2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tatlım bence ekru olabilir kırık beyaz gibi..(ben çok severim)hem göz yormaz hem de odana uyar ya da dediğin gibi grili olabilir ama gümüş grisi güzel olur...benim perdem de lila çizgili bebişin sepeti krem yatak örtüm de lila çeyizden vardı üstü güpürlü nevresimiyle takım..onu sericem...yeni almadım artık...ben de misafir için nevresim tk alıcam uygun fiyatlılarından...memleketten uzakta olduğum için gelen misafirlerim hep yatılı olacak..iki takım daha alayım evdekilerin yanına...yarın çıkıp bakayım diyorum işte...

kızlar ya yan yatış yastığı ve uyku tulumu hakkında ne düşünüyorsunuz alan var mı aranızda...ne aldınız...

cnm ben uyku tulumu fln aldım malum önümüz kış bebişlerimiz hareketlenmeye başlayınca üstlerini açabilirler onun için bi kaç tane aldım hatta. biraz öncede eşime eksik listesi çıkartıyordum yarın almaya gidicek yan yatış yastığıda yazdım alsın die.kullanışlı bişi bence tek tarafa yönelik yatmasını engeller :)))

aynen kapımı kapatıyorum dışarda kalıyo zaten ona çıldırıyo kadın resmen kıskanıyo o yüzden böyle yapıyo ya insan evladını karısından kıskanır mı ya bu hep böyle mi devam edecek deli kadın yaaa

canım ben kalın polar tulum istiyorum ama nette gördüklerimi beğenmedim sen nerden aldın??yan yatış yastığını da sevi bebeden alıcam..

canım nişan parlak kırmızı oluyomuş bence yalancı değil o.yarın hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni.bende hala tık yok bu arada ne sancı ne nişan oğlum yerini çok sevdi herkes doğur artık ne zaman doğurcan demeye başladı ama bizimki sallamıyo kimseyi:)hiç doğurma moduna sokmuyo beni sizin anlayacağınız

canım ben kalın polar tulum istiyorum ama nette gördüklerimi beğenmedim sen nerden aldın??yan yatış yastığını da sevi bebeden alıcam..

cnm yan yatış yastığı bende seviden aldırıyrm eşime. anadolu yakasında oturuyrm ben bostancıda büyük bi bebek mağzası açılmış hello baby die orda gördüm renk yoktu ben alıcaam zaman yarın bakıcak eşim warsa alıcak. 16-17 tl fln sevinin ki. uyku tulumlarının 2tanesi mahmutpaşadan aldım çokda beğenerek aldım hatta 30 tl fln dı onlarda :) bide yine maltepe parkdan idilbaby den aldım 43 tl fln da oydu. umarım yardımcı olmuşumdur :))

bende ne nişan var, ne sancı, ne su gelmesi. arada karnım kasılıyo o zaman biraz ağrım oluyooo.... :26: birde daha doğurmadın mı moduna girince kendimi kötü hissediyorum.... Allahım inşallah bizde bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah.....

çok sağol canım...

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

doktorun ne diyor canım senin tamamlanmış neredeyse gerçi sancı birden geliyomuş bi anda da doğabiliyomuş bebiş.ama insanlar e hadi bebek sevmek istiyoruz diyolar koyun can derdindeeeeee kasap et derdinde anlayacağınız..:)

Bana da oluyor o.
Senin anlattığın hareketi yapıyorum iki gündür biraz indi sanırım benim güzel kızım. Tam yerleşmedi ama daha aşağıda karnım.
Hayırlısıyla az kaldı. Artık kasılmaları engelleyici ilaçlarımı bıraktım. Bakalım neler olacak. yarın kontrol var. Geçen hafta 3400 olmuştu. İnşallah 4 kiloyu geçmemiştir. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize.

Geçmiş olsun fidocum inşallah iyileşir bebişin. Bol emzir uykuya meyilli olur uyandır emzir.
Kullanıcı kontrol panelinden solda profili düzenle var.
Orada beklenen doğum tarihini sileceksin sanırım.

Bu arada başka bir dişim ağrımaya başladı. Doğsa da bebeğim dişlerimi yaptırsam. Önceden günde 1-2 saat ağrırdı, bugün 6 saattir ağrı çekiyorum.

herkese iyi geceler:))artık sonlara geldik hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım.doğum iznin sakinliğin tadını çıkarın:))

Evet selayhus ayni sey bende de oluyor. Sonra dagiliyor agri.
Bende ayakta kaliyorum ondanmi oluyor acaba diyordum .. Demek normal canim..
Artik yavas yavas agrilar olacak bendede
O kadar uzun süre sonra yüksek cikmasi gerekirdi degerinn , degilsin diye düsünüyorum ..

