s a kizlar en son 6 kasimda sanci çekerken yazmistim size elhamdülillah 7 kasim da geldi bebisim oglusum 41 haftalik
(40+6 ) da dogdu hiçbir belirtim yokken aniden sancilanmaya basladim ama cok farkli bir agri,7 saat evde çektim en son dayanamayacak sekilde hastaneye gittim epiduralli normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar versin bugun eve geldim daha yeni firsat buldum sizlere de haber vermek istedim oyle güzel bi duygu ki en kisa zaman da hepinizin tatmasi dileğiyle kucaginiza aldiniz mi butun cektiginiz sikintilar yok oluverio ....
bende korkuyorum dün yurtdışında yaşayıan ingiliz bi arkadaşımla konuştum beni kokuttuklarını söledim. baya sinirlendi biz42.haftanın sonuna kadar bekleriz burda öyle dışkısını yicek muhBbeti olmaz sadece bebeğin suyu ve anne iyi ise bi problem yaratmazlar dedi . arkadaşımda 42. haftasında bile suni sancı ile doğum yapmış. ozaman bile sezeryana almamışlar. bizdekiler ya beceriksiz anacım yada sezeryan işlerine kolaylarına geliyo. suni sancının adını anmıyor . ben biraz anlatsın diye gerekirse suni sancıyıda istiyorum sezeryan sonrası ağrı ve acıdan daha iyidir dedim. yok yok gerek yok suni sancıya dedi susturdu beni. peki dedim inş gerek kalmaz.
Kizlar su an hastanedeyim .Yavrum donmemisti.Bugun sabah sanci başladı. Nstye aldilar duzenli agri vardi.Ama açılma yoktu.Sonra gataya gittik.Sabahten veri 3 cm acilma olmus.Serviks de kisalmis.Hastaneye girmemle 20 dkda sezeryana alindim.Spinal sezeryan oldum.Su an agrim var.Dua edin olur mu? bebis su an iyi gibi
s a kizlar en son 6 kasimda sanci çekerken yazmistim size elhamdülillah 7 kasim da geldi bebisim oglusum 41 haftalik
(40+6 ) da dogdu hiçbir belirtim yokken aniden sancilanmaya basladim ama cok farkli bir agri,7 saat evde çektim en son dayanamayacak sekilde hastaneye gittim epiduralli normal doğum yaptım rabbim herkese kolay doğumlar versin bugun eve geldim daha yeni firsat buldum sizlere de haber vermek istedim oyle güzel bi duygu ki en kisa zaman da hepinizin tatmasi dileğiyle kucaginiza aldiniz mi butun cektiginiz sikintilar yok oluverio ....
ins canim gelio hemde hicbirsey yokken ben o gun o kadar rahattim ki alisveris e bile gittim aksam basladi aniden ...eger bebeğin iyiyse karninda rahatsa belli oluo nst de canim dr lar bilio allah im yardimcin olsun en kisa zamanda bebein gelsin ins korkma benim ki doğar doğmaz kakasini yapti teyzesi:))40 haftayi geçince kaygilar da artio normal olarak bende kaygiliydim sürekli dua ettim kendiliğinden gelsin bebeim diye dr cati kontrolünde zorlamisti biraz belki onunda etkisi oldu bilemiorum ilk bebeim olduğu için acilmam zor oldu geleceği gunu biliolar bebekler,allah a emanet olsun bebeklerimiz de bizlerde,sanci çekerken tum hamilelere dua ettim rabbim kolay doğumlar versindarısı benim başımaaaa :)) bende 40+1 deyim gelir demi bnmde sancımbende beklicem bu hafta sonuna kadar ... ama korkuyorum bebek kakasını yermi diye . sen nasıl geçirdin bu haftanı acaba ???
