Fidom benim sütüm hemen geldi yavrumda gogsumu hemen tuttu hiç sikinti yasamadik o konuda ama yinede oldu.3.gun akşam farkettim sarılığı birgün once hic birseyi yoktu, 1.2.gun hatta 3.gun bile cok emmisti oluyor yinede iste, neyse gecti gitti çok şükür. Popolin kullaniyoruz biz pisik olmadık gaz sancisi arada oluyor
Gizliozne ben en yuksegi 55 olan sancilarla dogum yaptim herkesin sancisi farkli sanirim hatta ilk acile gidiş imde rahimde kasilma yok diye taburcu edildim 7 dakikaya bir sanci cekerken. Ya cihaz bozuktu hep aynisina bagladilar ya da benim sancilarimin cinsi boyleymis =)
Kuzum 06 benim kizin da sol yanaginda gamze var emerken ve gulerken cikiyor. Ölürüm onun icin boyle guzel bir his yok 2 saattir uyuyor yaninda oldugum halde cok ozledim.
cok sağolasın canım benim.... nasip oldu normal oldu.sonuçta bebeğin ve annenin kaderinde ne varsa o yaşanacaktı...
sezarteni bilmiyorum ama normal doğum zor olmakla birlikte dayanılmayacak birşey de değil, herşey geçiyor...
Ben geldim kizlar..
Bebek hayli asagida ama tam kana girmemis
Rahim agzi acikligi 1cm ama rahim kendini doguma hazirlamamis tam
Beklenen dogum tarihine randevu verdi 19.11
Merdiven in cik dedi .. Nst de bebegim yine uyuyordu hemsire uyandirdi ..
Ölcümler hersey iyiydi iki hafta önce 2800 g diyordu simdi 3200 falan dedi , tahmini yani tam ortalarda bir bebek
Regl agrisi gibi agri iyi dedi rahim hazirlik yapiyor dedi ..
Haberler bu kadar kizlar dogurmadim :)
Madamtusot ve tubaa03 allah yar dimciniz olsun kizlar ..
Sag salim kavusmusunutdur insallah ..
Ozlmalpr canim allah kavustursun canim sizide en ksa zamanda
Canim 07 görünce sende mi antalyadasin ve doktorlarimiz da ayni mi diye sorasim geldi.Çünkü benim dr da çatı muayenesi yapmadi üstelik bugün benim günüm dolmasına rağmen. Gerci doktorum 1 hafta gec döllenme diye muhtemel doğum tarihimi 1 hafta ileri atmıştı yani haftaya pazartesi dolduruyorum ona göre. .yani yine de çatı bana da yapılmadı. Persembe randevum var belki yapar o gün diye düşünüyorum. Bi rde bebegim kanala henüz inmemisti ve kilosu da öyle cok değil 3000 gr.belki bu lar da etkilidir yapmamasinda.
canım bende seni aradım burda :))) günümüz aynıydı bugun gittim bu haftada beklemeye kadar verdik bizde allaha şükür suyum iyi . biz sezeryan istemedikçe üzerimize üzerimize geliyo bu sezeryannnnnn
Bu 11.11 bebisleri gününde gelmiyor demekki..her seyin yolunda olmasina sevindim..benim de persembe randevum cok korkuyirum şu kaka kordon muhabbetinden
Kızlar yarın sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyım birazda korkuyorum lütfen bana dua edin ilk fırsatta doğum hikayemi yazarım inşallah.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum.
Hayirli ugurlu olsun sekerim guzel haberlerini bekliyoruzzz
Kv beni yine cildirtti kizlar. Tam hersey yoluna giriyo diyorum bisey cikiyo.. esim izin almis bugun erken geldi, bi yukari cikalim anneni gor 5 dk ordanda manava gideriz dedim tamam dedi ciktik.. konu tabi yine bebek mevzusu..acildi... kp ruyasinda gormus bebek, esmermis falan filan... kvnin yeneglerinin ikiside hamile kiz bebekleri olcak, akrabalar yani benim torunumn pesinden koscaklar cokyakisikli olcak, zaten babasina dedesine benzerse yakisikli olur diyo imali imali.. bana benzerse cirkin mi olur dcektim zor tuttum kendimi.. takmis sarisinliga esmerlige... odu kopuyo bana benzicek diye., sarisin olmasini hic istemiyo ve bu benim cok zoruma gidiyo.. Moralimi alt ust etti yine yaa..benim ailem sarisin biraz daha anlayisli olmasi gerekmez mi bu konuda...
Kızlar yarın sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyım birazda korkuyorum lütfen bana dua edin ilk fırsatta doğum hikayemi yazarım inşallah.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum.
Bu 11.11 bebisleri gününde gelmiyor demekki..her seyin yolunda olmasina sevindim..benim de persembe randevum cok korkuyirum şu kaka kordon muhabbetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?