyordum o adımı söyleyen insanlar belli bende öbürünü söyleyen belli atıyorum A diyen B derse noluyo oluyorum onun dışında bir sıkıntısını görmedim, büyüyünce yaşadığım en belirgin problem telefonlar, ev telefonunu acıyorsun alo kimsiniz dediği zaman biri acaba o adımımı biliyor öbürünümü diye düşünüp hangisini söylesem diye tereddütte kalıyordum o cok kötü ;D ama öyle cokta önemsencek br sıkıntı yaşamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…