Benide annemler kayınvalidem kardeslerim surekli arıyor ama ben rahatsız olmuyor..cok sukurki merak edenlerim var..benimle ilgilenen insanlar var...
Hastaneden cikmadan isitme testi yapildi gecemedi oglum.5.gun tekrar yapildi yine gecemedi dediler. Devlet hastanesine bera testine gonderdiler. Yarin gidicez moralim bozuldu biraz. Sizler yaptirdinizmi isitme testi. Bera testi yaptiran varmi?
o doguraymis ozaman senin yerine isteklere bak banada dedi ben sacma bi inanis ne alaka doktor olcak kadinmissin dedim bi hafta surat yapti
Oyleler canim malesef... eski kafalilar iste.. bana soyledigi zaman keltos olcak benim oglum diyorjm.. ama uzuluyorumda ben sarisinim sarisin olmasini hic istemiyo, tiksinirmiste.. ama benim kirilip uzulmem umrunda degil
cnm ne diim ya. bunlar nası insanlar böle Allahın yarattığından tiksinio farkında değil. sıkma canını ya :)))
Canim benim oglum 4350 kg spinal sezeryanla dunya ya geldi. Ilk basta biraz tedirgin oldum sonrasinda bisey hissetmeyince rahatladim. Ben dogum hikayelerinde okumustm ameliyat sirasinda nefes darligi mide bulantisi kusma gibi seyler bende olmadi. 3.gun eve ciktik 4.gun parol icmeyi biraktim. Cunku agrim cok cok hafifti. Ama yataktan kalkmak oturmak bebegi kucagima almak 6.gunde tam anlamiyla oldu. Bugun 8 gun oldu cok ayakta kalip yorulursam hafif belim agriyor. ameliyat sirasinda bebegi cikaramayip kaburgalarima bastirsalarda ben yinede pisman degilimmmm. Oglumun o ilk aglayisi yanagini yanagima surusleri ve bebegimin hemen susmasini unutamam. Ameliyathaneden heycanla gulerek odaya ciktim. iste boyle.. kolay dogumlar.
Cnmmm benim de bgn son gunumdu aynen bende de bi belirti yok kaderdasim benim benimki de 40+6ya kadar bekleriz sonra suni veririz dedi yarin gidicem vakalim ne diyecek
Oyleler canim malesef... eski kafalilar iste.. bana soyledigi zaman keltos olcak benim oglum diyorjm.. ama uzuluyorumda ben sarisinim sarisin olmasini hic istemiyo, tiksinirmiste.. ama benim kirilip uzulmem umrunda degil
canım bizimde aşı tarihimiz 2 aralık.aşıdan sonra burdan yada fece sayfasından nasıl olduğunu ateş yapıp yapmadığını yazarsan sevinirim:))
doğal olarak doğumun başlamazsa, ağrın kendiliğin başlamaz ya da suyun gelmezse ve ya açılma nişan gibi bişey yaşamazsan suni sancıyla doğumun çok çok zor olduğunu duydum canım benim.boşuna boşuna öldürüp öldürüp diriltmesinler seni.iyice düşünüp kararını öyle ver.
ben de böyleyim herşeye acaba doğum belirtisi mi diye bakıyorum yaa :) aklıma hamileliğimin ilk günlerinde hamilelik belirtisi aramalarım geldi. ne zor bizim işimiz yaaKızlar ya birsey dicem benim kız acayip hareketli sancı baslamadan once boyle hareketli mi oluyodur acaba :)
ben de böyleyim herşeye acaba doğum belirtisi mi diye bakıyorum yaa :) aklıma hamileliğimin ilk günlerinde hamilelik belirtisi aramalarım geldi. ne zor bizim işimiz yaa
çok sağol canım cevabın için ben de sabahtan beri araştırıyorum epidural ve spinal sezeryanı.genelde gayet iyi yorumlar yapmışlar iyice ikna oldum diyebilirim :) bel ve baş ağrısı aşırı oluyor deyip beni ikilemde bırakan bi görümcem var sağolsun :/
ameliyattan sonra mümkün olduğunca yürümeyi tavsiye ediyorlar, senin bu konuda bi fikrin var mı?
bu arada rabbim evladına bağışlasın seni de daha bi haftalıkmışsın
mrb cnm ben henüz doğum yapmadım ama bende araştırıyorum doktor sezeryan diye ısrar ediyo çünkü. bugün sabah trt de bi program vardı bu konu üzerine netten bulup izleyebilirsin sanırım. oradaki prof. ada hep aynı şikayetler geldi bel ve baş ağrısı oluyormuş çoğu kişide bu da anesteziyi yapan kişinin hatasından oluyormuş anladığım kadarıyla ilacı yavaş yavaş verince oluyormuş. hatta dr biraz kızdı hiç mi memnun olan yok yazmıyorlar, aramıyorlar diye
çok sağol canım cevabın için ben de sabahtan beri araştırıyorum epidural ve spinal sezeryanı.genelde gayet iyi yorumlar yapmışlar iyice ikna oldum diyebilirim :) bel ve baş ağrısı aşırı oluyor deyip beni ikilemde bırakan bi görümcem var sağolsun :/
ameliyattan sonra mümkün olduğunca yürümeyi tavsiye ediyorlar, senin bu konuda bi fikrin var mı?
bu arada rabbim evladına bağışlasın seni de daha bi haftalıkmışsın
Bekleyen hatunlar varmi bi gelisme ?????
Elifezgy canimm gözün aydin, rabbim saglik sihat versin size bagislasin minigini , cok merak etmistim , sükür kavusmusun minigine ..
Ozlmalpr insallah hersey yolundadir canim , arkadasta yazmis bilgilendirmis , testiniz iyi sonuc verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?