evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.
canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah
yok ben dayanamam bu ayrı ne okula benziyor ne başka bişeye eşim ne kadar yardım edebilrki hastanede insan yardımcı olacak birine ihtyaç duyuyo anneme doğum başlayınca tlf edicem işyerini emanet edip bilet alacak ve 7 saat yol sürecek te gelcek. bide tecrübe yokya yetişemezse elim ayağım birbirine dolanır bebeği susturamazsam strese girerim çaresiz kalırım neyse bakalım inşallah allah yardımcım olur en azınddan açılmamı erken farkedersem annemi, 2 gün evvelden çağırırım
aynen bende manurol kullandım pazartesi gece temizleniyo tekrarlıyo suda içiyorum :18: neyseki az kaldı
Fidocugum normalmis arkadaslarim hep uyariyor beni....aman dikkat diye..icinden aglamak geliyorsa agla canim. Gulmek kadar dogal bence... bol bol dua et. Alah içine ferahlik versin...sen asil beni gor kiz dogumdan sonra lohusa depresyonunun dibine vururum artik:) herkeai picaklayasim var zaten....o zaman gelince zaman icraat zamani olacak
evetttt, bebisler bütün zamani aliyor valla. uyudumu motor takip isleri bitiryorumm. hergün makine camasir, birde ben hala altini actigim an yeni bezi koyuyoyrum sipa bir daha cis yapiyor. Rabbim saglik versin.
canim benim benimkide sarilik olmustu, ebe bol besle dedi. ben yeni dogan icin Pre mamalardan kullaniyorum. ama ilk önce meme veriyorum, tabii doymuyor mama hazirliyorum. Birde sorunumuz meme alir almaz uyuyuyor icmiyor kereta. Ben herbisey iciyorum sütüm bu kadarmis demek ki. Ebe de öyle dedi seninki bu kadar dedi. Tamamen kesilmesinde Maasalllah normal dogum yapanlar cok sansli, vücut herseyi ona göre ayarliyor. Ben sezeryandan beri toparlanamadim. Vücudum d bir türlü moda giremedi. Hayirlisi olsun artik Bir de sarilik icin günde yarim saat günes görsün vücudu cabuk atlatir, birde yarim saat temiz havaya cikar.. Benimki gecti gitti maasallah
aynen bende manurol kullandım pazartesi gece temizleniyo tekrarlıyo suda içiyorum :18: neyseki az kaldı
Sen doğumdan sonra bana gelsene yaa bide benim kvye el at ;-)Fidocugum normalmis arkadaslarim hep uyariyor beni....aman dikkat diye..icinden aglamak geliyorsa agla canim. Gulmek kadar dogal bence... bol bol dua et. Alah içine ferahlik versin...sen asil beni gor kiz dogumdan sonra lohusa depresyonunun dibine vururum artik:) herkeai picaklayasim var zaten....o zaman gelince zaman icraat zamani olacak
Canin banada monurol vermisti bi de tek kullanimlik bi ilac...zaten enfeksiyon ve mantardan gina geldi. Bide bana bi antibiyotik vermisti adini unutum simdi..bi gece wc ye kalktim Allah im o da ne wc resmen kipkirmizi...bayilcaktim nerdeyse...sonradan nasilsa aklima geldi bi nete bakayim acaba idrarin rengini degistirirmi diye
.megersem degistiriyormus. Insan bi prospektuseAllah rizasi icin yazar.. bayilacaktim kanamam var sandim o an.
Bu arada kizlar benim kv geldi uyur numarasi yapiyorum odadayim. Anneme beni sikayet ediyo hic onu arama huyum yokmus:)) bak nasil uyuz ediyo beni yattigim yerden. Yahu ne aricam onu yuzunden nur kapacak halim yok ya:) hala konusuyor sesler geliyor. Hazir lodos ta varken su kadini valkona cikarsamda kim vurduya mi getirsem:))
Anaaa doğru kız :) sende daha bekliyon :) varmışız gene doğurmayan :) ben kimseyi göremeyince herkes doğurdu sanıyorum :)
evet yaa bi umut gidiyoruz herşey normal haftaya gel diyo :) yine git gel git gel :)
Bana da salı tekrar gel dedi :)
Elifim BEN HEPINIZDEn sonra dogurcam.. 37 haftalik gozukuyo suanda. 2 hafta onden gidiyodu 1 haftaya dusmus bu.. ben anlamadjm zaten hala cozemedim olayi :)) bi ilerden bi geriden... 2 hafta sonra cati muaye esi yapilcakmis.. doktorum oyle soyledi.. haftaya tekrar nstye cagirdi.. masallah ogluna... ozeldeki ebeyle konustum nstde.. gecen hafta 2500 u gecmisti kilosu dedim. Daha 3 haftan var 4 u bulur dedi normale hazirlama kendini zor olur sezeryan olabilir dedi canim sikildi biraz
Evet canim.. haftaya tekrar nst var ondan sonraki hafta cati muayenesi olcakmis.. gecen hafta ultrasona girdim ya doktorjm sokmadi bu hafta sanirim ondan...
Vayy kaçak ne alemdesin canim benim, sen birde filizi merak ediyorum haberin varmi filizden.
bugün doktor kontorolüm wardı çatı muayeneside oldum. korkulcak bişi diilmiş çatı muayenesi bu arada. normal doğum yapabiliceğimi söledi doktorum Allaha şükür bi sorun çıkmazsa şuanda normal doğum yapıcam gibi gözüküyor. Geçen hafta ki kontrolümde doktorum bebeğin doğum kanalına başını yerleştirdiğini sölemişti ama cadı kızım bu hafta nedense çıkmışyüzünü gözünü görebildik ona sewindim ama inşAllah tekrar başını yerleştirir kanala . şuan için beklemeye dewam edicez. bol yürüyüş yapmamı istedi doğum kanalına rahat yerleşebilmesi için biraz moralim bozuldu ama napalım Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz.
Elifim dediğimi yanlış anlama sakın ama hemşire uydurmuş bence. yani 4 'ü bulmaz çünkü benimde 2 hafta önce 2,950gr idi. son haftalar o kadar kilo artışı olmuyor. yine 3,500 civarı olur oda gayet ideal yani. canını sıkma ben hiç sanmıyorum sezeryan olacağını. gayet iyi gidiyorsunuz maaşallah. Kurban olduğum hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın.
Öpüyorum seni.
dün akşam gittim kontrole canım.. gelişimi suyu iyi dedi başı aşağıdaymıs yine.. hıckırıklarını yukarda hıssetmıstım bı ara endişelenmıstım neysekı tekrar döndu sanırım.. :)
kilosu 2.800 dedi ama artık bu kg konusu kafamı karıstırmaya başladı doktorum hep net soyluyo 1300-1700-2800 gıbi.. hiçmi kusurat olmaz.. ?? ultrasonunda yanılma payı oldugunu bıldıgımden ınanacım gelmıyo nedense.. boy ıcın 48 cm dedi.. ultrasonda 3-4 aralık gorunuyo ama çatı kemıgım acıdıgı ıcın bu senın ıkıncı dogumun 1.dogumlar gecıkır cogu zaman ama bu zamanında veya zamanından once gelıcek dedi.. 28 kasım da gelirse kaldı 29 gunumuz ınsallah.. nst ye girdik bebegım pek hareketlı değişdi zorla uyandırdık hep sıpayı ablasına sarkı falan soylettı ebe..sancım falan cıkmadı gayet ıyı dedı 6 gun sonra yıne kontrole cagırdı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?