Canim haklisin tabi.. ama soyleki.. bebegimin mavi karyolasi odamda.. kapiyi falan mavi tullerle susledim.. odanin duvari kum beji halim gri yatak odasi takimi siyah. Tullerim beyaz kanatlari ise koyu kirmizi gri islemeleri var.. karisik.. farkli bi renk alsam daha cok karisik durcak.. sirf gri mi almaliyim acaba:26: napim bilemedim, kararsizlikta var bende:26:
kızlar ya yan yatış yastığı ve uyku tulumu hakkında ne düşünüyorsunuz alan var mı aranızda...ne aldınız...
cnm ben uyku tulumu fln aldım malum önümüz kış bebişlerimiz hareketlenmeye başlayınca üstlerini açabilirler onun için bi kaç tane aldım hatta. biraz öncede eşime eksik listesi çıkartıyordum yarın almaya gidicek yan yatış yastığıda yazdım alsın die.kullanışlı bişi bence tek tarafa yönelik yatmasını engeller :)))
evet kızlar şu saat oldu tık yok bende....
insan bi sancı bişey bekliyo yani, onca yalancı kasılmadan sonra yalancı nişanda görmüş oldumkahverengiden sonra kırmızı sümüksü bi sıvıda geldi ama çok az. bilmiyorum işte tam nişan mı yoksa bebek aşağıya iniyoda o mu kanattı bi yerleri?
neyseki yarın kontrol varda doktorum söyler ne var ne yok?
sabah uyandığımda çokda heyecanlanmıştım, belki gece başlar sancılarım ama bilmiyorum....
canım ben kalın polar tulum istiyorum ama nette gördüklerimi beğenmedim sen nerden aldın??yan yatış yastığını da sevi bebeden alıcam..
canım nişan parlak kırmızı oluyomuş bence yalancı değil o.yarın hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni.bende hala tık yok bu arada ne sancı ne nişan oğlum yerini çok sevdi herkes doğur artık ne zaman doğurcan demeye başladı ama bizimki sallamıyo kimseyi:)hiç doğurma moduna sokmuyo beni sizin anlayacağınız
cnm yan yatış yastığı bende seviden aldırıyrm eşime. anadolu yakasında oturuyrm ben bostancıda büyük bi bebek mağzası açılmış hello baby die orda gördüm renk yoktu ben alıcaam zaman yarın bakıcak eşim warsa alıcak. 16-17 tl fln sevinin ki. uyku tulumlarının 2tanesi mahmutpaşadan aldım çokda beğenerek aldım hatta 30 tl fln dı onlarda :) bide yine maltepe parkdan idilbaby den aldım 43 tl fln da oydu. umarım yardımcı olmuşumdur :))
bende ne nişan var, ne sancı, ne su gelmesi. arada karnım kasılıyo o zaman biraz ağrım oluyooo.... :26: birde daha doğurmadın mı moduna girince kendimi kötü hissediyorum.... Allahım inşallah bizde bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah.....
Herkeslere iyi aksamlar ....
Fidocugum tekrar tekrar gecmis olsun mnigine ... Eve geldiginize cok sevindim .. Insallah tekrardan yüksrlmez ..
Pazartesisevmez yalanci nisan degildir canim bncede .. Bskalim yatin doktorun ne diyecek .. Rabbim bir avazda kurtarsin
Gerenimos seninde yerlesmstir insallah bebegin dogum kanalna ve ysknda dogumn baslar ..
Benimde son adet tarihine göre günüm aslinda 12 kasim sizle ayni :)).. Ama ilk basta bir hafta geriye almislardi ...
Cok isterim o tarihlerde olsun bebegim :)
Artik bu hafta son hazirliklarida yapayim belki gelir bebegim ..
Bacagimin Tam ic tarafinda kasik bitimi ayaga kalktimmi sizlama kramp gibi birsey oluyor , böyle olan varmi ???
