2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Aa tesekkur ederim icimi rahatlattin ins benim de normal olur

Ay üzüldüm sabah çok tedirgindi anne hissi işte hissetti sikintiyi inşallah hayirlisi ile alir kucağına yavrusunu Mevlam yar ve yardimcisi olsun.

Senin oğlan vaktini bekliyor annesi stres yapma canim benim

Aayyy sabah konusmustuk tedirgindi, gece uyku uyuyamadim hareketleri hissedicem diye demisti.. Allahim yardimcisi olsun

Gizliozne ben en yuksegi 55 olan sancilarla dogum yaptim herkesin sancisi farkli sanirim hatta ilk acile gidiş imde rahimde kasilma yok diye taburcu edildim 7 dakikaya bir sanci cekerken. Ya cihaz bozuktu hep aynisina bagladilar ya da benim sancilarimin cinsi boyleymis =)
Kuzum 06 benim kizin da sol yanaginda gamze var emerken ve gulerken cikiyor. Ölürüm onun icin boyle guzel bir his yok 2 saattir uyuyor yaninda oldugum halde cok ozledim.

Sorma bende çok özlüyorum yanindan ayrilmiyorum birsn bile, hamilelikte ne guzeldi ben nerde o orda diyorum :-D simdi mecbur yanindan aytilmak zorunda kaliyorum mutfakti wc idi :-D hele o gamzesi yokmu aklima gelmezdi gamzeli kizim olacağı :-D

Kizlar yatisim yapildi sezeryan olucak dualarinizi bekliyorum hepiniz duamdasiniz Allaha emanet olun..
canım allah yardımcın olsun.haberlerini bekliyıruz öptm çok.
canım bebeğini göreceğin anı düşün sakn ol allah korusun tansiyonun yükselirse daha kötü olur.
benim kimsem gelmicek eşimle ben sadece napacaz bilmiyorum Allahu teala yardımcımız olsun...

canım valla allah kolaylık versin.çok zor bi durum benim annemgeldi ama az kalacak.gidicek.rabbim yardım etsin hepimize bebeklerimize hakkıyla bakmayı nasip etsin.benide şimdiden stres aldı annem gidince napıcam diye.

Canim bebisin nasil oldu geçtimi sarılığı. Benim yavrumun geçti çok şükür güneş banyosu ile geçirdik

O kadar gerginim ki anlatamam size. Dün gece boyu milletin lohusalık hikayelerini dinledim yok cinler çağırıyomuş da sevdiğin birinin sesiyle gidersen kaçırıyolarmış yok efendim 40çıkmadan dışarı çıkılmazmış 40 gün boyunca bebeğe sırtını dönüp yatılmazmış duvardan çıkan siyah kafalar bebeğin üzerinde dolaşan gölgeler bilmem neler deliricem hiç doğum korkusu olmayan ben deli gibi korkuyorum ve moralim yerlerde. Nasıl insanlar var hiç mi düşünmezler psikolojimizi anlamıyorum.

Üstüne nst sırası beklerken kadının biri soruyo kaç haftalıksın cinsiyeti ne falan diye kız dedim olsun o da evlat eli ayağı düzgün olsun dedi cinnet geçiricektim. Biz kız istiyoduk zaten olsun değil çok şükür yani dedim dalga geçer gibi aa öyle mi olsun varsın dedi bidaha..

Canim bebisin nasil oldu geçtimi sarılığı. Benim yavrumun geçti çok şükür güneş banyosu ile geçirdik

canım çoksağol allaha şükür geçti.sürekli besledim sıvı takviyesi falan.şimdide çok kötü poposu pişik oldu.çok hassaslar.sürekli altlarını değişmek lazım.e ilk tecrübesizlikler oluyo tabi.geceleri bir iki kez değişiyodum altını şimdi her uyandığında değiştirip krem ve yağ sürüyorum.inş.geçer en kısa zamanda yavrum acıdan uyuyamıyor.e bide gaz sancılarımız başladı.ama allaha şükür ciddi problemlerimiz yok.pişik ve gaz illaki olcak.doğum yapmayanlara tavsiyem eğer sütünüz hemen gelmezse mutlaka bi takviye yapın.yoksa sarılık oluyolar.

