2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Oooffff cildiricam artik... ah su aklimdan gecenleri sesli soyleyebilsem keske, keske keske. Esimin teyzesi gelmis 40 yasinda 7 aydir evli.. severim kendisini, esimin tarafida beni severler anlatrlar hep saolsunlar.. bugun giderken bize bi ugradida hoscakal demeye, karnimi fal oksadi gr gibisinden, gerci ona uyuz olurum ama 2 haftada bi buraya geliyo gorusemiyoruz ustelik bebek istemesine ragmen olmuyo diye bisey diyemem haliyle.. ama esimin ananesinin taaaa 100 mt oteden karnini op karnini op demesi beni cildirtiyo.... ananede her gordugunde karnimi oper. yaa ben karnimi oksamalarina dayanamiyorm bide opuyolar... yeter ya. Istemiyorum ben bu kadar ilgi.. dogum yaptiktan sonra ben bebegimle basbasa kalmk isticem ama dogmadan boyleyse dogduktan sonra nolcak Allahim bilir artik.. dogduktan sonra napabilirim bana fikir verin.bu arada KARNIMI OKSAMALARINI VE OPMELERINI PROTESTO EDIYORUM

nikiyyciğim iyi yapmıişsın küsmekle...ne demek annesinin adını koymak...çok önemli bi şahsiyet ya..benim arkadaşım kendi istedi kv. adını koymayı ama bi git gör..kadın tam bir hanımefendi..saygılı...sevgisini gösteren gelinini yücelten....öyle kadına can kurban...(kendisi zamanında çekmiş şimdi arkadaşımı yaşatıyor prensesler gibi) ben çiçeğime bile ana baba ismi vermem...ölmüş ismi vermem...bu benim düşüncem tabiki...bence eşin kırmaz seni zeynep koyar adını..bazı kişilerin yapısı öyle senin üstüne gitmek belki hoşuna gidiyodur..bnen,m eşimde beni kızdırmayı çok seviyor nedense..gerçi çok şirret oluyorum ama mazoşist heralde o halimi seviyor:))

pazartesisevmez çok sevindim canım nişanının gelmesine...

bende gelen giden bişey yok kızlar..arada geliyolar ama o da sinirden ...soldan soldan geliyolar...doğum belirtisi namına hiç bişey yok....merkala bekliyordum ama şimdi iyiden iyiye sıkılmaya başladım...böyle doktorların suni sancıya yönlendirmesi, bekletmek istemesi falan canımı sıkıyor..çocuk kakasını yapıyormuş sanırım uzun vadede..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız....bugünde doğurmadım:) ileriki günlerdede doğurmayacağım gibime geliyor..kendimi gayet koç gibi turp gibi hissediyorum maşallah:) sadece karnım şiş..yoksa hayat devam ediyor...kanguru modunda.

benimle aynı durumu paylaşan var mı? hiç ağrısı olmayan...kendini hamilelikten önceki gibi hisseden.....

gizliöznem sana sonuna kadar destek veriyorum...ne o öyle sevmeler okşamalr öpmeler...gıcık oluyorum bende....benimde çocuğumu sevecekler hırpalayacaklar..herkes doğsunda sevelim diyor...inşallah çocuğum sadece anasına babasına sevdirri kendini..ya ben gerçekten çocukların biraz serbest bırakılmasından yanayım..yazık ya..belki istemiyor sevdirmek deli gibi ağlıyor çocuk...ağlatmaktan zevk alıyolar falan.....şimdiden aklıma geldikçe bileniyorum bu konuda...zaten kucağa alıştırmıcam...ben çalışacağım ya erkenden( bana alışmıyorsa kimsenin kucağına alışmasın..ben ona iş harici zamanlarda sevgimi ilgimi veririm....kv.. evine beşik alacakmış onlarda kalırsak çocukta orda kalacakmış..bende çocuğu belli bi yaşa kadr kimsede bırakmak istemiyorum...annem bile benim evimde bakacak..alt kata indirmesine asla müsade etmem. evini barkını bilsin çocuk. anlıycağın sinirden verem olacağım günler beni bekliyor....az çok kimin kaç gram aklı var ve neler yapmaya kadir tahmin ediyorum dahada kızıyorum yaşadığım onca şeyden sonra çocuğuma özürlü, yaratığa benziyor, rüyamızda kalu kopuk gördük diyenleride görünce domuz görmüş gibi oluyorum..ama tepeme çökecekler doğumdan sonra karaktersiz gerizekalılar

