Ben carsamba gunu tekrar nstye giricem.. bidahaki hafta carsambada cati muayenesi yapilcakmis.. doktorum soyledi.. cok korkuyorum yani cekiniyorum aslinda :26: nstye giriyorum o kadar hissediyorum karnim sertlesiyo , agri hissediyorum nstde ama doktorum sancin cikmis demiyo hic.sadece bebekle alakali seyler soyluyo bu normalmi acaba
Canim bazi dr lar dogum esnasinda bile yapabiliyormus az cok tahmin eder heralde dr un ultrasyonla bakti mi bir de bebegin dogum kanalina girmis mi benim ki gecen hafta persembe dogum kanalinda degil dedi bir haftayi bulur dedi gercekten de hala tik yok
Merhaba kizlar yarin sezeryan randevum var hala inanamiyorum ne kadar cabuk.gecti vakit cok heyecanliyim ve cok korkuyorun beni canli canli keseceklerini dusnmek cok panik yaptiriyor tamam aci hissedilmiuormus ama.kesildigini falan hissediuormussun panik yaparak yanlis bisey yapaxagimdan korkuyorum allah benimde herkesinde yardimcisi olsun dua edin
Hadi ya ben de hep netten son anda cati muayenesi yapmak cocuk iyice yerlestigi icin daha net sonuc veriyor diye okudugum icin hic sormamistimben drumla basindan beri normal diye konusmustum acaba beni önemsememis mi drum. Son anda sezeryana mi alicak yoksa
Hadi ya ben de hep netten son anda cati muayenesi yapmak cocuk iyice yerlestigi icin daha net sonuc veriyor diye okudugum icin hic sormamistimben drumla basindan beri normal diye konusmustum acaba beni önemsememis mi drum. Son anda sezeryana mi alicak yoksa
Persembe gunu doluyor :) dogurmazsam persembe sorarim artikCanim benim dr da 38+ 3 te yapti normal doguma musait dedi ama bebek dogum kanalinda bile degil daha hem son anda ne olacagi belli olmaz ki bence ilk gitmende bir sor bakalim ne diyecek gunun ne zaman dolacak telden girdigim icin goremiyorum
Hiç kanal falan demedi bende sormadım bilmiyorum. Ultrasonla baktı sadece.
İnş. Canım nstden çıltım şimdi bi sürü sancı çıktı 50nin altına hiç düşmedi desem yeridir 100lerde de bi sürü sancı var. Muayene sırası bekliyorum şimdi çatı öuayenesi tetikler mi ki doğumu?
Nst için beklerken yanımdaki kızcağıza dr bugün sezaryene alıcam dedi ağlıyodu bi panik bi panik görseniz. Annesi uzaktan gelicek galiba çok kötü bi durum. Benim de annem uzakta ya psikoloji falan kalmadı valla ;-)
muhtemel doğum tarihine bakılırsa çok az bi zamanın kalmış, qeçtiğimiz hafta yapmış olması lazımdı muayeneyi.ama bildiği bişey mutlaka vardır önemsememe şansı olduğu sanmıyorum.çocuğunun kilosu fazla değilse her halukarda normal yapabilir diye kontrol etmemişte olabilir, hemen hayıflanıp streslenme canım benim :)
Persembe gunu doluyor :) dogurmazsam persembe sorarim artik
Walla cnmcm anladigim kadariyla benim drum cok pimpirikli degil bana hep herseyi en dogal sekliyle atlatti dogumu bile gelmezse 41. Haftaya kadar bekleriz sonra suni sanci veririz dedi o yuzden yorumlarim sizinkinden farkli oluyor :) ama benim de nstde karnim.agriyo gibi oluyor sertlesiyir gibi oluyor ama sancim 20 maksimum 30 cikiyor grafikte. Dr sancin yok diyor bebegin kalp atislari da 140 160 arasi olmasi iyimis bi de o degerler 20 dk icinde 5 kere pik yapmis olmaliymis yani hep.sabit deger olmazsa bu iyumis dr oyle anlatti
Ben carsamba gunu tekrar nstye giricem.. bidahaki hafta carsambada cati muayenesi yapilcakmis.. doktorum soyledi.. cok korkuyorum yani cekiniyorum aslinda :26: nstye giriyorum o kadar hissediyorum karnim sertlesiyo , agri hissediyorum nstde ama doktorum sancin cikmis demiyo hic.sadece bebekle alakali seyler soyluyo bu normalmi acaba
benim kimsem gelmicek eşimle ben sadece napacaz bilmiyorum Allahu teala yardımcımız olsun...
Merhaba kizlar yarin sezeryan randevum var hala inanamiyorum ne kadar cabuk.gecti vakit cok heyecanliyim ve cok korkuyorun beni canli canli keseceklerini dusnmek cok panik yaptiriyor tamam aci hissedilmiuormus ama.kesildigini falan hissediuormussun panik yaparak yanlis bisey yapaxagimdan korkuyorum allah benimde herkesinde yardimcisi olsun dua edin
Ama canim anladigim kadariyla dlktorun normal dogum taraftari ne guzel.. bazilari hem ucret fazla oldugu icin hemde islerine geldigi icin sezeryan yapiyolar. Demekki kayda deger bisancim yok ki doktorum soylemiyo bisey..ne guzel doktorun anlatiyo.. benim doktorum bu tarz seyler soylemiyo espriye vuryo..ckk rahatta kendisiben panik yapiyorum bazen benim hastamda rahat olmali dio
canım daha doğum tarihine nerdeyse 1 ay var hayıflanman için çok erken :) sertleşmeler, kasılmalar son zamanlarda yaşayacağın sık sorunlar, stres yapma zamanını bekle :)
Hehe o da iyimis. Sekerim sen de panik yapma herseyi rahat ol benimki de cok birsey soylemez gerekli seyleri soyler sadece. 5 dk suruyor maksimum benim muayenem. Sen de telas yapma bisi olsa soyler benimki ustelik internetten kadinlar kulubunden biktim birbirinizi korkutup korkutup geliyorsunuz diyor :)
Bugün benim de haftam doldu ama hala oğlumda tık yok sadece düzensiz regl sancilarim oluyor ara ara
Bu arada madamtusotu da doğuma aldılar. .bebeği çok hareketsizdi meğerse boynunda kordon varmış..Allah yardimcisi olsun
canimmm benim hayilri olsunn. Rabbim anali babali saglikli ömür versin…cok sevindim normal olmasina cokkkkk.. normal dogumlari duyunca cok seviniyorumm bennn
Benim dr da cati muayenemi yapmadi hic bahsetmedi bile yapicam die. Heralde normaldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?