2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
esmerim canım ya çok üzüldüm insanlar ne düşüncesiz olmuş..misafir evinde çocuk edeplice oturur..bende küçükken annemle misafirliğe giderdim..ama oturduğum yerden kalkmazdım..annem sağda solda yemek yenmesine çok kızardı..ki, hala öyle, hemen derdi ev sahibine bi sofra bezi getir çocuklar orda yesin;bez serilmeden tabağıma elimi süremezdim.....eşimde aksine yatağa bile tost getirir kırıkları döker..bi gün çarpılıcaz görcek o zaman:) benimkide önceden misafir çağırırdı eve ben işten 9 da geliyorum millet üşenmemiş dokuz buçukta bizde 2 lere kadar otutrurlar erkekler playstation, kadınlar çay çörek derken...bi gün gına geldi..baktım misafir geliyor..artık işten gelirken herşeyi hazır almaya karar verdim yada dışardan söylemeye..credit card lar sağolsun:))inadıma yaptım ama baktı ki eşim baş edemicek ekistire borçlarıyla..artık çağırmamaya başladı...:) e her zaman yapılmıyor pasta börek malesef.

ayy haydi Rabbim bir nefeste kurtarsin insalllahhhh. Iyiy haberlerini bekliyoruzzz canim benim….

İlk önce açık renkli geldi sonra kahverengi çok katı geldi hayatım ertesi günde yine açık renkli geldi daha bir şey yok.

evet kızlar şu saat oldu tık yok bende....
insan bi sancı bişey bekliyo yani, onca yalancı kasılmadan sonra yalancı nişanda görmüş oldum kahverengiden sonra kırmızı sümüksü bi sıvıda geldi ama çok az. bilmiyorum işte tam nişan mı yoksa bebek aşağıya iniyoda o mu kanattı bi yerleri?
neyseki yarın kontrol varda doktorum söyler ne var ne yok?
sabah uyandığımda çokda heyecanlanmıştım, belki gece başlar sancılarım ama bilmiyorum....

Benim de kontrolüm yarın, çatı muayenesi de yapacak bu sefer. Yalancı nişan değil o bence. Bazı kişilerin o renk olabiliyor. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımızı kucaklarımıza.

kızlar bugün evimize geldik çok şükür uzun zaman giremedim sıhbetleriminze.oğlumun sarılık değeri 14.3 den 6.3 e düştü.ama yeniden artablirmiş.çok korkuyorum yeniden hastaneye götürmek istemiyorum doktor salı günü kontrole çağırdı.yeniden kan alcaklarçgötürmücem mahvettiler ayaklarını.bol bol besliceksin su takviyesi yapıcaksın dedi.size tvsiyem doğum yaptığınız gün hemen bebeğe şekerli limonlu su verin.o engelliyomuş.ben bilmiyodum.şimdi saat başı emziriyorum su takviyesi bide gece bir kez 30cc mama vercemki toprlasın yavrum korkuyorum yenşden artıcak diye.doğurduktan sonra asıl sıkıntılar başlıyomuş azıcık ağlasa bi rahatsızlığı olsa içim eriyo.Allah hepimize yardım etsin.doğum bekleyen annelerede rabbim bir nefeste kurtarsın inş.

bu arada benim hala yazılarımın altında doğum haftam yazıyo onu nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız sevnirim.

benimle aynı durumu paylaşan var mı? hiç ağrısı olmayan...kendini hamilelikten önceki gibi hisseden.....

canım ben aynen öyleyim doktor bana 6 aylık hamile gibisin dedi yani rahat ve doğum belirtisi yok tarzı da hepimizinde muhtemel doğum tarihi aynı çok merak ediorum napcaz biz

canım ben 1. yi çok beğendim,hatta hangi siteden onu söyleyebilirsen çok sevinirim,bende almak istedim valla :))

Tatlim evim.netten,, ama uclari yesil takimin.. ve uzerindeki islemeleri sari.. sirf siyah kirmizi olsaydi bendendusunmeden siparis verirdim:26:

Tatlim evim.netten,, ama uclari yesil takimin.. ve uzerindeki islemeleri sari.. sirf siyah kirmizi olsaydi bendendusunmeden siparis verirdim:26:

canım sen loğusa yatağı için mi nevresim bakıyorsun...öyleyse biraz daha soft renklerden baksana...kırmızı güzel renk ama dinlenmen gereken bir dönemde göz yorabilir...tabi bu benim şahsi fikrim...

Herkeslere iyi aksamlar ....
Fidocugum tekrar tekrar gecmis olsun mnigine ... Eve geldiginize cok sevindim .. Insallah tekrardan yüksrlmez ..

