2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçmiş olsun canım darısı başımıza inşallah.....

dünyaya bir cadı daha geldi yaşasın tebrikler annesi....

kizlar dünden beri nisanim geliodu bugun 5-6 gibi sancilanmaya basladim su an sanci cekiorum ara ara belden baslayip kasiklarima şiddetlice bazende normal girio belki yarina bebisimi alirim kucagima dualarinizi eksik etmeyin arkadaşlar rabbim kolaylıkla sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrucuklarimizi.....

Ben çok az su içiyorum ondan mı acaba su hem bulantı hem şişkinlik yapıyo zaten karnım patliycak nerdeyse ;-)

ben çok içiyorumda neye yarıyo sadece artış hızını birazcık azaltıyo. benim bebekte sığmıyo artık suyu içiyorum ama mahvoluyorum. heralde yakında kanala yerleşir hareketleride azaldı baya :44:

ayyy çok sağol canım hiç böyle düşünmemiştim bende sürekli ağlar sızlar zannediyorum. doğru diyorsun aslında sancılarım tuttuğunda zaten hastane bilgilendircek doğum gerçekleşcekse bile saatlerce vakit var annem 1 gün sonraya kesin yetişir allahın izniyle

o dediğin ilacı bende kullanmıştım 2 ay oldu ama doktor sağolsun beni uyarmıştı kırmızı veya turuncu olabilr diye . bende de turuncu olmuştu senin ki fena olmuş zaten o huylarıda var benim kaynanamla 1 buçuk sene oldu konuşmuyorum oda beni 1 seneye yakın zaman oldu gece memleketi arayıp beni babama şikayet etmişti babamda benim kızım anlattığın gibi değil şayet öyleysede ne yaptında o hale getirdin demişti. hiç bi samimiyeti yok gece babamı arıyo oğlumu benden soğutuyo diyomuş daha neler neler. annemden çekiniyo . sanki annende onu tutacakta seni atacak ne akla hizmet ediyo bunlar atalım atalım

Günaydın kızlarr, Allah nasip ederse bugün 3 de doğuma giriyorum, heyecan, sevinç, korku, merak hepsi birarada, dualarınızı bekliyorum, hepimiz sağlıklı hayırlı kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

Bugun saat 14:30 da canim oglum dunyaya geldi. 4350 kg spinal sezeryan oldum. Sutum yok emzirmek zor ama oglum coook tatli. Allah herkesi sag salim bebeklerine kavustursun. Anne olmak kolay degilmis.

haayy maaşallah canım todun oğluna :) Alaah analı babalı büyütsün inş. sağlıkla. sütün sezeryan olduğun için gelmemiştir bence bugünden sonra bol bol gelir inş. Amin hepimiz sağ sağlim kavuşuruz bizde inş. kuzunu da öptüm senide.

ayyy canım yarına kalmaz herhalde :) hadi gözün aydın . darısı bize olsun. Allah bir avazda kurtarsın hepimizi.

canım benim sağlıkla al kucağına inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

nasıl oldun canım? Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hiçbişey yokken birden mi geldi? Kaç haftalıktın?

aayy kıyamam. hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun. Kolaylıkla kavuş kuzuna. Öpüyorum güzel anne

Ben drdan geldim bebek baya yerlesmis dedi daha var mi dedim var dedi belli olmaz dedi sancin tutar gelirsin dedi nasil is anlamadim yahu. 3150 gr olmus kizim benim. Ya offf bekliyorum bekliyorum azicik sey soyluyo dr

KIZLAR merhaba yani katıldım aranıza cünku hamile oldugumu bugun ögrendimmmm:):):)hala şoklardayım

Sağlıkla gelir inş. yavrun. Allah yardımcın olsun bizim için de dua et hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Masallah canım Allah kolaylık versın bir avazda kurtul insallah

aaaa lutfen bende doğurmayanladanım haftaya bugun dogum tarihimiz ama tık yok dun kontrolum vardı bebek o kadar hareketlıydı ki dr kordonunu elle ölcebildi dedşkş bu ne baklava mı yedin beklerken meyvesuyu ve sandvic yemiştim..Sancılarının gelmesini bekliyoruz dedi Haftaya carsambaya randevu verdi bakalım evde beklemedeyiz

hahaha ben kendimden nefret ettimm, acilardan dolayi kendimi sucladim. Her yatip uzanmamda ve her seferinde kalkmamda agladim. Olmadi sigaraya basladim. Olmadi sinirlendim. Ama baktim hic biri dogru tedavi degil, hepsinden vazgectim. Mecburum, bu kuzu benim… Elimden geldigi kadar, yapabildigim kadar yapicam.. Srnde yapicaksin, sende basaracaksin.

Gazini iyi cikar, olmadi biraz karnini ov. Hersey düzelecek bebeislerimizde alismaya calisiyor dünyaya unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…