bide öpüyorlar

Dün cati muayenesi oldum.normalmis cok sukur.yanliz dunden beri adetin ilk gunuymus gibituhaf bi his var.sanci desem degil bide cok uyuyorum.bebegin hareketleri de azaldi doktora gitmeyi hele hele nst yi hic sevmiyor.ikimizde dun cok hirpalandik.

Valla ben yenidogan bebege aileden bi isim konulmasina karsiyim.. bi tane var zaten ikinciye ne gerek var... tam tersi iki ailedede olmayn bi isim koyma taraftariyim.. ege ismini esimle sevgili oldugumuz donemde karar vermistik konusu acildiginda. Elifle gurkanin bas harfleri cok kisa ve popular bi isim oldugundan yanina ikinci agir bi isim olmaliydi... esime hep 9 ay ben karnimda tasidim ben karar vericem cumlesini asiladim hep. Kv ali koyun diyodu ima ediyodu.. siz bilirsiniz ama ali koyun diyodu..istemem yan cebime koyun hesabi.. annemde yusuf ismini cok sever.. annemle telde konusurken oyle bi agzindan cikti o gece ruyamda gordum, ege yusuf diye cagiriyodum oglumu.. esime soyledim yusuf ismini istemedi begenmedi yani.. sonra ben hep karnimi oksayip ege yusuf diyesevdim oglumu. Alisti oda ikinci ismi annem koydu anlicaniz.. ama bundan ne esimin nede ailesinin haberi var olmasinda gerek yok yani

Aynen canim aynen... kp merakli cok. Beni gorunce uzaktan kosucak bana,yikicam faln diye fantaziler kuruyor. Kv cocuklarini yikiyodu diyo. E sen soyluyosun cocuklari. Orda diyemiyorum babasida yikar benim oglumu.dedesi yikamismi esimi faln... kaliyorum oyle iste yaa bide kv sarisin bebekleri sevmezmis.. konusu acilinca iiyyyy diye bi tepki veriyo ona deli oluyorum.tiksiniyomus guya.. ben ailem sarisin, insan bi dusunur alinir kirilir diye. Sabir yaaa sabir..

Allah Allah kendisi kara kuru bişeydirde o yüzden sevmiyordur..kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...canım daha bebeklerimiz doğmadan yaptıkları yorumlara bak..valla uyuz oluyorum ya. 5 yaşında çocuk sanki bunlar..ipe sapa gelmeyen sırf konuşmak olsun diye konuşmalar bunlar...içim kalkıyor benimde...bu arada görümcem 5-6 hastaneyi aramış özelde doğum yapmam iiçin..diyoki para sorunda şikayet edelim hastaneyi diyo..gidip konuşalım ucuza doğum yaptırsınlar diyor. hala anlamıyorki asıl problem onun benim yanımda kalması...söylüyorum söylüyorum yzsüzlüğe vuruyor.....çok hayalleri vardı hava atacaklardı özel hastane diye:)) hevesleri kursaklarında kaldı ohhh ohhhh :)) hergün 3 kere arıyor karar verdin mi diye..işyerinden 3 gün izin alcakmış benim yanımda kalmak için....hepsi yeğen sevgisindenmiş...acaba özürlü mü diye sorarken ne sevgisi vardı....oda anne olacak, beddua etmemek için zor tutuyorum ama yinede bende görmediği aklından geçirdiği kötü şeyşleri inşallah kendiside yaşar. bin kat üzülür benden.