Pazartesisevmez yalanci nisan degildir canim bncede .. Bskalim yatin doktorun ne diyecek .. Rabbim bir avazda kurtarsin

Gerenimos seninde yerlesmstir insallah bebegin dogum kanalna ve ysknda dogumn baslar ..

Benimde son adet tarihine göre günüm aslinda 12 kasim sizle ayni :)).. Ama ilk basta bir hafta geriye almislardi ...
Cok isterim o tarihlerde olsun bebegim :)
Artik bu hafta son hazirliklarida yapayim belki gelir bebegim ..

Bacagimin Tam ic tarafinda kasik bitimi ayaga kalktimmi sizlama kramp gibi birsey oluyor , böyle olan varmi ???

Evet selayhus ayni sey bende de oluyor. Sonra dagiliyor agri.

39+1 de 3300 dü canm sonra kilo bakılmadı hiç şimdi 40+ 2 deyim bekliyoruz biz hala.
senin bebiş kaç kilo şimdi

canım benim ki 36+2 iken 3250 kg dı cumaya randevum var kaç kilo olduğunu bilmiyorum şuan.
hayırlısıyla az kalmış senin doğuma inşallah tez vakitte kurtulursun.

sinirlerim yine tavan oldu k.v utanmamış utanmaz ablasına eşimle beni gitmiyormuşuz gelmiyor muşuz diye şikayet etmiş ohh ama yağım eridi eşimde teyzesine bize sahip mi çıkıyo annemin çocukları sokaktaki insan kimse bana yardım etmedi herşeyi kendim yaptım yinede yaranamadım dedi bende ben burda 9 aydır hamileyim kapımı çalıpta iyi misin kötü müsün demediler benim annem gelip işimi gücümü yapıyo ayıp değil mi benim anneme mi düşer bunları yapmak herşeyde biz suçluymusuz gibi bizi şikayet ediyo ya dengesiz ohh ama eşimde ewt dedi onayladı yeşimn annesi gelip yapıyo benim annem yukardan aşağı inmiyo dedi gıcık ya sinir oldum agrım arttı yaa

canım sen loğusa yatağı için mi nevresim bakıyorsun...öyleyse biraz daha soft renklerden baksana...kırmızı güzel renk ama dinlenmen gereken bir dönemde göz yorabilir...tabi bu benim şahsi fikrim...

Canim haklisin tabi.. ama soyleki.. bebegimin mavi karyolasi odamda.. kapiyi falan mavi tullerle susledim.. odanin duvari kum beji halim gri yatak odasi takimi siyah. Tullerim beyaz kanatlari ise koyu kirmizi gri islemeleri var.. karisik.. farkli bi renk alsam daha cok karisik durcak.. sirf gri mi almaliyim acaba:26: napim bilemedim, kararsizlikta var bende:26:

kızlar ya yan yatış yastığı ve uyku tulumu hakkında ne düşünüyorsunuz alan var mı aranızda...ne aldınız...

çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar yükselmez.
bak kuzum 06 nın bebeğide sarılık olmuştu onun dktru hergün 20 dk güneşte beklet bebeği demiş düzelmiş sende dene belki faydası olur.

Canim hicte moralini bozmaya degmez. Kv konussun dursun gitme ya bosver.. oyle alissin.. ne kadar ayip git ablasina gelinin dedikodusunu yap.. esinde arkanda ne guzel..benimkine soylesen konuyu degistirir bosver der.. arkamda hayatta durmaz.. benimkiler bebege karsi ilgililer karnimi oksayip opuyolar. Ama dunyanin utusu vardi hamilesin gelip utuluyelim demediler.. banada kardesini ceyizlerini getirdiler utule diye? Adaletmi simdi bu.. sen bebegini uzme.. gerci insanin ici icini yiyo elinde olmuyo hak veriyorum sana.. annem hergun arar yakin olsakta yardim etsem der.. dogumda gelckte cok sukir rahat ederim birazcikta olsa.anam anam canim anam diyip cumlelerime son veriyorum

canım aynı binada mısınız bir de?? bazı insanlar vermeden almayı çok seviyorlar senin kv de onlardan biri demekki...boşver bak eşin de anlıyomuş seni ne güzel...daha fazla düşünüp de sinirlenme bebeği de etkiler hem...ben beş yıllık evliliğimde şunu öğrendim kapıyı kapattın mı herkes dışarda kalıyor...kendi ailen bile...eşinle iyi ol çocuğunu sağlıkla büyüt en önemlisi bu inan bana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…