hahaha ben kendimden nefret ettimm, acilardan dolayi kendimi sucladim. Her yatip uzanmamda ve her seferinde kalkmamda agladim. Olmadi sigaraya basladim. Olmadi sinirlendim. Ama baktim hic biri dogru tedavi degil, hepsinden vazgectim. Mecburum, bu kuzu benim… Elimden geldigi kadar, yapabildigim kadar yapicam.. Srnde yapicaksin, sende basaracaksin.
Gazini iyi cikar, olmadi biraz karnini ov. Hersey düzelecek bebeislerimizde alismaya calisiyor dünyaya unutma..
Ben drdan geldim bebek baya yerlesmis dedi daha var mi dedim var dedi belli olmaz dedi sancin tutar gelirsin dedi nasil is anlamadim yahu. 3150 gr olmus kizim benim. Ya offf bekliyorum bekliyorum azicik sey soyluyo dr
KIZLAR merhaba yani katıldım aranıza cünku hamile oldugumu bugun ögrendimmmm:):):)hala şoklardayım
canım ya benımde sutum yetmıo.mama takvıyesı yapıyrm.ama oda gaz yapıo heralde.gazını duzgun cıkaramıyorum.annem 10gun sonra gıtcek.bugun psıkolojım cok bozuktu oturdum agladm.bakabılcemmı açaba.40cıkmadan yanlız kalıcm.kendıme guvenım bı anda gıttı.dısardan gorundugu kadar kolay deglmıs.lohusada boyle buhranlar normal dıolar ama umarım uzun surmez.sen nasıl basedıyosun.valla bıraz rahatlamaya ıhtıyacm var.
hayırlı olsun canım. bizim artık son günlerimiz, gün sayıyoruz. sen yolun başındasın. rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin.
kaç haftalıksın?
Kizlar bu sabah nisanim geldi, acilma yok ama degismis rahim agzi dedi, nst´de düzensiz sancilar cikti. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim iptal mi etsem bilmiyorum, ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik
Hadi hayirlisi cnm. Üzülme bak benim de annem yok yanimda esim benim de calisiyo. Ayni durumdayiz cogumuz hem sanci gelince hemen dogurulmuyormus ki telas yapma. Temizlikciyi taniyosan cagir cok yormazsin kendini sancin gelirse de gidersin o temizler cikar.Kizlar bu sabah nisanim geldi, acilma yok ama degismis rahim agzi dedi, nst´de düzensiz sancilar cikti. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim iptal mi etsem bilmiyorum, ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik
Hadi hayirlisi cnm. Üzülme bak benim de annem yok yanimda esim benim de calisiyo. Ayni durumdayiz cogumuz hem sanci gelince hemen dogurulmuyormus ki telas yapma. Temizlikciyi taniyosan cagir cok yormazsin kendini sancin gelirse de gidersin o temizler cikar.
yarın sabahtan çağır kadını bence. bende evde yanlızım eşim çalışıyor, yanımda kimse yok, taksiye bibip gitcem sancım gelince
Allah kolaylık versin
ilk kez gelecek bu kadin bir arkadasima gidiyordu, konustum ama hafta sonu gelebilirmis sadeceolmazsa anahtari birakacagim
temizledigi kadar yapsin ciksin
Kendimi cok yalniz hissettim aileden uzakta olmak zor , cok sagolun , Allah hepimize kolaylik versin
ilk kez gelecek bu kadin bir arkadasima gidiyordu, konustum ama hafta sonu gelebilirmis sadeceolmazsa anahtari birakacagim
temizledigi kadar yapsin ciksin
Kendimi cok yalniz hissettim aileden uzakta olmak zor , cok sagolun , Allah hepimize kolaylik versin
Ben cok begendım cnm marifetlisin maşallah.. güle güle kullansın oğluşun
ooyyy fidom kıyamam sana ben. sıkıntı yapma sen çok iyi bir annesin. eminim çok güzel bakıyorsundur bebişine. gaz için kekik öneriyorlardı bir dene istersen. kendine güvenini kaybetme. herşey düzene girer. sen güçlü olacaksın ki bebişin senden destek alsın.
Öpüyorum senide oğluşunu da. Allah kolaylık versin.
yarın sabahtan çağır kadını bence. bende evde yanlızım eşim çalışıyor, yanımda kimse yok, taksiye bibip gitcem sancım gelince
Allah kolaylık versin
Kizlar bu sabah nisanim geldi, acilma yok ama degismis rahim agzi dedi, nst´de düzensiz sancilar cikti. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim iptal mi etsem bilmiyorum, ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik
inşallah bebişin bekler hafta sonunu canım.. oyle dusunme bak sen 2 tanesin artık eşi dostu bırak senden bi parca gelıcek dunyaya herkesden özelsin..
bak aklıma ne geldi arkadasına gıdıyomusya bu kadın.. haftasonuna kadar herhangı bı gun gıdıcekmı arkadasına ? eger gidicek olsa gunlerı degıstırırdiniz..
Aynen bosver oldugu kadariyla takma kafana ama kadinin pesinde dolanip durup da sancini arttirma. Neden yalnizsin sekerim biz variz ya cok ayipbisi olursa yazarsin biz hep burdayiz hayirlisiyla hallolur hersey. Benim annem babam memur old icin 4 cocugunu da farkli sehirlerde yalniz dogurmus diger kadinlarin refakatcileri degistirmis bebegin altini. Ooo simdi hemsireler ebeler var ne kadar özenli. Ben onlara güveniyorum hic korkma ortada kalmayiz bi sekolde hallolur. Bana bgn ebe bile dedi kimseyi getirme yaninda karisan cok olunca kotu oluyor biz variz dedi
offff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?