Insallah canim cok irilesmemistir ..
O hareketler ne komik oluyor ... Bende mezdeke oyun havasi acayimda bosuna gitmesin diyede düsünmüyor degilim :))))))
Dün balkonu bugun salonu sildim emekler pozisyonda ise yarar diye :)
Bu dislerinden ne cok cekiyorsun , benimde azi dis etlerim firca deger degmez kaniyor ..
Dün özel pamuk gibi firca aldim yine kaniyor yine kaniyor ((

canım benim ki 36+2 iken 3250 kg dı cumaya randevum var kaç kilo olduğunu bilmiyorum şuan.
hayırlısıyla az kalmış senin doğuma inşallah tez vakitte kurtulursun.

oo maşallah senin bebişin kilosu iyiymiş son haftalarda kilo alımı yavaşlıyomuş da diyorlar belki çok almamıştır. çevremde 4.5 kilo normal doğum yapan insanlar var hemde ilk doğum ama şimdilerde bebek iri diye alıyolar sezeryana hakkında hayırlıs olsun artık.

merhaba arkdŞlar 36+6 haftalik oldum we dogum icin deli gbi sabirsızlaniyorumm :) bende adet agrisi war hergun hssediorum sizler ne durumdasiniz ??

merhaba arkdŞlar 36+6 haftalik oldum we dogum icin deli gbi sabirsızlaniyorumm :) bende adet agrisi war hergun hssediorum sizler ne durumdasiniz ??

cnm aynı şey bendede war adet olmadan önce de böle bi ağrı hissederdim , sanki ha adet oldum ha olucam :) bebişler gelmeye mi hazırlanıo napıo acaba ?? :)))

amin kızlar inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. insan bi şaşkın oluyomuş böyle beklerken...
bu sabah lekelenmeleri görene kadar hiç bekleme modunda değildim, dktor erken gelmez geç bile kalır dediği için. hiç de acele etmiyodum. ama şimdi bekleme moduna girdim ya sürekli kendimi dinliyorum, bu dinleme süreci gerçekten daha meşakkatli.... şu saat oldu uyuyamadım halbuki 11 dedimmi gözlerim kapanırdı sanırım heyecandan uyuyamıyorum...

canım çok geçmiş olsun...şekerli limonlu suya hastane izin vermez bende korkarım cesaret edemem gibi geliyo, anne sütü hani yeterliydi yaa insan korkuyor başına geleceklerden
sabaha herşey netleşmiş olacak kontrolde ama sanırım bebeğim kanala indi ve o nedenle lekelenmem oldu. çünkü hep ağıran sol kasığım artık ağırmıyor,bebek kafasını oradan çekti sanırsam...
canım ellemeyi okşamayı duydum da öpmeyi ilk defa duyuyorum Allah sabır versin... izin vermesen öpmelerine rahatsız oluyorum desen ne olur?kızarlar mı?

sağol canım... benim nişan geldi de ne oldu, değil sancılanmak önceden olan ağrılarım bile geçti Rabbim hayırlı sağlıklı ve rahat olanı nasip etsin hepimize, öyle heyecanlı heyecanlı bekliyorum işte...

bu arada senin görümce ömür törpüsü Allah kolaylık versin, tez vakitte şöyle bi kaç il uzağa hayırlı güzel bi kısmeti çıksın da evlensin... bi taşla iki kuş hem beddua etmemiş hayırlı dua etmiş olursun hemde kurtulursun cadalozdan

Kizlar yine disciye gittik gecenin bu vaktinde, bu sefer diger disim ağrıyor diyordum ya , çok kötü oldum yine aynı yere gittik, cektiler 20lik disimi, neyse doğum olacağı gün bu kadar şiddetli ağrımasından daha iyidir. Bu arada yaklaşık 1 saattir karnım ağrıyor, bebeğin poposunun olduğu yer özellikle. Dişçi koltuğundan nefret etmeden halledersem şu sorunları iyi olacak.
Şu an kötü hissetmiyorum kendimi, en azından 1-2 gün sonra ağrımaz diye düşünüyorum.
Şu kanama da dursaydı artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…