2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ya sütüm olmadığı ıcın mama veriyorum arada oda gaz sancısı yaparmı acaba.milupa aptamıl verıyorum.

Bazisinda oyleymis agri hafif hissediloyomus canim,,, bu arada kizinin o gamzesini yerim yerr......

Kv beni yine cildirtti kizlar. Tam hersey yoluna giriyo diyorum bisey cikiyo.. esim izin almis bugun erken geldi, bi yukari cikalim anneni gor 5 dk ordanda manava gideriz dedim tamam dedi ciktik.. konu tabi yine bebek mevzusu..acildi... kp ruyasinda gormus bebek, esmermis falan filan... kvnin yeneglerinin ikiside hamile kiz bebekleri olcak, akrabalar yani benim torunumn pesinden koscaklar cokyakisikli olcak, zaten babasina dedesine benzerse yakisikli olur diyo imali imali.. bana benzerse cirkin mi olur dcektim zor tuttum kendimi.. takmis sarisinliga esmerlige... odu kopuyo bana benzicek diye., sarisin olmasini hic istemiyo ve bu benim cok zoruma gidiyo.. Moralimi alt ust etti yine yaa..benim ailem sarisin biraz daha anlayisli olmasi gerekmez mi bu konuda...

tabii tabii.. o an agri sanci derken geciyor. Ama sezeryan 3 hafta oldu daha iyi olamadim. ben iyi olamayinca bebegimde huzursuzlasiyor. sütüm yok… yani kismetinde bu kadarmis kutzumun napalim

hayirlisi olsun kuzucummm, dualarimiz seninle, diger dogum bekleyenler ile insalllah. Rabbim yardimciniz olsunnn

Herkese merhabalar, kısmetse bende ocak 2014 annesi olacağım 2 ay gerideyim sizden. Sizin doğum hikayelerinizi okudukça daha çok heyecanlanıyoruz..Sormak istedğim sezeryan olucak arkadaslar, doktorunuz kaçıncı haftada doğuma alınacağınızı söyledi ? Ayrıca gebelik şekeri olanlar varsa onlara hangi hafta dedi doktorları. Teşekkürler, hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :))

canım bende seni aradım burda :))) günümüz aynıydı bugun gittim bu haftada beklemeye kadar verdik bizde allaha şükür suyum iyi . biz sezeryan istemedikçe üzerimize üzerimize geliyo bu sezeryannnnnn

canım bende seni aradım burda :))) günümüz aynıydı bugun gittim bu haftada beklemeye kadar verdik bizde allaha şükür suyum iyi . biz sezeryan istemedikçe üzerimize üzerimize geliyo bu sezeryannnnnn

Bu 11.11 bebisleri gününde gelmiyor demekki..her seyin yolunda olmasina sevindim..benim de persembe randevum cok korkuyirum şu kaka kordon muhabbetinden

Bu 11.11 bebisleri gününde gelmiyor demekki..her seyin yolunda olmasina sevindim..benim de persembe randevum cok korkuyirum şu kaka kordon muhabbetinden

O zmn senle ayni günmüs kontrolümüz :) bakalim nolcak. O zmn ben daha panik yapmayayim ya sizin gelmis bitmis gununuz siz hele bi dogurun bana sonra sira gelcek bu arada ben Medstar a gidiyorum cnm ayni degilmis drmuz

Kızlar yarın sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyım birazda korkuyorum lütfen bana dua edin ilk fırsatta doğum hikayemi yazarım inşallah.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum.

Cnm ya demesi kolay ama bosver :) o kadar anlayissiz seyler soyluyorlar ki onu demeleri de normal tamam de dogru de gec. Kafani takma unut gitsin onlarin dediklerini kendi bildigini yap sen yine ben öyle yapiyorum. Bi de onun stresini mi yasayayim yani.

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.. geçmişe bi bakayım dedim baktım ki geçmişi okursam bu günü kaçırıcam.. umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir :))

Kızlar yarın sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyım birazda korkuyorum lütfen bana dua edin ilk fırsatta doğum hikayemi yazarım inşallah.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum.

hayırlı olsun insaallah herşey umdugundan çok daha güzel geçer ve yavrunu sağlıkla kucağına alırsın...

slm kızlar bugun yorgunluktan bitttik kızımla taksitlerimizi ödeyip eksiklerimizi alıp geldik çok şükür evimize ama çok yorulduk inş kızım da bu yorgunluktan etkienip bi kaç günegelir yanıma yaaa

s a kizlar en son 6 kasimda sanci çekerken yazmistim size elhamdülillah 7 kasim da geldi bebisim oglusum 41 haftalik
(40+6 ) da dogdu hiçbir belirtim yokken aniden sancilanmaya basladim ama cok farkli bir agri,7 saat evde çektim en son dayanamayacak sekilde hastaneye gittim epiduralli normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar versin bugun eve geldim daha yeni firsat buldum sizlere de haber vermek istedim oyle güzel bi duygu ki en kisa zaman da hepinizin tatmasi dileğiyle kucaginiza aldiniz mi butun cektiginiz sikintilar yok oluverio ....

bende korkuyorum dün yurtdışında yaşayıan ingiliz bi arkadaşımla konuştum beni kokuttuklarını söledim. baya sinirlendi biz42.haftanın sonuna kadar bekleriz burda öyle dışkısını yicek muhBbeti olmaz sadece bebeğin suyu ve anne iyi ise bi problem yaratmazlar dedi . arkadaşımda 42. haftasında bile suni sancı ile doğum yapmış. ozaman bile sezeryana almamışlar. bizdekiler ya beceriksiz anacım yada sezeryan işlerine kolaylarına geliyo. suni sancının adını anmıyor . ben biraz anlatsın diye gerekirse suni sancıyıda istiyorum sezeryan sonrası ağrı ve acıdan daha iyidir dedim. yok yok gerek yok suni sancıya dedi susturdu beni. peki dedim inş gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…