- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Minik kuzum uyanali 2 saat oldu hala uyumuyor. Pamukcuk mahvetti yavrumu.
Günaydın hanımlar. Dün şu kolay doğum egzersizleri var ya çömelip kalkma falan onları fazla kaçırdım çatı kemiklerim inanılmaz ağrıyo hala. Bugün de yapcam inşallah. Regl ağrım geçmiyo günlerdir bel ağrısı da mahvediyo artık. Bide dünden beri bıçak saplanıyo sanki kasıklarıma oturup kalkmak daha da acıtıyo. İnş. Yakındır doğum vücutlarımız yoruldu artık. Şaka gibi eşim dün ikinciyi de yapalım çok ara vermeden aralarında 1 buçuk 2 yaş olsun dedi. Bende öyle istiyodum hamilelikten önce ama yok dedim sen doğur o zaman ikinciyi. Ben bunu bi 5 yıla anca atlatırım :-D bide benim ilk aylarım daha zordu 5 buçuk ay sürekli kustum 6. Ayda rahatladım derken bel ağrılarım başladı :-D
Rüyamda bebeğimi gördüm sağlıkla gelsinler artık bir an önce kavuşalım. Doğuranları okudukça çok imreniyorum maşallah hepsine.
günaydınlar kızlar bugunde doğuramadım gece rüyamda doğurdugumu gördüm ama sezeryanla beni bi sezeryan korkusu sardı kuzenimde hamile bu ayın sonuna onunda doğumu var gece oda rüyasında doğum yaptığımı görmüş aradı az önce nasılsın rüyamda seni gördüm doğuma gidiyordun diye bende malesef bugunde doğurmadım dedim gece ne güzel ağrım vardı şimdi yine bişey yok rabbim çok bekletmesin inş...
kızlar dün kntrl vardı. bebeğim yerinden memnunmuş. çatı muayenemde zor geçti kendimi kastım. eşime muayenesi iyi demiş. 41. haftaya kadar beklicez +3gün daha dedi. sancı olmazsa suni sancı denicez dedi.
hergün su sancı nişan bekliyorum ama nafile( eşimde izin aldı. bu 10 günü beklersek izini yanacak dua edinde 2 güne kadar hayırlısı ile doğsun bebeğim ((
Canim gecmis olsun neden öyle agrin oluyorkiGunaydin guzel anneler. Umarim iyisinizdir.. ayaga kalkamiyorum artik kasik bolgem ve cati tarafim inanilmaz agriyo, ya napicam bilmiyorum. Ayaklanmak zulum gibi geliyo bana((((
Ahh spaydim ah pasam cok rahat yerinde abisi gibi buda :)Darısı başına inşallah canım sende sağlıkla paşayı al kucağına
zamanını ve gelişini kendi belirleyen bebişler olarak çok şanslılar
biz neler yaşıcaz acaba bakalım
Canim gecmis olsun neden öyle agrin oluyorki((
Bende hareketten ölecgim denebilir sabah 8 de yola koyulup oglumu snaokuluna gözürüyorum , aksama kadarayakta kalmaktan oturduktan sonra kalkarken sol kalca bacak krmigi arasina bisey saplaniyor o sekilde ayaklananiyorum , pozisyon degistirmem gerekiyor ..
Ahh spaydim ah pasam cok rahat yerinde abisi gibi buda :)
Seninde insallah zamaninda kolay dogumun olur güzel annecik :)
Gerenimos gecmis olsun minicik yavrusuna canim .. Hemencecik gecsin insallah..
Ahh spaydim ah pasam cok rahat yerinde abisi gibi buda :)
Seninde insallah zamaninda kolay dogumun olur güzel annecik :)
tesekkur ederim. ınsallah oyledir. Lohusalik surecinde cok moral bozucu birsey.
Acaba diyorum baska bir hastanede tekrar isitme testi yaptirip oylemi beraya gotursem ne dersin. Zarari olurmu bebegime bu 3 olacak cunku. Bera testi devlet hastanesindeymis oraya hic goturesim yok oglumu.
gidebilseydim yazardim sekerimm. ama malesef bogmaca salgini varmis doktor muayenehaneye kabul etmiyor. iki hafta gelmeyin dedi. üffff
Kızlar hastanedeyim yatşım yapıldı. Bebğimin suyu çok. azalmışk o nedenle bırakmadılar. suni sancı veriyorlar henüz etki etmedi bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canim pozisyon bile degistiremiyorum.. artik hFtaya doktoruumla konusucam.. ebeme sordum bebek zorluyodur dedi.. ama bence degil boyle agri olamaz.. yaslanirken arkaya yagi i kaldirrken otururken ayaga kalkarken agriye cati kemiklerkm kuturduyo.. anlamadim bende.. ama inanilmaz bi agri.. allah kimseye gostermesin
kızlar bugünde doğum yapamadım.benim Allah izin verirse kızım olacak .kızlar erken gelir diolar ya. kv 2 de bir erkekmi acaba diyor.bunu öncedende diyordu erkek oluyormuş birde diye öle istiyordu çünkü..bende doktora her defeasında soruom kız diyor..
kv dediğinde rüyalarımda hep mavi görüom allahım ya tek sağlıkla olsun kuzumda insan uyuz oluyor kalmış az zaman ...
cidden sağlıkla gelsin yavrularımız...
Devlette bera testini yaptirdik. Problem yok. Tesekkurler tekrardan.bebege bir zararı yok testin bera teesti artık genel tarama kapsamına alındı devlete git bence. özellerde yapılan bera testide aynı devlettekide kaldıkı devlette çalışan arkadaşlar daha deneyimli özellerde genelde yeni mezun ark. çalışıyor hem özelde boşuna yüksek para verirsin
kaafan rahat olsun berayı yaptırmayı ihmal etme bebeğin kulagında doğum sıvısıda kalmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?