kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...
hiç sancımda yok yani...
Kızlar merhaba. Günlerdir aklımdasınız ama giremedim nete. 29 Ekim sabah saat tam 9'u 5 geçe girdim doğuma. 9:16'da Toprak dünyaya geldi. Sırtımda ciddi bir skolyoz olmasına rağmen çok kolay bir şekilde epiduralim takıldı.Daha önce genel anesteziyle doğum yapmıştım.Ama epidural ile doğum sonrası kesinlikle çok daha iyiymiş. Toprak 37+5 günlük 3420 gr doğdu boyunu ölçmediler ama 50 cm'den uzun dediler. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum.Şimdi tek sorunumuz gaz sıkıntıları. Sezeryan sonrası sütüm hemen gelsin diye dayandım malt içecekleri ve bozaya onlar da acayip gaz yaptı bana da Toprak'a da. Şimdi Humana, Rezene, kayısı ve dut hoşafları ile bol su tüketiyorum. Toprak uyurken ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Kimler doğum yaptı son günlerde bakamadım. İnşallah hepiniz ve tüm bebişler iyidir.
Kızlar bugün sabahtan beri sol göğsümde bıçak gibi keskin bi ağrı var ne ola ki çok canımı yakıyo. Eşime söylüyorüm pis pis gülüyo süt doluyodur diye;-)
Kizlar bisi sorcam benim karnim dün aksamdan beri baya kücüldü sanki bu normal mi
Kızlarrr merhaba herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım daha.
2 gün önce doktora gittim 36. haftada ne yapacagımızı konusalım demişti. ben normal istiyordum bi sıkıntın yok dedi normal için ve EPİDURAL normal dogumu önerdi.
şimdi yardıma ihtiyacım var karar vermek için riskliymiş falanmış diyorlar ama işime geldi dogrusu çünkü çok korkuyorum. aranızda epidural normal dogum olan var mı acaba??????????* bana bilgi verin
Kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir.. dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun dileklerimi iletiyorum. Feysten takipteyim. Telden zor oluyo kk girmek.. ben nevresim takimi almk istiyormda cevremdeki dukkanlara baktim begenemedim bi turlu.. kirmizi siyah gri tonlarinda karisik bi model istiyorum.eminonunde vardir eminim ama orayada cesaret edemiyorum. Netten baktkm begendigim model var ama renk gorundugu gibimidir? Nevresim takimini netten alan var mi aranizda? Varsa hangi site?:26:
kızlar günaydın.
nişanım geldi bu sabah
siz yorumları yazadurun ne zaman doğar neyapim falan... ben evi toplayıp, kahvaltı hazırlayıp gelip okuycam kısmetse...
hiç sancımda yok yani...
adaşım selam. ben iyiyim oğlumu bekliyorum halaa.. :) nevresim beğenemediysen güzel bi kumaş al diktir. yada dediğin gibi eminönüne gitcen yapcak bişey yok. ama nette de çok fazla model var. ence nette gördüğün de olabilir. yanlız nette dokunamadığın için kalitesi nasıl acaba? nasıl anlayacaksın. Bende bilemedim. Biz kumaş aldık kv. de dikti.
:
bu bebelerin bazılarının da gelmeye niyeti yok sanırım
cnm sen bu hafta doğurursun bence..hadi hayırlı haberler inşallah..kontrole ne zaman gidicen..bakalım dr ne diyecek
kızlar bız gene hastanedeyız.sarılık degerı 14cıktı.hastanede yatıs yaptık.yavrumu ne hale getırdıler.gunlerdır torpugundankan alıyolar.ayakları mosmor.gozunu baglayıp makınanın ıcıne koydular.agla agla.rabbım hepımızın cocuklarına saglık versn
Hadi bakalim az kaldi doguma.. Rabbim bi avazda kurtarsin canim... hayirli haberlerini bekliyoruz
ne güzel bebeğine kavuşmana çok az kalmış.. kolaylıkla güzel bir doğum yaparsın inşallah:)
hadi hayırlısı inşallah canım 2, 3 gün içinde doğum olabilir. bu arada sen kendini ve evini hazırla. küçük egzersizler yap ki bebek kolay doğsun. Allah kolaylıklar versin.
oh oh hadi gözün aydın cnm
nişan geldiyse doğum yakın..sen her an hazırlıklı ol..hatta bence yarın druna kontrole git bakalım vaziyet neymiş..nişandan kısa zaman sonra başlar doğum diye okumuştum..gerçi suyun gelmedikçe sorun yok..ama çok yorma kendini şimdilik..
