2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar dişim yine tuttu. ağlamaktan birhal oldum. şuan biraz azaldı ama halan ağrıyo. dua edin lütfen. antibiyotikde fayda etmedi napıcam ben(

canımcım güzel günlerde sağlıkla büyüt kızçeni. inş. bizimde kolay olur hala beklemedeyiz :) evim hazır şükür, oğlumun benim çantam hazır evim temiz, ben temizim. istediği gibi gelebilir şu dk.dan itibaren :)
Yine bize dualarını eksik etme. Allah razı olsun. bende hepinizi çok seviyorum valla :) :)

Merak etme lohusalık sendromu buda geçer. sana bişey söyleyim mi? yarın bi gün bunlar aklına gelecek ve oturup güleceksin, belki hoşuna bile gidecek bu günler. duygusal olman annelikten bebişim. :) :) kıyamam sana. bence bununda tadını çıkart. dediğin gibi hamilelikten daha duygusal oluyormuş insan bende çok duydum. keyfine bak bebişi al sev bol bol, eşinin yanında olmasnı istemen gayet normal :)
O artık evinizin babası :) :)
Neyse Allah kolaylık versin kuzum Allah'a emanet ol. Öptümmmmmm....

offff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((

Allah can sağlığı versin ailelerimiz de bize de. Tez zamanda kavuşmaları nasip etsin. uzakta ama iyi olduklarını bilmekte güzel şükürler olsun. Allah yardımcımız olsun.

bu elevit denen zıkkım benim butun bagırsaklarımı mahvetti.. mazallah dogumda dusunemıyorum her dk wc ması gıderım acaba lavmanda kesmez.. bırakıcam bugunden itibaren zaten wc de agrıyo kasılıyo heryerım bıde gunde 4-5 kere cekemem valla :/

Eki Görüntüle 853166 Eki Görüntüle 853167

oğlumun kapı süsünü tamamladım şükür doğurmadan :)
Çok güzel llmuş canım ya çok beğendim böyle marifetlerim yok benim çok özendim valla ;-)

Elevitte domuz jelatini çıkmış demişti burda bi arkadaş ben decavit kullanıyorum dra sordum onda da var mıdır diye aynı ilaç zaten vardır onda da dedi bırak artık kullanmana gerek yok dedi bıraktım bende geçen hafta.

selam kızlar .
eleviti geçen hafta bende bıraktım dktrum bırakabilirsin dedi.
aişecim ç ok geçmiş olsun ya az kaldı ama inşallah diş ağrın uzun sürmez. sen yinede karbonatlı ve tuzlu suyla ağzını çalkala belki faydası olur.
fido canım sıkma canını sadece kuzuna odaklan arada dışarıya çık hava al.
yarın benim kntrolüm var geçen hafta bebek kanala inmemişti bakalım yarın ne söyleyecek dktr. bide çatı muayenesini olmuştum acaba yarında alttan kntrol edermi ki. ya inşallah herşey yolundadır. çok tedirginim.

onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.

Canlarim nasilsiniz...bugun cok yorgunum ya bi sebebi yok, hasta gibiyim... geronimostan sonra doguran oldumu, herkes iyimi

Canim kıyamam ben sana düşünme öyle kötü , onlarin yaptigi hatalari biz yapmayiz iste. Kendi annen de olsa senin gibi düşünmeyebiliyor işte. Bu saatten sonra da degistiremiyoruz insanlari yapacak birsey yok. Bak en azindan ablan varmis yaninda.

Kızlar biraz mahrem olucak ama bişey sorucam size. Bu dönemde ilişkiye giren var mı aranızda ben tedirgin oluyodum bayadır yaklaştırmıyodum eşimi yanıma. Ama bugün şeytana uyduk ilişkiden sonra da wcye gittiğimde foşş diye bi akıntı oldu hiç idrar yapıuor hissi değildi ayırt edemedim. Rengi idrardan açıktı ama sanki. Bebişin hareketleri normal. Nişan kanama falan yok ama o gelen akıntı su olabilir mi sizce?

canım ya ıyıkı varsınız gercekten.cok buyuk destek oluyosunuz.teşekkur ederim.

sağol canım. ablam 2 gün kalabildi sadece onunda çocukları var okula giden. insan böyle zamanda anlıyo ne kadar değer verildiğini. zaten annem hep ilgisiz bütün kızlarına karşı. valla çok kırgınım. şugünleri bi atlatsan allahın izniyle.

ıyyy allah kahretsin onları herseyden bişey cıkıyo kaç ay içtim.. beni geçtim cocuguma günah yaaa..
suç yapanda değilki çogu ulkede yılbasında kıcında pilavla sofraya oturtuluyo bu zıkkım.. elaleme normal.. bunu tr de satısına izin veren saglık bakanını sokacaksın kodese... 1 gun içmesem vicdan azabı cekıyodum bıyandanda cocugu besleyemem vıtamın nerden gelırse kardır ıhmal etmıyım diye.. aman yok domuzdan gelecegıne hıc gelmesin..

canım ya ıyıkı varsınız gercekten.cok buyuk destek oluyosunuz.teşekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…