2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bende epidural istiyordum başından beri ve sizleri duydukça ne kadar iyi bir karar verdiğimi anlıyorum. inş. herşey yolunda gider ve normal epidural ile doğum yaparım. en güzeli su canım iyi yapıyorsun bol su içmekle. humana ve rezene yi ende duydum. maaşallah güzel anne ne iyi bakıyorsun oğluşuna. Rabbim hayırlı evlat etsin. öpüyorum ikinizi de.

Kızlar bugün sabahtan beri sol göğsümde bıçak gibi keskin bi ağrı var ne ola ki çok canımı yakıyo. Eşime söylüyorüm pis pis gülüyo süt doluyodur diye;-)

canım benimde oluyor süt kanallarından diye tahmin etttim bende. zaten göğüslerime bi haller oldu değiştiler :)
ben ben gibi değilim artıkın :)

aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. bende normal istiyorum ve doktorum epidurali öneririm kesinlikle dedi. bende zaten başından beri öyle istiyordum. epidural normal yapan tüm arkadaşlar çok rahat etttiklerini ve önerdiklerini söylüyorlar bende kararlıyım. inş. kurban olduğum dua ediyorum bir sıkıntı olmaz da öyle yaparım diye.

Umarim iyisinizdir guzel anneler.. bugun pazar ama esim calisiyo kac gundur gec geliyo yogunluktan.. yanimda olmasini istiyorum hamilelikten mi bilmiyorm ama cok duygusalim bu konuda.. hep yanimda ol diyorum. ozluyorum.. onuda uzuyorum, elimde degil diyo.. sik sik ariyo ama napim iste uuufffff...

adaşım selam. ben iyiyim oğlumu bekliyorum halaa.. :) nevresim beğenemediysen güzel bi kumaş al diktir. yada dediğin gibi eminönüne gitcen yapcak bişey yok. ama nette de çok fazla model var. ence nette gördüğün de olabilir. yanlız nette dokunamadığın için kalitesi nasıl acaba? nasıl anlayacaksın. Bende bilemedim. Biz kumaş aldık kv. de dikti.

kızlar günaydın.

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...

Hadi bakalim az kaldi doguma.. Rabbim bi avazda kurtarsin canim... hayirli haberlerini bekliyoruz

Iste cevremde kumas satan yer dahi yok.minibusle gitmem lazim kendime guvenemiyorm.. yururken asagi tarafa biseyler batiyo, cabuk yoruluyorum vs., uzak yani merkez buraya.. kumasindan dolayi degilde ben renginden yana tereddutluyum, acaba nette gorundugu gibimidir rengi....

:
bu bebelerin bazılarının da gelmeye niyeti yok sanırım
cnm sen bu hafta doğurursun bence..hadi hayırlı haberler inşallah..kontrole ne zaman gidicen..bakalım dr ne diyecek

Vallahi öyle cuma günü kontrolde bşr şey yoktu daha aşağıya inmemişti yarın nst için gidicem zaten beyfendi cumaya kadar doğdu doğdu yoksa cuma kara verilecek ona görebakalım yatırır doktor bu arda nişan gelmesinin ğstünden 3 gün geçti bugunu de hayırlısıyla atlatmak istiyorum pazartesinden sonra gelsin artık.

aaayy canım yaaa. çok geçmiş olsun. ama değeri çok yüksek değil Allahtan. Allah beterlerinden korusun. Bir daha yaşatmasın inş. sağlıkla büyürler hepsi. Allah yardımcın olsun. Eve gelince de güneş banyosu yaptır bence bol bol.
öpüyorum fidomm seni de oğlunuda.

Hadi bakalim az kaldi doguma.. Rabbim bi avazda kurtarsin canim... hayirli haberlerini bekliyoruz

ne güzel bebeğine kavuşmana çok az kalmış.. kolaylıkla güzel bir doğum yaparsın inşallah:)

hadi hayırlısı inşallah canım 2, 3 gün içinde doğum olabilir. bu arada sen kendini ve evini hazırla. küçük egzersizler yap ki bebek kolay doğsun. Allah kolaylıklar versin.

Yaaa, benden önce doğuracaksın desene. İnşallah çok kolay bir doğumun olur sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.
Evi topla duş al bence, 2 günü geçmezmiş sanırım nişan sonrası.

hadi inşallah kızlar... hiç sancım yok şuan.
eşim netten okumuş benimki yalancı nişanmış kahverengi sümüksüydü benimki, gerçek nişan parlak kırmızı olurmuş öyle dedi...
bende kararsızlıkta kaldım tabiki...
yarın zaten kontrolüm vardı sabah erken giderim böylece...
bu gün evi derleyip toplama, mutfak alışverişi, epilasyon ve son hazırlıklara biraz daha yoğunlaşıcam...
her türlü sıkıntıdan Rabbime sığınırım, rahatım şimdilik,inşallah herşey yolunda gider....

canım senin nişan ne renkti?

sana kesinlikle katılıyorum. bizimde öyle ne arama sorma ne gelme gitme var. Allahtan bizde isim sıkıntısı yok. Ama senin yerinde olsam kendi istediğim konusunda ısrarcı olurdum. sen gerekeni yapmışsın zaten zeynep selma diyerek. Ben şahsen onu bile yapmazdım. ne demekmiş yaa. senin evladın sen karar verirsin. hem eşinde kız olursa sen koy demiş başından. ay çok sinir oldum. nerdesin kız geliyorum boşver sen ısrarcı ol. zeynep selam uymadıysa zeynep tek olsun o halde de. eşinde anlayışsız davranıyo yani.
senin evladın sen karar ver. ben taşıdım onu, ben büyütcem de. çok ısrar ederse zeynep selam olarak koyun.

Canim bak bu modeller hosuma gidenler.. ama reng gorundugu gibimidir acaba.. fiyati uygun 50 tl.. cok fazlada harcayamam cok masraf ettik cunku..

nişanım geldi bu sabah

siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...

hiç sancımda yok yani...[/QUOTE]

Canim benimde sali nisanim geldi dun de belimde agri vardi ama gayet iyiyim hadi hayirlisi bakalım

canım cümlesi cümlesine sana katılıyorum. ekleyecek bir şey yok. Olaylara at gözlüğü ile bakmak yerine biraz mantık dahilinde konuşmak gerek. Kurban olduğum yarabbimmm tabii ki bebişlerimizin rıskını verir ama dediğin gibi yarı aç yarı tok sokaklarda ellerinde ekmek tek maaşla geçinme derdi borçlar vs. olduktan sonra ne anlamı var? sen o çocuğa iyi bir gelecek iyi imkanlar sunmazsan gelecek genç nesilden ne bekleyeceksin. hepsi hırsız arsız mı olsun? görüyoruz işte imkansızlıklar içinde büyüyenlerden çıkıyor hep kötü niyetli insanlar. hırsızlar dolandırıcılar. Allah esirgesin. körü körüne çocuk mu yapılır. yapmakta bişey yok zaten herkes biliyor nasıl yapıldığını. doğru yetiştirmek önemli olan. Saçma cümlelerle kendimizi kandırmayalım. gerçeklerle yüzleşelim lütfen artık. Herşey ortada. Gün geçtikçe geçinmek daha da zorlaşıyor. Aklımızı başımıza alalım. şu uykudan bi uyansınlar derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…