Yaaa, benden önce doğuracaksın desene. İnşallah çok kolay bir doğumun olur sağlıkla bebeğini alırsın kucağına.
Evi topla duş al bence, 2 günü geçmezmiş sanırım nişan sonrası.
Vallahi öyle cuma günü kontrolde bşr şey yoktu daha aşağıya inmemişti yarın nst için gidicem zaten beyfendi cumaya kadar doğdu doğdu yoksa cuma kara verilecek ona görebakalım yatırır doktor bu arda nişan gelmesinin ğstünden 3 gün geçti bugunu de hayırlısıyla atlatmak istiyorum pazartesinden sonra gelsin artık.
slm kızlar
eşimle iki gündür tartışmalıyız kızımıza koyacagımız isimden dolayı ben en baştan beri hep ama hep zeynep istedim o da bunu biliyodu ve bebegimizin cinsiyeti belli olmadan önce dediki kız olursa sen erkek olursa ben koyayım dedi bende kabul ettim ve kızımız olacak hak benim hakkımdı neyse bu zaman gectikce başladı annemin adı olacak demeye benim şarteller attı neden dönüyosun lafından diye neyse ben yine orta yol bumak için dedimki zeynep selma olsun o zaman sen annenin adını de bende benim itedigimi deyim dedim bana ne dese begenirsiniz yok zeynep selma olmuyo selmanur olacak sadece. piskolojimi alt üst etti bide bana diyoki daha yeni aglıyodum sinirimden dur diyo üzüp durma kendini erken dogum yapacaksın diyo sanki çok düşünüyo beni
ve kızlar annesi bi kere bile aramıyo nasılsın diye nasıl gidiyo kızım hamileligin halın keyfin iyimi diye bi kere düşünüp aramdılar beni ramazan bayramında eşimin burdaki amcası köye gitti amcası beni aradı kızım annengilden gelecek bişeyin varsa söylede getirim diye ama kayınvalidem demedi bile kızım istedigin bişey varsa amcanızdan gönderim mi diye sormadı benim evimin küçük oldugunu biliyodu ben gelinligimi onlara bırakmıştım göndere göndere onu göndermiş. aynısını kurban bayramındada yaptı sormadı ne istegin var diye ogullarını sürekli arıyolar ama beni tennezzül edip aramıyolar gelin görünki eşimde şimdi diyoki annemin ismi olacak neden ben üzgünken onları mutlu edeyim nedennn
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM UZUN OLDU BİLİYORUM AMA ÇOK DOLDUM ÇOOOKKK
adaşım selam. ben iyiyim oğlumu bekliyorum halaa.. :) nevresim beğenemediysen güzel bi kumaş al diktir. yada dediğin gibi eminönüne gitcen yapcak bişey yok. ama nette de çok fazla model var. ence nette gördüğün de olabilir. yanlız nette dokunamadığın için kalitesi nasıl acaba? nasıl anlayacaksın. Bende bilemedim. Biz kumaş aldık kv. de dikti.
canım iyi hoş söylemişsin de ben bunlara saygısızlık etmeden çok katılamadığımı üzülerek söylemek isterim, Allah insana akıl vermiş 800 lira asgari ücretle 10 çocuğun rıskı nasıl karşılanır sırf Allah rıskını verir zihniyetiyle nasıl 3 5 cocuk yapılır bunu benim mantığım malesef kabul edemez, Allah verir diye doğur anam dopur sonra yarı aç yarı tok sokaklarda sefil çocuklar, o cocuğu yapıyorsan -abartmadan tabi- ama gerektiği gibi imkanlarını sağlamak zorundasın, o çocuk dünyaya geldiğine pişman olmamalı yani, tabi bir noktaya kadar Allah onun rıskını verir, verir de biraz imkanları göz önünde tutmak herşeyi de Allah'a bağlayıp şartları göz ardı etmek olmaz diye düşünüyorum ben nacizane kabul edersiniz etmezsiniz ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?