kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...
hiç sancımda yok yani...
Iste cevremde kumas satan yer dahi yok.minibusle gitmem lazim kendime guvenemiyorm.. yururken asagi tarafa biseyler batiyo, cabuk yoruluyorum vs., uzak yani merkez buraya.. kumasindan dolayi degilde ben renginden yana tereddutluyum, acaba nette gorundugu gibimidir rengi....
Eki Görüntüle 847642 Eki Görüntüle 847643 canim bunlar iste
hmmm ben bebişe alcaksın sandm :) bence ilki daha güzel. 50tl çok iyiymiş. Rengi aynıdır tabii. Al derim ama sen bilirsin.
Bencede yaa ne kaybederimki 50 tl sonucta : )
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Ben gelin nevresim takımı sereceğim doğumdan gelince. ziyarete gelenler kaneviçe işlemeli saten gelin nevresimimi görsünler :)
üzülme canım ve pes etme sert tavır koy ortaya bende kızımın adını zeynep koyacam eşimde sağolsun benim kararlarımı önemsiyor. çekindir kendinden tavrını net ortaya koy
kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...
hiç sancımda yok yani...
Canım anlattıkların bana hiç yabancı gelmiyor aynısını bende yaşıyorum bende eşimle anlaşmıyorum isim konusunda iki isim olsun birini ben koyayım dedim diğerimi de sen koy dedim eşim babasının adını istiyor yok neymiş tek isim o da babasının adı olacakmış ben çok direttim hatta ben kb ismi bile istemiyordum ona bile razı pldum kv ve kb nın ilgisizliklerini söyledim hep biraz işe yaradı aslında bir de sem böyle yaparsan ben de 2. Yi doğurmam dedim orda biraz düşündü aslında kv demde daha bi ilgili olmaya başladı o kadar lâfdan sonra sen kendini hiç üzme sonuna kadar diren
cnm eşinin sözünden dönmesi gerçekten sinir bozucu bi durum..tabi sen uzlaşmaya çalışırken i,nat etmesi de ayrı..zeynep selma çok ta güzel olurmuş..ama sanırım ailesinden böyle bir baskı var selma olması konusunda..ne oluyo ki anne babaların ismini verince sanki..
inşallah uzlaşırsınız ve zeynep te yazılır nufusa..olmaz sa sen zeynep dersin kızın iki isimle büyür..
bu arada benim de hem annemin hem kayınvaldemin adı selma..ama hiçç düşünmedik koymayı..ne gerek varki ikisi de hayattazaten..bide annemin ismiyle kızıma hitapedemem herhalde..
sana kesinlikle katılıyorum. bizimde öyle ne arama sorma ne gelme gitme var. Allahtan bizde isim sıkıntısı yok. Ama senin yerinde olsam kendi istediğim konusunda ısrarcı olurdum. sen gerekeni yapmışsın zaten zeynep selma diyerek. Ben şahsen onu bile yapmazdım. ne demekmiş yaa. senin evladın sen karar verirsin. hem eşinde kız olursa sen koy demiş başından. ay çok sinir oldum. nerdesin kız geliyorumboşver sen ısrarcı ol. zeynep selam uymadıysa zeynep tek olsun o halde de. eşinde anlayışsız davranıyo yani.
senin evladın sen karar ver. ben taşıdım onu, ben büyütcem de. çok ısrar ederse zeynep selam olarak koyun.
canım senin nişan ne renkti?
hadi inşallah kızlar... hiç sancım yok şuan.
eşim netten okumuş benimki yalancı nişanmışkahverengi sümüksüydü benimki, gerçek nişan parlak kırmızı olurmuş öyle dedi...
bende kararsızlıkta kaldım tabiki...
yarın zaten kontrolüm vardı sabah erken giderim böylece...
bu gün evi derleyip toplama, mutfak alışverişi, epilasyon ve son hazırlıklara biraz daha yoğunlaşıcam...
her türlü sıkıntıdan Rabbime sığınırım, rahatım şimdilik,inşallah herşey yolunda gider....
kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
hiç sancımda yok yani...
kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
hiç sancımda yok yani...
canım o kadar ılımlı olmaya calışıyorum ki sırıf ne o üzülsün ne ben üzüleyim diye ama öyle bi damarıma basıyo ki inadıma inadıma etmedigi söz kalmıyo bazen diyorum insanlar böyle cinnet geciriyomuş diye eşimin böyle bi huyu var insanın damarına basmak gibi. ailesi ayrı bi dert zaten bi ara babasıyla konuşurken diyoki bakın ha ben gider kafama göre koyarım ismini falan gibi laf etmişti ama ben işi şakaya vurarakdan alttan almıştım. çok bunaldım kızlr artık karışmayacam ne koyarsa koysun ama sırıf onlara inat onların yanında kızıma zeynep diyecem eger niye zeynep diyosun derlersede ben oglunuza selma koy demedim diyecem
ölmüş olsalar bile koymam ben 9 aydır bebeğimi taşıyorum bi gün gelip de ilgilenmiş mi ki bide adını koyma hakkını k.v yada k.p verdircm eşimde kusura bakmasın söylemeye bile cesaret edemedi bi ara babam belki koymak ister falan gibi geveledi bi soralım mı iki isim olur falan dedim hayır ben tek isim duha istiyorum dedim ondan sonra hiç konusu açılmadı 4-5 aydır duha hala da aynı ben kızımı ismiyle seviyorum bebişim bile alıştı ismine tepki veriyo
isim konusunda aile büyüklerini ismini koyunca diğer taraf üzülüyo. ayrıca konuşurken dikkat etmen gerekiyor. bide büyüğün ismini koyunca o çocuğu daha bir şımartıyorlar. o yüzden gerek yok gibime geliyor.... ama ben hala isim bulamadım eşim kısmen bana bıraktı ama ben kararsız kaldım....oğlummmmmmm diyeceğim sadece
sende söylesen kavga çıkar hey Allah'ım sabır versin sana, ben burda gıcık oldum verilen sözlerin tutulmaması en sinir olduğum şeydir zaten sende zeynep de evet , sorarlarsa da biz anlaşmıştık başında bana söz vermişti bu güne kadar hep zeynep diye sevdim öyle alıştım sözünü tutmadı bana benim için kızım zeynep dersin göbegini keserlerkende göbek adını zeynep koyarsın nasılsa sana sorcaklar dogumda)) bende öleyim 2 adım var akrabalarım ailem göbek adımı söler nüfusta olanı kullanmazlar olsun
haklısın valla canım ilgi yok alaka yok bide isimlerini koyacakmışız deli oluyorum valla eşim bugün geldi gönlümü almaya calıştı galiba zeynebide koyacak içim birazda olsa rahatladı valla
canım bide şu var ben kızıma falan kızmak istedigimde k.v lidenin yanında nasıl SELMA YAPMA diye bagracam o kadın valla kendine alınır gelin bana laf sokuyo diyee amann bide onunlamı ugraşacam bennoğulcan koy ismini canımzaten oglumm diye seviyomuşsun
canım okulda falan zorluk cektin mi isim konusunda hani genelde nüfustaki neyse öyle cagırıyolar okulda eger bi farklılık olmadı diyosan içim çok rahatayacak. ama eşim bugün biraz ılımlı yanaştı koyacak galiba o da üzülmüş anlaşılan benim üzülmeme bugün işten bi kaç saat izin almış eve geldi bi ilgi bi alaka görsenizçünkü nikiyy ilk defa yatagını ayırdı ilk defa bu kadar uzun küs kaldı onunla ohh iyi oldu üzmesin bidaha karısını falann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?