sağol canım. ablam 2 gün kalabildi sadece onunda çocukları var okula giden. insan böyle zamanda anlıyo ne kadar değer verildiğini. zaten annem hep ilgisiz bütün kızlarına karşı. valla çok kırgınım. şugünleri bi atlatsan allahın izniyle.
Kızlar biraz mahrem olucak ama bişey sorucam size. Bu dönemde ilişkiye giren var mı aranızda ben tedirgin oluyodum bayadır yaklaştırmıyodum eşimi yanıma. Ama bugün şeytana uydukilişkiden sonra da wcye gittiğimde foşş diye bi akıntı oldu hiç idrar yapıuor hissi değildi ayırt edemedim. Rengi idrardan açıktı ama sanki. Bebişin hareketleri normal. Nişan kanama falan yok ama o gelen akıntı su olabilir mi sizce?
onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.
Kızlar biraz mahrem olucak ama bişey sorucam size. Bu dönemde ilişkiye giren var mı aranızda ben tedirgin oluyodum bayadır yaklaştırmıyodum eşimi yanıma. Ama bugün şeytana uydukilişkiden sonra da wcye gittiğimde foşş diye bi akıntı oldu hiç idrar yapıuor hissi değildi ayırt edemedim. Rengi idrardan açıktı ama sanki. Bebişin hareketleri normal. Nişan kanama falan yok ama o gelen akıntı su olabilir mi sizce?
inşallah canımm inşallah herşey daha güzel olacak. Rabbim başka sıkıntı vermesin bugünlerinede şükür.Canim benim deger vermediklerinden degil kendileri ne gordulerse oyle davraniyorlar bize zamana ayak uyduramiyorlar iste. Atlatirsin cnm benim bugünlerde yasadiklarin oyle guzel tecrube olacakki sana. Ayrica bundan sonra kendine guvenin de cok artacak öyle düşün öyle hisset. Hersey cok güzel olacak
canım benim ya. çok kötü olmuş sanki 5 çocuk doğurmuşsun gibi bu ne ilgisizlik gerçekten.
boş ver sen onları bebeğin bundan sonra yol arkadaşın olacak senin. onlarında zor günleri olursa kendini mecbur hissetmezsin en azından
Valla canım tuvalete aktı gitti ama idrar gibi değildi sanki ne bileyim insan hissetmez mi idrar yaptığında? Hiçbişey hissetmedim sadece foşş diye bi şırıltı.. 1 çay bardağı kadar falandı ama heralde öyle çok değildi. Bişiy olmaz dimi suysa da o kadardan?aminyon sıvısının kendine öz kokusu olurmus cnm tatlımsı sekerli su gibi bi koku..
idrar amonyak gıbı kskin ve rahatsız edıcı kokarmıs hatta ilaç kullanıyosan ılacında kokusu sinermiş..
suan bakma ihtimalın varmı kokusuna rengine fln .
Çok ayıp etmişler gerçekten. Bu dönem yalnız bırakacak dönem mi? Allah sabır ve kolaylık versin sana canım bebeğine de sağlıklı uzun ömür. Üzme kendini allah kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş kuluna. Çok şükür eşin yanında sen de kime ne kadar değer vereceğini öğrenmiş olursun ona göre davranırsın.sağol canım. ablam 2 gün kalabildi sadece onunda çocukları var okula giden. insan böyle zamanda anlıyo ne kadar değer verildiğini. zaten annem hep ilgisiz bütün kızlarına karşı. valla çok kırgınım. şugünleri bi atlatsan allahın izniyle.
Valla canım tuvalete aktı gitti ama idrar gibi değildi sanki ne bileyim insan hissetmez mi idrar yaptığında? Hiçbişey hissetmedim sadece foşş diye bi şırıltı.. 1 çay bardağı kadar falandı ama heralde öyle çok değildi. Bişiy olmaz dimi suysa da o kadardan?
.
artık 39. haftadasın ilişki doğumu tetiklese de sorun olmaz heralde. bu arada bebeğin hareketlerini takip et. olan olmuş artık dimi:)
geçmiş olsun cnm allah şifa versin...
Valla canım tuvalete aktı gitti ama idrar gibi değildi sanki ne bileyim insan hissetmez mi idrar yaptığında? Hiçbişey hissetmedim sadece foşş diye bi şırıltı.. 1 çay bardağı kadar falandı ama heralde öyle çok değildi. Bişiy olmaz dimi suysa da o kadardan?
Çok ayıp etmişler gerçekten. Bu dönem yalnız bırakacak dönem mi? Allah sabır ve kolaylık versin sana canım bebeğine de sağlıklı uzun ömür. Üzme kendini allah kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş kuluna. Çok şükür eşin yanında sen de kime ne kadar değer vereceğini öğrenmiş olursun ona göre davranırsın.
selam kızlar .
eleviti geçen hafta bende bıraktım dktrum bırakabilirsin dedi.
aişecim ç ok geçmiş olsun ya az kaldı ama inşallah diş ağrın uzun sürmez. sen yinede karbonatlı ve tuzlu suyla ağzını çalkala belki faydası olur.
fido canım sıkma canını sadece kuzuna odaklan arada dışarıya çık hava al.
yarın benim kntrolüm var geçen hafta bebek kanala inmemişti bakalım yarın ne söyleyecek dktr. bide çatı muayenesini olmuştum acaba yarında alttan kntrol edermi ki. ya inşallah herşey yolundadır. çok tedirginim.
Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum
çok geçmiş olsun cnm ya. tekrarladı mı yineİnşAllah geçer biran önce, Rabbim şifa wersin.
Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum
canım yaa hemde nasıl bi dün rahattım bugün yine oldu elhamdülillah şimdi iyi biraz daha. canım allahu teala razı olsun.
sewindim cnm iyi olmana :) bi yerinin ağrısı geçio başka bi yerin başlıo hamilelikde. Allah şükürler olsun yinede ama zor işmiş hamilelik. annelerimizin kıymetini bilmek lazım walla. iki gündür kabızlıkdan dertliyim bende. Rabbim sağlıkla ewlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin cnm ya.
onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.
Cnm dra bgn sordum kalbindeki ekojenik fokus kaybolmus haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?