Geçmiş olsun fidocum inşallah iyileşir bebişin. Bol emzir uykuya meyilli olur uyandır emzir.kızlar bugün evimize geldik çok şükür uzun zaman giremedim sıhbetleriminze.oğlumun sarılık değeri 14.3 den 6.3 e düştü.ama yeniden artablirmiş.çok korkuyorum yeniden hastaneye götürmek istemiyorum doktor salı günü kontrole çağırdı.yeniden kan alcaklarçgötürmücem mahvettiler ayaklarını.bol bol besliceksin su takviyesi yapıcaksın dedi.size tvsiyem doğum yaptığınız gün hemen bebeğe şekerli limonlu su verin.o engelliyomuş.ben bilmiyodum.şimdi saat başı emziriyorum su takviyesi bide gece bir kez 30cc mama vercemki toprlasın yavrum korkuyorum yenşden artıcak diye.doğurduktan sonra asıl sıkıntılar başlıyomuş azıcık ağlasa bi rahatsızlığı olsa içim eriyo.Allah hepimize yardım etsin.doğum bekleyen annelerede rabbim bir nefeste kurtarsın inş.
bu arada benim hala yazılarımın altında doğum haftam yazıyo onu nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevnirim.
Bende ayakta kaliyorum ondanmi oluyor acaba diyordum .. Demek normal canim..Evet selayhus ayni sey bende de oluyor. Sonra dagiliyor agri.
O kadar uzun süre sonra yüksek cikmasi gerekirdi degerinn , degilsin diye düsünüyorum ..bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
Bana da oluyor o.
Senin anlattığın hareketi yapıyorum iki gündür biraz indi sanırım benim güzel kızım. Tam yerleşmedi ama daha aşağıda karnım.
Hayırlısıyla az kaldı. Artık kasılmaları engelleyici ilaçlarımı bıraktım. Bakalım neler olacak. yarın kontrol var. Geçen hafta 3400 olmuştu. İnşallah 4 kiloyu geçmemiştir. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize.
canım benim ki 36+2 iken 3250 kg dı cumaya randevum var kaç kilo olduğunu bilmiyorum şuan.
hayırlısıyla az kalmış senin doğuma inşallah tez vakitte kurtulursun.
merhaba arkdŞlar 36+6 haftalik oldum we dogum icin deli gbi sabirsızlaniyorumm :) bende adet agrisi war hergun hssediorum sizler ne durumdasiniz ??
canım nişan parlak kırmızı oluyomuş bence yalancı değil o.yarın hayırlı haberlerinle bekliyoruz seni.bende hala tık yok bu arada ne sancı ne nişan oğlum yerini çok sevdi herkes doğur artık ne zaman doğurcan demeye başladı ama bizimki sallamıyo kimseyi:)hiç doğurma moduna sokmuyo beni sizin anlayacağınız
Benim de kontrolüm yarın, çatı muayenesi de yapacak bu sefer. Yalancı nişan değil o bence. Bazı kişilerin o renk olabiliyor. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımızı kucaklarımıza.
canım çok geçmiş olsun...şekerli limonlu suya hastane izin vermez bende korkarım cesaret edemem gibi geliyo, anne sütü hani yeterliydi yaa insan korkuyor başına geleceklerdenkızlar bugün evimize geldik çok şükür uzun zaman giremedim sıhbetleriminze.oğlumun sarılık değeri 14.3 den 6.3 e düştü.ama yeniden artablirmiş.çok korkuyorum yeniden hastaneye götürmek istemiyorum doktor salı günü kontrole çağırdı.yeniden kan alcaklarçgötürmücem mahvettiler ayaklarını.bol bol besliceksin su takviyesi yapıcaksın dedi.size tvsiyem doğum yaptığınız gün hemen bebeğe şekerli limonlu su verin.o engelliyomuş.ben bilmiyodum.şimdi saat başı emziriyorum su takviyesi bide gece bir kez 30cc mama vercemki toprlasın yavrum korkuyorum yenşden artıcak diye.doğurduktan sonra asıl sıkıntılar başlıyomuş azıcık ağlasa bi rahatsızlığı olsa içim eriyo.Allah hepimize yardım etsin.doğum bekleyen annelerede rabbim bir nefeste kurtarsın inş.
bu arada benim hala yazılarımın altında doğum haftam yazıyo onu nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevnirim.
sabaha herşey netleşmiş olacak kontrolde ama sanırım bebeğim kanala indi ve o nedenle lekelenmem oldu. çünkü hep ağıran sol kasığım artık ağırmıyor,bebek kafasını oradan çekti sanırsam...Herkeslere iyi aksamlar ....