Seninde gozun aydin canim hayırlı evlat olsun yavrun, sağlıklı sihhatli olsun inşallah
Kizlar su an hastanedeyim .Yavrum donmemisti.Bugun sabah sanci başladı. Nstye aldilar duzenli agri vardi.Ama açılma yoktu.Sonra gataya gittik.Sabahten veri 3 cm acilma olmus.Serviks de kisalmis.Hastaneye girmemle 20 dkda sezeryana alindim.Spinal sezeryan oldum.Su an agrim var.Dua edin olur mu? bebis su an iyi gibi
canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.Kizlar su an hastanedeyim .Yavrum donmemisti.Bugun sabah sanci başladı. Nstye aldilar duzenli agri vardi.Ama açılma yoktu.Sonra gataya gittik.Sabahten veri 3 cm acilma olmus.Serviks de kisalmis.Hastaneye girmemle 20 dkda sezeryana alindim.Spinal sezeryan oldum.Su an agrim var.Dua edin olur mu? bebis su an iyi gibi
Iki gündür kizim geceyi gündüz gündüzü grce yapti. Gündüz paso uyumaca ama gece 1 dedimmi asker ediyor beni :-D fildir fildir gözleri hic uyuyasi yok, benim gozkerde sn de kapanıyor, dunde uyumayinca hali ile yorgun düştüm sanirim. ufakliklar gelmeden ayri sikintilar geldikten sonra aayrı sikintilari oluyor Rabbim eksikliklerini gostermesin, her sikintilari güzel, açmış kocaman gozlerini bakıyor yüzüme oyy kurban olduğum birde gülmüyormu o gamzesine kurban olduğum al iste eritti gitti içimi neyleyim uykuyu :-D
maşallahhsayılı guncabuk gecermıs cnm buyuzden cok sevıyorum planlı sezeryan işini.. bizim nezaman ne olacagımız belli değil..
idrarda lökosit bendede vardı antıbıyotık tedavısıyle atlattım ama aynı zamanda bakterıde vardı.. fotograf fikride harikaymıs saglıkla gelsin bebişin inşallahbende pzartesi gunu girdim nst ye hiçbişey cıkmadı doktorumda beni 15 gun sonraya attı heralde baktı sıpanın gelme riski yok busefer ultrason 1 aralık dıyo bakalım.. bende cantaları hazırladım bugun bebişin cicilerını yıkayıp kaldırdım biz hazırız o nezaman hazır olursa gelsin bakalım..
Kızlar yarın sezeryana gidiyorum çok heyecanlıyım birazda korkuyorum lütfen bana dua edin ilk fırsatta doğum hikayemi yazarım inşallah.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüyorum.
Kizlar ben sanirim grip oluyorum napicam
canım pekmez varsa evde yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve iç hemen iyi olursun Allahu tealanın izni ile.en etkilisi bu.pekmez yoksa balada sıkabilirsin. birde evde nekadar meyve çeşidi varsa hepsini kabuğuyla doğra tencereye su koy kaynat sıcak olarak iç. portakal elma limon özellikle. bunların dışında diğer meyveleride katabilirsin ayva havuç armut mandalina ne varsa.Allahu teala şifa versin inşallah.
bende ilk protein kaçağım olduğunu öğrenip aaraştırdığımda çok ağlamıştım, üzülmüştüm. Allah bizi korktuklarımızdan emin eylesin kötü şeyler yaşatmasın inşallah. 5 tane hastane dolandım herbiri beni ayrı ayrı yatırdılar çıkarttılar, yatırdılar çıkarttılar, resmen stresten doğuracaktım erken erken.
bana doktorum şunları söyledi tatlım; tansiyonunu sık sık ölç kontrol altında olsun dedi. yükselmeye başlarsa hastaneye git dedi.
bol bol protein içerikli gıdalar ye ki bebek proteinsiz kalıp gelişmesi yavaşlamasın dedi. yani et süt yumurta tavuk vs vs.
ayrıca bende birde idrar yolu enfeksiyonu var, dr dediki hamileler için genelde hep yazar çizerler antibiyotik kesinlikle verilmez filan diye ama çok yanlış bir bilgidir bu dedi. heleki son aylarda antibiytik korkulacak bişy değil aksine %1 zararı varsa %99 faydası vardır hem anne hemde bebeği için dedi. çünkü enfeksiyonun önlemini almazsak bebeğede geçebilir ve bunu istemeyiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?