bize sormadan yıkma besleme uyutma hayalleri kuruyorlar..nerde duracaklarını bilmiyorlar..şu lohusa psikolojisiyle bi ters yüz edicem onları ama bekliyorum şimdilik..valla kötü şeyler olucak canım...h,iç iyi görümüyorum.

canım o zaman bilinen markaların özdilek taç gibi kendi sitelerinden sipariş et sıkıntı çıkmaz o zaman

Allahtan gorumcemden yana sikintim yok cunku henuz 15 yasinda :) kvden beter olan gorumceler var ve sen o konuda sansizsin sanirim.. Allah yardimcin olsun.. bide istemedigini bi sekilde anlatiyosun yuzsuzluge vuruyor bak sen haspama :) o niye izin almis ki ona ne gerek barmis.. bide bilincsiz sonucta... gerci cocugu varmi bilmiyorum ama.. ama b3n planimi yaptm simdi bisey soylemiyorum ama dogumdan sonra yuzlerine soylicem lohusa psikolojisi.. esim konusur sonucta.. onlarda noldu boyle durup dururken der anlarlar

ivankaaaaaaaaaa, bak yaaa:))) ne konustuk senle canim benimmm:)))

İvanka Allah sana sabır versin!
sen sakın beddua etme boş ver. bu arada bebeğin sağlıcaklı kucağına al. özel yada devlet önemli değil. önemli olan bebeiğni sağlıcakla kucağına alman. sen açıkca söyle devlete gitmeyi planlıyorum. annemde yanımda olacak. özele gidersende anıden gittim o anda düşünüp sana haber veremedim dersin. bu arada bebeğimle ilgili gördüğün ve düşündüğün kötü şeyleri söyle de! eşinlede paylaş ben burada sinir oldum. sen nasıl dayanıyorsun... konuş hem kendini üzüyorsun hem bebeğini. yani iyi niyetli bile olsa (ki değil) söylemesin. eşine söyle sen konıuşamıyorsan o konuşsun....

Benimde var beyaz gelin uyku seti ama onda uyumak uzanmak olum gibi.. yastik basimin altindan kayiyo yorgan desen bi bakmissin yere dusmus

haklısın ama benim ki parlak saten değil pamuklu saten. yani o kadar kaygan değil kumaşı yatılabiliyor :) zaten bi kaç gün sonra bende değişirim dayanamam fazla :)

:) yok canım o kadarı haddime değil :) ama haklısın yani.. sen söylediğin gibi damardan vur biraz. vicdan yapsın. üzme kendini ama kesin net tavrını bildir.

gizliöznem hneüz bekar kendisi..gerçi çok atılgan bebek konusunda..ebe olabilir mi soruları oluşmuşsada..ebe de değil...ama kurtuluş savaşı olsa gönüllü ebe olurdu..o kadar meraklı...bekar bi kız 23 yaşında...

miamore um canım ya evet konuşmuştuk ve ben onlara sarmamaya karar vermiştim..ama domestos reklamlarındaki mikroplar gibi her konuda ortaya çıkıyorlar:) hastane konusunda gene hortladılar..belki onların yüzünden doğuramıyom ben:) bilinç altım belki bebişime doğma bak dışarda mikroplar var diyor ve bebişim doğmuyor:) 1 hafta sürdü onlara karşı sessizliğim; evde takılıyordum kendi halimde..ne şeytanı gör ne salavat getir modundaydım..beni sessiz görünce başladılar yine karışmaya; hergün aramaya gelip gitmeye..sonra bendede ipler koptu...

kolay gelsin canım şaka gibi valla. Allah yardımcın olsun.

canım bu arada günün tam benim doğum yaptığım gün38+5)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…