Fidocugum tekrar tekrar gecmis olsun mnigine ... Eve geldiginize cok sevindim .. Insallah tekrardan yüksrlmez ..
Pazartesisevmez yalanci nisan degildir canim bncede .. Bskalim yatin doktorun ne diyecek .. Rabbim bir avazda kurtarsin
Gerenimos seninde yerlesmstir insallah bebegin dogum kanalna ve ysknda dogumn baslar ..
Benimde son adet tarihine göre günüm aslinda 12 kasim sizle ayni :)).. Ama ilk basta bir hafta geriye almislardi ...
Cok isterim o tarihlerde olsun bebegim :)
Artik bu hafta son hazirliklarida yapayim belki gelir bebegim ..
Bacagimin Tam ic tarafinda kasik bitimi ayaga kalktimmi sizlama kramp gibi birsey oluyor , böyle olan varmi ???
canım ellemeyi okşamayı duydum da öpmeyi ilk defa duyuyorum Allah sabır versin... izin vermesen öpmelerine rahatsız oluyorum desen ne olur?kızarlar mı?Oooffff cildiricam artik... ah su aklimdan gecenleri sesli soyleyebilsem keske, keske keske. Esimin teyzesi gelmis 40 yasinda 7 aydir evli.. severim kendisini, esimin tarafida beni severler anlatrlar hep saolsunlar.. bugun giderken bize bi ugradida hoscakal demeye, karnimi fal oksadi gr gibisinden, gerci ona uyuz olurum ama 2 haftada bi buraya geliyo gorusemiyoruz ustelik bebek istemesine ragmen olmuyo diye bisey diyemem haliyle.. ama esimin ananesinin taaaa 100 mt oteden karnini op karnini op demesi beni cildirtiyo.... ananede her gordugunde karnimi oper. yaa ben karnimi oksamalarina dayanamiyorm bide opuyolar... yeter ya. Istemiyorum ben bu kadar ilgi.. dogum yaptiktan sonra ben bebegimle basbasa kalmk isticem ama dogmadan boyleyse dogduktan sonra nolcak Allahim bilir artik.. dogduktan sonra napabilirim bana fikir verin.bu arada KARNIMI OKSAMALARINI VE OPMELERINI PROTESTO EDIYORUM
nikiyyciğim iyi yapmıişsın küsmekle...ne demek annesinin adını koymak...çok önemli bi şahsiyet ya..benim arkadaşım kendi istedi kv. adını koymayı ama bi git gör..kadın tam bir hanımefendi..saygılı...sevgisini gösteren gelinini yücelten....öyle kadına can kurban...(kendisi zamanında çekmiş şimdi arkadaşımı yaşatıyor prensesler gibi) ben çiçeğime bile ana baba ismi vermem...ölmüş ismi vermem...bu benim düşüncem tabiki...bence eşin kırmaz seni zeynep koyar adını..bazı kişilerin yapısı öyle senin üstüne gitmek belki hoşuna gidiyodur..bnen,m eşimde beni kızdırmayı çok seviyor nedense..gerçi çok şirret oluyorum ama mazoşist heralde o halimi seviyor:))
pazartesisevmez çok sevindim canım nişanının gelmesine...
bende gelen giden bişey yok kızlar..arada geliyolar ama o da sinirden ...soldan soldan geliyolar...doğum belirtisi namına hiç bişey yok....merkala bekliyordum ama şimdi iyiden iyiye sıkılmaya başladım...böyle doktorların suni sancıya yönlendirmesi, bekletmek istemesi falan canımı sıkıyor..çocuk kakasını yapıyormuş sanırım uzun vadede..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız....bugünde doğurmadım:) ileriki günlerdede doğurmayacağım gibime geliyor..kendimi gayet koç gibi turp gibi hissediyorum maşallah:) sadece karnım şiş..yoksa hayat devam ediyor...kanguru modunda.
benimle aynı durumu paylaşan var mı? hiç ağrısı olmayan...kendini hamilelikten önceki gibi hisseden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?