Amin canım. Allah yardımcımız olsun. Allahtan burası var. Kafayı yerdim yoksa heraldeoffff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((
kızlar dişim yine tuttu. ağlamaktan birhal oldum. şuan biraz azaldı ama halan ağrıyo. dua edin lütfen. antibiyotikde fayda etmedi napıcam ben(
kızlar dişim yine tuttu. ağlamaktan birhal oldum. şuan biraz azaldı ama halan ağrıyo. dua edin lütfen. antibiyotikde fayda etmedi napıcam ben(
slm kızlar nasılsınız dogum yapan var mı gecmişi fazla okuyamadım o yüzden bilmiyorum p.zartesisevmez ne yaptı enson nişanı gelmişti.
bu arada kızlar ben hala inanamıyorum dogum yaptıgıma içimden hep diyordum en son ben dogum yaparım diye ama öyle olmadı şimdide iyikide öyle olmadı diyorum cünkü beklemek çook zor biliyorum kızımda beni bekletmeden aniden geliverdi herşey rüya gibiydi suyumun gelmesi sancılar dogum ama rabbime şükür benim dogumumda cabuk gecti öyle günlerce saatlerce sancı cekmedim inşallah sizlerinde dogumuda böyle olur
sizleri gercekden çok seviyorum kızlar çooookkk.........
valla canım şu mesajını okurken bile gözlerim doldu çok duygusalım bu ara.hamilelik döneminde hep eşime kızar laf sayardım en ufak şeyde şimdi tam tersi onsuz bi an düşünemiyorum biyere gitsin istemiyorum.ama pazartesi işe başlıcak bilmiyorum çok duygusalım çooook herşeye ağlayasım var.öfff ne bilimm şu 2 ayı bi atlatsaydık.
offff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((
Çok güzel llmuş canım ya çok beğendim böyle marifetlerim yok benim çok özendim valla ;-)
bu elevit denen zıkkım benim butun bagırsaklarımı mahvetti..mazallah dogumda dusunemıyorum her dk wc ması gıderım acaba lavmanda kesmez.. bırakıcam bugunden itibaren zaten wc de agrıyo kasılıyo heryerım bıde gunde 4-5 kere cekemem valla :/
canım benim hayırlısıyla yaparsın inş doğum yaptıktan sonra haberdar edersen çok mutlu olurum dualarım seninle ve bütün annelerle....
onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.
Merak etme lohusalık sendromu buda geçer. sana bişey söyleyim mi? yarın bi gün bunlar aklına gelecek ve oturup güleceksin, belki hoşuna bile gidecek bu günler. duygusal olman annelikten bebişim. :) :) kıyamam sana. bence bununda tadını çıkart. dediğin gibi hamilelikten daha duygusal oluyormuş insan bende çok duydum. keyfine bak bebişi al sev bol bol, eşinin yanında olmasnı istemen gayet normal :)
O artık evinizin babası :) :)
Neyse Allah kolaylık versin kuzum Allah'a emanet ol. Öptümmmmmm....
Canim kıyamam ben sana düşünme öyle kötü , onlarin yaptigi hatalari biz yapmayiz iste. Kendi annen de olsa senin gibi düşünmeyebiliyor işte. Bu saatten sonra da degistiremiyoruz insanlari yapacak birsey yok. Bak en azindan ablan varmis yaninda.
Çok güzel llmuş canım ya çok beğendim böyle marifetlerim yok benim çok özendim valla ;-)
Elevitte domuz jelatini çıkmış demişti burda bi arkadaş ben decavit kullanıyorum dra sordum onda da var mıdır diye aynı ilaç zaten vardır onda da dedi bırak artık kullanmana gerek yok dedi bıraktım bende geçen hafta.
Merak etme lohusalık sendromu buda geçer. sana bişey söyleyim mi? yarın bi gün bunlar aklına gelecek ve oturup güleceksin, belki hoşuna bile gidecek bu günler. duygusal olman annelikten bebişim. :) :) kıyamam sana. bence bununda tadını çıkart. dediğin gibi hamilelikten daha duygusal oluyormuş insan bende çok duydum. keyfine bak bebişi al sev bol bol, eşinin yanında olmasnı istemen gayet normal :)
O artık evinizin babası :) :)
Neyse Allah kolaylık versin kuzum Allah'a emanet ol. Öptümmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?