2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet canım doğru diyosun oda alışma sürecinde bizlerde.gerçekten zormuş.hala o yoğun güzel duyguyu tadamadım yorgunluktan gece leri falan uyku yok:))) 1aya rahatlarız inş.ya napalım dualarım o yönde bu dönemi sıkıntısız atlatmak.

Ben drdan geldim bebek baya yerlesmis dedi daha var mi dedim var dedi belli olmaz dedi sancin tutar gelirsin dedi nasil is anlamadim yahu. 3150 gr olmus kizim benim. Ya offf bekliyorum bekliyorum azicik sey soyluyo dr

aynen öyle. bende dün gittim bana da yerleşmiş ded, dr. ama gelen giden yok :)

ooyyy fidom kıyamam sana ben. sıkıntı yapma sen çok iyi bir annesin. eminim çok güzel bakıyorsundur bebişine. gaz için kekik öneriyorlardı bir dene istersen. kendine güvenini kaybetme. herşey düzene girer. sen güçlü olacaksın ki bebişin senden destek alsın.
Öpüyorum senide oğluşunu da. Allah kolaylık versin.

Kizlar bu sabah nisanim geldi, acilma yok ama degismis rahim agzi dedi, nst´de düzensiz sancilar cikti. Doktora göre %70 hafta sonu dogum olacakmis. korkuyorum biraz , annem yok , yanimda yol gösterecek kimse yok , esim calisiyor . Hafta sonu temizlik icin birini alacaktim iptal mi etsem bilmiyorum, ne yapacagimi, neye nereden baslayacagimi bilmiyorum kafam karmakarisik

hayırlı olsun canım. bizim artık son günlerimiz, gün sayıyoruz. sen yolun başındasın. rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin.
kaç haftalıksın?

aminn canım sagolasın sende su gibi dogum yaparsın insallah wala kac haftalık oldugunu bilmiyorum gec döllenme olmus doktor ole söledi bugun canım ilerleyen günlerde ögrencem kac haftalık oldugunu

yarın sabahtan çağır kadını bence. bende evde yanlızım eşim çalışıyor, yanımda kimse yok, taksiye bibip gitcem sancım gelince
Allah kolaylık versin

Hadi hayirlisi cnm. Üzülme bak benim de annem yok yanimda esim benim de calisiyo. Ayni durumdayiz cogumuz hem sanci gelince hemen dogurulmuyormus ki telas yapma. Temizlikciyi taniyosan cagir cok yormazsin kendini sancin gelirse de gidersin o temizler cikar.

Aaa bekle bekle bunalıma giricem. Butun herseyi doguma odakladim. Dogum olunca nolcak bilmiyorum. Sıkıldım artık dogurmak istiyorum

yarın sabahtan çağır kadını bence. bende evde yanlızım eşim çalışıyor, yanımda kimse yok, taksiye bibip gitcem sancım gelince
Allah kolaylık versin

ilk kez gelecek bu kadin bir arkadasima gidiyordu, konustum ama hafta sonu gelebilirmis sadece olmazsa anahtari birakacagim
temizledigi kadar yapsin ciksin

Kendimi cok yalniz hissettim aileden uzakta olmak zor , cok sagolun , Allah hepimize kolaylik versin

inşallah bebişin bekler hafta sonunu canım.. oyle dusunme bak sen 2 tanesin artık eşi dostu bırak senden bi parca gelıcek dunyaya herkesden özelsin..
bak aklıma ne geldi arkadasına gıdıyomusya bu kadın.. haftasonuna kadar herhangı bı gun gıdıcekmı arkadasına ? eger gidicek olsa gunlerı degıstırırdiniz..

Aynen bosver oldugu kadariyla takma kafana ama kadinin pesinde dolanip durup da sancini arttirma. Neden yalnizsin sekerim biz variz ya cok ayip bisi olursa yazarsin biz hep burdayiz hayirlisiyla hallolur hersey. Benim annem babam memur old icin 4 cocugunu da farkli sehirlerde yalniz dogurmus diger kadinlarin refakatcileri degistirmis bebegin altini. Ooo simdi hemsireler ebeler var ne kadar özenli. Ben onlara güveniyorum hic korkma ortada kalmayiz bi sekolde hallolur. Bana bgn ebe bile dedi kimseyi getirme yaninda karisan cok olunca kotu oluyor biz variz dedi