Sorma bende kiz deyince banada öyle diyorlardi hic takmiyordum kafama. Kiz evlat öz evlat Rabbim gonlumdekini verdi diyorum. Sende takma öyle seyleri kafana.
Lohusalikla ilgili olablarada tika kulaklarini dinleme

Canim 07 görünce sende mi antalyadasin ve doktorlarimiz da ayni mi diye sorasim geldi. Çünkü benim dr da çatı muayenesi yapmadi üstelik bugün benim günüm dolmasına rağmen. Gerci doktorum 1 hafta gec döllenme diye muhtemel doğum tarihimi 1 hafta ileri atmıştı yani haftaya pazartesi dolduruyorum ona göre. .yani yine de çatı bana da yapılmadı. Persembe randevum var belki yapar o gün diye düşünüyorum. Bi rde bebegim kanala henüz inmemisti ve kilosu da öyle cok değil 3000 gr.belki bu lar da etkilidir yapmamasinda.

canım hiç dünleme böyle şeyleri bende çok korkuyodum ama sürekli dua oku.Allaha emanet et kendini.bebeğine konsantre ol.hiçte bişey olmuyo.hem ne güzel kız evlat.bu devirde kız evlat gibisimi var.erkekleri elin kızı alıp gidecek.ama kızlar hep annelerinin yanında:)) boşver sen cahil insanları.etraf onlarla dolu.

Sorma bende kiz deyince banada öyle diyorlardi hic takmiyordum kafama. Kiz evlat öz evlat Rabbim gonlumdekini verdi diyorum. Sende takma öyle seyleri kafana.
Lohusalikla ilgili olablarada tika kulaklarini dinleme

Oyyy kız gibisi var mı kizlar candır cannnn..biz de eşimle erkek dediklerinde içimiz burulmustu..hepsi evlat ama gonlumuzden gecen kızdı..evlat evlattır kızı oglani ne farkeder..hayirli sağlıklı olsunlar da....

Fidom benim sütüm hemen geldi yavrumda gogsumu hemen tuttu hiç sikinti yasamadik o konuda ama yinede oldu.3.gun akşam farkettim sarılığı birgün once hic birseyi yoktu, 1.2.gun hatta 3.gun bile cok emmisti oluyor yinede iste, neyse gecti gitti çok şükür. Popolin kullaniyoruz biz pisik olmadık gaz sancisi arada oluyor

Oyyy kız gibisi var mı kizlar candır cannnn..biz de eşimle erkek dediklerinde içimiz burulmustu..hepsi evlat ama gonlumuzden gecen kızdı..evlat evlattır kızı oglani ne farkeder..hayirli sağlıklı olsunlar da....

Hatirliyorum canim önce kiz dediler nekadar sevinmistin bir ay kiz diye sevmistiniz :-D bir sonraki kontrolde pipi görülmüştü :-D ayin olayi olmustu bir sen birde puyy ablaninki

Evet cnm antalyadayim :) senin drun kiim ki :) o zmn kiloyla alakali bence de

Bunu hep söyleyim diyordum olmadi aklimda iken yazayim dedim kizlar.

Beklerinizin kilosunu çok kafaya takmayin bende çok takiyordum hep 3 ün üstünü görsün istedim. En son carsamba gunu kontrole gitmistim 3200 dediler nasil sevindim oh dedim. Pazar günü doğum yaptim 4 gun once 3200 denilen bebeğim 2970 doğdu oluruna birakin yani

Ben geldim kizlar..
Bebek hayli asagida ama tam kana girmemis
Rahim agzi acikligi 1cm ama rahim kendini doguma hazirlamamis tam
Beklenen dogum tarihine randevu verdi 19.11
Merdiven in cik dedi .. Nst de bebegim yine uyuyordu hemsire uyandirdi ..
Ölcümler hersey iyiydi iki hafta önce 2800 g diyordu simdi 3200 falan dedi , tahmini yani tam ortalarda bir bebek
Regl agrisi gibi agri iyi dedi rahim hazirlik yapiyor dedi ..
Haberler bu kadar kizlar dogurmadim :)

Madamtusot ve tubaa03 allah yar dimciniz olsun kizlar ..
Sag salim kavusmusunutdur insallah ..

Ozlmalpr canim allah kavustursun canim sizide en ksa zamanda

Sagol selayhusummm, sende en kisa zamanda kolayca kurtul insallah. Normal dogum yapacak olmana cok sevindim. Hayirli haberlerini bekliyorum canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…