2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440
dün akşam uzanmış tv izliyorum kumanda da karnımın üstünde. kızım bir tekme savurdu kumanda yerde. şimdi hamilelik takvimimde de aynı yazıyı görünce gülümsedim birden :)
 
Havvaskn dogumn gerceklesmistir insallah kolay saglikli bir sekolde kavusmusundur yavruna canim
 

iyiymiş valla yaa. ben öyle çok su içmediğim halde ayağa ne zaman kalksam önce tuvalete gidiyorum :)
 
Iyi aksamlar herkese bisey sormak istiyorum kasilmalarim cok fazla yani karnim serlesiyor kaskati oluyor hele bugun duzenli olarak oldu neredeyse bi fikri olan var mi dogurur muyum bu gece :)

yok canım yok benimde kasılmalar nst de düzenli çıktı ama sancı olmadan yok doğmuyor. 2 gün oldu daha sancı gelmedi
 
alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr...(
 
alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr...(

gizliözne var bide :) dün akşam anneme hiç doğurcak gibi hissetmiyorum ay sonunu bulcak heralde dedim. doğurcak gibi nasıl hissediliyo kafayı mı yedin önceden haber vermiyo bi anda geliyo dedi sevindim. sürpriz yapcak kızım habersiz gelcekmiş belirti falan yokmuş :)
 

bende varım dün kontrole gittik.. ne nst de sancı çıktı, ne de rahimde açılma.. rahim sımsıkı kapalı ve tamamen geride dedi doktorum kaldı oğlum burda, çıkmıcak heralde.. doktorum 41. haftaya kadar bekleriz bir problem yok dedi, hayırlısı artık..
 

Neharla ben de varim arkadaslarrrrr biz de doguramadik :)

baya varmışız doğuramayanlar. o değil de neden bu kadar sabırsızlandığımızı anlamıyorum ben. herkes ekimde başladı diye mi şartlandırdık acaba kendi kendimizi? daha 40 haftamız dolmadan haftalar önceden beklemeye başladık doğumu. kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum.

dün sağlık ocağından aradılar hala doğurmadınız mı siz dedi salağın biri sanki çok meraklıyım içimde tutmaya :) dicektim hayır doğurmicam okula yazdıracağım zaman çıkarcam diye zor tuttum kendimi. herkes soruyo bide ne zaman ne zaman hala doğurmadın mı ne uzun sürdü acaba erkek mi erkekler geç kızlar erken gelir karnın erkek karnı bilmem ne.. kimseyle görüşmek istemiyorum artık her kafadan bi ses.. allah yardımcımız olsun sabır versin hepimize ve sağlıklı kolay doğum..
 
alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr...(

Benimkisi oglan canim ...
Hislerimde yaniltmiyor sipacim ... Bastan beri gec dogar diyordum , burda heveslere kapildim bir an icin :))

Kaderde ne varsa artik , en fazla 2 hafta daha bekleriz ..
 

aynen canım.. bizim ülkemizde çok ciddi bir hamile terörü var.. insanın psikolojisi zaten çok hassas oluyor hamileyken birde böyle tipler var.. bana da görenler ya da arayanlar hep sen daha doğurmadın mı diyor.. kabus dolu doğum öykülerini anlatanlar da cabası.. bir de kızlar 10 gün erken doğar, erkekler tam gününü doldurur, kız bebekte karın düşük olur, erkekte olmaz vs vs saçmalıkları var senin de yazdığın gibi.. her bünye farklıdır, her bebek farklıdır halbuki..
benim oğlum iri bir bebek, bekledikçe daha da büyüyor, normal doğuramıcam diye korkuyorum, o yüzden şartladım heralde kendimi erken olsun da daha fazla büyümesin diye..
 

Cogu kisi sezeryan oldugu icin erken dogurdu ondan boyleyiz heralde. Benim de saglik ocagindan ebem aradi dogurmadin mi diye :) annem dogurucam diye on gun once geldi hala bekliyor dedim ona daha dogurmam diye inanmadi :) sman kizlar panige heycana gerek yok gun gectikten maksimum on gun sonra aliyorlar iste. Bekleyecegiz yapacak birsey yok
 
