- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Oooffff cildiricam artik... ah su aklimdan gecenleri sesli soyleyebilsem keske, keske keske. Esimin teyzesi gelmis 40 yasinda 7 aydir evli.. severim kendisini, esimin tarafida beni severler anlatrlar hep saolsunlar.. bugun giderken bize bi ugradida hoscakal demeye, karnimi fal oksadi gr gibisinden, gerci ona uyuz olurum ama 2 haftada bi buraya geliyo gorusemiyoruz ustelik bebek istemesine ragmen olmuyo diye bisey diyemem haliyle.. ama esimin ananesinin taaaa 100 mt oteden karnini op karnini op demesi beni cildirtiyo.... ananede her gordugunde karnimi oper. yaa ben karnimi oksamalarina dayanamiyorm bide opuyolar... yeter ya. Istemiyorum ben bu kadar ilgi.. dogum yaptiktan sonra ben bebegimle basbasa kalmk isticem ama dogmadan boyleyse dogduktan sonra nolcak Allahim bilir artik.. dogduktan sonra napabilirim bana fikir verin.bu arada KARNIMI OKSAMALARINI VE OPMELERINI PROTESTO EDIYORUM
Oooffff cildiricam artik... ah su aklimdan gecenleri sesli soyleyebilsem keske, keske keske. Esimin teyzesi gelmis 40 yasinda 7 aydir evli.. severim kendisini, esimin tarafida beni severler anlatrlar hep saolsunlar.. bugun giderken bize bi ugradida hoscakal demeye, karnimi fal oksadi gr gibisinden, gerci ona uyuz olurum ama 2 haftada bi buraya geliyo gorusemiyoruz ustelik bebek istemesine ragmen olmuyo diye bisey diyemem haliyle.. ama esimin ananesinin taaaa 100 mt oteden karnini op karnini op demesi beni cildirtiyo.... ananede her gordugunde karnimi oper. yaa ben karnimi oksamalarina dayanamiyorm bide opuyolar... yeter ya. Istemiyorum ben bu kadar ilgi.. dogum yaptiktan sonra ben bebegimle basbasa kalmk isticem ama dogmadan boyleyse dogduktan sonra nolcak Allahim bilir artik.. dogduktan sonra napabilirim bana fikir verin.bu arada KARNIMI OKSAMALARINI VE OPMELERINI PROTESTO EDIYORUM
haklısın valla canım ilgi yok alaka yok bide isimlerini koyacakmışız deli oluyorum valla eşim bugün geldi gönlümü almaya calıştı galiba zeynebide koyacak içim birazda olsa rahatladı valla
canım bide şu var ben kızıma falan kızmak istedigimde k.v lidenin yanında nasıl SELMA YAPMA diye bagracam o kadın valla kendine alınır gelin bana laf sokuyo diyee amann bide onunlamı ugraşacam bennoğulcan koy ismini canımzaten oglumm diye seviyomuşsun
canım okulda falan zorluk cektin mi isim konusunda hani genelde nüfustaki neyse öyle cagırıyolar okulda eger bi farklılık olmadı diyosan içim çok rahatayacak. ama eşim bugün biraz ılımlı yanaştı koyacak galiba o da üzülmüş anlaşılan benim üzülmeme bugün işten bi kaç saat izin almış eve geldi bi ilgi bi alaka görsenizçünkü nikiyy ilk defa yatagını ayırdı ilk defa bu kadar uzun küs kaldı onunla ohh iyi oldu üzmesin bidaha karısını falann
