canım bebeğin kaç kilo. acaba 40. haftaya kadar beklesem bebek çok kilo alırmı. çok kilo alırsa sezeryan olmak zorunda kalmazmıyım merak ediyorum.
Eki Görüntüle 847642 Eki Görüntüle 847643 canim bunlar iste
ayy haydi Rabbim bir nefeste kurtarsin insalllahhhh. Iyiy haberlerini bekliyoruzzz canim benim….
Bende nişanı öyle kırmızı falan biliyordum ama öyle de olmayabiliyormuş benim doktora tarif ettiğimde hemen nişAn gelmiş dedi rahim ağzını kapatan tıkaç açıldığını gösteren bir şeymiş yanı nette illa şöyle olur yazılara çok kulak asma diye söylüyorum senin gelen de nişan yani doktorun da söyler zaten.
İlk önce açık renkli geldi sonra kahverengi çok katı geldi hayatım ertesi günde yine açık renkli geldi daha bir şey yok.
valla diyorum canım vicdanın varsa zeynebide koyarsın diyorum 9 aydır ben taşıyorum onu karnımda benim kanımla besleniyo hakkım olmasın mı diyorum bakalım ne yapacak
hadi canım gözün aydın bizi habersiz koyma haa arada haber ver
bu erkekler ne anlıyo anne baba ismini koymakla anlamıyorum yaw tamam mefat ederler dersin adını yaşatmak istiyorum o zaman amenna senden önce ben derim koyalım diye ama maşşallahh anası turp gibi . 2 gündür ayrı yatıyorum sadece gerektigi zaman konuşuyorum anlasın beni ne kadar üzdügünü
canım bende diyorum sen istedigin kadar selma koy ama ben zeynep diyecem özelliklede ailenin yanında diyecemki anlasınlar selma ismini koymak istemedigimi
gel canımda patlaş şu eşimin beyninibeni şu halimde üzüyo kız bide diyo ki üzme kendini erken dogum yapacaksın sıkıntıdan diyo allahım kafayı yiyecem sıkıntıya sokan da aglatanda yüzsüz yüzsüz konuşuyo bide valla o nüfus kagıdını geldiginde yırtar parcalar yakarımm artık sus sus patlayacam yaa
evet kızlar şu saat oldu tık yok bende....
insan bi sancı bişey bekliyo yani, onca yalancı kasılmadan sonra yalancı nişanda görmüş oldumkahverengiden sonra kırmızı sümüksü bi sıvıda geldi ama çok az. bilmiyorum işte tam nişan mı yoksa bebek aşağıya iniyoda o mu kanattı bi yerleri?
neyseki yarın kontrol varda doktorum söyler ne var ne yok?
sabah uyandığımda çokda heyecanlanmıştım, belki gece başlar sancılarım ama bilmiyorum....
benimle aynı durumu paylaşan var mı? hiç ağrısı olmayan...kendini hamilelikten önceki gibi hisseden.....
canım ben 1. yi çok beğendim,hatta hangi siteden onu söyleyebilirsen çok sevinirim,bende almak istedim valla :))
Tatlim evim.netten,, ama uclari yesil takimin.. ve uzerindeki islemeleri sari.. sirf siyah kirmizi olsaydi bendendusunmeden siparis verirdim:26:
Tatlim evim.netten,, ama uclari yesil takimin.. ve uzerindeki islemeleri sari.. sirf siyah kirmizi olsaydi bendendusunmeden siparis verirdim:26:
Herkeslere iyi aksamlar ....
Fidocugum tekrar tekrar gecmis olsun mnigine ... Eve geldiginize cok sevindim .. Insallah tekrardan yüksrlmez ..
Pazartesisevmez yalanci nisan degildir canim bncede .. Bskalim yatin doktorun ne diyecek .. Rabbim bir avazda kurtarsin
Gerenimos seninde yerlesmstir insallah bebegin dogum kanalna ve ysknda dogumn baslar ..
Benimde son adet tarihine göre günüm aslinda 12 kasim sizle ayni :)).. Ama ilk basta bir hafta geriye almislardi ...
Cok isterim o tarihlerde olsun bebegim :)
Artik bu hafta son hazirliklarida yapayim belki gelir bebegim ..
Bacagimin Tam ic tarafinda kasik bitimi ayaga kalktimmi sizlama kramp gibi birsey oluyor , böyle olan varmi ???
39+1 de 3300 dü canm sonra kilo bakılmadı hiç şimdi 40+ 2 deyim bekliyoruz biz hala.
senin bebiş kaç kilo şimdi
canım sen loğusa yatağı için mi nevresim bakıyorsun...öyleyse biraz daha soft renklerden baksana...kırmızı güzel renk ama dinlenmen gereken bir dönemde göz yorabilir...tabi bu benim şahsi fikrim...
kızlar bugün evimize geldik çok şükür uzun zaman giremedim sıhbetleriminze.oğlumun sarılık değeri 14.3 den 6.3 e düştü.ama yeniden artablirmiş.çok korkuyorum yeniden hastaneye götürmek istemiyorum doktor salı günü kontrole çağırdı.yeniden kan alcaklarçgötürmücem mahvettiler ayaklarını.bol bol besliceksin su takviyesi yapıcaksın dedi.size tvsiyem doğum yaptığınız gün hemen bebeğe şekerli limonlu su verin.o engelliyomuş.ben bilmiyodum.şimdi saat başı emziriyorum su takviyesi bide gece bir kez 30cc mama vercemki toprlasın yavrum korkuyorum yenşden artıcak diye.doğurduktan sonra asıl sıkıntılar başlıyomuş azıcık ağlasa bi rahatsızlığı olsa içim eriyo.Allah hepimize yardım etsin.doğum bekleyen annelerede rabbim bir nefeste kurtarsın inş.
bu arada benim hala yazılarımın altında doğum haftam yazıyo onu nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevnirim.
sinirlerim yine tavan oldu k.v utanmamış utanmaz ablasına eşimle beni gitmiyormuşuz gelmiyor muşuz diye şikayet etmiş ohh ama yağım eridi eşimde teyzesine bize sahip mi çıkıyo annemin çocukları sokaktaki insan kimse bana yardım etmedi herşeyi kendim yaptım yinede yaranamadım dedi bende ben burda 9 aydır hamileyim kapımı çalıpta iyi misin kötü müsün demediler benim annem gelip işimi gücümü yapıyo ayıp değil mi benim anneme mi düşer bunları yapmak herşeyde biz suçluymusuz gibi bizi şikayet ediyo ya dengesiz ohh ama eşimde ewt dedi onayladı yeşimn annesi gelip yapıyo benim annem yukardan aşağı inmiyo dedi gıcık ya sinir oldum agrım arttı yaa
sinirlerim yine tavan oldu k.v utanmamış utanmaz ablasına eşimle beni gitmiyormuşuz gelmiyor muşuz diye şikayet etmiş ohh ama yağım eridi eşimde teyzesine bize sahip mi çıkıyo annemin çocukları sokaktaki insan kimse bana yardım etmedi herşeyi kendim yaptım yinede yaranamadım dedi bende ben burda 9 aydır hamileyim kapımı çalıpta iyi misin kötü müsün demediler benim annem gelip işimi gücümü yapıyo ayıp değil mi benim anneme mi düşer bunları yapmak herşeyde biz suçluymusuz gibi bizi şikayet ediyo ya dengesiz ohh ama eşimde ewt dedi onayladı yeşimn annesi gelip yapıyo benim annem yukardan aşağı inmiyo dedi gıcık ya sinir oldum agrım arttı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?