2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim hbek baski yapiyorda olabilir ... Saat tut bak bakalm ..
Haberdar et bizide

kuzum baskıdan dolayı günlerdir ağrıyordu zaten. ama şimdi bi değişik ağrıdı, çarşamba gübü doktor doğum kanalına girmiş demişti. ondan tedirgin oldum doğum mu başlıyor diye. yine yazmaya çalışıcam . şimdi daha iyiyim gibi.
Öpüyorum tşk. ederim.

Zaman tut bakalim duzenlimi geliyo agrilarin... hadi siddetlenirse yaz haberdar et canim... hayirlsii senin icin..

adaşım ikimizinde kontrol vardı bugün :)
ikimiz kaldık herhalde doğurmayan :)

doğurmayanlardan ben de varım
pazartesi çatı muayenem yapılcak inş doğumu tetikler de 40a girmeden doğururum sabrım kalmadı artık.
ne güzel bebişler akın akın gelmeye başladı çok duygulanıyorum gördükçe.
rabbim bizim gibi sırasını bekleyenlere de nasip etsin inş.

Günaydin herkeslere ...
Bence hamilesin meva , okadar test yapmis birisi olarak söyliyeyim , eger negatifse o cizgi asla belirmiyor :)
Ben simdidn gözün aydin diyeyim ... Bir iki güne kadar o cizgi yine yapinca yani brlirgin olur

canım inşlh hayırlısıyla dediğin gibidir kafama takılan çok silik olması ama bakınca görülen bi siliklikk

Canım sen suni sancı ilemi doğum yaptın :26:

:) amin şekerim hepimize inş.

gerçekten zor zamanlar canım umarım bu süreci çabuk atlatırız.
canım çok sağol benim tek korkum bu sürecin uzaması bazılarınd çok uzun zaman sürüyomuş bu sürecin atatılması.dışarıyla bağlantıyı kesmemek lazım ama bebiş okadar minikki dışarı çıkamıyoruz ik zamanlar zaten kış geldi havalar soğudu.
canım vakit ne çabuk geçti.işte bebişlerimiz kucağımızda allaha şükür sağlıklılar.büyüyeceklerde inş.bunlar güzel anılar hepimiz için:)

canım dakka tut düzenli gelirlerse mutlaka git doktora haberdar et burdanda merak ederiz seni:)

anammmmmm biben kaldım doğurmaya n 11 kasım muhtemel doğum tarihim beklemede ısrarcıyım ama hiçççççç bir sıkıntım ağrım yok akşamları sadece kasıklarım ağrıyor . eşime şarkı besteledim onu sölüyorum gülmekten ölüyo
DOğuramadımmmm doğuramadımmm ne olur anla beniiiiiiiii işte benim şarkım

canım gece okudum ama cevap yazamadım. yok girmedi belden. benim hep kasıkda ve kasılma aşırıydı. şimdi bişeyim yok bekliyoz bakalım allahu teala razı olsun..

ayy çok komiksin :) sen yazmışsın ama bende okurken şarkı gibi okuyorum :) :) hahahaaa... ne alemiz yaa..
benim ağrım sancım gitti. sadece hafif şekilde adet sancısı var şeyimin içinde :)

Fidoşuummm seviyorum seni. şimdilik gayet iyiyim ütü yapıyorum. hafif bir adet sancısı çekiyorum şuan. Ama çok heveslendim gelsin artık oğlum :) hem bugün eşimin doğum günü. hediye olur :)

benim sata gore dogum tarihim 28 kasım ama bebegımın gelışimi hep geride.. ultrason hep aralık dıyor başka bişey demiyor.. bu sayfada sona kalan ben olucam hissedıyorum artık kendı kendıme doguma gıdıyorum dıye haber veririm kendı kendıme endişelenırım falan.. neyse siz gidin tek tek doguma ben cıkarken ışıkları kaparım

selam kızlarr çarşıdan geldik şimdi mahfoldum trafikten arabadan arabada karnıma hep sancı giriyo sanırım sallanıyo bebeğimin bi iki eksiği vardı araba koltuğu yoktu onları aldık tamamladık şimdi eve geldik coook yoruldumm

Kızlar biz daha bebişin yatağını almadık yani karyolası var odasında ama yatak odası için park mı beşik mi diye bi türlü karar verememiştim şimdi park yatağa karar verdim gibi haftasonu alırız artık karar verip. Ne tavsiye edersiniz öyle cicili bicili bişey istemiyorum sade ya krem ya sütlükahve rengi şık bişiy bulabilirsem alcam diğer türlü ahşap beşil. Biliyorum çok geç kaldık ama işte napim. Hs. Halılar gelicek yıkamadan önümüzdeki hafta içinde de temizlikçi kadın. Sonra bitiyo işim hazır olucam. Bunlar bitene kadar bekler inş prenses ;-)

Yasadigimin en hafif halini anlattim:)) insanlari germeye gerek yok, herkesin dogum hikayesi farkli oluyor…

evet esim hala dikislerimi kontrol edip krem sürüyor. Pedimi bazen yukarida yapistiriyorum pedimi asagi aliyor.. Yani cok acaip durumlar bunlar, ben ki esimle banyoya zor giren bir insandim. Rabbim hayilrisini versin...

ayy cnm çok sevindim rabbim büyükk herşey daha güzel olur inş cnm inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…