- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
hiç bişey olmaz canım 2 günde birden hele bu saatten sonra hiç bişey olmaz sen merak etme ben herşeyide yedim valla hiç bişeyden sakınmadım kendimi kızımın maşalahı var sağlığı sıhati yerinde ....
kızlar albümüme meleğimin resmini koydum sizin için bakın daha sonra kaldıracağım nazar olmasın kuzuma
canım öncelikle rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin inşallah....
bende 1 kasımda doğum yaptım. evet doğumdan önce hergün sürmesemde lansinoh un göğüs ucu kremini kullandım ve ne göğsüm çatladı nede bişey oldu çok rahat ettim.doğum yapmamış anişler mutaka kullanmaya başlasınlar benden tavsiye doğumdan sonrada birkaç kez kullandım şuan ihtiyacım bile yok....ayrıca sezeryan olmasa bizim kızın gelmeye niyeti bile yoktu altı üstü bir krem sürülecek nekadar doğumu tetikleyebilirki? doğumu tetikleyecek kadar uzunca bir işlem değil zaten buna inanmayın...
şişliklere gelince benim ayaklarım ayak bileklerim ve bacaklarıma doğru şişliklerim halen devam ediyor.. ilk günler resmen ayaklarım başkasınınmış gibiydi. doktoruma sordum normal olduğunu ve 3 4 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. bir an evvel eski halime kavuşmak istiyorum. 72 kilodan 62 kiloya düştüm çok şükür:))) ama eski kiloma daha 10 kilo var
Canim benim daha var ama telas yapma sen.. dusundukce bebegin gelmemezlik eder bol bol yuru merdiven in cik. Burda bi arkadas 40+6 da dogum yapti
Canım çok haklısın inan hiç düşünemedim.
Bir şekilde devam etmeye çalışıyorum.Şişlikleri cuma kontrole gittiğimizde soracağım.
Umarım geçer,dün eşim biraz masaj yaptı ayak bileklerim değilde ayaklarım düzeldi ama sabah
yine şiştiler.
Kilon süper olmuş.Ben eve gelince tartıldım 1 kilo bile gitmemişti.Bugün biraz daha az gösteriyordu.
20 kilo aldım neredeyse ve bebiş 2,600 doğdu.Oysa yememe içmeme o kadar dikkat etmiştim ki.
Vereceğimi düşünüyorum tabii ki ama yine de insan üzülüyor.
kızlar nasılsınız.. ben hala doğuramadım 40 haftanın dolmasına da çok az kaldı. iyice gerildim.. benim gibi bekleyen var mı?
Aynen senin gibi bekliyorum doguramadiiiiiim :)
canım bende senin gibiyim hala bekliyorum böyle doğuran arkadaşları görünce çok hevesleniyorum ama hala tık yok bende de:)
ya kızlar bebişim hala doğma çabası içersinde değil ne açılmam var ne sancımçok bunaldım yanımda ne annem var ne kayınvalidem komşular desen işe yaramaz tek başıma o kadar bunalıyorum ki evde sanırım iyice küçük çaplı depresyona girdim dışarı çıkasım yok bunaldım televizyon izle izle nereye kadar ev işide yapasım yok .. tam bunalımlık haldeyim cumaya kadar beklicem yani 40+5 güne kadsr olmazsa olucams sezeryan .. napalım kaderimde yoksa çokda zorlamıcam bebeğime bişey olcak die ödümkopuo
işte kızlar benimm meleğimmm 5 dklık koydum silicemmm
ya kızlar bebişim hala doğma çabası içersinde değil ne açılmam var ne sancımçok bunaldım yanımda ne annem var ne kayınvalidem komşular desen işe yaramaz tek başıma o kadar bunalıyorum ki evde sanırım iyice küçük çaplı depresyona girdim dışarı çıkasım yok bunaldım televizyon izle izle nereye kadar ev işide yapasım yok .. tam bunalımlık haldeyim cumaya kadar beklicem yani 40+5 güne kadsr olmazsa olucams sezeryan .. napalım kaderimde yoksa çokda zorlamıcam bebeğime bişey olcak die ödümkopuo
Ooooyyyyyyy masallah subhanallahhh..... nazar duasini ezbere bilmiyorum ama ayetelkursiyi okudum canim :))... rabbim nazarlardan korusun.... bende senin gibi nazara hayli inananlardanim :)
defnecim kasma kendini kendini pisikolojik olarak etkiliyorsun bebeişin geleceği varsa da gelmeyecek rahatlamaya çalış... bişeylerle meşgul ol nebilim bebişine bişeyler yap boş kalmamaya çalış. allahdan hayırlısını iste ben spinal sezeryan oldum normal doğum yapanlardan daha çabuk toparlandım inan bana hiç yatmadım bi doğumun olduğu gün gerisinde hep ayaktaydım... hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah...
hemde nasıl inanıyorum canım valla koymıcaktım ama okadar zaman geçirdik burda beraber teyzeleride kızımı görsün istedim. hepinizi öpüyoruz....
sağol canımm benim hepimizinkiyle beraber inşallah... yalnız resmi kaldıramıyorum sanırım denedim ama kaldı öylebiliyomusunuz ordan kaldırabiliyormuyum...
Canim benim kotu dusunme lutfen.. bi bakmisin aniden sancin gelmis hic belli olmaz... norml dogum diye diretiyoruz ondan boyle oluyo,,belkide senin ve melegin icin sezeryan hayirlidir... olumlu dusun... allahtan hayirlisini iste canim...
Ayyy masallah gecemavisy ne kadar tatli bu mink :))
Rabbim bagislasin mink kuzuyu minnacik yavrum .
Defneneva benimkde gecikirse önce yine suni sanci deniyecegim canm
Ilkide suniyle olmustu .. Sezeryandan önce srnde düsün derim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?