gizliöznem sana sonuna kadar destek veriyorum...ne o öyle sevmeler okşamalr öpmeler...gıcık oluyorum bende....benimde çocuğumu sevecekler hırpalayacaklar..herkes doğsunda sevelim diyor...inşallah çocuğum sadece anasına babasına sevdirri kendini..ya ben gerçekten çocukların biraz serbest bırakılmasından yanayım..yazık ya..belki istemiyor sevdirmek deli gibi ağlıyor çocuk...ağlatmaktan zevk alıyolar falan.....şimdiden aklıma geldikçe bileniyorum bu konuda...zaten kucağa alıştırmıcam...ben çalışacağım ya erkenden( bana alışmıyorsa kimsenin kucağına alışmasın..ben ona iş harici zamanlarda sevgimi ilgimi veririm....kv.. evine beşik alacakmış onlarda kalırsak çocukta orda kalacakmış..bende çocuğu belli bi yaşa kadr kimsede bırakmak istemiyorum...annem bile benim evimde bakacak..alt kata indirmesine asla müsade etmem. evini barkını bilsin çocuk. anlıycağın sinirden verem olacağım günler beni bekliyor....az çok kimin kaç gram aklı var ve neler yapmaya kadir tahmin ediyorum dahada kızıyorum yaşadığım onca şeyden sonra çocuğuma özürlü, yaratığa benziyor, rüyamızda kalu kopuk gördük diyenleride görünce domuz görmüş gibi oluyorum..ama tepeme çökecekler doğumdan sonra karaktersiz gerizekalılar
Aynen canim aynen... kp merakli cok. Beni gorunce uzaktan kosucak bana,yikicam faln diye fantaziler kuruyor. Kv cocuklarini yikiyodu diyo. E sen soyluyosun cocuklari. Orda diyemiyorum babasida yikar benim oglumu.dedesi yikamismi esimi faln... kaliyorum oyle isteyaa bide kv sarisin bebekleri sevmezmis.. konusu acilinca iiyyyy diye bi tepki veriyo ona deli oluyorum.tiksiniyomus guya.. ben ailem sarisin, insan bi dusunur alinir kirilir diye. Sabir yaaa sabir..
canım o zaman bilinen markaların özdilek taç gibi kendi sitelerinden sipariş et sıkıntı çıkmaz o zamanIste cevremde kumas satan yer dahi yok.minibusle gitmem lazim kendime guvenemiyorm.. yururken asagi tarafa biseyler batiyo, cabuk yoruluyorum vs., uzak yani merkez buraya.. kumasindan dolayi degilde ben renginden yana tereddutluyum, acaba nette gorundugu gibimidir rengi....
canım o zaman bilinen markaların özdilek taç gibi kendi sitelerinden sipariş et sıkıntı çıkmaz o zaman
Allah Allah kendisi kara kuru bişeydirde o yüzden sevmiyordur..kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...canım daha bebeklerimiz doğmadan yaptıkları yorumlara bak..valla uyuz oluyorum ya. 5 yaşında çocuk sanki bunlar..ipe sapa gelmeyen sırf konuşmak olsun diye konuşmalar bunlar...içim kalkıyor benimde...bu arada görümcem 5-6 hastaneyi aramış özelde doğum yapmam iiçin..diyoki para sorunda şikayet edelim hastaneyi diyo..gidip konuşalım ucuza doğum yaptırsınlar diyor. hala anlamıyorki asıl problem onun benim yanımda kalması...söylüyorum söylüyorum yzsüzlüğe vuruyor.....çok hayalleri vardı hava atacaklardı özel hastane diye:)) hevesleri kursaklarında kaldı ohhh ohhhh :)) hergün 3 kere arıyor karar verdin mi diye..işyerinden 3 gün izin alcakmış benim yanımda kalmak için....hepsi yeğen sevgisindenmiş...acaba özürlü mü diye sorarken ne sevgisi vardı....oda anne olacak, beddua etmemek için zor tutuyorum ama yinede bende görmediği aklından geçirdiği kötü şeyşleri inşallah kendiside yaşar. bin kat üzülür benden.
bize sormadan yıkma besleme uyutma hayalleri kuruyorlar..nerde duracaklarını bilmiyorlar..şu lohusa psikolojisiyle bi ters yüz edicem onları ama bekliyorum şimdilik..valla kötü şeyler olucak canım...h,iç iyi görümüyorum.
