ne güzel bi haberr çok şükürr. valla kendi yavrum gibi görüyorum her bebeği. inşallah o dedğin sonuçlarda iyi çıkarrrrrr
Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum
Hilalcim ben dogum sancilari cekerken senin bebegin icin dua ettim cok sevindim iyi olmasina bebeginin.
Kızlar anca geldik cok kalabalikti ama rabbime şükürler olsun dr cok olumlu bi tablo cizdi bu cocuk bütün bu kuvozde yaşadıklarına rağmen normal dogmus bebek gibi dedi 4 seviye varmis sizinki bence 1 seviye dedi haftaya eeg cekilcek 4-6 ay arasi da tomografi cekilcek normalden gec yuruycekmis ama yuruycekmis.benim kizim cok güçlü benden bile güçlü çıktı yavrum
yaa geçekten öyle ilk 5-6 ay kusmaktan mahvoldum. 2 ay rahatladım şimdide diş sancıneyse gene elhamdülillah her halimize.
canım şimdide ara ara kasılmam ve sancım oluyo. ama başka belirti yok korkuyomda eşimde işte.
ay cnm kıyamam ya... keşke yakın olsaydıkelimden geldiğince yardımcı olurdum sana. Dualarım hep seninle ,Rabbim seni we ewladını korusun.
onca sene çocuk istemiş düşükler yaşamış biri olarak lohusa sendromu yaşamam bebeğimi kucağıma alayım dünyalar benim olur sanıyordum. lohusa sendromu daha hastanede başladı bende. ablamın biri bana bakıyodu(5 ablam var) hast.de iki gece kaldık. doğumum normal olsun istemişdim elimde değildi işte benim yaramazın kalp atımı düşünce acil sezeryan oldum. eve gelince iki gün ağlama krizine girdim. yanlızlık çok kötü bişeymiş. insan bu dönemde hissediyor. annem de kaynanamda gelmedi doğuma. anem halada gelmedi. kv dün geldi köyden evlerimiz uzak daha yanıma teşkif etmediler. sanki ben her sene doğuruyorum. nedir bu ilgisizlik anlamıyorum. anneme geçen lafı koydum. kv gelmedi mi hala dedi. bende bu saatten sonra gelsede farketmez gelmesede dedim. banada mı diyosun dedi evet dedim. hiçbir işi yok köyde kıçının rahatlığı için gelmiyo. dertleşmek içimi dökmek istedim. yanlızlık en kötü şeymiş bu dönemde yanında annesi kv si olanlar kıymetini bilin.eşim işten gelsin diye bekliyorum bütün gün sırf bir ses bir yüz görmek için.
hanımlar sabah gebelik testi yaptım ikinci t çizgisi silik çizgi adetime 3-4 gün var sizce hamilemiyimm lütfen yardımcı olunnnn
acayip karnım ağıyo ne nişan var ne su var üstelik oğlum da oynuyo, sancı olabilir mi? evde yalnızım. bekliyorum ağrılarım artarsa banyoya girip taksiye binip gidicem hastaneye. ay ne yapcam bilemedim. eşimin bugün doğum günü bugün doğarsa hediye olur :)
sabah sağlık ocağına yürüdüm geldim. acaba o mu tetikledi?
acayip karnım ağıyo ne nişan var ne su var üstelik oğlum da oynuyo, sancı olabilir mi? evde yalnızım. bekliyorum ağrılarım artarsa banyoya girip taksiye binip gidicem hastaneye. ay ne yapcam bilemedim. eşimin bugün doğum günü bugün doğarsa hediye olur :)
sabah sağlık ocağına yürüdüm geldim. acaba o mu tetikledi?
Tatlim dogum agrisi gitgide siddetleniyomus ve duzenli geliyoms devamli sancin olmuyomus.. ilik bi dus al rahatlarsin belki. Bide ebem belden vurur dogum sancisi bicak gibi demisti.. zaten bu dogum sancisimi demezsin anlarsin hemen demisti...hakkinda hayirlisi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?