Merhaba arkadaşlar pazar günü sabah suyum geldi ve öğleden sonra doğum yaptım. 8 saat sancı çektikten sonra bebek gelmedi ve kalbi duracak gibi oldu hemen sezeryana aldılar çünkü kordon kısalmış bebeğin ayağına dolaşmış o yüzden çıkamıyormuş. Neredeyse bende bebekte tehlikeye giriyordu. Yeni eve geldik ağrılarım var. Sütüm gelmedi ama emiyor oğlum. 3500 kilo bembeyaz nur topu gibi yakışıklı bir oğlum oldu. Bende sürekli yürüyüş yapıyorum kaburga ağrım ve gögüs ağrım var şuan... Şimdilik bunları yazabiliyorum herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
cuma sabah 8:25 de meleğim dünyaya geldi. pazar günüde evimize geldik. fırsat bulup haber veremedim kızlar...
çok şükür ikimizde çok iyiyiz. spinal sezeryan oldum hastanede çok ilgilendiller sağolsunlar... öyle fazla ağrım sancımda olmadı... çok rahat geçirdim şükür. ayın ilk doğumu bizden geldi rahat bir şekilde inşallah sonuna kadar hepinizinkide öyle devam eder.
bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen teyzoşlara da çok teşekkür ederiz.
bizde ameliyat masasında hepiniz için dua ettik.
bu arada biz yokken doğum yapan annişler varsa onlarıda tebrik ediyoruz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
kadıköyün sanırım suyu gelmiş doğum için gitmiş.. eşi iş için başka bir yere gitmişdi. acaba dönmüşmüydü haberiniz varmı kızlar.?
slm kızlar
dün saat 11.05 de kızımı kollarıma aldım haberiniz olsun bana çook büyük süpriz oldu ayrıntıları sonra yazarım
Yok kiz benimki hareket ediyor da boyle kibar kibar elini ayagini hareket ettiriyo sadece gibi eskiden sert tekmeleri vardi onlar yok oldu onu merak ediyorum sizdecde oyle mi diye
Ben çok az su içiyorum ondan mı acaba su hem bulantı hem şişkinlik yapıyo zaten karnım patliycak nerdeyse ;-)
ayyy çok sağol canım hiç böyle düşünmemiştimcanım bebekler dogumda bızden cok yoruluyolar ve dogumdan sonrakı gun sureklı uyuyolar bebegı susturamam falan dıye dusunme emip emip uyucak annesı zaten hastanede olursun hemsırelerde ılgılenır normal dogumda bile 24 saat cıkarmıyolar yetısır annecıgın meraklanma..
Canin banada monurol vermisti bi de tek kullanimlik bi ilac...zaten enfeksiyon ve mantardan gina geldi. Bide bana bi antibiyotik vermisti adini unutum simdi..bi gece wc ye kalktim Allah im o da ne wc resmen kipkirmizi...bayilcaktim nerdeyse...sonradan nasilsa aklima geldi bi nete bakayim acaba idrarin rengini degistirirmi diye
.megersem degistiriyormus. Insan bi prospektuseAllah rizasi icin yazar.. bayilacaktim kanamam var sandim o an.
Bu arada kizlar benim kv geldi uyur numarasi yapiyorum odadayim. Anneme beni sikayet ediyo hic onu arama huyum yokmus:)) bak nasil uyuz ediyo beni yattigim yerden. Yahu ne aricam onu yuzunden nur kapacak halim yok ya:) hala konusuyor sesler geliyor. Hazir lodos ta varken su kadini valkona cikarsamda kim vurduya mi getirsem:))
Bugun saat 14:30 da canim oglum dunyaya geldi. 4350 kg spinal sezeryan oldum. Sutum yok emzirmek zor ama oglum coook tatli. Allah herkesi sag salim bebeklerine kavustursun. Anne olmak kolay degilmis.
kizlar dünden beri nisanim geliodu bugun 5-6 gibi sancilanmaya basladim su an sanci cekiorum ara ara belden baslayip kasiklarima şiddetlice bazende normal girio belki yarina bebisimi alirim kucagima dualarinizi eksik etmeyin arkadaşlar rabbim kolaylıkla sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi.....
Günaydın kızlarr, Allah nasip ederse bugün 3 de doğuma giriyorum, heyecan, sevinç, korku, merak hepsi birarada, dualarınızı bekliyorum, hepimiz sağlıklı hayırlı kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
kizlar dünden beri nisanim geliodu bugun 5-6 gibi sancilanmaya basladim su an sanci cekiorum ara ara belden baslayip kasiklarima şiddetlice bazende normal girio belki yarina bebisimi alirim kucagima dualarinizi eksik etmeyin arkadaşlar rabbim kolaylıkla sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi.....
Günaydın kızlarr, Allah nasip ederse bugün 3 de doğuma giriyorum, heyecan, sevinç, korku, merak hepsi birarada, dualarınızı bekliyorum, hepimiz sağlıklı hayırlı kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
KIZLAR merhaba yani katıldım aranıza cünku hamile oldugumu bugun ögrendimmmm:):):)hala şoklardayım
aaaa lutfen bende doğurmayanladanımoo hadi hayırlısı artık an meslesi seninki debebişin baş çevresine göre çatı muayenesi yapıyrlar veya yapmıyorlar. gerek duyarlarsa. bende ufak ufak sancılar var heyecan sardı bugünde bitti kaldı 22 gün ayyy korkunç :18::18:
canım ya benımde sutum yetmıo.mama takvıyesı yapıyrm.ama oda gaz yapıo heralde.gazını duzgun cıkaramıyorum.annem 10gun sonra gıtcek.bugun psıkolojım cok bozuktu oturdum agladm.bakabılcemmı açaba.40cıkmadan yanlız kalıcm.kendıme guvenım bı anda gıttı.dısardan gorundugu kadar kolay deglmıs.lohusada boyle buhranlar normal dıolar ama umarım uzun surmez.sen nasıl basedıyosun.valla bıraz rahatlamaya ıhtıyacm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?