2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Minik kuzum uyanali 2 saat oldu hala uyumuyor. Pamukcuk mahvetti yavrumu.

Kiyamam melegine.. sabret canim yenidogan cogu bebekte gorulurmus bu.. gecicek, bizim bile agzimizda yara ciksin ne sinir bozucu oluyo stres yapoyoruz, bi damlacik magsum napsin.doktorlarsitesinde okudum. Parmagini gazli bezle saracakmissin kaynamis suya bandirip bebegin agzinin icini silcekmissin. Bu bebek ickn sinir bozucu olabiliyomus ama iyide geliyomus.

günaydınlar kızlar bugunde doğuramadım gece rüyamda doğurdugumu gördüm ama sezeryanla beni bi sezeryan korkusu sardı kuzenimde hamile bu ayın sonuna onunda doğumu var gece oda rüyasında doğum yaptığımı görmüş aradı az önce nasılsın rüyamda seni gördüm doğuma gidiyordun diye bende malesef bugunde doğurmadım dedim gece ne güzel ağrım vardı şimdi yine bişey yok rabbim çok bekletmesin inş...

Nasi gordun keske bende gorebilsem yaa.. arkadasim 3 aylik hamileyken daha cinsiyetjni ogrenmeden kizni gormustu.sarisin mavi gozlu bi kizi var.. hem ne kendisi ne de esi sarisin. Mavi gozlude ailede yok :))

Amin canim insallah..

kızlar dün kntrl vardı. bebeğim yerinden memnunmuş. çatı muayenemde zor geçti kendimi kastım. eşime muayenesi iyi demiş. 41. haftaya kadar beklicez +3gün daha dedi. sancı olmazsa suni sancı denicez dedi.

hergün su sancı nişan bekliyorum ama nafile( eşimde izin aldı. bu 10 günü beklersek izini yanacak dua edinde 2 güne kadar hayırlısı ile doğsun bebeğim((

Canim sen yeterki stres yapma.. Allah yardimcin olsun. Insallah bi an once sagsalim dogar melegin .

Gunaydin guzel anneler. Umarim iyisinizdir.. ayaga kalkamiyorum artik kasik bolgem ve cati tarafim inanilmaz agriyo, ya napicam bilmiyorum. Ayaklanmak zulum gibi geliyo bana ((((
Canim gecmis olsun neden öyle agrin oluyorki ((
Bende hareketten ölecgim denebilir sabah 8 de yola koyulup oglumu snaokuluna gözürüyorum , aksama kadarayakta kalmaktan oturduktan sonra kalkarken sol kalca bacak krmigi arasina bisey saplaniyor o sekilde ayaklananiyorum , pozisyon degistirmem gerekiyor ..
Darısı başına inşallah canım sende sağlıkla paşayı al kucağına
zamanını ve gelişini kendi belirleyen bebişler olarak çok şanslılar

biz neler yaşıcaz acaba bakalım
Ahh spaydim ah pasam cok rahat yerinde abisi gibi buda :)
Seninde insallah zamaninda kolay dogumun olur güzel annecik :)

Gerenimos gecmis olsun minicik yavrusuna canim .. Hemencecik gecsin insallah..

Canim pozisyon bile degistiremiyorum.. artik hFtaya doktoruumla konusucam.. ebeme sordum bebek zorluyodur dedi.. ama bence degil boyle agri olamaz.. yaslanirken arkaya yagi i kaldirrken otururken ayaga kalkarken agriye cati kemiklerkm kuturduyo.. anlamadim bende.. ama inanilmaz bi agri.. allah kimseye gostermesin

bebege bir zararı yok testin bera teesti artık genel tarama kapsamına alındı devlete git bence. özellerde yapılan bera testide aynı devlettekide kaldıkı devlette çalışan arkadaşlar daha deneyimli özellerde genelde yeni mezun ark. çalışıyor hem özelde boşuna yüksek para verirsin
kaafan rahat olsun berayı yaptırmayı ihmal etme bebeğin kulagında doğum sıvısıda kalmış olabilir

Kızlar hastanedeyim yatşım yapıldı. Bebğimin suyu çok. azalmışk o nedenle bırakmadılar. suni sancı veriyorlar henüz etki etmedi bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.

gidebilseydim yazardim sekerimm. ama malesef bogmaca salgini varmis doktor muayenehaneye kabul etmiyor. iki hafta gelmeyin dedi. üffff

hadi yaaaa.neyse 2 hafta sonra alırız tecrübelerini artık.canları yanacak ama.her aşıdan önce bir ölçek calpol şurup içirin diyolar ama ateşi çıkmasın diye.bilemedim.doktora danışmak gerek.

Kizlar kontrolden geldim ne sanci var ne bisey. Beklememek icin bi sorun gormuyorum dedi. Gelmezse haftaya persembe yatisimi vericekmis. Bizden haberler bu kadar

Kızlar selam, kızımla uğraşırken çok giremiyorum, ama yazdıklarınızı okuyorum genelde. Aklıma geldikçe de Allahım arkadaşlarıma kolay hayırlı doğumlar nasip etsin diye dua ediyorum. İnşallah herkes iyidir (ufak tefek sıkıntılar olacak elbette).

Benimde kasik ve alt tarafim cok agriyo alt tarafin agrimadi normalmi acaba yarin kontrol var bakalim nolck

kızlar bugünde doğum yapamadım.benim Allah izin verirse kızım olacak .kızlar erken gelir diolar ya. kv 2 de bir erkekmi acaba diyor.bunu öncedende diyordu erkek oluyormuş birde diye öle istiyordu çünkü..bende doktora her defeasında soruom kız diyor..
kv dediğinde rüyalarımda hep mavi görüom allahım ya tek sağlıkla olsun kuzumda insan uyuz oluyor kalmış az zaman ...
cidden sağlıkla gelsin yavrularımız...

Ben de doguramadim cnm 40+1 olduk bgn. Soyle kayinvalidene kizlar da gec gelebiliyormus de benim de kız :)

Kizlar gögüsün kahverengi kısmı koyulasti mi sizin de benimki cok koyulasti bir de nerdeyse yarisi kahverengi oldu cok buyudu normal mi

Devlette bera testini yaptirdik. Problem yok. Tesekkurler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…