bende o kadar su içiyorum gece uyansamda arada hem labova ihtiyacı hisstmiyorum hemde rahat ve derin uyuyorum ne iştir anlamadım önceden çok kalkardım son 15 gündür iyiyim. aynen bizde öyle olacaz kızımız bi gelse az kaldı az
Iyi aksamlar herkese bisey sormak istiyorum kasilmalarim cok fazla yani karnim serlesiyor kaskati oluyor hele bugun duzenli olarak oldu neredeyse bi fikri olan var mi dogurur muyum bu gece :)
alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr... (
alamina yeşimm1988 selayhus diloylom soğansuyu.... bi biz kalmışız yaa( bir iki gün arayla aynıyız ve hepimizinde kız sanırım ne zaman gelecek bu minik meleklerr... (
gizliözne var bide :) dün akşam anneme hiç doğurcak gibi hissetmiyorum ay sonunu bulcak heralde dedim. doğurcak gibi nasıl hissediliyo kafayı mı yedin önceden haber vermiyo bi anda geliyo dedi sevindim. sürpriz yapcak kızım habersiz gelcekmiş belirti falan yokmuş :)
bende varımdün kontrole gittik.. ne nst de sancı çıktı, ne de rahimde açılma.. rahim sımsıkı kapalı ve tamamen geride dedi doktorum kaldı oğlum burda, çıkmıcak heralde.. doktorum 41. haftaya kadar bekleriz bir problem yok dedi, hayırlısı artık..
Neharla ben de varim arkadaslarrrrr biz de doguramadik :)
baya varmışız doğuramayanlar. o değil de neden bu kadar sabırsızlandığımızı anlamıyorum ben. herkes ekimde başladı diye mi şartlandırdık acaba kendi kendimizi? daha 40 haftamız dolmadan haftalar önceden beklemeye başladık doğumu. kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum.
dün sağlık ocağından aradılar hala doğurmadınız mı siz dedi salağın biri sanki çok meraklıyım içimde tutmaya :) dicektim hayır doğurmicam okula yazdıracağım zaman çıkarcam diye zor tuttum kendimi. herkes soruyo bide ne zaman ne zaman hala doğurmadın mı ne uzun sürdü acaba erkek mi erkekler geç kızlar erken gelir karnın erkek karnı bilmem ne.. kimseyle görüşmek istemiyorum artık her kafadan bi ses.. allah yardımcımız olsun sabır versin hepimize ve sağlıklı kolay doğum..
baya varmışız doğuramayanlar. o değil de neden bu kadar sabırsızlandığımızı anlamıyorum ben. herkes ekimde başladı diye mi şartlandırdık acaba kendi kendimizi? daha 40 haftamız dolmadan haftalar önceden beklemeye başladık doğumu. kızıyorum kendime ama engel de olamıyorum.
dün sağlık ocağından aradılar hala doğurmadınız mı siz dedi salağın biri sanki çok meraklıyım içimde tutmaya :) dicektim hayır doğurmicam okula yazdıracağım zaman çıkarcam diye zor tuttum kendimi. herkes soruyo bide ne zaman ne zaman hala doğurmadın mı ne uzun sürdü acaba erkek mi erkekler geç kızlar erken gelir karnın erkek karnı bilmem ne.. kimseyle görüşmek istemiyorum artık her kafadan bi ses.. allah yardımcımız olsun sabır versin hepimize ve sağlıklı kolay doğum..
benim bi de arkadaşlarım bi tuhaf oldu bu ara. ara ara görüşüyoruz sırayla birimizde toplanıyoruz 5 kişiyiz toplam ve evlerimiz çok ters birbirimize. geçtiğimiz ay çağırdım ben bunları çok ağırlaşmadan aradan çıkarayım bi daha uğraşmayayım diye çağırmaz olaydım. şimdi her an doğum olabilir diye evden çıkamıyorum yalnız. bunlar da tutturdular doğum olmadan görüşelim e ben gidemeyince bunlar bana gelmek iistiyo. çocuklular var içlerinde halılarım yeni yıkandı temizliğim yeni yapıldı ben de kimseyi kabul edip tekrardan ne temizlikle uğraşmak ne de misafir ağırlamak istemiyorum kafayı yicem boyuna ne zaman görüşcez sensiz toplanamıyoruz 2 güne bi arıyolar.
Ay cnm cok hassaslastigimiz icin hersey sinir ediyor bizi su anda. Stres yapma sıkma canını. Tabi onlarin anlayisli olmalari lazim ama her insan bir olmuyor. Sanki hic bu duygulari yasamamis gibi umursamaz oluyor insanlar. Kendimi iyi hissetmiyorum sancilarim var yatiyorum surekli dogumdan sonr ins de gitsin bu kadar ince dusunme.
aynen öyle herşey batıyo cidden. dediğin gibi söylüyorum zaten günlerdir. ee nasıl yemek yapıyomuşum sürekli yatarsam doğumum zor olurmuş hareket etmeliymişim açılırmışım birileri gelir giderse. ben gidemesem bile yanımda birileri olsa iyi olurmuş acil bi durumda yalnız olmazmışım falan filan. uğraşamicam valla kimseyle. doğuma kadar kimse gelmesin gitmesin aramasın sormasın mümkünse. bi de en sinir olduğum laf görümcemden. hamilesin ya iyice alıngan oldun bu ara.
kızlar bazılarınızı tanımadığımdan yazamadım yazdığım arkadaşlarda hep 20 21 22 kasım olduğundan:)
bu gün enerjim yüksek yarına bekliyorum doğumu :)) heheee her gün beklediğim gibi:))
soğansuyu arkadaşlarını davet etme sana en yakın olanda görüşün. sonuçta sancı tutsada bi şekilde eve hastaneye ulaşırsın.ama evi batırırlarsa ki çoçuklularmış temizlik daha zor:)
Diğer bekleyen arkadaşlarım beklemekten başka çarede yok eşim izin aldı izni yanacak boş yere ama nasip her işte bir hayır vardır.Allahu teala hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin bebişlerimizii:)
Yapmiyorum disaridan söylüyorum de :) zor olsun epidural olcam aci hissetmicem de. Ilk dogum zaten 12 saatte oluyomus sanci da acil deli gibi gelmiyomus kocami ararim falan filan de. Ya da hiii dogru diyosun haklisin haklisin de gitsin. Herkes herseyi biliyor masallah. Gorumcene de laf sok o zmn alinganim ya ondan boyle oluyor arada ne dediimi bilemiyorum dersin hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?