Allah Allah kendisi kara kuru bişeydirde o yüzden sevmiyordur..kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...canım daha bebeklerimiz doğmadan yaptıkları yorumlara bak..valla uyuz oluyorum ya. 5 yaşında çocuk sanki bunlar..ipe sapa gelmeyen sırf konuşmak olsun diye konuşmalar bunlar...içim kalkıyor benimde...bu arada görümcem 5-6 hastaneyi aramış özelde doğum yapmam iiçin..diyoki para sorunda şikayet edelim hastaneyi diyo..gidip konuşalım ucuza doğum yaptırsınlar diyor. hala anlamıyorki asıl problem onun benim yanımda kalması...söylüyorum söylüyorum yzsüzlüğe vuruyor.....çok hayalleri vardı hava atacaklardı özel hastane diye:)) hevesleri kursaklarında kaldı ohhh ohhhh :)) hergün 3 kere arıyor karar verdin mi diye..işyerinden 3 gün izin alcakmış benim yanımda kalmak için....hepsi yeğen sevgisindenmiş...acaba özürlü mü diye sorarken ne sevgisi vardı....oda anne olacak, beddua etmemek için zor tutuyorum ama yinede bende görmediği aklından geçirdiği kötü şeyşleri inşallah kendiside yaşar. bin kat üzülür benden.
bize sormadan yıkma besleme uyutma hayalleri kuruyorlar..nerde duracaklarını bilmiyorlar..şu lohusa psikolojisiyle bi ters yüz edicem onları ama bekliyorum şimdilik..valla kötü şeyler olucak canım...h,iç iyi görümüyorum.
Benimde var beyaz gelin uyku seti ama onda uyumak uzanmak olum gibi.. yastik basimin altindan kayiyo yorgan desen bi bakmissin yere dusmus
valla diyorum canım vicdanın varsa zeynebide koyarsın diyorum 9 aydır ben taşıyorum onu karnımda benim kanımla besleniyo hakkım olmasın mı diyorum bakalım ne yapacak
hadi canım gözün aydın bizi habersiz koyma haa arada haber ver
bu erkekler ne anlıyo anne baba ismini koymakla anlamıyorum yaw tamam mefat ederler dersin adını yaşatmak istiyorum o zaman amenna senden önce ben derim koyalım diye ama maşşallahh anası turp gibi . 2 gündür ayrı yatıyorum sadece gerektigi zaman konuşuyorum anlasın beni ne kadar üzdügünü
canım bende diyorum sen istedigin kadar selma koy ama ben zeynep diyecem özelliklede ailenin yanında diyecemki anlasınlar selma ismini koymak istemedigimi
gel canımda patlaş şu eşimin beyninibeni şu halimde üzüyo kız bide diyo ki üzme kendini erken dogum yapacaksın sıkıntıdan diyo allahım kafayı yiyecem sıkıntıya sokan da aglatanda yüzsüz yüzsüz konuşuyo bide valla o nüfus kagıdını geldiginde yırtar parcalar yakarımm artık sus sus patlayacam yaa
ölüyorum yorgunluktan3 gündür iş güç bitmedi çamaşır yıka as kurut katla kldır.. kızımın odası savas alanı gıbıydı oyun hamurtarını halıya yapıstırmıs oyuncagının ıcındekı kopuklerı cıkarmıs abur cubur yemıs atmıs yerlere camasırların kırlıyı temızı karıstırmıss orayı duzenle halı silkele derken kendı kendıme ıs cıkardım bide kışlıkları cıkarıyım dedım bazayı düzenledım.. yerlerı sil süpür 3 gundur karnım kaskatı kesıldı.. gece uyuyamadım catı kemıgımın agrısından.. dün akşamda aksi gibi misafırım geldi.. son 1 saatte yemek yetişicek dıye doguma hazırladıgım buzlukdakı yemeklerı pişirdim misafırımde cocukluydu verdıler elıne keklerı vs evın heryerı kek içinde karnımın agrısından yapamıyorum bu saat oldu ve şaka gıbı akşama yıne mısafır var hep eşimin altından cıkıyo bunlarr
Teşekkürler canım. İsim benim de içime sindi.
Canım iki saatte bir pompa ile sağmaya çalış bazı kişilerde 1 meme daha geç gelebiliyor bence bırakma canım. Acıktığında önce o memeyi ver bence. Sonuçta aç oluyor, mecbur emecek. Az da olsa o memeden süt geliyorsa durmak yok yola devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?