benim bi de arkadaşlarım bi tuhaf oldu bu ara. ara ara görüşüyoruz sırayla birimizde toplanıyoruz 5 kişiyiz toplam ve evlerimiz çok ters birbirimize. geçtiğimiz ay çağırdım ben bunları çok ağırlaşmadan aradan çıkarayım bi daha uğraşmayayım diye çağırmaz olaydım. şimdi her an doğum olabilir diye evden çıkamıyorum yalnız. bunlar da tutturdular doğum olmadan görüşelim e ben gidemeyince bunlar bana gelmek iistiyo. çocuklular var içlerinde halılarım yeni yıkandı temizliğim yeni yapıldı ben de kimseyi kabul edip tekrardan ne temizlikle uğraşmak ne de misafir ağırlamak istemiyorum kafayı yicem boyuna ne zaman görüşcez sensiz toplanamıyoruz 2 güne bi arıyolar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Ay cnm cok hassaslastigimiz icin hersey sinir ediyor bizi su anda. Stres yapma sıkma canını. Tabi onlarin anlayisli olmalari lazim ama her insan bir olmuyor. Sanki hic bu duygulari yasamamis gibi umursamaz oluyor insanlar. Kendimi iyi hissetmiyorum sancilarim var yatiyorum surekli dogumdan sonr ins de gitsin bu kadar ince dusunme.
 

aynen öyle herşey batıyo cidden. dediğin gibi söylüyorum zaten günlerdir. ee nasıl yemek yapıyomuşum sürekli yatarsam doğumum zor olurmuş hareket etmeliymişim açılırmışım birileri gelir giderse. ben gidemesem bile yanımda birileri olsa iyi olurmuş acil bi durumda yalnız olmazmışım falan filan. uğraşamicam valla kimseyle. doğuma kadar kimse gelmesin gitmesin aramasın sormasın mümkünse. bi de en sinir olduğum laf görümcemden. hamilesin ya iyice alıngan oldun bu ara.
 
kızlar bazılarınızı tanımadığımdan yazamadım yazdığım arkadaşlarda hep 20 21 22 kasım olduğundan:)

bu gün enerjim yüksek yarına bekliyorum doğumu :)) heheee her gün beklediğim gibi:))


soğansuyu arkadaşlarını davet etme sana en yakın olanda görüşün. sonuçta sancı tutsada bi şekilde eve hastaneye ulaşırsın.ama evi batırırlarsa ki çoçuklularmış temizlik daha zor:)

Diğer bekleyen arkadaşlarım beklemekten başka çarede yok eşim izin aldı izni yanacak boş yere ama nasip her işte bir hayır vardır.Allahu teala hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin bebişlerimizii:)
 

Yapmiyorum disaridan söylüyorum de :) zor olsun epidural olcam aci hissetmicem de. Ilk dogum zaten 12 saatte oluyomus sanci da acil deli gibi gelmiyomus kocami ararim falan filan de. Ya da hiii dogru diyosun haklisin haklisin de gitsin. Herkes herseyi biliyor masallah. Gorumcene de laf sok o zmn alinganim ya ondan boyle oluyor arada ne dediimi bilemiyorum dersin hehe
 

Ay cnm senin icin kotu olmus dogru diuosun esinin izni biterse zor olur. Amin hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun ins.
 
bi bomba da sevgili kayın valideciğimden. şimddi doğum yapıcam bugün yarın ve bütün ilgi bende toplanıcak ya, oğlu benimle ve bebeğiyle ilgilenecek düşünmüş taşınmış ne dese beğenirsiniz? bundan taa 1 buçuk yıl önce falan bi tane dr idrar kesen sarkmaya başlamış bi ara toparlanması lazım demiş o gelmiş şimdi aklına. o kadar zaman geçti daha kötü olmuştur kesin bi ara gideyim de onu yaptırayım. sen drundan çok memnundun adı neydi onun ben de ona gideyim. şaka gibi resmen yaa. acil bi durum olsa neyse de şimmdi onun mu zamanı? ben lohusa olucam o da ameliyatlıyım diye nazlanıcak benden eksik kalmasın sakın. hep böyle yaptı zaten bizim düğün alışverişi zamanında karyolasını değiştirdi eşime gidelim bakalım diye o sıkışıklıkta onu araya kıstırdı, bebek mobilyası bakarken gardrobunu değiştirdi yine eşimle gidiyo beğenmeye, şimdi de bu. hiçbirşeyden eksik kalmayacak bu kadar kıskanç bi insan görmedim ben.

geçen gün onlardayız eşimle yanyana oturuyorum o da sandalyede. tuvalete diye kalktım geldiğimde benim yerimde oturuyodu sandalyeye ben geçtim.

insan oğlunu karısından kıskanır mı yaa?
bu arada gitmiş dra, yapalım ameliyatını demiş yakında bugün yarın ameliyt günü alıcak sağolsun..
 

süpersin yaa iyi fikirmiş. özellile görümce kısmına bayıldım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…