kızlar sizi genelde takip ediyorum doğum hikayeleriniz okuyorum falan
bende şubatta ikinci kez anne olacağım inş.
ilk doğum zamanım geliyor aklıma oğlumu kucağıma alacağım için çok heyecanlıydım 36. hafatdan sonra insan diken üstünde duruyor açıkcası ve sabırsızlanıyor sizi çok iyi anlıyorum ben bende öyleydim ve strese girmiştim 39+3 de normal doğumla kucağuma aldım yawrumu

ama 37 de yalancı sancılarla gittim ilk olarak doğum diye hoş o gün zaten kontrolüm vardı ve gece boyu çektiğim ağrılar daha doğrusu ben onları ağrı sancı sanıyordum meğer çok hafifmiş onlar sadece kandırıyomuş biz ilk doğumunu yapacak deneyimsiz anneleri, annem ve ordaki ebe bana af edersiniz bu gaz sancısı gibi bişi bunla doğrulmaz dediler hakılarmış
37 de doktor kontorlünde yinede 2 cm açıklık çıktı bende doktor muayene etti git sancıların düzenli olunca gel dedi haklıydı hastanede beklemenin bir anlamı yoktu eve geldik herkese doğum başlamış dedik tabiki bi çok kişi ziyarete geldi benim yatak açıldı fakat akşamına sancı falan kalmadı ha bu arada doktor 37 de muayene ederken nişanımda gelmiş oldu

neyse 38+3 de yine bir gece sancım tuttu daha doğrusu o gaz sancısı veya adet sancısı diye tabir edeceğim şey yine ailelere haber vermeler falan yine hastane yolu açıkşık 2,5 cm fakat sancı yine kaçtı
tabi ben bu kez çok sters oldum nerdeyse sezeryana karar vercem hatta doktorumu aradım sezeryan olcam dedim
bebek içerde kakasını yer diye korkuyorum

39+3 de ben sezeryana karar verdiğim günün (ertesi gün olacam güya ama annemler beni vazgeçirdi tekrar muayeneye gidicem o gün) gece suyum geldi ama ne suuuuuuuuuu hotumlu suluyorlar sanki bu kez kimseye haber vermek yok dedim yine fakat benim azım kulaklarımda bebeğim geliyor diye bir sevinç yarım saatte hastandeydik 15 dk sonra kendi sancılarım geldi çok şükür 5-5,5 saat sonunda bebeğimi kucama aldım tamamen kendi sancımla ve epiduralsiz

size demem o ki kendini sterse sokmamaya çalışın biliyorum çok zor, vede doktorunuzdan size kesin tarih söylemesini beklemeyin geleceği nerden bilsinler banada garip geliyordu bir zaman vermemeleri ama veremiyorlar işte bu gayet doğal

birde yalnız olduğunuz için üzülmeyin allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirisiniz inş.

herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum kızlar arada girer okurum yine sizi hoşuan gidiyor heyecanlarınız

bi kaç şey daha ekleyeyim doğrunca hemen sütünüz gelmez panik yapmayın bi kaç gün içinde gelir bol bol emzirin emzirinki sütünüz daha çabuk gelsin ve bebekleinizin azına sakın biberon dayamayın ilk günden illa mama vereceksseniz kaşıkla vermeyi deneyin

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız dogum yapan var mı gecmişi fazla okuyamadım o yüzden bilmiyorum p.zartesisevmez ne yaptı enson nişanı gelmişti.
bu arada kızlar ben hala inanamıyorum dogum yaptıgıma içimden hep diyordum en son ben dogum yaparım diye ama öyle olmadı şimdide iyikide öyle olmadı diyorum cünkü beklemek çook zor biliyorum kızımda beni bekletmeden aniden geliverdi herşey rüya gibiydi suyumun gelmesi sancılar dogum ama rabbime şükür benim dogumumda cabuk gecti öyle günlerce saatlerce sancı cekmedim inşallah sizlerinde dogumuda böyle olur
sizleri gercekden çok seviyorum kızlar çooookkk.........

valla canım şu mesajını okurken bile gözlerim doldu çok duygusalım bu ara.hamilelik döneminde hep eşime kızar laf sayardım en ufak şeyde şimdi tam tersi onsuz bi an düşünemiyorum biyere gitsin istemiyorum.ama pazartesi işe başlıcak bilmiyorum çok duygusalım çooook herşeye ağlayasım var.öfff ne bilimm şu 2 ayı bi atlatsaydık.

Allah kolaylık versin

offff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((

offff bende aileden uzakta olmanın ne kadar zor olduğunu doğumda anladım Allah hepimize yardım etsin.(((((((((

Kizlar iyi ki varsiniz Allah yardimcimiz olsun insaallah üstesinden geliriz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…