2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Geronimo geçmiş olsun cnm heycan yaptın ya da paniğe kapıldın mı? diş çekimi doğumu tetiklemiş olabilir, karın ağrısı olursa ara beni demişti doktorum, 1 saattir sürdüyse bi de bi ara istersen:26:
Ben de sabah doguma gircem heycandan ve açlıktan uyuyamadım inşallah yarın güzel haberler veririm kızlar, tüm hamişlere dualarımdasınız

canım benim hadi hayırlısı... güzel haberlerini bekliyoruz...hadi sen heyecandan uyuyamıyorsun ben neden uyuyamıyorum ki...gecem gündüzüm birbirine karıştı...

Evet tetikleyebiliyormuş şimdi geçti ağrım. Ama dişimin kanaması tam olarak durmadı. Çoook heyecanlı, yarın inşallah güzel haberlerini alırız. Ben de istiyorumm yaaaaa...

Cok gecmis olsun

Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz , saglikla kucagina alirsin insaallah

ay canım ya çok geçmiş olsun. ne çok sıkıntı oldu bu dişlerin yaa. neyse inşallah doğuma kadar ağrımaz az kaldı zaten.

hadi gözün aydın çekmişler senin adına sevindim çünkü bebeğim doğduktan sonra o ağrıyı çekmen çok can sıkıcı olurdu maydonoz olurdu araya bende 32. haftada dişimi çektirince çok rahat etmiştim.

şimdiden geçmiş olsun canım belkide şuan almışsındır bebeğini hayırlı olsun. Allah uzun ömürler versin:)

ooo bi bebiş daha geliyo hadi gözün aydın bekliyoruz. benimde 9 buçukta randevum var ama şuan hala buradayım okuyorum yazıları.

canım bak dediğim gibi düşmüş hemen değeri. çok sevindim. inş. o 6.3 de kalmayacak. sen bildiğin yolda devam et. bol beslenmesini bende duydum. birde daha önce dediğim gibi güneş banyosunu unutma. şekerli suyu geçen gün hastanede bi kadın da söyledi bana.
Allah yardımcın olsun kolaylıklar dilerim fidomm..
iyi dileklerin içinde tşk. ederiz. inş.

Yeşimcim gizliozne ye katılıyorum, Allahtan eşin seninle bir olup konuşmuş arkanda durmuş. benimki, aynı konu geçti gelmediler aramadılar dedim hiç ses çıkartmadı haklısın demedi. işine gelince çok güzel savunur ama. sinirlenmekte haklısın ama anladım ki zaten etraftakilerde herşeyin farkında bırak kv den konuşsun dursun herkes gördüğüne inanır. o aldığı günahla kalır.
Benim annem çalıştığı halde hafta sonları koştur koştur bi evine gidiyo bi buraya geliyo her illah razı olsun. kv ev hanımı olmasına rağmen 1 kez kapımı çalmadı hasta yattım 2 sefer aramadı gelmedi. Bak yine hastayım üşütmüşüm yatıyorum doğurdum doğurcam yine yok ortalıkta aramadı bile nasılsın diye.
Şunu anladım ki hepsi aynı model yani. halamla konuştum geçen "e yavrum el sonuçta" diyor. haklı yani el sonuçta kendi annen baban gibi olur mu?
Bende adaşım gibi anaaammm aannaammm canımm anam diyorummm... ve KV protesto ediyorummm...!

Hiç sanmıyorum çünkü ham adet görmüşsün hemde kan testi 0,01 çıkmış. üstüne görme normal adet gibi olmuyor bu 1, kan testi ertesi gün bile yapsan değeri fazla çıkardı bu 2 . :) yani canımcım hamile değilsin bence.

Ne çektin canım bu dişlerden sende. tekrar geçmiş olsun benimde karnıma ağrı ve kasılmalar giriyo ama normal diye düşnüyorum. dediğin gibi poposuyla itiyo gibi.

hadi bakalım hayırlısı olsun.Güzel haberlerini alalım inş. Allah yarabbim kolay doğumlar versin.

Günaydın kızlar,
Diş ağrısız bir gün diliyorum hepimize.
Diğer sıkıntılar da olmasın tabi...
Cok gecmis olsun
Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz , saglikla kucagina alirsin insaallah

Ne çektin canım bu dişlerden sende. tekrar geçmiş olsun benimde karnıma ağrı ve kasılmalar giriyo ama normal diye düşnüyorum. dediğin gibi poposuyla itiyo gibi.

ay canım ya çok geçmiş olsun. ne çok sıkıntı oldu bu dişlerin yaa. neyse inşallah doğuma kadar ağrımaz az kaldı zaten.
Teşekkürler...

canım çok geçmiş olsun neyse ki kurtulmuşsun ben bebişimi 9 haftalıkken öğrendiğim için o arada bilmeden 4 dolgu yaptırmıştım ondanmıdır bilmem diş ağrım olmadı ama normalde çekilmez o ağrı hamilelikte hiiiiç çekilmez.

Ay kızlar 8:15 gibi uyandım uyandığımdan beri güzel doğum hikayeleri videoları var youtube da onları izliyorum daha kahvaltı yapmadım. ağlaya ağlaya izliyorum dünyaya gözlerini yeni açan bebişleri. :)
Delirdim galiba. :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…